Foorum
2011-10-19 20:37
Eelista pildiga, kuid ära usalda

Reegel on selline - üheksal juhul kümnest, on tüdruk reaalses elus sama atraktiivne, kui oma profiil oleval kõige koledamal pildil. See kõlab julmalt, aga see on tõsi. Mõnel näitsikul puudub profiilis pilt üldse - need võivad vabalt olla ka sarimõrvarid.

http://www.ohtuleht.ee/448437

pange siis asjad kõrvataha
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 20:50
Naistele:
Kuidas tutvuda netis meestega? Üheksal juhul kümnest on tal varbavahed sama pesemata kui profiilipildil
Kaheksal juhul kümnest on tema mõttemaailm ja väljenduslaad sama lapsik ja labane nagu netis
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 20:52
mul on täitsa puhtad, võin keelega üle tõmmata kui ei usu
foxy, kas sa pead end huvitavaks inimeseks? vaevalt, mina ka ei pea
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 20:57
mishake, mulle on sinu arvamus sügavalt ükskõik, sa tead seda juba ammu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:00
Siin tibi paneb paarkümmend võõrast pilti üles ja suhtleb nii,et vähe ei ole Kuidas üldse kindlaks teha sugu näiteks?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:01
mishake, mulle on sinu arvamus sügavalt ükskõik, sa tead seda juba ammu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:01
foxy, ei usu et on, sa oled ju minupärast siin iha, nagunii
kui mind ei ole, siis su aktiivsus on väga väike
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:04
hahahaaaaa ma tahan täna öösel magada ka
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:04
ValgusRannal võiks üldse vähem sõna võtta, siis ei paistaks algav seniilsus nii selgelt välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:06
foxy tunneb asja, suguhaigus, seniilsus, need on tema sõbrad
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:09
ma arvan et ta jäi nina nokkima
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:14
Kuule Valgus Rannal..... kuidas selle linnas bussipeatuse leidmisega oligi? leidsid üles? Või käisid vahepealt dementsust ravimas vanadekodus ja nüüd on kergem linnas üle tee minna? lehma oled juba täna tõstnud ja sõnniku sisse paar korda astunud? Kui ei ole võta taskulamp ja pole veel hilja minne sitt otsima
et mishake meil lapsemeelne on, sellega oleme juba harjunud. aga kui vana mees hakkab laste laule laulma, siis on ülim aeg tohtri poole pöörduda
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:20
foxy, kas sul on kibestunud naisteklubi liikmekaart juba olemas?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:24
einoh hahahahaaaaaa

parem olla lapsemeelne kui 40neselt juba olla kibestunud inimene mida sa siis ülejäänud 40 aastat teed, oled koomas?
eluraiskamine on seeeeee
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:31
Jesver. Jälle te kaklete. Küll te olete osavad. mishakese ei pidanud meil ka vooruseproovile vastu. Millest taas järeldus, et inimene ei muutu.
Parem oleks ikka leppida sellega, et millised me oleme

Lugesin ka selle artikli läbi. Eks seal mingi tõetera sees ole. Üldjuhul on inimene edev ja vajab ikka tunnustust. Kui mujalt ei saa, siis tuleb netti n.ö parimad pildid üles riputada. Keegi ei hakka naljalt palema üles pilte, mis tal n.ö kõige õnnestunumad pole.
Muidugi on tore nõiuanne, et võta 10g, siis tuleb julgus. Kas see pole mitte kahe teraga mõõk. Enda seisukohalt võin öelda, et lähme teeme ühe joogi pakkujad lendavad mul tuima näoga prügikasti. Ma tarvitan alkot ikka nii jumala harva (heal juhul korra või kaks aastas) ja mees kes mind alkot manustama kutsub (eriti, kui tegemist on inimesega, keda ma ei tunne ka) ei tekita mingit usaldust tema suhtes. Nii hull see esimene kohtumine ka pole, et peaks väriseva käega viina järgi haarama.
Lisada, et keegi peaks kellelgi välja tegema. Nu ma ei tea. Lihtsalt tutvuskohtumisele minnes nõuda mehelt, et ta hakkab sulle kõike välja tegema. See tundub ka mulle isiklikult väga väga imelik. Pigem vastupidi. Ma ei olekski sellega nõus.
Viimane lõik on ka veidi kummaline. Kohtud inimesega, kellest sa midagi ei tea. Isegi seda, miks ta sinuga kohtub? Kogemuste põhjal võin öelda, et tavaliselt need n.ö "kavatsused" räägitakse ikka enne selgeks, kui aega kohtumisele kulutama minnakse. Milleks kohtuda inimesega, kes soovib ja ootab midagi muud, kui sina talle pakkuda saad.

