eelpool aset leidnud erakorraline arutelu minu eriti salajase lahkumise ja samuti mingite x+1 põhjuste leidmise suhtes tekkinud vaidlused on üldjuhul alusetud, pigem sihilikud ja isiklikud. rumalusega pareeritud vastused. sellised selja taga tehtud otsused loetakse õigustühiseks. ma ei leia neile põhjendust.
kahju, kui eneseväärikuse nimel sõna võtnud kõnelejail ei jätku endal eneseväärikust selleks, et teatud samme enda suhtes mitte astuda. või astuti sellega sammuke lähemale oma tegelikule olemusele.
vaimsele tasakaalutusele. selline tahk käitumises... sick, very sick.
post scriptum sheebale:
sul on muidu kenad istmikulihased ja jalge vahele peidetud Saalomoni kullakaevandus on ka kindlasti Saalomoni kulda väärt - polnud viga, aga tsirka tunnisest kulla kaevekoha demonstreerimisest jääb vahel väheks selleks, et täielikku rahulolu pälvida ja oma autoriteet maast üles tõsta, kuninganna Seeba. või selle jaoks, et nn furoori tekitada.
tee midagi täiesti hullu, ole tiba rajum. arenguruumi sul on.
kuna sa ilmselt tahtsid väga seda näha, kas sinust ka räägitakse.... no ma siis rääkisin natuke
teine post scriptum: raske uskuda- ma tean - , aga maailm siiski ei keerle ümber sinu ja sinu „chihuahua“
sinu kätt lakkuvale sõbrakesele sobib selle koerakese rolli päris hästi.