Foorum
1
...
6
7
8
...
13
2013-10-16 20:07
seltsimehed naised! mina soovitaks mudamaadlust! nõustun tulema kohtunikuks
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 20:25
Vaba. Usu mind, sa ei taha selles maadluses kohtumõistja olla.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 20:32
nu ei tea, ma kohati suisa Saalomlik
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 09:01
Komisjon kontrollib hullumaja ja küsib peaarstilt:

"Öelge, kas teil on siin kogu aeg nii külm?"

"Mis te nüüd, kuidas te üldse võite niimoodi arvate!" solvub peaarst. "Ainult talvel!"

Ja tüli algas.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 11:00
mis oleks, kui teeks sellele jamale nüüd ühe välkiire lõpu ja paneks selle aurukatla lõpuks seisma?
ma ei viitsi kauem seda teemat üleval hoida, kuigi see on üsna hea seltskonnanali siiamaani olnud
ma lasknuks Seebal veel natuke aega ennast nende püha tõsidust, kasinust ja virilat olekut täis arvamustega lõbustada, aga kui mõelda sellele, kuidas ma oleks veel oma lõbuks teda ära kasutada saanud, hakkas mul lõpuks kahju ja tundus, et peaks tal vist need kaunid silmad kellegi ja enda suhtes avama. peaks päris lahti tegema.

ma saan aru, et Seebal tekivad minu ja tema sõbra suhtes mitmed põletavad küsimused (nt miks mul just sellised pildid on ja mitte teistsugused, mida siis sellega tegelikult taodeldakse ja miks neid enam pole, kas ma võisin tahta nende abil midagi saada, kas ma juba sain jne), millele ta tahtaks ja vist ikka veel tahab vastust saada
aga tegelikult, vaadake, on sellega nii, meie leppisime selle sõbraga juba rohkem kui kuu aega tagasi kokku (varsti saab sellest otsusest kaks kuud), et see on over ja lõpetame suhtlemise ja vajadust selleks me enam ei ole näinud ega seda ei tule.
ei tunne seda mina ega ka tema.
see, mis oli - nii kauaks, kuni seda oli - , on läbi ning seda oli see juba enne, kui ma need teistsugused, Seeba arvates siis need häbitekitavalt alandavad pildid, mida tema prilliraami jäljed ninal pildieksperdina uurima asus, üles lasin.
jah, i had a little crush on him, aga see crash oli tegelikult over palju varem, kui Seeba seda taipas ja sellest omale kinnisidee tegi
see on lõppenud, Seeba. juba neid pilte üles lastes oli sinu sõbra jaoks kõik läbi.
lõpp, saad aru. separated. case closed.
ainult Seeba ainsana nägi - rohkem siiski tahtis näha, kui nägi seda päriselt - ikka veel seal midagi. ainult temast sai skeptik. tema oli see, kes veel salaja vaibumatu innuga mingeidki tunnuseid meie suhtlemise kohta edasi otsis, leidis ja jälgi pildis ajama asus.
jälgi, millel polnud kellegi kinnisideega enam mingit reaalset seost, midagi seal ei olnud.
natuke flashisin piltidega, ja mis siis
jah, alus nende vastu huvi tekitamiseks oli loodud, aga antud seisu valguses olnuks loogiline arvata, et second thought´e enam pole ja et kellelgi ei teki mingeidki soove teistsuguseid seoseid nende piltide ja enda vahel otsima hakata. sama Seebaga.
aga sellised soovid tekkisid, nagu ma neist aru saanud olen.
kas pole huvitav, et ma seda tean? millest selline käitumine räägib?
ma tean, et osaliselt tuli toide nendeks kahtlustusteks ka vastaspoolelt, kuid alust selliste arvamuste tekkeks ja alust mind solvata pole mina andnud. need jutud tekkisid siiski kusagil mujal ja ise.

