Foorum
2011-09-19 20:30
Tahtsin just sama väita, mis NSMgi, seoses sellega et ka päriselus pole tutvumisega raskusi, tuleb vaid piisavalt väljas liikuda, suhelda, vahetada kontakte jne. Noored on ehk selles suhtes aktiivsemad, noortele mõeldud kohti ka kuidagi rohkem aga ei näe ka endaealiste suhtes probleeme
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 20:33
NSM,püüa seal linnapeal aktiivne olla kui head välimust pole See ei käi sinu kohta...ma ei tea sind
Neti kontod tehakse meeldivamaks kui tegelikult inimene..
Ma võin juba julgelt öelda,kui peaksin 40-aastase naisega kohtuma siis kohtingul ta ütleb juba,et on 48
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 20:37
mjkhan: Seda kurtmist nagu oleks siin ülekaal tasuliste poolelt, olen kuulnud küll ja küll, paljud tegelikult kurdavad et normaalseid ( nagu oleksid tasulised ebanormaalsed ) naisi on vähe Mine võta kinni, mina näiteks küll näen et neid teisigi kuulutusi on, paraku jah, nii kahju kui ka pole, eksivad teiste sekka ära ja eks ka neil naistel omad nõuded.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 20:46
NU jah. Võib tõesti olla.
Ma siin ka peale kolmandat märkust tegin profiilis parandusi, kuna olgem ausad, mõned numbrid olid oluliselt suuremad, kui nad tegelikult on. Jõuan ma oma kehakaalu koguaeg seal vahetada Hetkel on tõesed numbrid. Aasta pärast vaatame, kas lahutan mõned kilod maha
Ja meeldivamaks ma loodan, et pole ka ennast teinud. Ei pildis ega sõnas.

Push, ei ole asi vanuses. Asi on inimeses. Kes tahab, see saab alati. Reaalsuses on see pluss, et seal toimub kõik oluliselt kiiremini kui siin. Kuigi ka netis on spontaanseid kohtumisi piisavalt olnud.

Vahe on vaid minu jaoks see, et väljas hindad välimust ja sa ei tea mida inimene endast voodis kujutada võiks. Siin on eeliseks see, et eelkõige saad info sexi kohta. Eelistada üht teisele ei saa. Sest meeldiv füsionoomia ei taga head sexi. Samas ühised huvid ei taga füüsilist huvi. Nii, et reaalmaailmas otsime ikka tavapäraseid asju ja netis pigem huvitavaid inimesi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 20:51
Jah. Aga lives kohtudes sa ei küsi, et kle, oled sa bi, või kas sulle meeldib BDSM. Onju.
Jah, kui inimene otsib minu mõistes klassikat. Siis on loogiline, et mine välja. Linna mehi paksult täis. Vali ja sorteeri sisi välimuse ja jutu järgi palju jaksad

Aga proovi sa tänaval leida meest, keda huvitab midagi enamat. Nad on seal aga sa ei tea, kes nad on.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 21:30
Reaalis tutvumisel on väga oluline koht välimusel, netis mõttemaailmal. Viga tehakse siis, kui püütakse ennast netis ilusamaks, nooremaks valetada. Kui saavutatakse vaimne side, siis andestatakse mõned iluvead, aga valetamist mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 21:30
Eh tänaval on see lihtne kindlaks teha. Annad laksu vastu tagumikku ja kui seisma jääb, siis annad veel kohe ühe laksu, ning kui vastu ei anta siis hakkas meeldima. Või noh muidu pead jooksma
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 21:34
Aga, Parma, kas ikka tead, kui kiiresti liigub küünarnukk?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 21:37
Ei tea. Siis haarad kohe küünarnukist, väänad asfaldile pikali, käed seljataha, krõpsti raudu ning lets play!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 21:49
Tegelane on pikali mas ja väänleb, surud talle jala kuklasse ja tõmbad Gucci käekotist välja piitsa. Lajatad sellega nätaki upakil oleva pepu pihta "Meeldib jah?" "Oled paha poiss!!" Annad veel paar nätakat, rahvas on juba kogunenud vaatama, et mis toimub, mõned juba helistavad kuhugi, vaatad, et asi läheb jamaks. Päästad käerauad lahti ja "Vaata et sa enam tänaval naisi ei käperda!!" ning lükkad tegelase jalaga eemale ning astud rahulikult edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 22:23
Või bussis sõites. Buss on tipptunnil rahvast täis kiilutud. Vaatad, et sinu lähedal on kena naisterahvas. Surud ennast tema vastu ja kui buss kohalt võtb siis haarad temast kinni. Tõmbad ta guevasti enda vastu, ning paned käe talle tuharate peale. Neiu keerab peaga järsult ja teie huuled jäävad kohakuti, ning kerkelt paokile. Samas lükkad käe kohe talle jalge vahele, ning surud näpud jõuliselt häbeme vastu. Hakkad sõrmega kergeid ringe tegema. Neiu tahab midagi öelda aga sa pigistad teda tugevasti ning tõmbad ta enda vastu. Buss sõidab ja sõidab ja rahvas vahetub ümber aga teie maailm on paigal ja kedagi rohkem te ei näe........
Koraga on kuulda tugevat ähkimist ja nühkimist. Ehmatad ja vaatad, et buss on lõpu peatuses, ning bussijuht onaneerib innukalt, ila jookseb suunurgast..... Teie aga lahkute käsikäes bussipealt jättes bussijuhile pildi mällu igaveseks.

