Foorum
2011-10-20 16:19
nsm küll sariseksijana ette ei kujuta nagunii on totu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:20
Ma ootan küsimusele vastust. Lahmid igasugu soga siin kahte lehte, ise suutmata isegi aru saada mida sa ja miks sa räägid.
Teemas sa ka püsida ei suuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:23
tohhohh, kuidas siis nii
alles hommikul sa lahmisid ise mingit soga

sul on ka mingi selline kanaaju mis ei lase sul möödaniku enam mäletada onju
vasta küsimusele, kas sa jooksid kokku, ära nihverda eemale nagu sinul oleks õigus koguaeg küsimusi esitada
pealegi järjekordselt oled sa roninud minu tehtud teemasse läbustama, nii et ära virise, ise ronisid
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:28
nsm, miks sul alati konfliktid tekivad? miks sa selline tülinorija oled meil, kas sul on madal enesehinnang?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:28
Ma ei virise. Ma küsisin, sa ei suuda vastata.
Minul on sinu persooni suhtes vaid üks huvi. Sa tead küll mis. Aga sa lõid põnnama. Muid huvisi mul sinuga seoses pole. Ma paraku sexuaalselt lävin vaid teovõimeliste inimestega. Alaealised ja vaimselt haiged jäävad ära. Sina nede seas. Aamen.
Nii, et ära näe vaeva minu moosimisega.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:31
ma küsisin ju sinul enne, vasta ja siis küsi, mitte ära hakka lapsikult esinema

lävi oma bi meestega, mul on null huvi nii sinu kui sinu bi meeste vastu kühveldage korda mööda oma soolikates, fuihhhh
minu küsimus sulle on miks esined minu teemades, mis valu sul on seda teha, mingi sadomaso oled või?

võta oma aamen ja koli minu teemadest välja ja ole inimene, uuppsss sa ei olegi inimene, ise ütlesid
trahvo oled
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:37
Millised need sinu teemad on?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:41
seee teeema näiteks
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:44
Väike meeldetuletus. Selle teema nimi on: meestele - kuidas netis tutvuda
mishast pole teemas juttugi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:45
sa pole ka mees ja selle teema tegin ju mina

kes sind kutsus üldse?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:48
Foorumisse tulevad kes tahavad. See, et sa teema välja nuputasid on tore aga minu jaoks pole vahet kes teema autor on. Mina vaatan, mida kirjutatakse.
Tahad oma teemat, sis mine tee teem nimega "misha" ja saada kutsed siis rahvale laiali.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:51
mis sa siis halad ja vigised? ise oled ju täismunn ja siis nutad, masendav kuju
vot oleks sa inimene, siis inimesega on alati võimalik asjad selgeks rääkida, aga sa pole inimene, lootusetu kuju
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:53
Mis sul sellest, kes või mis ma olen?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:54
irwwwwwwwwwwww, iga normaalne inimene oleks juba minema läinud, sina ikka käid sabas
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:55
Tõpselt. Tere tulemast ebanormaalsete klubisse mishake.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:55
sa kusagil mainisid et pole eestlane, mida rohkem pekstakse seda rohkem armastad?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:56
ma vaatan jah et oled ebanormaalne puudel, sööd pihust
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:57
Sa oled mul sabas. Oled sa ikka normaalne?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 16:59
sina oled minu teemas, ära ei lähe isegi mitte ajades, hästi kummaline olend oled
miks sa siin oled üldse, pole siin ei bisid ega homosid, 80% idioodid kah veel
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 17:02
naljakas tüüp see mishka, igas teemas kuhu kirjutab jõuab hala ja vigisemiseni, et küll on kõik naised liiga tädid ja küll küsitakse ta käest liiga palju, ja siis tuleb välja et hoopis teised halavad, keegi võiks talle pai teha
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 17:03
onju tädid, kui tädid vehkat teeks tuleks siia ilusad mimmid tädid ajavad oksele
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 17:08
Ja üldse oleks hea, kui mishake saaks siin mitu lehekülge monoloogi pidada ja keegi talle vahele ei segaks
sest muidu võib juhtuda, et mishake hakkab nutma ja kaebab adminnitädidele-onudele ära ja pisarsilmil palub teema kustutamist loomulikult hakkab siis neil miskast kahju ja kogu mõtetu hala kustutataksegi ära
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 17:11
aga foxy, mida siis tegema hakkad?
sa ju oledki siin minupärast, nagu nsm

