Foorum
2011-10-29 17:01
aga miks keegi peab sulle põhjendama juuksur, miks seda vaja on? mis sellest muutub lõppeks, mitte midagi, nämmutada kellegi arvamuse üle. eriti hull kui ta ei arva nii nagu sulle meeldib, siis pead teda kibestunuks ja naisi vihkavaks (lambist)
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:07
aga selle palju promotod artikli kohta arvan ma nii, et tegu pole millegi muu kui meestevahelise kokkulepega (ma loodan, et osad mehed siin saavad ka naljadest aru ega asu mul selle eest nüüd nugadega nahka maha nülgima )teemal, mis neid endid enim huvitab, ehk siis - kuidas suunata/meelitada naisi suuseksi juurde, kuidas panna neid neelama (kurku võtma) ja siis peateema - naine panna naine tahtma neelata mehe spermat selle jaoks on vaja ilmutada igasuguseid artikleid sperma kasulikust toimest jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:14
Utha,spermaga on selline lugu,kes tahab see neelab,kes ei taha see sülitab välja
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:17
miska- ei pea kellegi arvamus mulle meeldima ja ka minu oma ei pea teistele meeldima. see siin on foorum. tuleta endale meelde, mille jaoks foorumid tehtud on.
kui tekib mõtteid, siis me avaldame need ja kõrvutame teiste mõtetega, võrdleme omavahel. kui tekib eriarvamusi, siis vaieldakse. arutlus peaks toimuma väidete, mitte isikute pinnal. ma püüan saada kinnitust mingitel väidetele ja esitada ise vastuväiteid (kui mul neid on). selle pärast sa siin vist oledki. sa tahad näha arutlusi.
küsid, mis siis muutub? seda, mis muutu, peaksid sa nüüd endalt küsima. mina pean arutlemisi veel mõttekaks tegevuseks.

ära lasku kogu aeg äärmustesse.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:21
ok, ju ma siis töesti ei oska ja miks peakski.....sul ju nigi juba psuhhoanaluus tehtud Sul Uthake ikka probleemid.....vöta vabalt ja ära tpoi omi mötteid mulle pähe, utlen veelkord, kui sa ei suuda inimesest aru saada siis juba sinu probleem....seega sul veel palju öppida, et sinust psuhholoog saaks Ja mis sellesse neelamisse ja suuseksi puutub, siis mina kull ei mötle, et sele teemaga sooviks naisi suuseksile suunata...kui naine seda ise soovid teha, siis mis mul selle vastu peaks olema ja kui ta ei soovi siis ma ei suuna teda selleks...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:22
Isegi selline süütu asi nagu sperma suudab tekitada paksu verd. Ma saan aru, et tilli pikkus on ja jääb valusaks teemaks. Sama moodi, need pikad ja paksud ja lühikesed ja tursked ja kõhnad ja ümarad. Kes pole endaga rahul, see tunneb end kohe riivatuna.

Aga sperma. See püha taevas küll selline süütu ja täiesti isetu teema. Isegi selle ümber läheb lahinguks. Ihale võiks tõesti panna uue nime. AREENA: IGAVENE VÕITLUS - NAISED VERSUS MEHED.
Nii saavad kõik vastasoovihkajad kenasti kokku koguneda ja oma viha rahumeeli välja valada. Kõik teaks, et see ongi koht, kus sa pead vastasoo esindajad hävitama. Muidu hävitavad nemad sinu.
Tere tulemast Eesti Vabariik.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:24
aga sina ju arutledki isikute pinnal ja puuad siin inimesi kohe iseloomustada ja talle köiksugu omadusi kulge poolida.....sa ju räägid ise endale nuud vastu. Aga noh, seda selleks, anna minna....
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:27
Ei puua ma midagi ja ei pooli ma ka kulge.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:28
tundub, et ma suutsin oma küsimistega kellegi endast välja viia. kahju kahju. ei traumeeri rohkem siis
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:34
Kaks võimalust. Kas kellelgi jäi sperma kurku kinni või kukus tal lihtsalt ära. Ma ikka loodan, et need targad inimesed on kõik ise spermat maitsnud või räägivad nad vaid teoreetilistest võimalustest ja sellest, mida küla pealt kuulsid.
Päris tore oleks see foorum, kui inimesed räägiks siin omadest kogemustest, mitte külajuttudest.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:35
Utka aga räägi, mis sina selle spermaga peale hakkad? Hoiad suus, neelad alla või vaatad niisama nõutud näoga?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:41
juuksur, kahjuks mina ei näe sinult mõtteid vaid ainult isiklikke rünnakuid. ma loodan et sa võtad sellega midagi ette, ära juba tüütab see sinuga jagelemine. tõesti täiskasvanud naine ei suuda muuta oma käitumist?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:44
nsm: sulle ka küsimus, miks sa pead teemast teemasse käima silmi pööritamas? tahavad inimesed rääkida spermast, rääkigu. miks sa koguaeg tuled meid paika panema?

