Foorum
2011-10-22 00:47
Aga mida sa tahadki selliselt lihtsalt olevuselt?
Perekonnanimi on kogu aeg sama.
Garaaž on ainult sinu päralt.
Pulmapeo ettevalmistused sujuvad iseenesest.
Å okolaad on lihtsalt üks suupiste.
Sinust võib saada president.
Sa ei jää kunagi rasedaks.
Sa võid käia pargis ilma T-särgita.
Automehaanikud ei valeta sulle.
Terve maailm on sinu pissuaar – sa ei pea kunagi sõitma järgmisse bensiinijaama sellepärast, et siinne peldik on .
Sa ei pea mutri keeramise suuna üle mõneks ajaks mõttesse vajuma.
Sama töö, rohkem palka.
Kortsud lisavad omapära.
Pruudikleidi laenutus 5000 krooni, ülikonna laenutus 200 krooni.
Inimesed ei jõllita sinu rindu, kui sa nendega räägid.
Vahetevahel on üks hästi-ajastatud röhitsus lausa ette nähtud.
Uued kingad ei mulju, hõõru ja moonda sinu jalgu.
Telefonikõned lõpevad enne kolmekümnendat sekundit.
Sa tead nii mõndagi tankidest.
Viiepäevane puhkus vajab vaid ühte kohvrit.
Sa suudad ise oma purgid lahti keerata.
Väikseimgi arukuse väljendus annab sulle ekstra plusspunkte.
Kui keegi unustab sind külla kutsuda, võib ta ka edaspidi sinu sõber olla.
Sinu aluspesu maksab 30 krooni 4-ne pakk.
Kolm paari jalatseid on rohkem kui küll.
Sul puudub võime näha kortse oma riietel.
Kogu sinu nägu on ühte värvi.
Üks soeng on sobiv aastateks, võib-olla aastakümneteks.
Sa pead raseerima ainult nägu ja kaela.
Sa võid kogu oma elu mänguasjadega mängida.
Tavaliselt varjab kõht sinu laiad puusad.
Sa võid kanda lühikesi pükse hoolimata sinu säärte väljanägemisest.
Oma küünte eest hoolitsemiseks piisab sulle taskunoast.
Sul on vuntside kasvatamisel valikuvabadus – jah või ei.
Sa suudad osta 25 sugulase jõulukingid 24. detsembril 25 minutiga.

