Foorum
1
2
2011-10-10 14:42
Vaadates siinseid pilte ja nende all kommentaare jääb täiesti arusaamatuks, kas mõnigatel inimestel ongi selline sitt maitse naiste suhtes???
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 14:53
Maitse üle ei vaielda...maitse üle kakeldakse
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 14:57
Kakeldakse. Hea jutt sul .
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:04
Kui need mehed kommenteeriksid pilte reaalselt,siis kaoks ju igasugune lootus keppi saada.
Peale pudelit viina tunduvad ehk koletised iludustena.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:07
olge ikka demokraadid iga naine on seda väärt
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:09
Mida väärt??Pudel viina?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:10
Sa ei ole lugenud kasutusjuhendit
Joo ära pudel viina ja vaata siis uuesti
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:13
Oh tänan muidugi soovituse eest,aga no thanks! .Ega vist ei jaksaks ilusaks kah kedagi juua
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:14
Et naised liiga ilusaks ei muutuks, peale pudelit viina...hammusta hapukurki peale
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:15
Defineeri "ilus"...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:42
Kui naised pildistaks mõned kehosad "fishey-ga" oleksid kõik kumerad ja ümarad (nagu meestele meelib)
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:52
Kalduks arvama .et mõningatel tasuks see pildistamine üldse ära jätta.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:56
sellepärast sa pildituna teemat alustasidki?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 15:57
kas kripeldab midagi??
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 16:03
Ei noh siit lihtne järeldus. Sitt maitse, järelikult ka sitt mees. Lihtne. Milleks asju nii keeruliseks mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 16:05
Mida siit leida lootsid?Kui tahad ilusaid naisi vaadata..osta Playboy ..näiteks.seal on ilusad naised.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 16:06
Aga näete. Konkreetne vastus vähemalt .
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 16:09
Ära nüüd kiirusta . Kus oli jutt,et tahan ilusaid naisi vaadata?? Ärge tehke kohe kõike kiirustades. Esitasin vähe teistmoodi küsimuse või kuidas??
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 16:12
ma ei saa hästi sellest teemast aru. kas siin tehakse maha äpusid mehi selle eest, et nad paremaid (kellegi arvates) naisi endale valida pole osanud või koguni huupi neid valivad...või on teemaks hoopiski äpudest naised, kes pole taibanud paremaid pilte siia panna? milles probleem on?
ja see „sitt maitse naiste suhtes“... milles see väljendub? liiga palju kiiduavaldusi ilmselgelt koleda naise pildi all? jätaks selle, mida keegi hinnata tahab, iga indiviidi enda otsustada. mis siin ikka vaielda.
teine teema on näljased, kes arvatavasti ei hooligi enam maitsest ega lauakommetest, vaid haaravadki laualt esimese ettejuhtuva „toidu“. nii on ka piltidega. kui kibeleb, siis tulebki kommentaar: „oi kui ilus, tahan kaa“. kui ta oleks hea toitumuse juures, siis selline vaevalt pingutama hakkaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 16:18
Millest siin aru saada?Küsimus ju selgelt kirjas aga soovitan vaadake mõningaid fotosi vähe tähelepanelikumalt ja nende kommentaare. ja sellest tulenevalt tekkis mul antud küsimus
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 16:20
sitt t6mbab ikka sitta ligi
( vabandan väljenduse eest)
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 16:25
Privett, Playboy naisi saad sa ainult vaadata, siinsete puhul on vähemalt mingigi võimalus, et saab neid ka reaalselt katsuda
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 16:49
Võin ju reaalis oma nägemuse sinna pildi alla jätta..aga enamus kustutab kohe selle kommi sealt ära,kui vähegi ei meeldi miski.jäävadki järele lääge jura. Muidugi saad veel ka bloki kohe,et sa enam nende pilte risustama ei pāäseks. Teemaalgataja tee katse ja mine jäta paar tõest kommi mõnele Playboy jänkule..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 17:03
Võibolla oleks pidanud alustama viisakamalt, mitte sulle meelepäraseid naisolevusi solvavalt?

Naised on naised, pole need Playboy omad ka midagi ülierilist (ma olen paariga kokku puutunud elu jooksul). Minule näiteks meeldib teatud ellusuhtumine, nii et ka visuaalselt ilusa naise võin ma peale pooletunnist vestlust nö mõttetuks liigitada. Aga loomulikult ei jookse ma seda tema akna alla karjuma, et teised ka teada saaksid. Samas mingi visuaalne ilu peab naises olema, vaimselt ilus naine ei saa lihtsalt välimuselt ürgkole olla. Kui on, siis on ka mentaalses pooles midagi valesti.

