Foorum
2011-10-13 09:09
Oletame, et naine VÄGA tahab mehelt seksi saada. (Jajaa - seda polegi nii raske ette kujutada! )
Siis kumb lähenemisviis meest rohkem erutab:
1. Naine ei lähene mehele ise, ei puuduta teda, vaid heal juhul volksutab silmi või annab verbaalselt oma huvist mõista. Kui mees asub "vallutama", siis naine mängib raskesti kättesaadavat ja vbl punnib isegi vastu ja ise ei tee mehe erutamiseks midagi.
2. Naine asub ise aktiivselt meest silitama, katsuma, suudlema...
Mees ise ei saagi eriti mahti midagi teha. Vaid lihtsalt on suht passiivselt.
Seega - kas mehele meeldib ISE vallutada või olla vallutatav?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 09:12
Ei mingit kahtlust...ma astun raskustele vastu ja valin variandi esmase...ei kihku tee mus agressiivne emane
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 09:23
Oleneb mehest..õpi teda enne tundma
Arglikku ja ujedat meest ajab pöördesse ,kui sina võrgutad ja vallutad Sama naudivad ka tööl juhtima-kamandama harjunud bossid-olla mõnikord ise võetud
Väga mehelik mees jälle tahab ise jahti pidada ja eeldab,et oleksid talle väljakutse...
Sama ju ka naistega..oleneb inimesest ja ka olukorrast
Kord tahad vallutada,kord ise olla vallutatav...see ongi mäng
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 09:24
Variant üks samuti. Variant kahe puhul selgub tavaliselt, et naine on grazy, drunk, desperate või fake. Ebameeldivustunde tekitab igal juhul. Sellise naisega rallit ei sõida, mees on roolis, naine lugegu kaarti
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 09:31
...ja mehed tavaliselt ei julge avalikult tunnistada,et nad vahel ise võetavad tahavad olla Grazy,drunk,desperate või fake?..Mh,aga miks mitte lihtsalt väga seksuaalne ja enesekindel naine?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 09:33
kindlasti oleneb nii persoonidest, kui ka olukorrast. eks vahest tahavad meist kõik olla jahitavad ning vahest jahtijad
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 09:33
Seda juhtub ka. Üks kümnest. Aga enne tulevad need minu pakutud variandid ning niikuinii jääd kahtlustama, et eks temagi üks nutcase ole
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 09:45
eks nii ja naa , aga arusaam et mees peaks alati aktiivsem pool olema peaks olema juba möödanik, seega asu ise asja kallale sest mine tea kas ta saab ikka Su vihjetest aru ja kui veel kättesaamatut samas mängid võidki ilma jääda sellest tegelasest mulle sellised aktiivsed naised meeldivad , nad teavad ise ka heasti mida nad tahavad seksis ja on selle hea nimel ka nõus palju panustama.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 10:18
Mõlemad variandid on sobivad. Kuna inimene on oma olemuselt üsna laisk, siis teine variant on mugavam. Aga kui mehe eneseuhkus ei luba seda tunnistada siis läheb käiku esimene variant. Päriselus toimuvad sündmused on tavaliselt esimese ja teise variandi segu..... või vähemalt mulle tundub nii....
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 10:32
Mina pean meest üsna hästi tundma, et ise akiivne olla. Sest jah, mõnele see ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 12:03
Väga isane ja mehelik mees(the real man)tahab ise vallutada.Mida kauem kindlus vastu peab,seda ahvatlevam selle vallutamine on.Ürgselt naiselikule naiselikule sobib ka see variant enim.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 12:20
Otsekohesus tuleb alati kasuks .Kui on märgata mõlema poolse teineteise huvi, siis miks mitte küsida : "Kas seksime" ja muidugi oleneb see küsijate vanusest.Noortel käib ju see nii alguses käsi-käes, siis käsi-asjas, siis asi-asjas Mida vanemaks saada seda vähem viitsitakse jalutama minna-parem seksida sel ajal Seega eks igaüks valib omale jõukohase varjandi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 13:20
Kommentaare ja ankeeti lugedes võib mehelikkuse kategooria laureaadi välja kuulutada.Karikas läheb kasutajale mriks.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 13:34
elu on kiire värk. kui naisel on kepikas suur, siis kindlasti nr. 2, sest sellisel juhul saab naine tõesti olla kindel oma eesmärgi täitumises. kui naine arvab, et mina teda silma vonksutusest taga hakkan ajama, siis andke andeks, ma isegi ei saaks aru mida ta oma silmapilgutamisega mõtles pealegi mul poleks selleks ka aega ega huvi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 14:54
Aga mulle meeldiks virtuaalne lähenemine enim
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 15:22
Kui esimene variant tulemusi ei anna, siis ära löö ust kinni, vaid proovi teist
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 15:52
Kindlasti esimene variant, kui ma ta märguannatest õieti aru sain... (pärast selgub et tegelt on kõõrdsilm)
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 15:58
Caribian,
kuidas küll Sul see mehelikkuse kategooria laureaadi tase nii tavapärane on? Sa ei pääse vist pärismeestele lähedale? ...unistad tähtedest aga kummardad keskpärasust ...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 16:45
AR22. caribian caribianiks, aga ehk selgitad konkreetsemalt, nii et teised ka aru saavad, millised mehelikkuse puudujäägid sinu arvates mriks-il esinevad? Ühtlasi võid endast kah rääkida, mille poolest sina teistest parem pärismees oled.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 17:35
Miks tal peaks puudujääke esinema?Miks ma pean teda mehelikuks.Kõigepealt tema sõnavõtud siin-emane mees räägib teisiti.
Huumorisoon.Pilt küll palju ei reeda,aga jätab sümpaatse mulje.Ankeet on selline,mida mina nimetan normaalseks.
Kirss tordil on muidugi kommentaar selles teemas.....mis haakub teemaga "kui paljudega oled seksinud".Arvan,et mehine mees omabki selliseid seisukohti.
tundub,et enamus minu mõistes normaalsed mehed(Aikon,Boom) jagavad sama seisukohta(variant 1)
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 17:36
Laadenibin...kuidas sa virtuaalselt lähened?Uimastad elektrilöögiga
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 17:37
ar22 10 punkti tädid vingerdavad omasmahlas
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 17:54
caribian: lõpuks leidsid ka mõne opaka kes sind tahab
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 18:07
grazy, drunk, desperate või fake....nämma
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 18:16
nõrgamõistusega olendile piisab väga vähesest, jälle põhjust särada
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 19:16
Kõõrdsilm...!? Ei noh, Boom... küll Sina alles oled romantik...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 19:38
Foxy..
...Ma pole väitnud, et mriks il on mehelikkuse puudujääke - ma ei tea temast mitte midagi. Tore on lihtsalt vaadata mis toimub, kui herilasepessa kommi viskad - me ikkagi lõppude lõpuks meelelahutussaidil. Aga no Caribiani maitse....... ega jah - tema lemmikmees peab omama diivanitagumikku, pekikihti kõhul ja peab uluma kuuvalgel....
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 19:48
foxy, kas mees kellel on kodus lapsed ja naine ja kes sööstab nr 1 moodi naist tagaajama on siis lõppeks pärismees, tõesti?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 19:58
AR22, loe tähelepanelikumalt, caribiani mees peab omama ennekõike raha