Pole siis ime, et mehed on õnnelikumad!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 19:28
Hoitku taevas nais selliste õnnelike meeste eest.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 19:41
tegelikult on paljud asjad tõesti nii ja mehed ongi palju vähemaga õnnelikumad...
samas...ei viitsiks ma iga päev oma lõuga kraapida, kui ma mees oleks...
ja habemega kah ei tahaks käia...
ja kardaksin meeletult, et läheksin mehena kiilakaks...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 19:42
aga sa kraabid jällegi jalgu. eks lõuakraapimine tüütab ära, aga saab ka vuntse ja habet kasvatada
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 19:56
jalgu pole isegi iga päev vaja kraapida, a vot kui lõuakraapimisel jääb üks päev vahele, on kole vaadata ja kompida küll...
ja habe on igand
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 19:57
ma igapäev ei aja, ülepäeva või üle kahepäeva, mul savi mida naised arvavad
kusjuures see isegi osadele meeldib, eks naisi on igasuguseid.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 20:06
minule igatahes meeldib paaripäevane habe-teeb seksikaks aga jah,meeste elu on lihtsam ja hea,kui nad õnnelikumad on
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 20:14
rinnahoidjaid ei pea kandma, see on ju päris hull asi. igapäev mütsid pähe, terve päev nii olema, brrrrr
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 20:16
harjumuse asi..seda ei pane tähelegi,kui seljas on...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 20:20
mees saab siis olla õnnelik kui tal naist ei ole, kui naise võtab, siis ta enam niiiiii õnnelik ei ole, pärast vähemalt mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 20:27
ma arvan,et mitte kõik mehed ei mõtle nii
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 20:29
pärast mõtlevad kui ma noor olin ja pruudiga hääletasime, siis kamazi juht ütles: naised on alguses head, aga pärast muutuvad ussiks. ja nii ongi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 20:38
oletan,et see kamazi juht oli tol ajal sinust vanem...vanemad inimesed ju teavad,millest räägivad
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 20:58
muidugi oli, mina olin siis vist 18 või 19, aga tema oli paras vunts
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:12
ja nüüd oled sina nn.paras vunts ja saad rääkida omadest kogemustest?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:14
ma kinnitan tema arvamust
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:17
aktsepteerin sinu arvanust
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:22
mul oleks mehena suur mure, et KUIDAS neid naisi ikka ära sebida saaks, minuarust on naised jube raskelt sebitavad, palju raskemalt, kui mehed
ilmselt poleks ma ka eriti atraktiivne mehena, sest oleksin lühikest kasvu ja naised üldjuhul ei taha lühikesi mehi
ja siis ma oleks omadega puntras ja kiimas mehike... ehh, naine ikka parem olla
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:31
naised ei taha jah lühikesi mehi, aga tänavapildis võrdse pikkusega paare on päris palju. tead see on vist üks selline neti värk, netis pidid inimesed kriitilisemad olema kui muidu. päris elus on hoopis teistmoodi need asjad, kui sa ise ei põe siis ei põe teised ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:33
ma tean ühte kääbikut kes suhtleb paljude naistega, ta on suht inetu takka otsa, aga ta oskab hästi suhelda ja ta ei karda naisi kes on kõik temast palju pikemad. naised temaga suhtlevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:33
Üldpikkus pole mehe juures üldse oluline.mehe juures on olulised hoopis teised asjad.
mehed ehk isegi oleks õnnelikud,aga see pidev probleem-kuidas vaevast lahti saada.Kuulutuste-nurumiste arv näitab selle faktiliselt ära.Kui seda probleemi ei oleks,siis oleks mehed kindlasti õnnelikumad.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:34
kindlasti, aga seda õnnetumad oleks naised, sest nemad peaks ka selle töö ära tegema. mina arvan, et need kes kuulutavad on abielumehed
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:44
kaslane..kuna sa pole mees,siis pole sul ka võimalik end mehe rolli panna----iseasi,kui sina naisena sebiksid mõnda naist ja avaldaksid siis oma arvamuse
caribian..isikikult minu arvamus on see,et normaalsed mehed ei pea kuulutama selleks et naisi saada,need,kes kuuultavad,on siis suuremate nõudmistega ..äkki ja ei taha leppida sellega,mis muidu saadaval..ja loodavad leida erilist..tegelt..on nad ihtsalt meeleheitel ja ikkagi loodavad leida kedagi erinevat tavalisest prostist
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:44
Mis töö peaksid naised ära tegema?
90% iha meeskasutajatest on abielus mehed..vähemalt kooselus.Eks nad otsivad siin seda ühte nümfomaani...keda ei ole.
kodus saavad peksa,annavad kõik raha ära ja igaks juhuks saavad veel peksa.Siin saavad end mehena tunda.Pidasin mingil ajal kirjavahetust ühe siinse kasutajaga,kes ka vahepeal foorumis tegev....üldine jutt...ja ta kirjuas kord mulle...."ma ei tea,mis oleks saanud,kui emapalka ei oleks"...ole mees,mitte femm.Tüüpiline hädavares,kes ihas unistab anaalseksist kodus saab ainult sellise mõtte eest nii korraliku keretäie,et paar päeva ei liigu selle emapalga käest
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:51
aga siis normaalsed naised ei tohiks ka kuulutada ega üldse netis olla miks te põlgate seda mida ise teete või tahate et teine ei oleks sama "räpane"? ihas otsivad mehed ja naised ikka seksi, see ongi selle lehe mõte. kõik on selle seksipärast siin, osad ei ole leidnud kedagi sobivat või nad ei ole tihanud kohata ja seksida.

demi: selle tutvumise töö. 90% on terve ihapeale võttes mõeldamatu sest kuhu sa homod liigitad? 90% kuulutustest on ehk abielumehed, seal on ka palju palju korduseid. kui sa jätad igale mehele ühe kuulutuse, siis kuivab kuulutuste arv vbl 1000 peale.