just, räägi ISE oma kogemustest
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:45
See sperma söömine-joomine-neelamine on nagu veini degusteerimine. Peale veini avamist antakse lonksuke maitsta mehele ja kui see sele sobivaks tunnistab,siis valatakse ka daamile. Nii lihtne.
Mina olen seda meelt,et kes soovitab kellelegi teisele midagi maitsta...peaks ise enne ära testima.Pisikesed nunnud klaasikesed täiesti müügil,nende puudumisel sobib ka tavaline viinapits Korjame aga sperma sinna ja pisikese lusikaga saab mees kõigepealt ära maitsta,kas on ikka kvaliteetne ja väärt kraam.Daamile solki ei sobi pakkuda.
Anaalseksiga sama lugu.Mul on olemas üks vana ja jäme 20cm pikkune dildo-sellega saab mees kõigepealt ära proovida ja kui talle meeldib,siis saab enda oma ka daamile pakkuda.
huvitaval kombel pole ükski mees kumbagi soovinud.Valed mehed vist?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:50
caribian: tegelikult me kõik oleme siin rääkinud naise vabast tahtest ehk isegi soovist nautida või kogeda. kas sa suudad kunagi seda aksepteerida, et naine võib tahta ise (julmalt ise) anaalseksi või spermat allaneelata? ega sa vist ei suuda
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:52
Loomulikult suudan.Pool elanikkonnast armastab näiteks oliive,teine pool ei suuda nende nägemistki taluda.paljude asjadega on nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:53
misha, sa oled spermat maitsnud`? Kui jah, siis võime arutada seda teemat.
Mina muide räägingi üldjuhul seda, mida mina asjadest tean, mõtlen või arvan. Ja seda kõike puhtalt omade kogemuste põhjal.

teema algusest. Mina pole märganud, et sperma mind õnnelikumaks teeb, kui ma seda juba olen. Kaarease teemal on vist ka meditsiiniline seletus. Happelisus, mis nõrgestab hammaste kaitsekihti. Eriti igemepiirkonnas. Täitsa võimalik, et tekitab seda. Ei tea. Mul hambad terved ja korras. Ju vähe spermat
Seemnevedelik võib toitev ju olla, aga ma eelistan muide toite.
Orus kohisevat spermajõge pole kohanud, kuigi olen palju mägedes rännanud. Kui kunagi kohta, eks annan Sulle personaalselt teada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:55
Miks arvatakse,et see sperma solk ja rõve on Minu arust kõige puhtam asi siin ilmas kuni ta pole veel õhuga kokku puutunud pikemat aega..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:55
Ainuke asjalik otstarve spermale on näomask,5-7 min ja kord nädalas.Rohkem ei ole mõistlik.
Sperma on küll kortse kaotava mõjuga....vaalasperma,mitte inimese oma.Inimese oma liiga saast selleks.
Maailma kalleimad kortsukreemid sisaldavad vaalaspermat-seepärast nad nii kallid ongi.Teemandipuru ja kullatolmu sisaldavad jäävad hinnas alla.
Andke teada,kui keegi teist on vaal Võtan kohe lemmikloomaks lakun ja neelan ja silitan ja püherdan
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:57
esiteks on jabur küsida mehelt kas ta neelab spermat, sest mehel on seda kuradima raske teha. neelata spermat sperma pärast on juba maitseasi. miks peavad naised neelama, ei peagi, aga mees on lihtsalt jumala poolt nii tehtud, et peale orgasmi tõttu eraldab mees spermat. see pole mehe süü et see nii on.

