Foorum
1
...
5
6
7
...
13
2013-05-25 12:01
Loodetavasti ei rikkunud sa nende avastamisrõõmu
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 12:13
No ega siis vanemat nagunii kuulda ei võeta.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 12:17
Õige Mis need vanainimesed ikka teavad
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 12:26
Ega vanainimesed ei teagi midagi. Sest situatsioonid on alati erinevad ja sellega muutub ka alati lõpplahendus teiseks.
Jäävad vaid põhimõttelised tõed, mis on alati samad. Ehk siis faktid.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 12:33
Pealegi on ju vana tõde see, et ega siis teiste vigadest ei õpita.
Õnneks ma piisavalt vana ja õel, et mitte uskuda kõiki kauneid lubadusi ja suuri sõnu, mis elu ette toob
˅ näita rohkem ˅
2013-09-29 13:41
head aega, tutt, lenda kõrgelt
˅ näita rohkem ˅
2013-09-29 13:45
Miku, millal sinu talvepuhkus tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2013-09-29 13:51
Kle teema on juba aktuaalne jah,vaatan nats, veel, aga vast järgmisel kuul on aeg jälle lehvitada teile
˅ näita rohkem ˅
2013-09-29 13:57
Ja kas uus nimi juba väljamõeldud?
˅ näita rohkem ˅
2013-09-29 15:14
ei ole, ega mul kunagi ei ole ja ega ma kunagi ei tea ka, kas uut kontot tuleb. iga asi omal ajal, eks siis mõtlen selle peale, kui see aeg käes on
˅ näita rohkem ˅
2013-09-29 18:39
Hakkame sinust puudust tundma, Tuti
˅ näita rohkem ˅
2013-09-29 22:38
Läheb Kosmosetutina,tagasi Kosmosefruktina.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-01 11:58
Jätame jala ukse vahele...
Olge mõnusad
˅ näita rohkem ˅
2013-10-01 17:02
head teed teil minna jääme tagasi ootama.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-01 20:13
Ärge siis päris kaduma jääge
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 19:54
Mõni patrioot on siit salaja lahkunud, ei tea, kas põhjus oli akti piltides, mis erilist furoori ei tekitanud
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 20:28
Sheeba, Su kahjurõõm võib olla enneaegne, mõnel on lihtsalt komme aegajalt konto blokeerida.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 20:50
jf, minul pole - rumalus ruudus. Puudub kahjurõõm, pigem olen ma kurb, et puudub kont, mida närida, või kivid sokkides, mida saaks kõigutada
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 21:49
Sheeba, aga ütle, mis paneb ühte naist teise kohta ütlema, et kivid sokkides?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 21:52
Tsiteerisin klassikuid
Aga pean lisama, et minu arvamus ühtis sellega. Jube hea väljend oli
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 22:54
sheeba, me jutukas murdsime pead ega sa äkki mees pole? piltidel oled kole mehe moodi
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 23:22
Te jutukas võite murda oma ülemist või alumist pead - miks peaks see mind huvitama? Tobedik
Ma olen sootu ja irrratsionaalne isiksus. Mitte nagu Utha. Sellele pole ma veel suutnud iseloomustust ja deeefinitsiooni luua.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 23:45
Sheeba, ära üritagi. Utha defineerimine käib enamusele siit üle jõu. Mina kaasaarvatud. Ja parem ongi, sest neid standartseid jubinaid on siin niigi küllaga.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-03 02:22
Kallid kaaskannatajad, palun ärge väga kurvastage kadunukeste üle, sest enamasti toovad ju kõik teed lõpuks ikka IHAsse tagasi!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-10-03 14:31
Jah luukera. Mõned on juba tagasi ma vaatan
˅ näita rohkem ˅
2013-10-03 20:39
Aga elu pidavatki ringidest koosnema
˅ näita rohkem ˅
2013-10-05 12:40
Uuestisünd muudab kindlasti mõistlikumaks ka
˅ näita rohkem ˅
2013-10-05 12:50
Dogma kah vaikselt minema hiilinud. Temast jäid vähemalt vennad siia
˅ näita rohkem ˅
2013-10-05 16:40
Nojah, ma jõudsin otsusele, et lõpetan siin ka ära. Võibolla naasen kunagi, aga praegu püüan keskenduda paarile loomingulisele eesmärgile ning siin aja kulutamine kipub seda segama.
Head jutuindu kõigile!
˅ näita rohkem ˅
2013-10-05 19:12
On aeg ei pidanudki oma ust kuskilt kaugelt otsima, et siis head aega nõme rahvas, head aega muhe rahvas ja head aega aikon, my friend
˅ näita rohkem ˅
2013-10-06 00:25
Hääd aega sõber Miku, edu ja kordaminekuid Sulle inimeste maailmas
˅ näita rohkem ˅
2013-10-06 17:00
Miku on nagu rändlind-sügisel läheb,kevadel tuleb aga tuult tiibadesse
˅ näita rohkem ˅
2013-10-06 17:32
Smsart ja Miku tõid tõsised pisarad silmisse.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-06 23:40
Tere! Olen siia tulnud, et levitada head sõna ja aidata inimestel pöörduda õigesse usku. Ärge heitke meelt, saatan ei ole kõikvõimas ja kõigevägevam võidab! Õndsad pärivad maa!
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 12:04
no ja kas te olete siis selle definitsiooni, mida te kuidagi välja ei mõtle, nüüdseks juba enda jaoks välja mõelnud?
kellelgi on kindlasti paar head ideed veel tekkinud.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 12:57
eelpool aset leidnud erakorraline arutelu minu eriti salajase lahkumise ja samuti mingite x+1 põhjuste leidmise suhtes tekkinud vaidlused on üldjuhul alusetud, pigem sihilikud ja isiklikud. rumalusega pareeritud vastused. sellised selja taga tehtud otsused loetakse õigustühiseks. ma ei leia neile põhjendust.
kahju, kui eneseväärikuse nimel sõna võtnud kõnelejail ei jätku endal eneseväärikust selleks, et teatud samme enda suhtes mitte astuda. või astuti sellega sammuke lähemale oma tegelikule olemusele. vaimsele tasakaalutusele. selline tahk käitumises... sick, very sick.

