JOG - kui lubad, siis ma tuleks veel korra tagasi selle teema juurde, et sa eelistad naissoost armukesi.
kas see pole natuke isekas soov sinu arvates? isekaks ma pean siis seda, et sa sead oma partnerile tingimusi. paar postitust tagasi sa rääkisid sellest, kuidas sa annaksid partnerile soovi korral valikuvabaduse seksida sellega, kellega tahab, aga seda muidugi juhul, kui te saavutate temaga enne vastava kokkuleppe.
mis siis saab, kui su naine juhtub olema biseksuaalne?
kas sa siis ka austaksid tema poolt tehtud valikuid ja annaksid talle loa? kas sa taluksid seda teadmist, et sinu konkurendiks sinu naisega seksimisel on teine mees, täiesti rahulikult ja lepiksid selle suhtega (vastu enda tahtmist arvatavasti), või oleksid siiski oma naise valikust veidi häiritud, eelistades selles olukorras endiselt naist mehele?
kas sa paljastaksid naisele oma soovi/hirmu ja paluksid tal oma otsust kaaluda või laseksid tal ise vabalt otsustada?
ehk siis - kas sa hoolid oma partnerist nii palju, et oled valmis loobima enda isekusest ja pakkuma talle just seda, mida tema antud hetkel vajab, isegi siis, kui see peaks sinu eelistustega vastuollu minema? oled sa nii suuremeelne mees?
ja mis puutub naistesse, siis jah, tilli neil ju jalgevahel pole ja seega tundub, et ta mehele justkui konkurentsi ka ei paku, aga naine võib samamoodi hoida teise naise poole ja jagada temaga teistmoodi intiimsust, mitte ainult seksi. äkki ta jääb selle naise juurde kauemaks kui vaja või veedab temaga rohkem aega kui sinuga. kas siis ikka poleks teise naisega suhe häiriv?
millisest hetkest sa tajuksid ohtu oma suhtele? palju oleneb sellest, millised on teie kodused suhted. ma ei alahindaks naistevahelist. ma kardan, et seks pole ainus, mida naised jagavad.