Foorum
1
2
2011-10-13 23:34
lõpuks ometi olen ma sinuga misha nõus
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 12:52
misha on kuidagi kibestunud said tripperi äkki
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 13:56
äkäää
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 17:32
aga noortel kuttidel on peo kõige seksikamad naised, aga voodis on need tibid nullid
aga kutid tahaks juba noorena kogeda tõelist seksi, seksi kus naine suhu võtab jne

mõtlemiskoht....miks arvab Misha,et need seksikad naised voodis nullid on?kas on võimalik üldistada?Vist mitte.
tõeline seks on see,kui naine suhu võtab päeva komm!sel juhul ju kõik naised tõelised seksijad..või ma eksin..
Seksianne kas on või ei ole..mingi arenemine ja kogenemine ja jumal teab,mis veel..ei muuda seda.
Areneda võib sellegipoolest
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 18:16
miÅ¡ka - seksis ei pea enda eest seisma, vaid ikka koostööd tegema, sest kahepeale on ju ainult 1 riist...
ja paljast friktsioonist ilma koostööta küll orgasmi ei saa,... siis võib ju puid kah saagida, milleks seda naist sinna alla vaja
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:15
caribian: sina ju ei seksi, sa ei tea sellest ju mitte midagi. kui mehel on valida kahe naise vahel, üks võtab suhu ja teine ei võta, egas pole raske arvata kumma naise mees valib. tõesti need 20 aastased on voodis - oi ei meeldi, nii ei taha, ärme teeme, sa oled nõme. pisem asi ja seks on läbi milleks aega raisata sellistele, miks nad seksivad üldse?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:16
kaslane: ohjahhhh, see tavaline jutt paljudel. jutt läheb seksile siis kukutakse suurest koostööst jahuma ja väga ruttu on jälle mees süüdi järgmine märk - ära seksi kunagi sellise naisega! seksi naisega kes räägib - ma tahan proovida seda, toda
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:27
vast, noorel naisel on vaja lihtsalt ilus olla, tal on tähtis ilusa autoga peika, ilusad riided, et saaks klubis kõige tahetum olla. voodirida tuleb alles 10 aastat hiljem, aga et kutt ära ei kaoks, siis hambad ristis talutakse seda seksi. öelge nüüd et nii ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:44
miÅ¡ka - mees on süüdi ainult siis, kui ta jäärapäiselt pole nõus koostööd tegema ja arvab, et see, mida TEMA teeb, on ainuõige ja naine PEAB sedasi orgasmi saama...
vbl on ta sellest cosmost lugenud , vbl naabrimees rääkis, aga sellise mehega pole midagi teha
ja selliseid mehi on...paraku...
ja seksuaalsus on kaasasündinud, kes huvitub sellest noorena, huvitub reeglina ka vanemast peast
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:45
misha: Ei pruugi taluda, iga kaev täitub ükskord ja kui plikal või noorel neiul siiber saab, korjatakse asjad kokku ja minnakse lahku, vaatamata sellele et majanduslikult läheb raskemaks aga noored leiavad muid väljundeid, hakatakse näiteks sõbrannadega kahasse pinda üürima jne, vanem naine nii radikaalselt juba ei otsustaks ja mingite sõbrannadega ikka elukohta jagama ei hakkaks, seega pigem siis vindutakse kooselus kus majanduslik kindlustatus.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:46
Anu Saagim leiab võrdõiguslikkusest rääkides, et mehed on Å¡ovinistid, kuid naised teevad end ise abituks.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:48
kaslane: koostöö on kahepoolne, kui üks ei saa aru, siis teine ei oska seletada kui üks meetod teiseni jõudmiseks ei tööta, siis tuleb teha midagi teisiti ja kas naine teeks seda?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:49
a meestele ju meeldivad abitud naised, siis saab mees ennast tugevana tunda...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:50
jälle pall lendas meeste väravasse lootusetu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-14 19:51
Anu räägib edasi:

"Meie oleme need, kes ei taha oma ihuhädadest meestele rääkida ja oma lapsi noorte meeste hoolde anda. Naistena oleme ise valinud, et teeme end abitumaks ja koketeerime meestega - sealt tekibki see, et me kõlbame ainult sekretäriks ja kohvikallajaks," sõnab ta.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 09:33
ma ei tea teiste naiste kohta, aga ma pole osanud kunagi seda abitut blondiini mängida...
