Foorum
2011-10-13 20:58
elmar, kelle poolt sa oled, reetur selline
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:59
Õieti arvasin,Elmar.Kuulud ka meesteklubisse
Kui tihti tuleb Mishal ette olukordi,kui keegi naine talle ettepaneku teeb?Kord aastas?Jätame kõrvale need mriksi pakutud..drunk,desperado,nutcase jne...täiesti tavaline,kaines olekus naine.

Misha..kui sa mu asjadega juba nii hästi kursis oled,siis pole ju põhjust imestada.Tegeledes selliste hobidega nagu mina peab omama nn.raudseid närve ja korras kõhtu Peavalusid ka ei esine..ja üleüldse olengi väga terve,elurõõmus normaalne naine.
mängin kaasa variandiga 1....teise variandi jaoks olen liiga naiselik.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 21:04
Nojah. Üldiselt ma muidugist nr.1 pooldaja, aga kui on oma mees ja kaua koos oldud, siis võib ju vahel seda nr. 2 kah kasutada Ma usun see ei teeks paha
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 21:05
rohkem kui ma tahaks tegelikult. äkki ma olen ikkagi traditsioone hindav mees, sest ma sisimas tahaks ikka seda ühte ja õiget. minust võiks teha näiteks mingi hääletu korea filmi pealkirjaga "mees kes ei olnud tõeline mees" vms.

täna nägin poes vanaema teismelise pojaga. vanaema ütles pojale: mine kiirelt kaalu banaanid ära. poeg siis ütles, et mine ise. poeg kõndis julmalt eemale ja kassapidaja siis läks kaalus need banaanid ära. see poeg oli tõeline mees nr. 1

edu ja jaksu tema tulevasele naisele
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 21:08
oot - vanaemal oli teismeline poeg???
poeg saab ikka emal olla ju...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 21:09
poeg saab ka isal olla ehk siis pojapoeg. see pole ju ka oluline, vanaema oli pojaga poes, teismeline ju on paras poja
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 00:49
Hehh... minu tagasihoidlik isik on siin väikese sõja põhjustanud. Seda vastusega, millel oli kaks varianti ning milles enamus sama valisid. That`s weird

Ilmselt siinne hammaste teritamine üksteise kallal võtab omajagu pingeid maha, ei minda vähemalt tänavale sitta keerama. Seda viimast juhtub muide viimasel ajal päris tihedalt, olen ajakirjandusest märganud. Küll killivad, küll rallivad.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 12:55
Pöidlad taskus selline poos näitab täielikult ebakindlust
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 13:29
Vastupidi, see on väga seksikas poos ja näitab elutervet huvi vastassoo vastu
Seevastu varvaste näitamine on beebilik, viitab arenemata isiksusele, keda naised kindlasti ei vaata
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 13:32
Ära vaidle minuga Olen koolitatud psühhoanalüütik
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 13:32
Foxy, aga millele viitab see, kui mees näitab oma"parimat sõberit" ???
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 13:34
See näitab, et foxyl saab varsti kõht ligaseks
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 13:39
foxy, varbad töötavad väga hästi. usu, ma olen parem turundaja kui sina varbad ei tööta tavalise traditsioonilise tädi puhul, tema peab varbaid rõvedaks, ma tean ja ma olen sellega arvestanud. ma ei tahagi selliseid naisi ja hea kui nad juba pildist seda mõistavad

