JohnOfGaunt. See alko teema on nagu on. Kui mõni tuttav inimene ütleks, et kle, lähme teeme dringi, siis ma suhtun sellesse teisiti, kui see kutse tuleb võõralt. Vahe on vist selles, et tuttvat ma juba tean jne. Võõra puhul tekib minul kui mitte alkolembelisel kindlasti küsimus, et mis suhe tal alkosse on? See on paratamatus, esimene mõte mis pähe tuleb.
Värisevad käed oli siin täiesti kujundlik väljend. Pigem pidasin silmas ebakindlusest värisevaid käsi. Nu, et võõras inimene, värin sees või nii.
Kunagi ma pidasin seda ebakindlust negatiivseks jooneks. Hiljem olen endale teadvustanud, et mitte kõigil inimestel pole näiteks töö selline, kus ta peab suutma vabalt kohtuda seinast seina erinevate inimestega, seal juures pead kiirelt leidma nendega ühise keele, võitma teatava usalduse jne. Inimene lihtsalt ei oma kogemust suhtlemises võõraste inimestega.
Huvitav on seda teemat lugeda. Üldine foon on negatiivne. Jääb mulje, et siin juskui polegi normaase välimuse ja olemusega inimesi. Ei tea kas pean nüüd end hakkama "erilisena" tundma, et mul neid kohtumisi, kus kohale ilmub mingi mõni ebameeldiv inimene, on ikka nii kaduväike osa, et ei tasu mainimistki. Enamus on väliselt kenad, puhtad, pestud, kammitud, tervete hammaste, küünte jne inimesed.
Nii, et mina ei usu, et need kogemused nii kohutavad on. Kui keegi väidab, et ta pole kohtunud sexikate, ilusate jne tekib küsimus, et milline ta ise on? Tahaks seda üübermodelli näha, kellele keegi ei kõlba