kasvatus selline, et ise tuleb hakkama saada
miÅ¡ka - vbl sa ei usu, aga on olemas sort mehi, kellele ÜKSKI naine ei suuda seksi kohta midagi selgeks teha, sest need mehed on oma õiguses NII kindlad
asi pole selles, et ei osata seletada või mängu käigus kaasa tõmmata - seisa või pea peal, tüüp raiub ikka oma
no mis koostööst sa seal siis räägid
˅ näita rohkem ˅
2011-10-15 23:22
mis mul sellest, igaüks kannab ise oma harja kaasas
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 08:34
no sina ju väitsid, et kui naine ei oska mehele voodiasju selgeks teha, on ta vilets selgitaja
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 13:08
jah väitsin ja usun seda. sest kui teine naine ja tema suudab, siis kuidas saab see olla võimalik?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 19:36
ma ju just rääkisin, et kui ÜKSKI naine ei suuda mehele selgitada, on viga ikka mehes, mitte KÕIKIDES naistes ju
ja samas need naised teistele meestel oskavad asju selgitada...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 20:18
kaslane-me kõik oleme erinevad,kuid samas on meil palju ka ühist.tuleb elus ka teha valikuid.
kõik ei saa ega peagi meeldima kõigile?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 20:33
Viie lehekülje peale lõpuks ka üks mõistlik arvamus
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 21:37
kaslane, kui mees ei taha aru saada, siis vägisi pole midagi vaja selgitada. Tuleb võtta järgmine mees, kes tahab aru saada. Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 22:15
foxy - eks nii saab toimitudki, lihtsalt on kurb, kuidas mõni mees muudkui vahetab naisi ja arvab ise , et on jube kõva tegija, kuigi tegelikult ei tea naistest mõhkugi...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 22:16
Mingi totaalselt mõttetu vaidlus. Ei saa rääkida ju kõikide meeste või naiste eest.
Ja kui mõlemad pooled on intelligentsed ning mõistvad inimesed, siis saab üksteisele ka asju selgitatud. Kui ei ole ... misasja te sellistega üldse voodisse ronite ja siis siia kurtma tulete, et ei õnnestunudki ümber kasvatada?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-16 22:21
kaslane, kas sina räägid või eeldad?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 07:45
foxy, tubli. Milleks pead vaevata asjadega mis on rikkis. Prükka kohe
kaslane. foxy rääkis, et naine peaks mehe välja vahetama, kui see ei kõlba. See mida sina räägid on teine teema.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 11:03
Eks mõni loodab, et kui ta ühe kepi pärast suuri sõnu teeb, siis preemiaks saab ka midagi. Huvitav oleks muidugi teada, mida arvavad sellistest kommentaaridest naised, kes siin on printsessi seisusesse tõstetud, kuid reaalses elus müürililled. On seda jama üldse vaja?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 17:31
vabandust, väljendasin ennast ebaselgelt - pidasingi silmas, et mõnda meest vahetatakse naiste poolt muudkui välja kui ebasobivat, aga mees arvab, et on hoopis jube kõva casanova ja üha uued naised tahavad teda...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 19:06
oh seda kadedust küll, endale ei kõlba, aga teistele küll
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 19:40
no teinekord seda ebasobivat meest teised naised lausa rebivad enda poole
alles siis, kui on endale saanud ja veits kasutanud, aduvad, et saak ei olnud jahti väärt
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 19:47
Mees, keda järjest uued naised tahavad (ükskõik siis, mis põhjusel, ja ükskõik kui kauaks) ongi "kõva casanova". Mehi, keda keegi ka korraks ei taha, on piisavalt palju, et need paljude poolt "veits kasutamist" leidnud mehed end tegijatena tunneksid. Ja kui sellise mehe eesmärk ongi märkmikku piisavalt palju nimesid kokku saada, siis äkki tema kasutab hoopis neid naisi ära?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 19:49
Siin on üks "kõva Cazanova"...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 19:52
Kes?
Mina ei ole Casanova, pigem olen see mees, kelle kõrval casanovad võivad end tegijaks pidada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 19:57
Aga ma sinust ei kirjutanud...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 20:01
No mina olen mõne korra tõeliselt koledat pilti nähes ka reaalset tõde seal all kuulutanud ja uskuge peale seda on afffikari mind ära tahtnud süüa, et ma ei taipa naistest ja ilust midagi!!!! -------siin ikka tõeliselt libedaid, kes ka ilma seebita p+++e poevad
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 20:08
Igaühel oma maitse. Sinu jaoks ahv, teine ütleb, et on ilus.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 20:16
Küllap vist.......
˅ näita rohkem ˅
2011-10-17 20:21
Iga ahvile leidub oma ahv...
˅ näita rohkem ˅
1
2