aga need kes peavad varbaid seksikaks, wow, need on palju ägedamad naised, hoopis teine tera
üks pilt ütleb rohkem kui 1000 sõna. kui ei meeldi, väga hea, super. kui meeldib, siis on see väärtus!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 13:41
teiseks ma tahangi oma piltidega intrigeerida ma ei taha olla mingi mass
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 13:45
Tubli misha jalaseene reklaam läheb peale küll
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 13:55
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 17:39
Mis müüb ja mis ei müü..proffi arvamus oleks...Misha varbad ei tekita seksiisu,aga nad pole selleks vist mõeldudki.Pilt iseenesest ilus,vaadeldav,tekitab emotsiooni,et tegemist heas mõttes "lapsemeelse"inimesega,selline "buddy"tüüp,boy next door.Seksuaalne alatoon puudub.Pilt ei häiri...kasutada saaks näiteks müües mingit reisipakkumist jne.Varbad varna jne..
Kus peaks Mriks oma käsi hoidma?ma ise armastan sama kohta käte hoidmisel,kui pean kaua ühel kohal paigal seisma ja kannan teksaseid.Ehk peaks ta oma nokut katsuma..a`la Jackson Pilt mõjub usaldusväärselt,seksikalt ja toidab fantaasiat.Selle abil saab müüa näiteks Martinit
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:19
caribian: aga osadel naistel jällegi tekitab, on naiste seas ka friike, mulle meeldivad friigid. see ongi minu tuluke, friigituluke
tavaseksijatest naised ei paku mulle pinget, igavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:26
igal ühed omad kiiksud, aga kiiksuga inimesed on põnevamad, eriti kui kiikse saab ühendada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 20:21
Ah, misha, milleks ennast petta asjatute fantaasiatega Tunnista parem kohe, et ükski naine sind ei taha Sul oli isegi vastav foorumiteema tehtud ju
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 20:33
aga see on hea osadele meeldib tähelepanu, minule eriti ei meeldi. kui ükski naine mind ei taha, siis ma oleb VABA ma ei pea selle naise eest end peitma, leidma põhjuseid miks... usu ma ei põe, ma rahumeeli teen ühe õlle ja 3 tundi pokkerit netis
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 09:19
miÅ¡ka - kui sa juba siin oled, järelikult sulle meeldib tähelepanu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 09:27
Foorum paistab olemagi üks tähelepanu otsimise koht+ ajaviide
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 10:53
Elmar..foorum on koht,kus saab arutada asju väga erinevate inimestega.Erinevas vanuses,füüsises,sotsiaalses staatuses jne.
Vaadata inimeste reaktsioone jne.Meie kõigi lähim suhtlus-tutvusring koosneb ikkagi peaasjalikult nn.omasugustest.Need inimesed mõtlevad tihti sarnaselt ja näevad maailma läbi väga sarnase akna..sõpruse tunnused.
Siin näeb paljusid asju teistsuguse mätta otsast.
Hea näide tegelikult...kui ma ütleksin mõnele oma sõbrannale-tuttavale,et ma tahaksin luua nn.kohustustevaba suhte kellegi külamehega.Nad naeraks mu välja,küsiksid,kas mul on migreen jne.Nad ei usuks ka seda muidugi,arvaksid,et teen nalja.
Siin foorumis...siin sellist käitumist ainult normaalseks peetaksegi.Ühest äärmusest teise....inimesed on väga erinevad.Maailm on üks vinge paik koos nii erinevate võimalustega.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 11:56
Ei usu hästi,et kedagi siit läbi foorumi sõnavõttude saaks tundma õppida.Vahel isegi kooselus ei õpi vastaspoolt kümne aastagi päris tundma..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 12:00
aga kui minna ikka tagasi selle teema juurde, siis mina arvan, et mehele meeldib nii vallutada, kui ka olla vallutatav.
miks naine peaks varjama oma soovi, kui talle see mees meeldib? miks on selline arvamus, et mees peaks esimesena alustama lähenemist?. me oleme ju võrdsed ok, ega päris võõraga ehk ma ei alustaks esimesena seda lähenemist, aga kui ollakse juba mingi aeg tuttavad ja ma näen, et ei ole mehele vastumeelt, siis why not?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 12:49
Kui ei alusta päris võõraga, siis kus siin on see võrdsus? Seega ikkagi jääb võidutsema, kui mees vallutab.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 12:59
Aga lahe on see, et siin on kohe üks teine teema, mille pealkiri on "Miks meestel on selline sitt maitse."
Kui nüüd siinsest teemast selgub, et mehed ikkagi vallutavad, siis pärast süüdistatakse, et meestel on sitt maitse Saa nüüd siis aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 13:23
Elmar..ma ei pidanud tegelikult silmas kellegi tundmaõppimist.Pigem väga erinevaid arvamusi mingile nähtusele/asjale.
Siinsed sõjad saavadki alguse sellest,et arvamused on vahepeal äärmuslikud.Mina ei suuda mõista paljusid ja nemad ei suuda mõista mind.mis kellegi arvates on õige võib kellegi arvates olla väga vale.Õigus on mõlemal.
Iseenesest vahva koht,see foorum
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 16:03
see, milline variant naisele lähenemiseks valitakse, oleneb konkreetse mehe isikuomadustest. seksuaalsed eelistused loevad.
aktiivne mees kipub olema ka seksis agressiivsem osapool, aga ta võib tahta ka naisega vahetust teha. passiivne mees säilitab oma passiivsuse ja tema puhul peab algataja pool olema tema nais- või meespartner.
kui aktiivse mehe esmane valik langeb temaga loomult sarnasele aktiivsele ja otsusekindlale naisele, siis ta võib vastavalt oma seksuaalsele käitumisele ise lähenemisega alustada, kui ka lasta naisel seda teha ja siis jällegi olukorra oma kontrolli alla saada. kui naisel on selleks eeldusi ja huvi, siis ta saab seda teha.
aktiivsed partnerid naudivad koos nii ise vallutamist kui ka vallutatuks olemist, vastupidiselt passiivsetele.
loomult passiivsemad (tüübilt flegmaatilised) mehed pole eriti aldid seksis rolle vahetama. nad jäävad vanale ja proovitud taktikale kindlaks, kuna valmidus kohaneda ernevate olukordadega pole neil nii arenendud. nad vajavad seksiks ka rohkem aega. neid peab natuke ette valmistama selleks (peaaegu sama lugu passiivsete naistega).aktiivsed mehed on erinevate taktikate kasutamisel osavamad.

