paavst - las miska olla korraks omaette. edaspidi eiran teda.
ei saa korraga mitme inimesega siin rääkida ja pealegi miska ei räägi, vaid segab ja korraldab. tema teema, tema võib - selline on tema arvamus.
lähme sinuga edasi.
ma tahtsingi sinult küsida, mitte temaga vaielda.
ma ei väitnud veel seda, et sa homosid vihkad. ma esitasin küsimuse selle kohta, kas vihkad. sa tundusid olevat väga halvustav (leidsid, et peaks neid jälestama), aga sinu arvamust nende suhts ma siin pöörama ei kavatse hakata. see oleks liiga pikk teema ja on isikuid, kes seda minust paremini valdavad.
teiseks tegid sa siin veidi maha neid naisi, kes homidesse hästi suhtunud on. see oli täiesti arusaamatu minu jaoks.
tsiteerin su postitust: „aga tegelikult on nii, et uks normaalne hetero naine ei vaatagi home poole ja kui vaatab, siis jälestab.....seega neil naistel nagu sa utlesid, on endil midagi vida, et heteromehi vihkavad vöi on olnud elus kehvad kogemused“
(ma ei hakanud su kirjavigu parandama).
enne seda sa just rääkisid samas postituses enda eest hoolitsemisest. natuke aega sa püsisid teemas, aga korraga - mingi vastasseis, naiste viha meeste vastu, homode jälestamine?
kuidas see kõik hügieeniga seotud on/oli? või polnudki seotud ja sul oli lihtsalt vaja ennast välja elada ja öelda, et on olemas naised, kes sulle on vastumeelsed ja et on olemas naised, kellele heterost mehed on vastumeelsed ja üldse homod on jälgid jne?
ma ei saa aru, kust sa lugesid välja selle, et homode välimusele hea hinnangu andmine tähenab heterote vastu olemist või kellegi vihkamist või mida iganes.
mulle tundus, et sa kandsid iseenda negatiivse suhtumise naistele üle, eeldades, et nemad peaksid ka nägema homodes midagi jälki, aga vat ei näe ja sina ei suuda sellest aru saada.
kas hästi suhtumine võrdub sinu jaoks homost mehega seksimisega või mis?
muide, sinu tekstist võetakse välja see, mille sa ise sinna sisse kirjuanud oled ja kui see on negatiivne, siis see ka. ise tegid, ise vastutad. nii et kui sa nüüd enda arvamustega vastamisi pead sesima ja pole nendega päri, kuna leiad, et on liiga negatiivselt asjale lähenetud, siis anna andeks, aga pole midagi parata - need on sinu laused.