post scriptum sheebale:
sul on muidu kenad istmikulihased ja jalge vahele peidetud Saalomoni kullakaevandus on ka kindlasti Saalomoni kulda väärt - polnud viga, aga tsirka tunnisest kulla kaevekoha demonstreerimisest jääb vahel väheks selleks, et täielikku rahulolu pälvida ja oma autoriteet maast üles tõsta, kuninganna Seeba. või selle jaoks, et nn furoori tekitada.
tee midagi täiesti hullu, ole tiba rajum. arenguruumi sul on.
kuna sa ilmselt tahtsid väga seda näha, kas sinust ka räägitakse.... no ma siis rääkisin natuke
teine post scriptum: raske uskuda- ma tean - , aga maailm siiski ei keerle ümber sinu ja sinu „chihuahua“ sinu kätt lakkuvale sõbrakesele sobib selle koerakese rolli päris hästi.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 14:19
Utha,

Ma juba asetasin pärja sinu varalahkunukese hauale ja poetasin paar pisarat. Aga vist liiga vara tegin seda

Mulle pole isiklikult vajadust sinu kombel endale tähelepanu "kerjata", seda jagub piisavalt, ka ilma piltideta. Sul vist ei õnnestunud see ka nendega
Näha on, et sa ei saa ikka rahu, et minu käekesest ikka kinni hoitakse aga sina võid ennast eksponeerida ükskõik kellena ja ükskõik kus, ikka öeldakse sulle ei

Kummaline, et sa nüüd nädalaid hiljem aktiveerud ja kargad, kui marutõvest nakatunu mulle kallale. Ehk on selleks põhjused hoopis mujal portaalis ja hoopis teiste isikutega seotud. Igaljuhul, sinupoolt oodatud reaktsioon minus jäi küll nüüd saavutamata. Itsitama ajas hoopis . Tuhat tänu, et mu päeva jälle nii rõõmsaks muutsid.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 15:42
jutt endiselt sama libe nagu hülgerasv. mahub hästi kellegi perseprao vahele.
ainult et minu perse jaoks jääb see rammus rasv kahjuks lahjaks. ei hakka peale.
ülinaiselikult vastatud, aga mitte see, mida ma ootasin. ..mida oodata ühelt püha tõsiduse maski kandjast peenelt frivoorset mängu harrastavalt naisterahvalt. varastatud mõtteid?
„Tema püha tõsidus on frivoorne mäng, tema heatahtlik hoolitsus on kõige häbematum künism.“
kuigi faktiteadlik sa ei ole ja see on ainult hea.
sa ei saa siit oodatud ja sulle meeldivat vastust. sa ei vääri seda vaeva.
selle võltsnaeratuse alt, mida sa väljapoole näidata püüad, pressib halvasti varjatud ebakindlus välja. see ongi vastus sinu käitumisele. mina pole selle põhjustaja, vaid põhjuse selleks annad sa endale ise.
sa pead päriselt põhjas ära käima enne, kui sa oma põhja jõudmist päriselt ja valuliselt tunnetama hakkad. praegu sa ei saa sellest veel ise aru, aga küll see päev tuleb, kus sa saad.
su rõõm on kurb tegelikult. seda lollide rõõmupidu siin pole eriti suur rõõm pealt vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 15:49
Mul kerkis silmeette pilt õhukitarrimängijast, kelle esinemise ajal keegi kogemata plaadimasina pausi nupule vajutas. Korraks oli vaikus, aga siis leiti viga üles ja trall võis jätkuda
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 16:00
Utha