naised eritavad tupest samuti vedelikku kui mees teeb suuseksi. kas mehed vigisevad kui nad seda löga neelavad või mõni naine lausa pritsib? kas mehed peaks sundima võrduse nimel ka naisi oma tupevedelikku neelama? kui naine ette ei neela siis mees keelekat ei tee.

jah olen maitsnud, edasi?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:59
mitu naist on nõus meest suudlema kui mees on talle suuseksi just teinud? vähesed naised
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 17:59
ps. Mõnele naisele võiks küll anda ta enda vi..tu nuusutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:01
caribian, mis kuradi maskid, milleks seda teha. maski tehakse saviga jmp asjadega. sperma näkku laskmine alandab kõiki inimesi, seda pole vaja teha kui inimene ise seda ei soovi. aga lihtsalt rääkida nagu sperma on midagi väga rõvedat, no krt see on elu osa. kui ei meeldi kasutage kondoomi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:03
Selleks, et spermal miski kortsudevastane või üldse kasulik mõju oleks, peaks mees enne väga rangel dieedil olema, mitte suitsetama, tarbima alkoholi ülemääraselt jne. Siis saab seda kraami lugeda väärtuslikuks. suvalise jorsi sperma küll mingeid kasulikke omadusi ei evi, ma arvan.
Aga maitsmine on mõeldav siis, kui seda tehakse nö. otseallikast 2 tundi topsi sees hoitud sperma maitsmine on juba perverssus
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:07
misha. Mul pole probleemi ei spermaga ega ka mehe suudlemisega peale keelekat. Kui sobib mees, siis sobib ka see, mis temaga kaasa antakse. Nii lihtne.
Lihtsalt ma ei näe pointi, miks vaielda sperma maitse jne edasi üle inimesega, kes ei tea selle maitset. Ma võin ju ka küsida, et ka manuka mesi on parem kui näiteks pärnaõie oma? Oskad sa misha vastata?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:08
Minu point-mees peab olema täielikult terve,ta peaks olema täiskarsklane ja mittesuitsetaja,taimetoitlane ka veel lisaks....ehk muutub sperma maitse siis tõesti paremaks..mine tea.
On siin vaala või ei ole?
Parma...ei maksa üldistada.Kõik naised ei haise.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:10
nsm: miks sa siis teemas oled. lihtsalt kanamoodi kaagutamiseks no ei tule muna noh
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:11
Et mitu naist on valmis meest suudlema peale suuseksi? Ausalt statistikat ei ole teinud ja arvu ei tea. Võin rääkida ainult enda eest. Kui on õige partner ja olla täiega asja juures, siis pole vahet kelle kehamahlad kellel parajasti suus või kuskil mujal on. Ei näe probleemi teha mehele nt. suuseksi pärast vaginaalset vahekorda. Palun mitte nüüd sellest eufooriasse sattuda, selliseid asju ei tehta suvalise tropiga ihast. Selleks on kindel ja usaldusväärne partner
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:12
caribian, ka sa oled oma tupevedelikku maitsnud?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:13
Caribian. Loe hoolega. Ja mitukorda vahel enne kui midagi postitad. MÕNELE NAISELE (ainsues olev sõna) võiks küll anda ta enda vi..tu nuusutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:14
foxy. Huvitav, kas mees, kes ei tea mis maitsega ta sperma on, keeldub naist suudelma, kui naine on talle oraalsexi teinud lõpuni? Tundub loogiline
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:15
Olen.Meenutab Palmanova mandlit...ma kasutan just sellist intiimpesugeeli
Sellel on terve legend...aga sa vist ei taha kuulda lugu Türgi printsessist,kes abiellus mallorcale ja kuidas sai alguse sealne mandlikasvatus Spermat selles loos ei ole...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:15
prouad isuvad jälle kuival?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:16
Parma, kui naine halvasti lõhnab, siis on miskid pisilased sinna pesa teinud või kaua pesemata. Terve ja puhas naine üldjuhul ei haise.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:17
seebimaitsega oli? siis kui tuss on karvane, siis kipub seal ull seebilõhn olema. parma soovitus on hea, naised võiks alati enne teha kontrollnuuskimise
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:19
Miska..ütle nüüd kõva häälega välja,kas mina haisen või mitte mis sisetunne ütleb?
Muide...haiseb siis,kui tupes on marineeritud sperma...siis haiseb jõhkralt....hullemini,kui rootsi rahvusheeringas.
Mehed on süüdi,kui naine haiseb
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:22
ma pole nuusutanud, aga kindlasti sa piserdad endale liialt palju parfüümi. aga kui vurts tupes purtsub on naine õnnelik. suva see kalahais
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:24
miska, kas oma tussi oled juba täna nuusutanud? haiseb, ei taha nuuskida? Armeenia raadio räägib, et sa polevatki miski mees, et sa oled naine hoopis?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:25
Ärge ajaga lolli juttu. Puhas ja hoolitsetud inimene ei haise. Kui te mõne haisva isendi otsa olete sattunud, siis andke andeks. Oma viga. Normaalne inimene vaatab ka ikka kellega voodisse ronib. Keegi ei käsi teil nende pesemata ja lohakatega asju ajada, et pärast viriseda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:25
Ma tahaks Caribiani nägu näha, kui ta vi..tupeale parfüümi piserdab