Suures plaanis aga on suht koht jah pole paha jutuke.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:37
aga lepi siism kui sa suudad midagi leppida
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:38
just, foxy ongi see vana kõblas, ussitanud kõblas
foxy, mine vii mehele parem õlut, saad rasuse musu vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:42
aga mis siis saab kui naisel ei ole 9 pilti? kui on ükspilt, kas siis tegelik ilu on 9 korda koledam
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:49
see on tõlgitud artikkel, itaalias ongi väike kohviku tripp veini ja koogiga kahepeale 100€ lugu.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:54
hirmutava all on mõeldud vast seda, et ei osata leida ühist teemat. kui naine ei ole jutukas, siis peab pidevalt mingeid küsiMusi esitama, et mitte päris vaikuses olla. vestlemine võib olla päris keeruline teema
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 21:56
Klounid olete. Ausalt. Ilma liialdamata.
Kes see ikka tüli norib teiega, kui te ise seda ei tee. Ühel on omadussõnade sõnavara selline, et varsti anna seletav sõnaraamat välja 365 lk. Teine sai ka tuule tiibadesse ja nüüd riivib samas tuules.

Te tutvuda ei taha? Loete nüüd selle õhtulehe jutu veelkord läbi. Panete punktid kirja, mida ja kuidas tegema peab. PS. Märkasite, et korralikud tüdrukud ise teile ei kirjuta. Nii, et nüüd istute kenasti rahulikult maha ja kirjutate nõuetele vastava tutvumiskirja valmis. Siis roogite sealt need omadussõnad välja, sest seletavat sõnaraamatut pole teil kaasa ju veel anda.
Siis hakkate seda kirja valitud tibudele postitama. Ikka nii nagu artiklis kirjas.
Kui siis nädala pärast midagi asist ei leia, parem pesu, mis kapist leiate selga, mõni popiks ürp ümber ja kõppadi kõppadi ööelu nautima. Seal pole pilte vaja. Naised elusuuruses rivis. Nädalake netis suhtlemislihvi olemas, peaks nagu hakkama saama küll.
Ja jätke vanainimesed rahule.
Minu vanaema õpetas küll mind nii, et halli pead auta ja kulupead kummarda. Aga teie siin nagu kasvatamatud jõmpsikad teete kõik vastupidiselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 22:01
kloun oled ju sina sa tahad nii targutada, aga sa ei raali kunagi teemat. see teema on jobutamise teema ehk väike irwitamine. see pole mingi reaalsus.

kus sa võtad et me naistega tutvuda ei oska, kuidas sa üldse tuled sellele
hämmastav oled irwwwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 22:06
Nu kurja. Kui te terve aja foorumile ja jutukale kulutate. Millal te siis neid kirjakesi naistele saata jõuate. Meil kõigil on ööpäevas 24h, mitte mõnel rohkem.
Muide, nii reaalsusekauge see artikkel ka pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 22:13
ma pole enam jutukas käinud sellest ajast kui see uus tehti. muide mina ei saadagi kirju ihas. mul on mõned tuttavad ihas tekkinud, vahest suhtleme. üldse mul pole mingit paanilist suhtevajadust, ma ei näe vajadust tõmmelda mingi suhtlemise pärast

kuidas seda nii raske sul näiteks mõista on? mul on omad lemmikud ja elu on naisssss
aaa kohtumas olen ma käinud küll
˅ näita rohkem ˅
2011-10-19 22:53
Isegi kui suhet ei taha, siis positiivne tähelepanu on ikka teretulnud. Ja seda foorumit loeb ilmselt rohkem naisi kui siia kirjutab.