ideaaline variant oleks minu arust see, kui tegu on isikuga, kes vastavalt olukorrale ja partnerile valib sobivaima lähenemisviisi. see eeldab muidugi veidi partneri tundmist. siis tuleb enne suhelda ja teise poole vajadused endale selgeks teha või muidu on katse kaotatud ja partner loid. st ei tule teiselt oodatud reaktsiooni.
vajadused peavad klappima omavahel. nt kui naine soovib passiivse osas olla ja eelistab aktiivset meest ning mees sellele kirjeldusele vastab, siis sobib. kui mees pelgab temast aktiivsemat partnerit ja eelistab suhtes ise kontrolliv osapool olla, aga naine ennast kontrollida ei lase ega pole passiivne, siis seksuaalselt ei saa naist kahest ka asja. jne.
ise eelistan seksis aktiivsemaid mehi, kellele meeldib erinevad asju proovida ja vahetust teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 20:14
Võrratu on olukord, kus nö. väljas olles suudad tekitada võõra naisega silmsideme, oma olekuga äratada sedavõrd huvi, luua sedavõrd elektrit --pinget, flirtida distantsilt sel viisil, et naine ei pea sellele vastu ja astub juurde ning soovib tutvuda...... -------niikaua kuni suudan seda, tean, et minu "turuväärtus" on säilinud............
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 22:36
VÕÕRA naisega on muidugi lihtne, aga proovi seda OMA naisega.....
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 23:04
Normaalne suhe ongi vast selline, kus inimesed julgevad otse öelda, mida nad tahavad. Jah, kindlasti on vahel tore flirtimismänge mängida, nii nagu ka mõni tõeline kähkukas on omal kohal.
Seda kõike ikka inimesega, kellega on toimiv suhe.