misha, sinul pole ju ühte ega teist ja pärismees ei ole sa nagunii
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:02
mina polegi mingi mees või pigem ma pole idumees.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:03
caribianil on mees olemas, ta on abielus selle mehega. ükskõik mis sousti caribian ajab ei oma mitte mingit tähtsust, ei ole sinna midagi parata kui tal mutter logiseb
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:15
nii mõnus...kõik otsustakse minu eest...
Misha...kas naine peaks sind otseses mõttes pikali jooksma,riided seljast rebima jne.See on vist masohhismi kergemaid vorme..
Traditsioonid sulle ei meeldi.Tahad,et naine oleks jõulise iseloomuga jne..aga sa tahad ju ise esimest viiulit mängida.
Need asjad ei taha pikemas perspektiivis sugugi kokku sobida.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:20
ei pea, aga kui ta tahab siis võiks otse märku anda ja mitte ära joosta, milleks lolli mängida
okei, see kullimäng ongi rohkem lapsikutele inimestele, mina olen lihtne mees

ma tahan NORMAALSUST, normaalset naist mitte mingit edevat bling bling komplekse põdevat rahahullu kes 5 euro eest mu maha müüks ma tean juba päris palju normaalseid naisi, ma võiks kohe kodu mängida, aga ma ei taha enam seda, ma tahan maailma avastada. kui 50nd saan siis hakkan kodu mängima. siis ma olen jõukas ja naisi jalaga segada, aga valin ikka normaalse naise.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:28
Sa tahad "kodu mängida" ,naised üldiselt ei soovi kodu mängida,kui siis lasteaias...naised eelistaks miskit,mis on päris,mitte mängult.
Mis üldse on normaalsus...see teemagi näitas,et normaalsused on erinevad.Enamik valis pigem variandi 1,aga leidus ka neid,kes otsustasid teise võimaluse kasuks.Iga jaoks ongi normaalsus erinev.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:30
misha - miks nii kaua peab ootama kodumänguga, kuni 50 saad?
kas ilma JÕUKUSETA sind keegi ei taha ve
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:31
naised tahavad kodu mängida, sina tahad seda eriti. 30+ naine kellel pole näiteks last, see on tema viimane aeg laps saada. kui selline naine leiab vähegi mehe kes ei ole joodik, ei peksa naist, ta läheb loosi.

