Foorum
2011-10-07 19:26
hello,
my name is franky am single ; 39 very cool, cute, romantic,and loving,if you are the type that believe the power of love then reply and let me know what you are up to ;i need women like you who need love, romance, and happiness,and will like us to meet face to face as so as to be happy together, we will alwaysbe happy every night, kisses you till you sleep in my laps, romance you all the time and most importantly i will always love you and treat with respect, do you love children? because we are going to have children to bless out marriage and living together,the sky is and will always be blue to you and me, we will hug, kiss, romance each other till you are on top of your world, i promise to be the best man you have ever meet in your life, do not think about yesterday because it is past the future is what matters to you and me now ,
this is my id [email protected]
kisses
franky
==================
tere,
minu nimi on Franky, olen vallaline; 39 väga lahe, armas, romantiline ja armastav, kui olete tüüpi, kes usuvad, armastuse jõud siis vastus ja andke mulle teada, mida te kuni; i on vaja naisi, nagu sina, kes vajavad armastust , romantikat ja õnne, ja see meeldib meile kohtuda näost näkku nii, et olla õnnelikud, me alwaysbe õnnelik igal õhtul, suudlusi sul kuni sa magad minu laps, romantika sind kogu aeg ja mis kõige tähtsam ma alati armastan sind ja ravida suhtes, kas sa armastad lapsi? sest me lapsi õnnistada välja abielu ja kooselu, taevas on ja jääb alati sinine sina ja mina, me kallistada, suudelda, romantika üksteist kuni oled peal oma maailmas, ma luban, etparim mees te olete kunagi kohtuda oma elu, ei mõtle eile, sest see on minevik tulevik on tähtis, et sina ja mina nüüd
see on minu id [email protected]
kisses
Franky
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 19:53
Inimene on hädas ja saadab kirju laiali, sain ka sellise. Äkki keegi läheb õngegi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 20:12
Kui ikka google nii naljakalt valesti tõlgib, siis on raskem kedagi õnge saada
Ma sain kah sellise kirja.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 20:24
Kummalisel kombel on kõigis neis kirjades olnud yahoo aadress. Selle aadressi jäljed liiguvad nigeeria suunas
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 20:31
see võib ka siin kohapeal asuda...meiliaadressi sab ka siin teha
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 20:36
Kuidas see nali oligi. Saab ametnik e-kirja: Saadame teile Nigeeria viiruse, mille palume arvutis käivitada käsitsi, kuna Nigeeria on it alaselt vähearenenud riik ja palju kasutatakse lihtsate käsitööliste tööjõudu
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 20:42
see on minu elu võimalus?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 20:50
Jan, sa murrad Aikoni südame
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 20:52
Tundub, et masspostitus Ei jäänud minagi sellest ilma
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 20:57
Jan...võta sellest võimaluset kinni...teist ei tule Sinu elus
Jotteff...minu süda on ammu murtud ...ainus tunne, mis minule jäänd on..TÜHJUS
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 22:15
"ma luban, etparim mees te olete kunagi kohtuda oma elu" lugesin lõiku ikka oma mitu korda.... krdi pederast, ma ei soovi ju mingi mehega kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 22:16
Janpoiss...ei taha, siis sunnime
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 22:18
romentikat vä?? musta naise mehega
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 22:22
Musta naise, mustal mehel on must ja SUUUUUUUUUUUUUUUUUR...noku
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 22:31
peaasi et oleks pikk ja jäme ... mõõk vööl
˅ näita rohkem ˅
2011-10-07 23:10
Sellised mõõgad ripuvad ajaloo muuseumi vitriinis, Jan
˅ näita rohkem ˅
2011-10-08 00:21
Inimene nägi vaeva, kirjutas pika kirja, isegi tõlkis (koll "millegi" abiga) selle kohalike pärismaalaste keelde, sest nod ei saa ju muidu mõhkagi aru, nägi kõvasti vaeva ja postitas selle kõigi naiste postkasti.
Ja mis teine teete? Eh teid kodumaised naised. Poiss pakub romantikat ja südant ja armastust. Teie naerate? Eh teid naisi küll.
Ei saa mina rumal loomake aru, et mida te küll tahate, kui üldse midagi tahate. Romantikat ei taha, armastust ei taha, sexipakkumised viskate prügikasti.
Meestest ma ei räägi. Need on alati õelad ja vihased, kui konkurentsi näevad. See on tavaline. Aga mis naistel häda on?
Ei kõlba need kohalikud kepimeestest jorsid, ei kõlba välismaised romantikud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-08 00:25
Kepimeestest jorsse ja välismaiseis romantikuid ei taha jah. Võtaks ühe mehe
˅ näita rohkem ˅
2011-10-08 00:29
A meest vaja. Vai kurja. Nendega on vist tuuga jah. Mõni ikka vahel vilksatab.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-08 14:37
No mehi on siin küllaga terve raskekahurvägi ju kohal, aga sihtmärgid nii pisikesed ja udused, et pihta ei saa.
˅ näita rohkem ˅