Aga miks tühja profiili ja üsna jubeda pildi peale mõned mehed ikka meelaid kirju ja kommentaare saadavad ... mina ei tea. Võibolla siis tõesti leidub neid, kes tahaksid kordki kelleltki ilusat sõna ja flirtimistunnet ja muudmoodi ei saa? Aga see on minu arust kurb ja seksisait peaks olema rõõmus koht, nii et selle üle ma diskuteerida ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 17:20
privett, selles asi ongi, et minu jaoks polnud see selgelt kirja pandud ja vajas sinu kommentaari.
ma ei saa aru, mida sa antud teemaga tegelikult taotled. kas sa elad praegu kellegi (meeste, naiste?) peal oma pettumust välja ja tahad kuulda kinnitusi selle kohta, kui maitsetu ja halb valija keegi on või tahtsid tekitada siia veidi teistsuguse arutelu teemal, miks me endiselt inimestena nii erinevad oleme ja maitsete osas teineteisega vaidlema peame ega lase teistel enda eest otsustada? näiteks.

sa püstitasid teema, kus sa räägid kellegi isiklikest eelistustest ju. selliseid asju ei saa ette ennustada. inimesed ongi vahel ettearvamatud, vahel teevad ka rumalusi. kust me seda teame, mida keegi pildi mingi valikul ja otsustamise hetkel just oma peos hoidis - kas arvutihiirt või veidi pehmemat materjali. osade isendite seisund ja enesehinnang ei lubagi neile paremat väljundit kui seda on arvutis piltide all hääletamine või naiste „ilusaks“ kommenteerimine ja enda näppimine. las nad siis teevad seda.

endiselt ma ootaks selgitust sellele, mida tähendab „sitt maitse“. sa käisid välja väite, aga, too mingi konkreetne näide ka.
iga isik saab sellest omamoodi aru. kui tahad, pane link siia. siis räägime edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 17:22
Kui nüüd algse teema küsimuse juurde naasta, siis asi pole mitte pildi omanikus ega pildis, vaid selles, kes seda hindab. Samas lõhnab püstitatud teema järjekordse sildistamise järele, mis tekkinud isiklikust subjektiivsest arvamusest, mida ei saa aga teema algatajale pahaks panna, sest see on tema arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 22:27
Privett privett... mida siin spekuleerida.Üks pakub ühte,teine teist varjanti.. Aga HALLOOO!!!!! Vaadake vahest kontosi vähe suurema tähelepanuga. Ja tänu sellele tekkis selline küsimus... ja sain ka vastuse siit. mõndadel on tõesti sitt maitse naiste järgi!! Nii lihtne see vastus oligi. ärge vaevake rohkem omi väikseid päid,minge õue lehti hoopis riisuma
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 22:33
vaat kui taibukas siis. teinekord ära purjus peaga teemasid tee
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 22:55
Oi kui taibukas sa paistad välja.Suured suured tänud muidugi soovituse eest . Aga vot jama. ma ei joo kahjuks või õnneks.. ja ei soovita teistele kah seda... Aga seniks OLGE MÕNUSAD!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 23:04
sa jätsid siiski selgitamata..milline sinu maitse siis on?
huvitav,kas mina oleks? ma pole kohanud veel ühtki meest,kelle maitse ma ei oleks...mulle ei maitse suurt keegi..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-10 23:53
Maitsemeele puudumine on märk depressioonist
˅ näita rohkem ˅
2011-10-11 10:11
Riputa endast pilt ülesse... Huviga kaeks, millised naised sellist osvaldit ülistavad! Maitsetud naised
˅ näita rohkem ˅
2011-10-11 10:36
Hmm...naine ei saa olla maitsetu, mingi maitse tal ikka on...olgu või mõru maitse
˅ näita rohkem ˅
2011-10-11 12:40
Iseenesest on teemaalgatajal õigus.Vaatan peamiselt naiste pilte ja paljud on tõesti rõvedad.Kuidas mõista seda,kui 20-ndates noormees kommib meelalt lihtsalt üle mõistuse rõveda vanaproua pilte.Proua siis pretra(vms).Mis oleks eesmärk?Seks selle mutiga?Psühhotrauma saab kindlalt...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-11 13:45
pretra ju kena daam. peaks ka hakkama liini ajama
˅ näita rohkem ˅
2011-10-11 14:27
Tema teatas,et sa oled tal "regular ".jaga kogemusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-11 15:41
Kummaline kamraad siin ikka koos. Ühes teemas käib hala, et vaat milline kibe maik kohtingust jäi - tibi pildid läbinud photoshopi aga reaalsuses ei kannata isegi otsa vaadata. Teises teemas jälle nurisetakse, et pildid lamedad ja ei põrutamist ei kannata... aga reaalsus võib olla üle ootuste!
istun palju jututoas ja olen mõnegi kasutaja cami nähes üsna positiivselt üllatunud, kuigi pildid ei ole just asised!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 13:55
NaineNaisele: eks ta nii on jah
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 15:30
NaineNaisele kus paistab välja hala?? ja veel põrutamist ei kannata. Ma arvan ,et minu küsimus oli vist vähe teist laadi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 15:37
Privett: 99% inimesi ei ole võimelised agressiivset teemapüstitust lahkama arukalt, ainuke vastus mille saad - sa oled ise halb, viga on sinus jne. see on tavaline kaitsereaktsioon, tegelikult võiks teemale üldse mitte vastata, aga vastamata ka ei saa olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 16:21
agressiivset teemapüstitust? ja lahkama arukalt? mis kaitsereaktsioon?
miska, millest sa räägid?
sellega, et teema oli veidi aregssiivse loomuga ja provotseeriv, olen päri, aga edasi...?
nii kuidas teema, nii ka vastused ju. teemal pole minu arust sisu ollagi. sisuks on ainult kellegi (privetti) subjektiivne arvamus selle kohta, et kusagil olevat mehed, kellel on naiste suhtes sitt maitse. milles see seisneb, pole aimugi, sest aruteluks polnud keegi valmis. aina korrutati seda, millest teema alguses juttu oli ja see oligi kogu asja/arutelu sisu. vahepeal lepiti koguni sellega, et ju siis peab olema sitt mees, kui sellist naist vaatab. selline on sügava sisuga arutelu sinu jaoks? ja need, kas asja peale muigavad ja veidi kriitilisemad on, on sinu arust kaitses?
ausalt, nagu oleks keegi narkojoobes selle teema loonud. mitte midagi ei saa aru. andku teemaalgataja mulle andeks, aga ma oleks lootnud tast enamat.