Su sõnad on hämarad - ei suuda mõista neid Kuidagi haledalt hambutu tekst. Jääb mulje, et keegi on su konnasilmadel krakovjakki tantsinud

Sa pritsi edasi oma tatti, aga vaata et kogemata vastu tuult tatistades, see sulle endale peale ei satuks
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 16:14
millist tatti? sina ründad algusest peale millegipärast mind, mitte mina sind on ju nii? ole enda vastu aus. sülitad teistele pähe ja siis jooksed kiiresti eemale või kellegi turja taha turvaliselt peitu ja sülitad jälle. sul on see pildiraam natuke tagurpidi ees.
mul on jalad kindlalt maas. miks nad sul minuga suheldes all värisema hakkavad, seda ma ei tea
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 16:19
Vabandage lugupeetavad, et sekkun teie dispuuti aga ma lisaksin siia kaks arvamusavaldust, kahelt laiemalttuntud kodanikult EV-s ja põhjus, miks ma need arvamused siia lisan, tuleneb Eesti vanasõnast, mis käsitleb kaht köögiriista, nimelt pada ja katelt.

arvamus.postimees.ee/2441590/savisaare-avalik-kiri-ilvesele-teie-palaganiga-me-ei-voistle
poliitika.postimees.ee/2439022/ilves-parteiline-palagan-tallinnas-on-sisuliselt-vargus

Tuleb tuttav ette?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 16:33
kahjuks ei tule ette, aikon. asjakohatu võrdlus minu arust, vähemalt ei näinud ma siin seost. kuid ma olen kummagi artikliga ajakirjanduse vahendusel tutvunud.

ma ei hakka näitama, kes siin selle naeruväärse palagani (sama arvamus tekkis ka mul endal) osas siin tegelikult lobby teeb, aga küll ta tunneb ennast ise ära
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 16:42
Aikonpoiss, valimised on ju ukse ees Vaja omad patud teise kaela nuhelda. Ise tead ju kui räpane see poliitika on

Antud ajahetkel olen mina patust prii. jumala pai türduk olnud, kohe juba tükk aega Nii et, millisest katlast ja millisest pajast sa räägid? Antud ajahetkel olen mina ohver. Aga selle teema lõpetuseks peaks ütlema, et kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast välja Tundub, et kõnealune solvangute loopija on õige aja totaalselt maha maganud ja üritab tulutult hapuks läinud lõunat üles soojendada. Kuigi see on suhteliselt mõttetu tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 16:57
õige aja mis küsimuses? üritan mida üles soojendada? räägi selgemalt
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 17:21
Tutvusringkkonnas, tekkis sinu taas aktiveerumise põhjusena küsimus, kas mõni kinnine raviasutus on kinni pandud või sind lasti taas kodusele ravile? Kuidagi väga kummaline käitumine sinu poolt. Igaljuhul edu sulle.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 17:23
Pange ikka aktifotod vastakuti hindamiseks
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 17:29
kui " muusad" pauguvad siis kahurid vaikivad
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 17:41
huvitav, et sa kõigi võimalike võitlusvahendite seast endale just need kõige autumad ja ebaausamad võtted valisid. kõige suuremate argpükside õpitud võtted.
see pole isegi mitte seljavõit, nagu maadlusmatÅ¡il öeldakse.
siis saaks mingist aust ja väärikusest ja väärikast võidu võtmisest rääkida. seal on ka au rohkem hinnas kui siin.
siin ju mingit võitu tegelikult polegi olemas. kui võidelda, siis nendega, kes on minuga võrdsed sina seda ju pole kunagi olnud. ma ei tea, milleks seda pidada. mida sa tahad. sa oled endast näidanud seda, et sul pole naisena mingit tegelikku au ega uhkust, mida on rohkem teistes naistes. müüdav isik oled. tahad vehelda nagu vapper musketär, aga su torked on välja sihtimata ja segased ning selle tagant on seda suurt, õrna ja head südant raske näha. millist kuvandit sa siis tahad? mina näen üksnes mürgiseid hõõrumisi sulle vastanduvate naistega, kes sind kui autoriteeti tegelikult ei tunnista ja sust midagi ei arva. nagu minagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-16 18:00
Bla, bla, blaaa jne

Ei huvita sinu sisutu ja hambutu pläma tegelikult.
Sul tuli mingi ilukirjanduslik hoog peale, et lükid neid seosetuid sõnu üksteise otsa? Kui pole midagi ütelda siis ole parem vait. Tunnista, et sedakorda astusid sa totaalselt ämbrisse ja kolista nüüd kenasti edasi. Ole tubli ja võta ikka kenasti omad rohud ära, ehk läheb kergemaks.
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
13