Aga, NSM, alkoholi kohta niipaju, et selle manustamist võib võtta kultuuri osana. Ega õhtul klassikest veini nautima mineja või pubis õlleringi tegija kohta saa alati alkohoolik öelda. "Värisev käsi ja viinapits" on seega vist veidi karmilt üle võlli keeratud väljend.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 01:41
Olen kohtunud
Kui pildil ikka raam on ilus siis ta ongi ilus.
Aga mõnedel on see pilt sellise kavala nurga alt tehtud et ....
No üks mahtus vaevu uksest sisse reaalis
Aga sellest sain ka õppetunni ja nüüd lähtun ikka täiskaadrist raami pihta
Kuigi jah viimasel ajal ei lähtu millestki. Lähtumised on ...Done...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 02:28
Noh, ka naised on kohtunud
Peab mainima, et pilt netis on ikka väääga petlik.
Pilte töödeldes saab imesid teha
Tuleb meelde üks juhus, kui reaalis mehel turritasid ninast ja kõrvadest karvad Jalgadel jubedad veenid ja nahk oli mingeid inetuid punne täis Ja kui veel suu lahti tegi, siis seal oli pommiauk
Olen kokku saanud ka naisega... seda küll lihtsalt läkutamis mõttes.
Ja no pilt petab ikka kõvasti.
Plikal olid x jalad, jummala kõverad ...silmad vaatasid kõõrdi ( seda pildil ei näe ).
Olen näinud veel kedagi siit portaalist. Tema mind tähele ei pannud.
Oh jummel.... küüned olid katki, põhimõtteliselt neid polnudki. Suur nagu emavaal. Ja kui ta siis edasi kõndis, siis need hiigelsuured puusad õõtsusid nagu nendel mustlasmuttidel ...teate küll, need suurte laiade seelikutega
Ühesõnaga õudus kuubis on olnud need reaali kogemused.
Ja mis põhiline...just need samad inimesed on ise kõige suuremad teiste kritiseerijad ja endist kõige paremal arvamusel.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 07:10
Satine,
Ma saan aru, et kohvikus/baaris jms kohtades näed Sa mehe nina ja suud ja näonahka. Aga jalgu?! Või otsustasid kõigest hoolimata, et kui juba välja sai tuldud, siis peab kindlasti voodis lõpetama?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 08:49
Kohtusin kord naisega.
Pildil ilus ja atraktiivne.
Reaalis ...sama ilus.
Aga rääkida polnud millestki.Enda kunstküüsi imetles koguaeg.
see oli mu elu üks pikemaid kohvisid...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 09:52
satine, sa pole normaalne
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:08
kohtutud ka rohkem kui ühe siin eksisteeriva ja ka mõne aktiivselt suhtleva naisega siit. Aga jah see tuleks enne ikka paika panna miks kohtuma minna , kuigi võib ka juhtuda et lähed jalutama ja lõpetad seksides aga võib ka vastupidi olla et lähed seksima ja asi piirdub kohvijoomisega, inimene võib olla sejuures igati ok olemise ja käitumisega aga kui keha pole sinu maitse siis milleks...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:10
JohnOfGaunt: Se oli suvine aeg.

misha36: Ja sina oled omast arust normaalne vä? Niipalju kui me lugeda oleme saanud, pole sinu arust keegi siin normaalne, va. pussukas ja sa ise
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:13
satine: ma sain juba pihta kes sa oled aga mõtlesin midagi muud siiski, füsioloogiliselt hakkavad karvad kõrvades kasvama meestel kui nad on 60 aastased, st sa käisid väga vana mehega kohtumas. veenid on näha pea kõigil sportlastel, kui see on rõve, siis sa oled lihtsalt rumal. ühesõnaga ma näen, et sa ei oska valida inimesi ja seepärast oled hiljem ilgelt pettunud ma usun, et sa oled ka selline naine kes ei suuda pettumust varjata, siis lööd kõik sita kohe näkku, ühesõnaga naine kellest normaalne mees hoiab 500 kilomeetri kaugusele
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:14
satine, ma tean ühte naist kes läks armukesega kohtuma, armukle hilines 5 minutit ja see naine helistas armukese naisele ja rääkis nende suhte välja - kättemaksuks. kas sa erined sellest naisest?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:16
valgus: kas sinuarvates nsm või foxy suudaks ihas mõne mehe rajalt maha võtta? mina arvan, et nad ei suuda, ei oska
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:19
misha36: vat see mees, kellel nina ja kõrva karvad kasvasid, oli 40. Ja ega ikka ei ole kõigil sportlastel veene, nii et kes meist rumal on Ja nüüd ma mishake saan aru, miks sinust 500 kilomeetri kaugusele hoitakse... selline kibestunud kuival närvihaige nagu sa oled, kelle aisaks eluks on iha foorum...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:22
ise valisid siis sellise peletise
pane oma ilagrammofon siis käima ja lase tulla, vähemalt kõik teised mehed näevad milline sa oled
võit jääb sulle
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:25
Igatahes on ilma pildita palju põnevam. Ma pole veel ühtegi ebameeldivat isikut nii kohanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:28
ikkagi ma ei usu neisse, ma ei usu nende oskust või võimet sebida endale mees kui mees ei tule vastu, siis nad ei saa hakkama, luuuuuuserid
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:29
Jummel kui haige sa mishake oled
Ja kui sina oma sapipritsimis masina maha kannaksid, siis ei peaks sa kuival istuma oma kibestunud olekus
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:33
satine, vaata kellega sa kohtumas käid, mina kohtun ilusate ja kobedate naistega. neil ei ole väljaveninud veene ega kasva kõrvades karvad. mina olen palju normaalsem kui sina
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:39
JohnOfGaunt. See alko teema on nagu on. Kui mõni tuttav inimene ütleks, et kle, lähme teeme dringi, siis ma suhtun sellesse teisiti, kui see kutse tuleb võõralt. Vahe on vist selles, et tuttvat ma juba tean jne. Võõra puhul tekib minul kui mitte alkolembelisel kindlasti küsimus, et mis suhe tal alkosse on? See on paratamatus, esimene mõte mis pähe tuleb.
Värisevad käed oli siin täiesti kujundlik väljend. Pigem pidasin silmas ebakindlusest värisevaid käsi. Nu, et võõras inimene, värin sees või nii.
Kunagi ma pidasin seda ebakindlust negatiivseks jooneks. Hiljem olen endale teadvustanud, et mitte kõigil inimestel pole näiteks töö selline, kus ta peab suutma vabalt kohtuda seinast seina erinevate inimestega, seal juures pead kiirelt leidma nendega ühise keele, võitma teatava usalduse jne. Inimene lihtsalt ei oma kogemust suhtlemises võõraste inimestega.