Tegelt nüüd valaks natuke õli tulle ja käiks välja teoorija, et seda spetsiifilist haisemist on just volüümikatel naistel.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:27
Parma.....sa oled väga julge jääd laviini alla.Sõima parem anorektikuid
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:29
Mis ma neist sõiman, et neil ei haise või?
˅ näita rohkem ˅
miska, mulle meeldib sind ette võtta, aga vahel meeldib mulle ka arutleda miks sa siis jageled minuga, kui sa kakelda ei taha? sina ju võitled siin kogu aeg kellegagi või millegi vastu, ma ei tea miks. mulle pole seda vaja
˅ näita rohkem ˅
nsm: kõik inimesed haisevad, sest lõhna tundmine on kõigil erinev. muide laudas töötav inimene tunneb vähem lõhna kui metsatööline.
mingit puhtust ei ole samamoodi olemas, sest kohe saab inimene uuesti mustaks, meie kehapeal on miljardeid baktereid. need surevad koguaeg, lisaks sinna higi, rasu. üks kärts peeru ja perse on sitane
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:30
juuksur, ma ei viitsi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:31
parma - et mida mina spermaga teeks? esimene instinkt oleks koguda katseklaasi ja siis asuda selle koostist uurima!
tegelikult jube vastik lugu, sest ma peaks teoreetiliselt sellele vastama. pole olnud juhust spermat maitsta ja neelata. kui proovitud, siis annan teada, kuidas oli ja mis ma tegin
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:31
parma. Teades sinu eelistusi, tekib küsimus, kus kohas sa seda haisvat jalgevahet otsimas küll käid? Narvas või Sõle tänaval?
Mina pole ei tea mis ajast sattunud kokku mehega, kellest õhkaks lohakust. Voodisse ma ammugi sellisega ei jõuaks. Sa oled ikka tõesti masohist, kui näed, et tibi on räämas nagu maha jäätud aed, ja sa ikka temaga asjatama lähed.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:36
misha36. Nu juu siis ma lihtsalt suhtlen meestega, kes minu jaoks on lõhnavad. Sinu jaoks pole siis inimese lõhn oluline?
Muide, kas sa oled suudelnud naist peale seda, kui ta oraalsexi sulle lõpuni tegi?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:36
juuksur, suuseksi oled mehele muidu teinud? ma ükskord tegin oma elukaaslasele tilli, ütlesin et veel ei tule ja siis tuli, oi kus ta puristas ja mina naersin. aga seks oli jama kah
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 18:37
No ka mina teen vahel vigu. Eksimine on inimlik. Ikkagi inimene.
iha kasutaja ja täiesti puhas ning korrektne ja tipptopp tipbin aga keelekat teha ei saanud ajas öökima.

See haisemine ei olegi lohakusest ma arvan. Krt seda teab mis see vagiina seal toodab Mendeleejevi tabelist seda vist ei leia?
˅ näita rohkem ˅