see palavaks aetud pilditeema ongi halvaks farsiks juba muutunud ja seda farssi on mängitud mulle ette juba kui mitu kuud?
this is not the case.
ei olnud nende piltide teke ega nende kadumine, ka mitte minu lahkumine või tulek või veel midagi huvitavamat enam selle farsi osaks.
mitte miski selles osas, mida siin algusest peale lõbusalt oletatud on, ei pea paika.
kuid paika peab see, et kui minu jaoks oli kõik lõppenud, siis polnud see seda kõigi jaoks.
huvitav on see, et ainsa minu arvustajana on just Seeba sellele enesepettuse kibevalusale ja libedale teele astunud. tegelikult peteti vist teineteist vaheldumisi ja ennast natuke aega selle arvamusega, et utha natuke segi on ja veel midagi tahab. ei taha
nende vanade arvamuste seljas edasi liugu lasta võib noh ju lõbupakkuv olla, aga see on suhteliselt igav.
nüüd on see koht, kus ma lehvitaks sellele teemale
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 11:10
Nii muuseas peaks mainima, et Aikoni silmadele need pildid, õigemini neil kujutatu, täitsa meeldis KORRATA KORRATA KORRATA!
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 11:10
ma loodan, et nüüd said kõik lõpuks oma uudishimu rahuldatud ja seda plära siin enam edasi ajama ei pea
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 11:20
aikon, no vaatame seda asja. ma võin su pildikogu jaoks ju paar pilti eraldada, kui vaja
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 11:56
Utha, millal ülevaatusnäitus toimub ja kas on võimalik omandada ka 3d formaadis autorifotosid?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 16:09
utha on tagasi
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 16:14
Ma ütleks, et võidukalt tagasi
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 16:20
tore meile väga meeldib utha
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 16:45
JF, kus sa sega võidukust näed? Mul on küll sellest comeback'ist hoopis teine nägemus
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 16:48
Sheeba, sa näed ju seda ise ka
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 17:11
Kas keegi viitsib kahe sõnaga ära seletada, mis tõbi neid vaevab
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 18:09
Jf, mina isiklikult ei näe siin küll mingit võidukat tagasi tulemist. Pelgalt vaid seda, et kõnealune kodanik pole tegelikkuses siit saidilt iial lahkunudki. Korraks blokkis oma konto, kui salaja jälgis mängu. Hoidis salamisi kätt pulsil ja arvas, et kui korra kuu aja pärast lajatab, et siis lööb kellegi uimaseks vale ootus oli.

Ma olen korduvalt seda selgitanud, et mõtetu on hammustada inimest, kes on hammustuste vastu ükskõikne. See mürk, mida Utha pritsib mind ei tapa, lasku aga edasi samas vaimus.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 18:35
Sheeba, mul pole sinu vastu midagi, aga kõrvaltvaatajana jäi mulje, et said peksa nagu nurka sittund kass.
Ja palun, ära hakka nüüd enam midagi tõestama
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 18:47
millest see vaen on tekkinud? kas keegi selgitaks?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 18:51
soulmates--ma ise ka just mõtlesin sama mul oli kord tehnikumi ajal klassiõde, kellega olime suurimad vihavaenlased ja isegi põhjust ei teadnud..no me ei suutnud teineteisest mööduda teineteist solvamata aga mingi aja pärast olime parimad sõbrannad
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 18:55
sirruke, seda elus ikka juhtunud et vihavaenlastest sõbrad saanud kas ka meie kangelannad utha ja sheeba36 kord vaenukirve maha matavad, seda näitab aeg
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 19:14
JF, m inul on väga isiklikud seisukohad, mida ei pea ma mitte kellegile põhjendama hakkama, ei hakka Utha moodi romaani kirjutama ega sellegi ees kannuseid teenima ja peksa saamise kohapealt, mina külle ei tunne, et oleks peksa saanud. Paraku seda ei saa sina küll hakata ütlema, kuna see sulle vaid tundus nii. Mulle tunduvad ka mõnedki asjad teisiti olevat, aga paljalt tundmustele ma siiski oma avalikke arvamusi ei raja. Liiga libe tee
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 19:18
soulmates, ainult üle minu laiba paraku on mul selleks aatelised põhjused ja sirge selg, mis ei lase oma sõnu süüa