Võõraga. Hmm. Et siis lähen õhtul ööklubisse sexinälga rahuldama. Seal kindlasti kehtib üks reegel. Mina tellin muusika, mina kehtestan mängureeglid. Kuidas asi välja näeb ja kuidas n.ö tulemuseni jõutakse, selle jätan nüüd ja edaspidi enda teada. Vahel on tore mängida ja pole meeste asi teada, et mis mängu ma mängin Peaasi, et ma ise tean, mida tahan ja kuhu sihin
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 23:24
See on tõesti koht, kus saladusloori hoida. Sest kui siin ära räägid ja siis klubisse lähed on hetkega kõigil klubitajatel päevselge, et näe NSM IHAst sisenes ja teavad, mis mängud tulemas on!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 00:09
Ma olen nõus nende arvamustega, kus on välja toodud, et lähenemismeetod sõltub inimesest. Kas esmasest üldmuljest või (tutvuse korral) varasemast käitumisest. Vahel on üllatused toredad, aga kui ikka muidu vagura kolleegina käitunud ja pidudel müürililleks olnud neidis mind ühel hetkel agressiivselt kabistama tuleks, siis oleks see ehmatav. Samamoodi peaksin ma väga ekspressiivse käitumisega neiu täielikku ükskõiksest minu isiku suhtes huvi puudumiseks.

Ja muidugi tuleb naistel arvestada, et mitte iga mees pole igal ajal kättesaadav. Siin ihas võib tekkida ekslik arvamus, et mehi on lademes ja vali ainult. Reaalses elus lähevad päris paljud naised õhtul üksi magama, sest reaalses elus ei ole 50 meest ühe naise kohta. Nii et ainult oma mängu alati mängida ei saa, kui seksi tahta.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 00:23
Ihas ei ole mehi lademetes. See, et siin hetkeemotsioonide ja alkokoguste mõjul vahel kirju sajab nagu lund, ei tähenda, et mehi palju oleks. Kirjade hulk ei näita mitte midagi, nagu ei näita ka kasutajate arv ja kuulutuste number.
Samamoodi pole ka vaja luua mingit masendavat pilti, et sex on mingi müstika, mida kuidagi moodi ei saa. See on ka muide internetile väga omane vaatenurk. Miks, vot ei tea. Kardan, et kõik on inimestes endis kinni.

luukera, mingit totakat alatooni pole mõtet otsida. Ma pigem arvan, et enamus ihalastest ei käigi ööklubis. Sry, kui kellelegi liiga teen aga niisugune on minule teada olev tagasiside. Kui ma midagi enda teada jätan, siis seetõttu, et ei viitsi sel teemal jahud, või eeldan, et pole nagu publikut, kellele neid asju rääkida. Minu enda asi mis moodi teen ja mis moodi käitun.

Sexi ette käib minul mingi eelmäng ja minu jaoks algab see juba enne tutvust. Kui see kellelgi ei meeldi või ta sellest aru ei saa, on tema mitte minu mure. Minu pärast võib see inimene istuda ja mõelda mida tahes. Piiratud mõtlemisega ja a-loomingulised inimesed mind nagunii ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 00:31
Hämmastav, kui tõsiselt siin seda elu võetakse!!!!! -----aga kui nüüd tõsiselt, siis ausõna mina olen jälle avastanud, et klubitajatel on IHA konto ikka suht sageli!!!!! ------kui me nüüd just jah prillitoosi klubisi silmas ei pea
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 00:34
NSM,
Meeste all mõtlen ma siinkohal meessoost kasutajaid. Ja ma võrdlesin neid naissoost kasutajatega.
Väide, et kasutajate, kuulutuste ja saadetavate kirjade arv midagi ei näita, on pehmelt öeldes imelik ja nõuaks lähemat põhjendamist. Misasi siis üldse näitab? NSMi subjektiivne mitte millelegi tuginev arvamus?

Ja ma ei saa endiselt nõustuda ka Su lõpuosas toodud arvamusega, mida võib tõlgendada nii, et mees, keda Sinu isik ja mängud ei huvita, on piiratud mõtlemisega loomevõimetu tropp. No ei saa nii ego olla!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 00:51
Kas iga inimolen, kellel on riist küljes on kohe mees? Vana tõde on see, et meheks ei sünnita vaid saadakse. Samamoodi ei tähenda see, et inimene, kes mind ei huvita on tropp. Et siis nagu peaks olema kaks äärmust, inimesed kes meid ahvatlevad ja tropid.