kui sulle, miska, see teema huvi pakub, siis asu ise koos privettiga seda lahkama.vahest leiate parema lahenduse teda vaevanud probleemile (milline see ka poleks). tema vajab tuge naiste teemal vastuste otsimisel ja sina saad seda talle kindlasti pakkuda. koos suudate te ka väjendile „sitt maitse“ mingi arukama vaste leida. viisaka ja head maitset omava mehena loobus tema selgitamast.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 17:40
miks sa kommenteerisid üldse?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 18:33
sitt lugu, miska. mul sai aru selle koha peal otsa,edasi oskan ainult poolearulisi vastuseid anda. ma ei tea, miks ma seda tegin
kas sa tead, miks seda teemat vaja oli?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 18:39
mina ei teinud teemat ja mulle pole ka oluline teada miks seda tehti, sest see kes tegi, ju ta vajas seda. mina lihtsalt kommenteerisin kaasfoorumlaste käitumist, ei midagi muud. mis sinu probleem siin üldse on? veider oled
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 22:14
vot ma olen kah vahel vaadanud, et täitsa kenad ja noored mehed kommivad mingi ikka väääga jubeda pildi alla, et lahe või ilus või seda lakuks...
ja siis mõelnud, et kas nad PÄRISELT ka nii teeks...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 22:36
aga noortel kuttidel on peo kõige seksikamad naised, aga voodis on need tibid nullid
aga kutid tahaks juba noorena kogeda tõelist seksi, seksi kus naine suhu võtab jne
seda nende noored plikad ei oska veel pakkuda ja siis kutid loodavadki vanematelt naistega tõelist seksi kogeda ja end välja koolitada.

kuigi füüsiliselt arenevad naised kiiremini, siis seksuaalselt jäävad naised väga ruttu kasvus kinni ja paljud hakkavad arenema alles 30 aastaselt. aga mehed arenevad kohe.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 22:47
mõni mees ei arene küll elu jooksul üldse...
arvab, et kui oskab riista edasi-tagasi liigutada, siis ongi jube tegija seksis
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 23:02
aga mõtle kaslane, kehvem oleks kui ei oska üldse liigutada ja naine peab kõikseaeg peal rabama
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 23:13
kaslane, aga kui naine ei oska sellest orgasmi saada siis naine on kehv seksija, mees saab ju hakkama
˅ näita rohkem ˅
2011-10-13 23:15
naine, kes ei suuda seksis enda eest seista, ei suuda seda mitte kusagil
˅ näita rohkem ˅
1
2