minu puhul võiksite seda kaklust võtta, kui sõbralikku enese virge hoidmisena. Ehk siis mäng, mis lõbu pakub, ei midagi isiklikku
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 19:33
Sheeba, just äsja vastasid sa soulmates'ile ja põhjendasid minu arvamust paremini, kui ma ise oleksin seda suutnud.
Muide aatelisus ja sirge selg pole need, mis keelavad sõnadest taganemist. Seda teevad teised palju lihtinimlikumad isikuomadused.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 19:36
Mulle meeldib nende vaidlus Toob iha portaali nats põnevust Ma usun et vähe on neid, kes ei ela kaasa nende nn. "kismale" Ja samas--ma ole erapooletu
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 20:22
Jf, julgete päralt on paradiis, lömitajad jäävad uksetaha. Silmakirjalikkust on siin rohkem, kui ma endale ettekujutada oskan. Keegi ei julge oma tõekspidamiste eest seista vaid valivad kergema tee.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 20:27
jälle see kepipuudus
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 20:31
loovus, tead ei ole. Tahad annan sulle kaigast
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 20:37
Sul nii hell
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 20:42
Hell oleks piits, kaigas on kordi tugevam kui kepp
Aga see pole selles teemas, varsti lendab komblus politsei kohale ja hurjutab meid teema solkimise pärast ja mina piitsa saada ei soovi, keppi ja kaigast ammugi
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 20:49
Sheeba, kas sa pole kuulnud, et ära puutu s_ _ _a, läheb haisema, oli vaja sorkida, liiga rahulik oligi. Jfjm on nagu tuulelipp, iial ei tea kelle peesse pugema hakkab, õnnetu, üksik vanem mees. Nad suht sarnased omavahel, täna kisan sinu sabas, homme teise sabas, kuldne kesktee puudub, kuidagi ebastabiilsed mõlemad.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 21:00
Ja kui aus olla, püüdsin kõigest hingest keskenduda nendesse pikkadesse kirjanditesse mis olid Sheebale saadetud, no kogu see jutt jooksis korstnasse. Midagi mäluti, inimesel oli selle raamatu kirjutamisel vist mingi iva sees, aga ma kuidagi ei saanud pihta milles point oli.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 21:17
Topeltpunktid Ktule, sest minus küll pole sellist meelekindlust, et teatavaid epistleid lugeda
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 21:37
Sheeba, tõde ja tõekspidamised on väga suhtelised mõisted. Ei eksisteeri absoluutset tõde ja tõe vastand pole vale, vaid teine tõde, mis antud tõe kuulutajale mingil põhjusel ei sobi.
Enda tõekspidamiste kaitsmiseks vajaminev julgus on väike võrreldes sellega, mida on vaja enda vigade tunnistamiseks. Lihtsam on sama joont edasiajada ja üritada teisi veenda. Vahest õnnestub isegi iseennast uskuma panna.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 21:45
Katu, kas sa ei karda, et edaspidi sind minu "sülekoeraks" hakatakse sõimama, nagu mõnda teist inimest, kellega meil on meeldiv ja sõbralik suhe?