sina ja mina oleme erinevad. mina tahan ise midagi luua ja avastada, end ära kõrvtada. sinu soov nagu ma näen on, et keegi mees sulle kõik kandikul ette tassiks ja sina oled kui mingi kuninganna kes siis valib. nagu näha, sa ei suuda ühtegi sellist idumeest leida ja lõppeks elad ikka oma vana õllekõhumehega keda sa vihkad. aga välja ka rabeleda ei saa sest sa sõltud temast.

mina olen VABA, sina oled ORI
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:32
kaslane: ma ei taha tööd enam teha, ma ei taha praegugi, aga praegu ma motiveerin end, et 50 aastaselt olla sõltumatu.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:36
pole sa miska caribianist sugugi parem..mõlemaid motiveerib raha
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:38
oppaa - no kus miÅ¡ka nüüd tulistas
et mille ori ma olen???
omast arust täitsa vaba ja kooselu kah kellegagi ei soovi, vaba ju palju parem olla
ja siiani olen elus omadega ise hakkama saanud , pole kellestki sõltunud kah
aga kui juba meessõber on, siis ikka tasemel
ja miks sa arvad, et 50-lt sind keegi hirrrmsasti tahab?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:39
jessas!Mis õllekõhud?Mis orjad?Kellel ei ole last?
Tead,ma arvan..et sa oled hoopis natuke kade ....kui ma leian,et mõni meeskasutaja on sümpaatne ärkad sa igal korral talveunest kas pidevad kokkusattumused
ma arvan tõesti,et kasutaja mriks on asjalik mees.See ei tähenda,et ma peaksin temaga ohjeldamatu seksimaratoni korraldama.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:39
minuarust oleks super kui saaks vanemas eas kuidagi vaikselt ära chillida kusagil hispaanias vms. oleks normaalne naine kes ei aja mingit bling-bling paska taga, see oleks ju super. kasvataks lapsi, jooks veini, õpiks maalima, mida veel elult vaja oleks.

sesmõttes demi jutt ongi mulle nii võõras, okei kui ta ise ajaks selle papi kokku ja leiaks mehe ja elaks demi rahast, kõva sõna. aga leida mees kes üleval peab, ajukas lähenemine. see sobis kusagile keskaega.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:41
caribian, sinu ainuke positiivne külg on see et sa ei kuku sõimlema nagu teised siin, naisena sa ei paku pinget. mind üldse ei huvita seks, seksi või ära seksi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:42
kaslane, kommentaar oli demile mitte sulle.

miks ei peaks mind keegi tahtma? on mingi normaalne argument
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:44
Sina otsid naist,kes sind sponsoreeriks....nagu aru saan...kuidas seda nimetati?gigolo...nunnukas sõna....
Miks ka mitte.Minul vastuväiteid ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:45
kuskohast sa selle välja lugesid? rikas naine oleks kõige nõmedam lahendus, kes seda upsakat mutti suudaks taluda, mina küll mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:47
caribianil on haruldaselt hea närv sobib meelejahutaja lehele...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:47
samas teatad,et sind ei huvita üldse seks?Väga segaseks kisub.....
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:49
Tere õhtust Elmar!
Mul on palju häid omadusi lisaks korras närvidele
Kogenud mehena...ütle sina..kas variant 1 või 2..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:51
elmar, see on tõesti tema märkimist väärt suur pluss mida teistel ei ole.

demi: mind ei huvita teiste seks, kes kellega seksib jne. tead, oled ju kuulnud, et ka meestel on seksis nö apaatsed päevad
mulle meeldib seks, aga ma ei hakka selle järgi jooksma. kui mõni mulle KA meeldiv naine tahab minuga seksida, siis why not. aga et ma talle selle eest midagi võlgu oleks, no eiiiiiiii
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 20:52
mulle meeldib see 1 variant aga kunagi ei saa milleski kindel olla..
˅ näita rohkem ˅