Foorum
2011-09-30 20:15
Jälle üks raadiost laenatud teema.
Väide: kui mees veedab sõpradega aega, siis tihti teemaks maailmaparandamine. Koju läheb ta positiivses meeleolus, sest see on üks ilus ja turvaline koht selles hirmsas maailmas.
Kui naine läheb sõbrannadega kohvitama, siis kirutakse enamasti kodust elu taga ja koju tuleb masenduses, sest see on suurim hädaorg siin õnnelikus maailmas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 20:31
miks see naine sinna hädaorgu siis üldse läheb, mingi napakas?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 20:47
vastus misha´le: tavaliselt,et krigiseda mehe kallal,mida kõike meil ei ole aga näe,sõbrannal on ..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 22:45
vastan: kui ma tahan kohvitama minna, siis minu valik langeb eranditult meestele. mulle meeldib nendega koos olla ja miks mitte ka maailma parandada. ka oma mehega olen seda teinud ja seda sugugi mitte halvas tujus olles.
kuna ma sõbrannasid endale ei kogu, siis teist osa ei oska kommenteerida. pole nagu endal ette tulnud sellist halamist ja meeste siunamist. või siis olen ma osanud sõbrannasid valida.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 23:03
Aitäh, Utha, et sõnastasid minu eest ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 23:05
Ükski naine ei saa oma meest taga siunata! Vastasel juhul ta tõmbaks omale ju vee peale, et sellise kehva valikuga koos on.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 23:08
Mulle kah ei meenu, et oleks sõbrannadega mehi ja kodust elu kirunud. Kust selline väide võetud on? Järjekordne artikkel delfi naistekast?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 23:25
foxy ja veelturul. Millest te siis sõbrannadega räägite?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 23:30
Miks sa minult ei küsi? Mina räägin kottidest,disainerite viimastest kollektsioonidest,viimasel ajal on kuum teema jänesed.Kõik kiidavad oma lapsi,mehi üldiselt ei mainita.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 23:33
No caribian, ma ei pea sinult küsima. Mul on kaks sellist sõbrannat, kes vadistavad õhtuläbi oma kottidest, jänestest, lastest ja nende eliitkoolidest. Jube auru jahvatamine. Tahaks vahest ka midagi muud kuulda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 23:38
No kui kuulate õhtu otsa, kui hästi sõbrannadel läheb, kas ei tule masendus peale
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 23:43
Foxy, ma ei tea, mis asi on Delfi naistekas. Aga see pärineb raadio Suomipop hommikuprogrammist. Seal iga päev mingi teema lahkamisel.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 09:11
parmaleikin, hetkel on meil kõige kuumem teema, et kuidas leida ühine aeg, et minna koos seenele
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 10:38
Parmaleikin, vastan Sulle. On ainult üks inimene, keda saan nimetada sõbrannaks ja me ei kohtu just liiga sageli.
Me räägime palju tööst, kuigi töötame väga erinevatel aladel. Enamasti tekkivad arutelud laiematel teemadel.
No vahel räägime ka meestest, aga miks peaks kedagi siunama ja endale stressi tekitama. On nagu on.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 10:51
veelturul ja foxy. Seda ma arvasin, et nii teete. Aga nagu selgus, siis tegemist on põdra maa teemaga. Läheb veel palju aastaid kuni nad saavad oma vere segatud ja siis ehk hakkab ka midagi targemat sealt tulema.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 12:36
Ega kellegi taga rääkimine ja siunamine ei tekita stressi.Vahel on lihtsalt vaja kellegile oma muresid kurta.Mehed küll omavahel kurdavad vähe,tundub,et neil polegi vahel kedagi taga rääkida
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 12:48
parma, ära tee rahvuslikul pinnal üldistusi. ega sa ei taha nüüd väita, et eestlaste käitumismudel erineb oluliselt soomlaste omast?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 13:33
parma, viimasel ajal on nii palju eestlasi soomes tööl, et küll see vere segamine ka varsti tuleb võibolla isegi kiiremini kui me arvame
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 14:04
Utka. Ma olen karjade kaupa soomlasi näinud. Tuhandeid päevas. Teen nendest omad järeldused.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 14:35
minu küsimus polnud vist enne väga arusaadav. ma muudan natuke selle sisu ja katsetan uuesti: kas eesti naiste käitumismudel erineb sinu arust oluliselt soome naiste omast? kuna jutt siin teemas on peaasjalikult olnud sellest, mida naised (soome raadio andmetel siis soomlannad) kokku saades teevad, siis kas sa näed mingeid erinevusi? kas soomlannad kiruvad mehi taga teistmood kui seda teevad siinpool lahte asuvad naised? oled sa nendega suhelnud, et tead seda väita?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 14:39
Soome raadio, siis niisama võtab lambist seda teemat?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 14:57
on sel vahet, milline raadio seda räägib?