Huvitav on seda teemat lugeda. Üldine foon on negatiivne. Jääb mulje, et siin juskui polegi normaase välimuse ja olemusega inimesi. Ei tea kas pean nüüd end hakkama "erilisena" tundma, et mul neid kohtumisi, kus kohale ilmub mingi mõni ebameeldiv inimene, on ikka nii kaduväike osa, et ei tasu mainimistki. Enamus on väliselt kenad, puhtad, pestud, kammitud, tervete hammaste, küünte jne inimesed.
Nii, et mina ei usu, et need kogemused nii kohutavad on. Kui keegi väidab, et ta pole kohtunud sexikate, ilusate jne tekib küsimus, et milline ta ise on? Tahaks seda üübermodelli näha, kellele keegi ei kõlba
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:42
nsm: mis sa valetad jälle, 80% pidid ju idioodid olema (IHAS) ja sa oledki siit ainult sõrmedel loetud arvu normaalseid leidnud (sinu omad sõnad). kui siin keegi negatiivsust külvab, oled see pigem sina ise
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:42
aaaaaaaahhhh kuidas ma need homod unustada sain, homod on ainukesed normaalsed mehed ja sa ainult homodega suhtledki
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:43
Parma Sul on õigus , tõesti need keda mina siit kohanud ja ilma pildita on olnud on olnud väärt kohtumist Samas ka neid kellel pilt on olnud häid
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:55
misha. Jutt on kohtumistest, mitte kogu iha kasutajatest. Ma räägin neist, keda olen näinud, mitte kogu sellest massist, mis siin ringi liigun. 80% minule ei kõlbagi ja nii ongi. Sulle kõbavad või? Vaevalt.
Minu sõnum oli, et ma ei usu sellesse, et kohtutakse pidevalt mingite räämas koletistega.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:56
Ma olen elus ainult ühekorra naist nähes ehmatanud ja paar kiiremat sammu eemale teinud.
Ma ei tea kust te küll neid peletisi välja võlute? Ilmselt ma ei tahagi teada, kuidas te internetis tutvute. Minu oskused ei ole veel mind alt vedanud ja peletiste otsa sattunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 10:59
misha, mitte homod vaid bi-d.

Ja nüüd loe ette siin foorumis kõik bi-mehed, kes siin foorumis naisi sõimamas käivad. Kuna neid pole, siit järgmine järeldus. Naine suhtleb viisakate ja meeldivate meestega. Ära ilgu bide ja homode kallal, kes käituvad kordades meeldivamalt, kui sina.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 11:00
Misha: no juhtus korra selline peletis olema,kellega kokku sain Seda ma räägingi, et pilt petab Kas sellepärast olen nüüd mina ebanormaalne?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-20 11:15
nsm. HOMOD, 100€ ja ma otsin selle koha välja ja seal sa rääkisid homodest, sa oled koguaeg rääkinud homodest nagu demigi. miks sa pead nii palju valetama? tahad koguaeg esineda jah

ma ei ilgu nagu nende üle, lihtsalt homodel ega sinu biidel ei saa olla supervõimeid. ma arvan et üks homo on ausam kui hetero, st ta paneb sulle kohe kahvli silma kui vaja, tal pole midagi kaotada, ta on aus. vot heteromees ajab sulle mingi jama silma, et ikka meeldivam mees olla nsm, sa oled väga loogikavaba naine nagu ma näen.

nüüd te räägite et homod on midagi erilist, nicedude ju pidi siin osade meelest homo olema, naistega kätsis siin foorumis nii et tulejutt taga
˅ näita rohkem ˅