no unistamine pole keelatud
˅ näita rohkem ˅
coya - ma lihtsalt olen tundnud mõningaid lühikesi mehi ja tean, kui kompleksides nad on...
kindlasti on ka erandeid
väikse naisena poleks mul probleem naist sebida, a vot väikse mehena naist sebida oleks ikka küll...
˅ näita rohkem ˅
Ei tea,miks mehed sebivad ihast ja kuulutadest pakuvad seksi eest suuri summasid kui samas prostikuulutuste lehel on need summad üsna tühised. ja kenad vene keelt kõnelevad tibid pealegi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:52
caribian, ära ole nii julm mehed juba hakkasid ennast õnnelikuna tundma ja sina tõstad nad nii julmalt reaalsusesse tagasi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:57
elmar59: pakuvad need kellel raha ei ole see naine kes on nõus 1000€ kohtuma on ju nõrgamõistuslik, kes see annab talle sellise raha
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 21:59
Ma vaatan inimeste elu kõrvalt...ma ju näen,mis toimub.
Pika naisena(175)..kui kõik muu on võrdne,siis eelistus langeb pigem mehele pikkuses 178-185cm.Üle selle kisub koljatiks.
Oleneb ilmselt sellest,mida otsida...kui 60+ mees soovib tutvuda ilusa ja saleda 30+ naisega,siis see on ulmevaldkond...
Samas..40+proual pole mingit raskust siit sebida kümneid 20+ noormehi....eks need poisid päris normaalsed muidugi pole,aga see vist kedagi ei huvita.Hulludel pidigi suur sex-drive olema.
˅ näita rohkem ˅
foxy: reaalsus on pigem see, et need kuulutajad lõpuks saavad oma probleemile lahenduse, ükskord ikka joppab. aga sina istud ihas 5 aastat ja ei joppa kunagi, kes on lõppeks siis edukam?
˅ näita rohkem ˅
Paistab jah nii olema,et need kuulutused pole reaalsed ja käib üks rahaga lollitamine
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:00
Kaslane...vaata Danny DeVito`t.., meest pole rohkem kui poolteist meetrit ja ei miskeid komplekse... ...ja üldse...pole miskit probleemi naist sebida, vaja vaid natuke ajusi liigutada ja mõned sõnad kõrva sosistada
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:01
caribian, oleneb alati milline on mees sa kulged pidevalt äärmustes, mingi 60 aastane mees, siis poisikesed. sa mingit vahepealset vanust vist ei näegi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:04
caribian,ma peaks sulle oma postkasti parooli jätma ja loe vahel neid kirju,mida noored neiud vanamehele kirjutama ja siis veendud ise,et asi pole üldse vanuses..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:05
miska..sul on õigus..norm naised ei tohiks ka kuulutusi lisada..aga ikka lisavad..sest lootus kaob ju viimasena me oleme kõik inimesed ,omamoodi vajadustega ja omamoodi suhtumisega..aga ikkagi ainult ühel põhjusel siin
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:08
Coya, ja see põhjus on...Foorumis pläramine
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:09
coya: elu ei saa enam tagasi pöörata. meie generatsioon võõristab lõpuni netti, aga uued noored, 20 aastased, nende jaoks see ongi elu. kui nemad 40-50 saavad, siis nad küll meie moodi ei mõtle. ma arvan vähemalt nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:10
teeme proovi..lisan kuulutuse ja avalikustan terve postkasti sisu Väga suurt tulemust ei tohiks tulla-pilti pole,vanust pole,kaalu ka mitte... tegelikult ma ei viitsi,sest ma ei kohtuks niikuinii.Ei ole ilus inimesi lollitada.

De Vito...loomulikult naistele meeldib..ta fun,ta on kuulus ja ta on väga rikas.Lahuta kaks viimast omadust...huvitav,palju huvilisi jääks?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:12
Caribian, kui DeVitost jääb järgi vaid fun...siis huviliste arv kasvaks kordades
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:14
miska, lihtsalt infoks. ma ei otsi kedagi, kõige vähem ihast. mul on kõik vajalik olemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:14
demi: vot see ongi naiste õnnetus. see ei loe kas oled ilus ja kena, tark ja äge. sa oled täpselt samal pulgal mis teised naised, sa saad täpselt samasuguseid ja samapalju kirju kui pilditu ja ankeeditu naine.

meestel jälle lihtsam, kui naised kirjutavad, on tegija mees
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:15
foxy: mingi seksi põhjus sul ju on, kas vaatad pilte või ajad mingit värki.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:17
danny on itaallane, nendel ju mulin koguaeg käib 70ndatel honorarid olid ikka pisikesed
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:18
tema abikaasa on selline http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9a/Rhea_Perlman_%281988%29.jpg/339px-Rhea_Perlman_%281988%29.jpg

83 aastast siis, päris pikk abielu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:18
aikon..vta selle pläramisega on samad lood,nagu seksiga..tahad teed,tahad.ei tee
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:20
miska, ma ei vaata isegi pilte ega loe kuulutusi. ainus koht, kus ma aktiivne olen, on foorum, enamasti tegelen üleüldse samal ajal hoopis teiste asjadega ja arvuti on lihtsalt lahti, iha sealhulgas. on veel küsimusi?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:22
siis sa oled ju nii igav naine, üksluine, ühesõnaga tädi mis tädi
mul oli ikkkkkka õigus
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:27
demi, kõige lollem asi ongi see kui sa ei kohtu. paned kuulutuse või pildi, saad ohtralt kirju ja kui sul nüüd väljundit ei teki, siis see masendab ja muudab kõik nõmedaks ja tühiseks. aga kui sa kohtud, sul on positiivne kogemus, siis tasus ju asi ära.

kõike saab teha mingi piirini ja kui sa ise nö feilid, siis muutub kogu projekt napakaks
˅ näita rohkem ˅
2011-10-22 22:36
Ma isegi kohtuks,kui oleks kellega.Pole ette juhtunud.Tead,mis veel..paar kõige huvitavamat meest ihas...ma olen nendega juba tuttav reaalis ja aastaid....nad teevad siin pulli.Lihtsalt sõbrad.mul on raske mõista nende siinolekut,sest teades nende võimalusi ja valikuid...arusaamatu.Küsisin..."pull värk,vaatab ka"oli vastus...ma ei usu,et nad siit reaalselt kellegagi kohtuvad...vahet pole..
Teades mind.....nad ei mõistnud samuti,mida mina siin teen....sama vastus.
Parmaga isegi kohtuks..niisama,ajaks juttu...lasnamäele jalutama ei taha küll kuidagi minna Viimane kogemus lasnamäelt....poja jonnis nii palju,et pidime mahtra?mcDonaldisse minema...naiste WC-s oli spets valgus narkomaanide tuvastamiseks....õudukas..
˅ näita rohkem ˅