Jf, kui sa tegelikke tagamaid ei tea ja sulle on teada vaid ühe poole tõde, siis pole sa erapooletu konsultant, seega oled sa maoutu limukas või kameeleon, kes oma värvi vahetab ja just sedalaadi variserid mind just endast välja viivad. Mina võitlen oma võitlust, aga kelle oma sina võitled? Võtad endale rahukohtuniku imago, teadmata tegelikku tagamaad Rumalus kuubis ja siis peaks mina oma pea liiva alla peitma hähh, mine ja laku oma lemmiku taldu ja oota, et ta sulle eest pai teeb, aga ära siis tule edaspidi minu kontole selgitama, miks sa seda tegid. Just sellised haledad tüübid, kellel puudub selgroog mind marru ajavad.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 21:51
Jfjm kinni kiilunud oma hetke tõekspidamistesse ja jäädki lällama, huvitav, kui kauaks. See pole küsimus, ära parem vasta. Samas oled kui turumoor, pidevalt topid oma nina naiste teemadesse, endal imelik pole. Tundub, kui tampoone, või muid teemasi vaja, siis teada, kelle poole pöörduda, rahune maha.
Üks proua on ootel giljotiini järtsis, kohe tuleb kuri tädi ja hakkab raiuma. Kust võtad julguse, et ei loe nii arendavaid teemasi, häbi, häbi anonyym.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 21:53
Võtan omaks ja häbenen
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 21:57
Meil kodukohas öeldi selliste inimeste kohta, kes püüdsid kõigiga head olla ja ei omanud isiklikku seisukohta, et nad ei situ kunagi sinna, kuhu kükitavad. Ja sina Jf tundud mulle just samalaadse inimesena, kellel puudub isiklik seisukoht. Vaja on olla vaid pildis, nagu poliitik
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:00
Ohjaa sheeba, kardan metsikult, siin ju päris palju ebastabiilseid, kõrvalkalletega isiksusi, ravima peaks, aga vaevalt, et sellist puudust haiged endale tunnistaks. Heal lapsel mitu nime, siin mõned isikud kobavad pimeduses, püüavad kaartidelt välja lugeda kes ma siin olen, loomulikult tolvanid kisavad erinevaid kasutajanimesi, aga ükski selline sooda ei tule selle peale, et ma olen üksik kasutaja, fie.
Jfjm võiks sensitiivide saatesse minna, lajatanud mu aadressil mitme kasutaja nime, häbi onu peaks sul olema, eriline intrigant. Naistele teeb silmad ette, naljanumber.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:02
anonyym, sheeba
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:07
Sheeba, Ma ei püüagi olla mingi erapooletu konsultnt, ma vaid kommenteerisin seda mis mulje mulle olukorrast jäi. Ja usu, ma polnud ainuke, kes samuti arvas.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:12
Jeerum, nüüd püüad teiste kaela ajada oma lühinägelikkust jfjm. Tahad sa sellest rääkida?
Vaene, vanemateta laps, läliseda, et mitu teist inimest kirjutasid samuti, kiites su seisukohta, noooo, see on eriliselt hale.
Mine tudile, kell palju, üleväsimus vist peal ja luulud kallal. Head ööd!
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:14
Mis tudile?! Praegu on idiootsuse MM'i poolfinaal käsil. Kohe hakkab e-hääletamine. Pean punkte koguma hakkama.....
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:15
Jf, kas sa avaldasid selle "teise" arvamuse Tegelikult on väga palju teisi inimesi, kes arvavad nii nagu minagi arvan. Nad ei tule siia seinalehele oma arvamusi avaldama. On ka neid kes avaldavad neid, aga tagasihoidlikult ja neutraalselt. Samas peaks ma küsima, et kas sina ja need "teised" olete arvamusliidrid, kelle arvamus on vääramatu ja edasi kaebamisele ei kuulu?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:16
nu natuke veel, siis kõvade kaante vahele ja läheb bestsellerina müüki.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:17
parmake, mu lemmik, muahhhh. . Ära erguta siin ebastabiilseid inimesi, kiida palun takka, teeme näo, et läksime tudile, kui vaikne, me tagasi sebimas.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:20
nu seksikas katu selline, kellele punne jagame?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:24
Mu arm, kellele siis veel, MULLE, AINULT MULLE, mu seksikas mänguasi, oo mu parmaleikin.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:26
Vaba. Arvad, et saab raamatu "Minu võitlus"'ele kaasaegsema järje, koos piltidega.
Aikonile annan küll kümme punni.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:31
Me juba nägime pilte, mul peale seda nägemise probleemid, Å¡hokk oli suht, koht, pole vaja, palun. Samas olen ta kommentaare lugenud, siristab justkui ekspert, aga jah kogu ihulise paljastuse aktsioon jooksis minu arvates täiega metsa.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-17 22:31
nu pilte saab siit, jah, hulgim
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7
8
...
13