Foorum
2011-10-18 14:03
Mees kui selline (nagu ka naine) on minu jaoks eelkõige bioloogiline mõiste. Osade liigitamine meesteks ja teiste määratlemine "riistaga inimestena" on sotsiaalne mõiste.
Selles mõttes me räägime eri asjadest. Siia ei puutu kuidagi see "ühte patta panek". Ma teen mehel ja mehel vahet, nagu loomulikult ka naisel ja naisel, aga ma ei hakka seda kuulutama objektiivse tõena, sest see vahe on juba tõesti minu subjektiivne arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 14:32
Kas sinu arvamus on sedavõrd õhukesel jääl, et selle välja ütlemiseks puudub sul tahe ja soov? Miks sa oma arvamust siis kõrvale jätad, n.ö maha teed? Selle asemel tsiteerid teiste arvamusi, nimetades neid objektiivseteks?
Mina ütleks siin sõbralikult naeratades, ära karda oma arvamust. See teeb sinust isiksuse. Inimese, kellel on oma seisukoht, oma arvamus ja ta ei pelga seda välja öelda.
Üks kuulus mees on kunagi kaunilt öelnud. Suurim luxus, mida inimene saab endale lubada, on luxus olla tema ise. Tark mees ja targad sõnad.

Me räägime tõesti erinevalt. Kognitiivne lingvistika on selle asja nimi Tuleb see ka juba sellest, et meil on sooline erinevus. Mis tähendab, et erinev emotsionaalne maailmakäsitlus jne.
Mees ja naine on minu jaoks laiem mõiste kui meessoost või naissoost Ehk siis kui me räägiks ühte keelt, siis ma paekas kasutama sõna mees asemel sõna meessoost.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 16:04
Mul loomulikult on oma arvamus. Lihtsalt hetkel oli teemaks see, et kas ihas saab mehi (või naisi) ja ma tõin välja, et siin on mehi palju, samas kui reaalses elus ei ole.
Minu kui mittekohtuja jaoks ei ole selle loogika järgi ihas üldse ühtegi naist. Ja meestest on mul ükskõik.
Aga ma ei rääkinud enda eest. Mul endal ei ole probleemi klubist kaaslast leida ja latt mul vist väga all ka ei ole. Ma püüdsin asjale objektiivselt, st minu jaoks iha tavakasutaja tasemel läheneda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 16:39
Nu jah.
Ma vastupidiselt Sinule alati kirjutan seda mida mina asjadest arvan, sest mul pole õrna aimu ka mida enamus iha kasutajatest endast kujutavad, miks nad siin on, mida nad maailmast, elust ja sexist tegelikult arvavad. Püüda üldistada ja luua mingit keskset seisukohta. Mille põhjal ma seda teen. Vot see oleks tõeliselt subjektiivne arvamus.
Ma vana tola usun seda vöidet, et on olemas kolme sorti valed. Väikesed valed, suured valed ja statistika. Hakata arvamust kujundama selle põhjal mida inimesed mulle räägivad, on minu arust libe tee. Vaevalt nad mulle kogu "tõde" räägivad. Ikka jätavad mõne olulise osa rääkimata.

Parem kirjutan ikka seda mida mina asjadest arvan, kuidas mina asju näen. Siis vähemalt tean mida räägin Ehk siis see ongi meie kõige suurem erinevus. Mina räägin läbi enda, sina räägid kellegi teise arvamusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 17:35
äike üldistamine on vahel huvitav. Ma olen ise liiga igav inimene, mul pole enda kohta nii palju rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 19:14
Ja jah. Selle viimase lause kohta, kui mõni mees seda ütleb, on mul ka oma teooria Aga las see esmalt jääb sinna paika.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 22:47
Ma ei usu, et NSM ööklubides käib, sest kust ta selle aja vötab...ta ju enamuse aja siin iha foorumis
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 22:56
Ja mina ikka sundisin meheks.....ei ole kull märganud, et alles peale sundi tilu kulge kasvas Usu NSM, kontrollitud värk, kusisin ka ema käest järgi, et kui ma sundisin, kas mul siis oli ikka tilu kuljes....vastas, et oli kull pojake. NSM, ära vii siin inimesi segadusse
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 23:18
Ja kui teemast rääkida, siis tegelikult pole mingit vahet, kes esimesena läheneb...peaasi, et asi toimiks ja inimesed teineteisele sumpatiseerivad...pole mötet kuusi närida ja oodata, kas ta nuud tuleb vöi mitte. Pealgi meestele täitsa meeldib, kui ka naine teinekord esimese sammu astub Ka voodis vöib naine julgelt aktiivsust ules näidata.... Mina näiteks ei eelista naist, kes on voodis ainult passiivne pool...aktiivsus ja passivsus käib vaheldumisi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:02
küsimus ongi, et kustmaalt tunneb mees ennast liiga aktiivse naise poolt ahistatuna
et tema mehelikkust on justkui kärbitud...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:38
Mina ei tunneks end kuidagi ahistatuna. Näiteks istun pargipingil ja tuleb Utha, ilma igasuguse sissejuhatuseta teeb mulle minetti Ei mingit ahistamist, mulle meeldiks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 11:04
Isiklikult valiksin mina natukene aktiivsema naise, sest kui kogu aeg vallutad naist, siis lõpuks hakkad mõtlema, et oled mingi sexmanjak ja naine läheb lihtsalt kaasa, et sust lahti saada. Oleks ikka hea teada ka, et naistel on vajadused (selle sängisamba poolelt).
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 15:39
tram - aga kas mehe puhul ei või sama tekkida, et naine muudkui vallutab meest ja lõpuks hakkad mõtlema, et mees tuleb lihtsalt kaasa, sest ei julge "ei" öelda...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 19:18
Kui ta on mees söna otseses möttes, siis ukski naine ei kärbi tema mehelikkust....ja kui ta on liialt pealetukkiv vöi aktiivne siis saab ju seda öelda vöi lihtsalt lahkuda. Aga möödukalt aktiivne naine on OK
˅ näita rohkem ˅
2011-11-02 10:33
Kaslane - asi peab ikka mõõdukas olema. Eks see hakkab ikka lõpuks häirima küll olenemata sellet, kumb on pealetükkivam. Selle pärast arvan, et sellel lehel on suht hea asi ankeedi juures "kui tihti soovi seksida", sest selle järgi saab teha ka mingid järeldused voodielu sobivuse kohta - kui üks tahab 3x päevas ja teine kord kuus, siis ega tülid ja kõrvalhüpped tulemata jää. Endal muidugi sellist probleemi veel ei ole ette tulnud, kus ütlen "ei", kuid mine tea.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-02 13:19
aga ma viskaks ise siruli, las vallutab mu paabelitornikest
˅ näita rohkem ˅
2011-11-02 14:28
PushUp - kui raske tööpäeva lõpus koju tulnud mees vihjest aru saab, siis on OK, kuid võib ka juhtuda, et ega ikka ei märka küll (kui just muidugi naine paljalt nina all puusi ei tule hööritama - mmmm) pisikesi vihjeid, siis võiks naine ikkagi natukene aktiivsem olla - see puusade variant on päris hää. Nüüd muidugi hakkab tulema jutt, et kui mehel on raske tööpäev selja taga, siis ei jaksa ta ka voodis midagi teha - kohati võib see täitsa äige olla, kuid ma arvan, et ega enamus mehi ei ütle ka "ei" väikesest lõõgastuses ja kui naine natukene rohkem kui meritähte mängib. See muidugi minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-17 08:06
Number 2 paluks!
˅ näita rohkem ˅