Mõttetu ilkumine aga küll on üks tunnus, mille järgi ma inimesi kergekäeliselt sinna "troppide" sekka liigitan. Kui ma ütlen, et ei hakka seda pikalt kirjeldama ja selle peale keegi leiutab mingi täiesti ajuvaba põhjenduse (ala, siis kõik kohe teavad), kisub inimene tõesti "troppide" sekka.

Mis aga egosse puutub, siis selle puudumise alla ma tõesti ei kannata. Täitsa olemas oma arvamus, oma mõttemaailm, oma eelistused, oma soovid jne. Need on suht kindlalt paigas ja üsna kallutamatud.
Maailma inimesed aga jagunevad minu jaoks kolme gruppi: huvitavad inimesed (inimesed, keda ma mingil x põhjusel kõrgelt hindan), lihtsalt inimesed ja null-inimesed (pole vist vaja kirjeldada).

NSMi arvamus tugineb MSNi arvamusel, seetõttu ta ongi arvamus, mitte mingi faktidekogum või tsiteering. Ongi tegemist ühe inimese arvamusega, mitte midagi enamat.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 01:00
Küll see IHA on ikka õudne asi!!!! -------ei lase sügavamõttelistel inimestel isegi öösel magada...........
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 08:28
NSM_i reeglite järgi on enamus mehi tropid.Vaatan,et mingi vananaise kibestumine lööb sul enamus sõnavõttudes välja
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 08:56
"vananaise kibestumine" on ka tropist meeste tunnus tooge veel näiteid
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 08:59
NSM-i seisukoht. Selge ja karge nagu talvehommik. Kirjutan alla.
Kellele ei meeldi, saab kusagil teises kohas seista. Maailm veel mahutab.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 09:03
Utha,sul pole mingit seisukohta
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 09:15
väga hea, elmar. hakkad juba asjast aru saama näiteks igati sobiv
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 09:18
NSM, ma kirjutasin, et Su tekstist tuleb välja, nagu mees, kes Sinu vastu huvi ei tunne, oleks mõtlemisvõimetu ja tuim olend (kasutades sõna tropp). Mitte et mees, kes Sulle ei meeldi, seda oleks.

Ehk siis mul on tunne, et me räägime kergelt jälle üksteisest mööda. Mina näiteks liigitan kõik mehe sugutunnuseid omavad inimesed meeste sekka. Ma oletan, et Sa ei hakanud vastu vaidlema, et selliseid mehi on iha.ee kasutajate seas kümneid kordi rohkem kui naisi. Ja kui ka Sulle isiklikult enamus neist ei sobi, siis naisi, kes nende tähelepanu paistel end mõnusalt tunnevad, on piisavalt. Sealjuures naisi, kes reaalses elus iial ligikaudugi mingit sellist tähelepanu ei saaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 09:40
Sina räägid sellest, kes millist peldikut kasutab. NSM jälle ütleb, et igaüht, kes teises toas käib, tema ei peaks vajalikuks tunda ning meheks ei pea.
Täiskasvanud inimene peaks aru saama, et ta ei pruugi kõigile meeldida ja sellega kuigipalju ka leppima. Kui on naisi, kes on kes on must-valgemad kui enamus, siis so what? Kui nad saavad hakkama, pole midagi katki. Kui ei saa, siis tuleb neil endil natuke hallaladele tagasi kolida. Sinul on sinu oma mängumaa, ise tead, kas seal pead kõiki naisi naisteks või osasid ehk siiski mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 10:00
"kibestunud vananaisteks" nimetatakse enamasti neid naisi, kellelt on korvi saadud või siis kellelt õhkub tugevat persooni, mis mehi hirmutab. sellise naisega on alati oht, et äkki jääb mees alla või argumendid saavad otsa
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 10:35
Kui mees alla jääb, siis nimetatakse seda..."ratsaasendiks" ...aga kui mehel saavad otsa argumendid , siis selle nimeks on "impotentsus"
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 11:32
JohnOfGaunt. Sinu ja minu vahe on selles, et me vaatame asju väga erinevalt. Sinu jutust kumab selline sotsialismilik arusaam (kõik on võrdsed). Kui öelda sõna naine, siis tähendab see kõiki naisi, olenemata kui naised nad tegelikult on ja sõna mees tähendab kõiki mehi. Ehk siis, sinu jutu järgi saan ma aru, et sa paned kõik ühte suurde patta, olenemata kes ta on.

