JohnOfGaunt. Sinu ja minu vahe on selles, et me vaatame asju väga erinevalt. Sinu jutust kumab selline sotsialismilik arusaam (kõik on võrdsed). Kui öelda sõna naine, siis tähendab see kõiki naisi, olenemata kui naised nad tegelikult on ja sõna mees tähendab kõiki mehi. Ehk siis, sinu jutu järgi saan ma aru, et sa paned kõik ühte suurde patta, olenemata kes ta on.
Mina olen inimene, kes ei pane iial inimesi ühte patta. Ehk siis, kui ütlen sõna mees, siis mõtlen selle all tõesti meest, mitte pane kõiki ühte patta. Lihtsalt minu jaoks on vastuvõtmatu igati korralik, igas sajas mõttes normaalne mees panna mõne lohaka ning saamtu pooljoodikuga ühte patt. See tundub minu jaoks ebanormaalne. Ma ei saa neid mõlemaid võrdselt kohelda. Üks on mees ja teine ongi riistaga inimolen, kellel on pikk tee ees saamaks meheks.
Jah, kõrvalt jääb mulje nagu ma suhtuks neisse saamatutesse üleolevalt ja halvustavalt. Kaldun arvama, et siin on ka mõningane tõetera sees. Kergelt üleolev suhtumine on mul jah. Ma küll ei käi tänaval ja ei vaata neile ülevalt alla otsa ega käi ka neid otseselt solvamas. Samas hoian ma nende seltskonnast võimalikult kaugele.
Nii on ka naistega. Ei liigita ma kõiki, kellel on naissoole omased tunnused ühte patta.
Selline ühte patta kõik kokku kõlab sama labaselt, kui väited "kõik naised on ussid" ja "kõik mehed on sead". Selline üldistamine on minu jaoks labane. Sry, kui keegi end puudutatuna tunneb aga nii räägivad vaid need, kellel minu arvates kupli all pole just kõik kõige paremas korras.
Mis aga puutub sellesse ööklubiteemasse, siis minul pole veel probleeme olnud. Ju ma käin siis mingis klubides, kus käiva teistmoodi inimesed.
Otseselt selle mõttega, et saaks sexi ma ööklubisse pole veel läinud. Pigem käin ikka seal suhtlemas ja miks mitte inimestega tutvumas. Edasi läheb nii, nagu huvi on. Kas lihtsalt lahe tutvus või tutvus mehega, kes pakub ka sexuaalses plaanis huvi.
Kui nüüd hakkavad tulema jälle mingid naljakad väited, et ega ma kõiki ei saa, keda tahaks, siis ennetades seda rumalat arutelu ütlen otse. Ma ei arvagi, et ma kõike saan, mida tahan. Pole ka seda kunagi arvanud ega hakka ka arvama. Ära on mulle ka elus mõned korrad öeldud. Küll pole seal teemaks olnud, et mina kui inimene ei kõlba. Pigem on muud põhjused olnud. Näiteks see, et iniene on kindlas suhtes ja ta ei taha petta.
Nii, et olen täiesti kahe jalaga maa peal elav inimene, ei kujuta ma endale midagi liigset ette. Samas pole ka latt nii madalal, et sellest iga jumala poolt loodud meessoo tunnustega isend jaksab üle roomata.
Mul on oma arvamus, soovid ja maailmavaated. Mis kõige olulisem siin saidil. Ma ei nõua, et keegi minu arvamusega nõustuma peaks.
elmar59, Sinu jaoks olen ma kibestunud vanamutt. Või tahad, et hakkaks seda ümber lükkama, midagi vastupidist tõestama? Kindlasti mitte. Jätan Sulle sinu arvamuse. Aamen!