te ei suuda ju kumbki olla minu tehtud teemadest eemal, te ju kohe ründate, ajate oma põõsa puhvi ja targutate
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 17:59
Miskale ei saa küll tel.nr usaldada...räägib su surnuks.Kas leidub naist,kes viitsiks terve ööpäeva miska monoloogi kuulata?
seepärast sa mimmide numbreid ei ole saanudki ja kakled tädidega
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 18:32
hahaahahaaaaaaaaaa
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 18:38
mul siin üksõhtu oli kole igav, vaatasin telekat ja siis jäi väike kruvikas kätte. võtsin lammutasin oma telefoni täiesti tükkideks, kõik vidinad lammutasin küljest. ma sain terve tekitäie pleki ja plasti kolu. issand kui palju juppe saab. pärast panin skeemid kokku ja aku külge, läks tööle järgmine päev ostsin uue telefoni
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 19:44
Eh mis te muretsete. Mingi aeg ta siin lällab. Siis kui tsüklisse jääb. Siis saab raha otsa ja poiss kaineks. Siin on vaikus, kuni järgmise palgapäevani.
Las ta laulab pealegi. Lihtsalt tegemist on inimtüübiga, kelle minevik varjab endas naiste poolset n.ö allasurutust. Sealt ka see viha nende vastu. MIks just tädid teda häirivad. Sest nad meenutavad talle tema enda ema, kelle piitsa all ta on suurema osa elust olnud. Fakt on see, et tegemist on inimesega, kellel on minevikus palju traumasid. Tõenäoliselt on ema teda üksi kasvatanud. Isa kas polnud, või polnud sel isal temast suurt midagi. Kindlasti on ta ka palju puudust kannatanud. Olles nüüd juba vanuse järgi täisealine on ta terve elu võidelnud, et tõestada oma väärtust, olla keegi. Sealt pärineb see jube raami surumine.
Kokkuvõttes on tegemist siis inimesega, kellel on üliraske leida siin maailmas oma kohta. Ta tahaks olla keegi, tahaks, et inimesed teda asutaks, hooliks aga tänu lapsepõlve traumadele on temas liiga palju maailmaviha. Täiesti vabalt võib olla ka see, et ta siiani kannatab selle all, et tal pole sõnaõigust. Allasurutud inimese tüüpkäitumine. Ärge unustage, et tegemist on internetiga, kus ta loodab, et see kõik jääb igavesti anonüümseks. Seetõttu ta julgebki siin nii käituda ja end välja elada. Reaalsuses ei julge see mees piiksu ka teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 19:53
nsm, kas sa kirjutasid iseendast, kusjuures see tekst läheb sinu profiiliga väga hästi täppi

aus ülestunnistus sinult, hindan seda
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 20:02
misha. Hakkas valus jah. Peabki olema. Inimene, kes kõiki järejepidevalt siin sõimab ei vääri mõistmist ega halastust. Võid edasi siin oma viha välja elada, kelle peal tahes. Sinu kihva läinud lastetuba ja traumasid ei hakka siin keegi heastama. Nii, et lase aga edasi.
Võid mõne arsti poole pöörduda, kui siit kellegi leiad, kes sinuga tegeleda viitsib.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 20:09
ei hakka sest su jutt on puhas fantaasia, võib olla sinu mees joob end tsüklisse, ma pole elus seda teinud
ma hoolin oma tervisest päris palju ja pudelisse oma elu kulutada ei kavatse ealeski. ülejäänud jutt on sul sulapask
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 20:11
muide, minujaoks muutubki naine tädiks kui ta hakkab meestega kemplema, see ongi nö minu täditest ma provotseerin ja vaatan kes on kes, edasi tädiks hakanud teeb ise, teeb end ülinõmedaks ja mina ainult irvitan
˅ näita rohkem ˅
2011-10-21 11:21
tõeline detektiivi töö http://pics.spaceghetto.st/images/0a8kq.jpg
˅ näita rohkem ˅
2024-05-10 12:36
Netis ongi meestel raske tutvuda, sest konkurents on üüratu.
Viisakas ja vaimukas kiri ning sama viisakas ja lõbus profiilipilt aitavad veidi, aga ma usun, et siin on atraktiivsematel naiskasutajatel nii tohutu austajate parv, et pole väga mõtet üritadagi.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-10 21:10
Mehed tihti panevad 20 aastat tagasi tehtud piltid
Nii , naised , nägus mees reaalis on tudisev vana inimene kepiga
˅ näita rohkem ˅
2024-05-11 00:42
njah, 21 aastane et paneb 20 aastat vana pildi, nunuh... kena lugu küll. siis tolle pildi järgi võib too olla kes iganes!
˅ näita rohkem ˅