tekitab jah küsimusi, sest mulle jääb arusaamatuks, miks nii tavalised asjad nagu seda on nt suhete seisu kohta küsimine kedagi veel naerma ajavad.
mulle tundub alati, et naerab see, kes ei saa asja sisulisele poolele ise pihta, ei tunne teemat ja siis kasutab naeru enesekaitseks. troppidel meestel on ka kalduvus normaalsusele ebanormaalsete naljadega vastata
minu arust on igati loomulik tunda huvi nende vastu, kellega ma tahan ise edasi suhelda ja soovide kindlaks tegemine kuulub ka loogiliselt selle sisse, kuna eeldatavalt peaksid need vastavuses olema.
kui ma tahan kellegagi kohtuda ja tema jutust kohe ei selgu, mis tema edasised plaanid on või kui ma pole ise oma huvis veel kindel, siis eks ma pean ise algatama ja veidi tema kohta uurima. kui selgub, et tegu on pikemas suhtes oleva mehega, siis ma neid asju temaga edasi ei aruta ja mingit kohtumist ei paku. siis tulevad teised teemad.
siin saidil olles olen ma küsinud meestelt abielu kohta isegi siis, kui mul nende vastu igasugune huvi puudub. siis on see millegi muuga põhjendatud olnud.
oleneb asjaoludest. õnnelik ei tundunud neist keegi olevat.