Pärast mitut külma- ja talvekuud on lõpuks kätte jõudmas suvi ja
grillimishooaeg. Seega on oluline värskendada oma mälu selle peene värskes
õhus toimuva toiduvalmistamise etiketi osas, kuna see on ikkagi ainus
toiduvalmistamise viis, millega "tõeline" mees tegeleb - ilmselt sellega
seonduva kõrge ohuteguri tõttu.
Kui mees pakub välja, et ta grillib, järgneb sellel allpool lahtiseletatud
ahelreaktsioon:
Protsess...
(1) Naine ostab toidu.
(2) Naine valmistab ette salati, köögiviljad ja magustoidu.
(3) Naine valmistab liha ette grillimiseks, asetab selle kandikule koos
vajalike toiduvalmistamisvahendite ja -kastmetega ning viib selle mehe
kätte, kes viibib grilli kõrval - käes õlleklaas.
Nüüd tuleb oluline osa:
(4) MEES ASETAB LIHA GRILLILE.
Protsess jätkub....
(5) Naine läheb tuppa, et panna valmis taldrikud ja noad-kahvlid.
(6) Naine tuleb välja, et öelda mehele, et liha kärssab. Mees tänab teda ja
palub naisel tuua veel üks õlu, kuni ta olukorda lahendab.
Taas oluline osa:
(7) MEES VÕTAB LIHA GRILLILT NING ANNAB SELLE ÜLE NAISELE.
Protsess jätkub....
(8) Naine paneb valmis taldrikud, salati, leiva, noad-kahvlid, salvrätid,
kastmed ja toob need lauale.
(9) Peale söömist koristab naine laua ja peseb nõud.
Ja nüüd kõige tähtsam:
(10) Kõik KIIDAVAD ja TÄNAVAD MEEST tema saavutuste eest toiduvalmistamisel.
(11) Mees küsib naiselt, kuidas tollele meeldis, et mees "vahelduseks süüa
tegi" ja naine "puhata sai". Nähes ärritunud nägu, nendib mees, et mõningad
naised ei ole kohe millegagi rahul...