agressiivset teemapüstitust? ja lahkama arukalt? mis kaitsereaktsioon?
miska, millest sa räägid?
sellega, et teema oli veidi aregssiivse loomuga ja provotseeriv, olen päri, aga edasi...?
nii kuidas teema, nii ka vastused ju. teemal pole minu arust sisu ollagi. sisuks on ainult kellegi (privetti) subjektiivne arvamus selle kohta, et kusagil olevat mehed, kellel on naiste suhtes sitt maitse. milles see seisneb, pole aimugi, sest aruteluks polnud keegi valmis. aina korrutati seda, millest teema alguses juttu oli ja see oligi kogu asja/arutelu sisu. vahepeal lepiti koguni sellega, et ju siis peab olema sitt mees, kui sellist naist vaatab. selline on sügava sisuga arutelu sinu jaoks? ja need, kas asja peale muigavad ja veidi kriitilisemad on, on sinu arust kaitses?
ausalt, nagu oleks keegi narkojoobes selle teema loonud. mitte midagi ei saa aru. andku teemaalgataja mulle andeks, aga ma oleks lootnud tast enamat.
kui sulle, miska, see teema huvi pakub, siis asu ise koos privettiga seda lahkama.vahest leiate parema lahenduse teda vaevanud probleemile (milline see ka poleks). tema vajab tuge naiste teemal vastuste otsimisel ja sina saad seda talle kindlasti pakkuda. koos suudate te ka väjendile „sitt maitse“ mingi arukama vaste leida. viisaka ja head maitset omava mehena loobus tema selgitamast.