Mina olen inimene, kes ei pane iial inimesi ühte patta. Ehk siis, kui ütlen sõna mees, siis mõtlen selle all tõesti meest, mitte pane kõiki ühte patta. Lihtsalt minu jaoks on vastuvõtmatu igati korralik, igas sajas mõttes normaalne mees panna mõne lohaka ning saamtu pooljoodikuga ühte patt. See tundub minu jaoks ebanormaalne. Ma ei saa neid mõlemaid võrdselt kohelda. Üks on mees ja teine ongi riistaga inimolen, kellel on pikk tee ees saamaks meheks.

Jah, kõrvalt jääb mulje nagu ma suhtuks neisse saamatutesse üleolevalt ja halvustavalt. Kaldun arvama, et siin on ka mõningane tõetera sees. Kergelt üleolev suhtumine on mul jah. Ma küll ei käi tänaval ja ei vaata neile ülevalt alla otsa ega käi ka neid otseselt solvamas. Samas hoian ma nende seltskonnast võimalikult kaugele.
Nii on ka naistega. Ei liigita ma kõiki, kellel on naissoole omased tunnused ühte patta.

Selline ühte patta kõik kokku kõlab sama labaselt, kui väited "kõik naised on ussid" ja "kõik mehed on sead". Selline üldistamine on minu jaoks labane. Sry, kui keegi end puudutatuna tunneb aga nii räägivad vaid need, kellel minu arvates kupli all pole just kõik kõige paremas korras.

Mis aga puutub sellesse ööklubiteemasse, siis minul pole veel probleeme olnud. Ju ma käin siis mingis klubides, kus käiva teistmoodi inimesed.
Otseselt selle mõttega, et saaks sexi ma ööklubisse pole veel läinud. Pigem käin ikka seal suhtlemas ja miks mitte inimestega tutvumas. Edasi läheb nii, nagu huvi on. Kas lihtsalt lahe tutvus või tutvus mehega, kes pakub ka sexuaalses plaanis huvi.

Kui nüüd hakkavad tulema jälle mingid naljakad väited, et ega ma kõiki ei saa, keda tahaks, siis ennetades seda rumalat arutelu ütlen otse. Ma ei arvagi, et ma kõike saan, mida tahan. Pole ka seda kunagi arvanud ega hakka ka arvama. Ära on mulle ka elus mõned korrad öeldud. Küll pole seal teemaks olnud, et mina kui inimene ei kõlba. Pigem on muud põhjused olnud. Näiteks see, et iniene on kindlas suhtes ja ta ei taha petta.
Nii, et olen täiesti kahe jalaga maa peal elav inimene, ei kujuta ma endale midagi liigset ette. Samas pole ka latt nii madalal, et sellest iga jumala poolt loodud meessoo tunnustega isend jaksab üle roomata.
Mul on oma arvamus, soovid ja maailmavaated. Mis kõige olulisem siin saidil. Ma ei nõua, et keegi minu arvamusega nõustuma peaks.

elmar59, Sinu jaoks olen ma kibestunud vanamutt. Või tahad, et hakkaks seda ümber lükkama, midagi vastupidist tõestama? Kindlasti mitte. Jätan Sulle sinu arvamuse. Aamen!
˅ näita rohkem ˅