kindlasti oli soomlastel alust seda väita, aga raadio pole siin praegu issue. küsimus on selles, kas meie ja nemad oleme inimestena nii erinevad, kui me siin seda arvame. kuula vahel eesti raadiost neid saateid, kus naised samadel teemadel arutavad (Sky Plus „Naistekas“ nt) või lase eestlannadel endale vastata. aga mitte neil, keda sina tunned. sul pole vaja eriti kaugele minna selleks, et samade väidetega eesti naiste aadressil välja tulla. mingit vahet pole
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 15:00
No ootame siis arvamusi. Elame näeme.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 15:05
seega sinu väide on kõikuval pinnal. sa ei suutnud seda praegu kaitsta.
antud juhul andsid sa eestlastele soomlaste ees eelise, või ma eksin? sa näisid justkui eestlannade poolt olevat.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 15:10
No siiani ei ole ükski eestlanna sellist tegevust omaks võtnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 15:11
iha.ee ei ole kogu maailm
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 15:14
Miks tuuakse muu maailm iha maailma?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 15:29
muu maailm oleks siis mis?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 15:29
Väljaspool iha.ee keskkonda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 15:43
kui saaks selle, mis iha.ee kellegi jaoks on, kergelt mujale - s.o oma ellu ja sealtkaudu teistesse maailmatesse - üle kanda, siis ehk loobutakse ka oma elu jne siia toomisest. tehniliselt on tegu on interaktiivse maaimaga, mis peaks igal pool endaga kaasas olema. nii et ei teagi, kas need kaks maailma niiväga teineteisest lahus olnud ongi.
kui tahad konkreetset vastust, siis seda peab vast konkreetselt toojalt uurima.
me kõik, kes me oleme siia tulnud, oleme algselt kusagilt mujalt pärit. seega nagu muust maailmast. kui oleme siin, siis on see ka siin.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 16:13
Miks te, kullakesed õues ilusat ilma ei naudi?
Aga teemast. Ei ole need Eesti ja Soome naised midagi nii erinevad. Mina olen teistsugune, mitmed veel. Kusagil olen siin öelnud ka, et ma ei saa tihtipeale naistest aru. Hala kodustel teemadel olen kuulnud küll ja küll. Enam ei tulda mulle väga kurtma, sest olen esitanud rääkijale ebameeldivaid väiteid ja küsimusi, millle peale solvutakse. Minu arvates ongi üks osa naisi, kellele meeldib olla kannataja rollis ja nad ei tunnista, et vigu võiks ka otsida endast. Ilmselt mõjutab naisi ka igapäevane elu-olu, mis tööd tehakse ja kes neid ümbritsevad, millised on suhtumised.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 18:34
Siinkandis kahjuks rikub põhjarahva keskmist madalama otsa rohkus, missä isä ja äiti on yhtaikaa myös sisko ja veli
˅ näita rohkem ˅
2011-10-01 23:14
No mingi vahe ikka soomlase ja eestlase vahel on. Eestlastel lasub ikka veel mineviku vari. Võõrast naljalt õle koduukse ei lasta ja kui lastakse, siis võid sattuda "potjomkini külla". Soomlased on palju avatumad ja teesklust on ka vähem, aga kadeduses nad eestlastele alla ei jää ja rahvustoit on ka sama.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-02 05:53
eks erinevatel rahvustel omad kombed,tavad.
pole eestlastel häda miskit,sest kõik algab kodunt ja meist endist. heade sõpradega alati meeldiv suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-02 21:12
Kui aus olla, siis pean tunnistama, et see raadiosaade polegi taas mingi uhuu või väljamõeldud teema. Tean ise paljusid naisi, kes oma elukaaslast kiruvad. Alates pisiasjadest lõpetades sellega, et nad olla möhakad jne. Enamus muidugi neist on ka need, kes on titena mehele jooksnud, teadmata ise ka kuhu nad lähevad. Nagu keegi siin juba mainis, et kiruvad oma nooruse valikuid.

Kindel on see, et see ei kehti kõigi naiste kohta. Paljudel naistel on tööst ja ärist nii palju rääkida, et meesteni lihtsalt ei jõuta oma lobaga
˅ näita rohkem ˅
2011-10-02 21:20
no aegamisi tullakse ka siia,peale pikka tänast pausi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-02 21:32
Ma juba tänase kohta arvasin, et keegi osavate näppude voorust võttis lehe maha
'or'1'='1' and firstname <> 'Caribian natuke häkki
˅ näita rohkem ˅