Kättevõtmise asi, kas pole?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 22:25
Kahju, et redigeerida ei saa. Erutusest lähevad sõrmed sassi Ma olin juba mõttega bussipeal
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 22:29
parma..tundub,et sa saad iseendaga hästi läbi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 22:30
Ma kujutasin, et olen see bussijuht
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 22:33
kujutlusvõime sul igatahes töötab
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 22:42
Kõnnid õhtul läbi pargi kodupoole. Vaatad, pargipingil istub noormees ja neiu ning kudrutavad. Astud ligi, jääd noormehe ette harkisjalu seisma, noormees vaatab: et mis värk? Kummardud noormehe kohale, võtad tal kaelaümbert kinni, ning surud ta endale nägupidi rindade vahele. Teed sügava ohke, lükkad noormehe eemale annad ehmunud neiule huultele musi, raputad tisse väristades õlgu ja kõnnid sigaretti süüdates kodupoole edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 23:02
see polnud kurtmine, pushup. Lihtsalt nö vaatasin koha üle ja kalkuleerisin, et sellist keda mina tahaks leida, siit üles leida on liiga keeruline, siis tutvumislehe kategoorias kandsin selle lehe maha, mis siis sellest ikka, kõlbab ju edasi millekski muuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 23:56
parma, sa oled hull Vabandust, aga nii ta on

mjkhan, mis siin siis nii keerulist on? Pole ta midagi erinev kõigist eelnevatest ja vaevalt ka järgnevatest. Kuigi jah, ma tean ühte paari, kes tutvusid mingis tont teab mis netimängude portaalis. Käisid seal piljardit mängimas ja nüüd on juba ammu õndsalt risti märgi all tõotused antud ja ka lapsed ristitud.
Nii, et pole see tutvumine mingi kunst, kui vaid tahtmist on
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 00:25
Caribian..kui oled kuulutustes ainuke naine kes raha ei küsi,,miks imestad siis et saad sadu kirju mis pole sinu maitsele.,
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 00:48
keerulist ve. ma ei oska suhet välja pakkuda, aga selliseid kes mulle võiks meeldida ja on siin oletame et üks sajast, neist võibolla üks sajast selliseid, kellele mina võiks meeldida ja sobida, lihtne matemaatika , et nende otsimisele pole mõtet aega ja vaeva raisata, mujal on nende kontsentratsioon tunduvalt suurem. Ma küll ei hakka väitma, et ma päris tõsimeelselt katset oleks teinud, aga ei tee ka, mõttetus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 08:31
Ei ütleks,et mingi suhte loomisele neti teel oleks suur aja raiskamine ning vaeva nägemine.Keskealised võivad meenutada seda aega,kus suhteid loodi ainult üritustel,kohvikutes,töökohtadel,tantsupidudel jne.Polnud ka siis alati kõik lihtne.Aega kulus vahel kohutavalt palju kui kellegi kenale naisele ligipääsu said Ainuke eelis oli tõesti see,et oma välimust reaalis polnud võimaliik valetada kellegile...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 08:39
Tere hommikust!
Asi polegi lootusetu ....kuulutades eksisin natuke soovitud vanuse määramisega ...23- oleks õigem olnud...
Igatahes ja täiesti tasuta ja kohe ja väga iluz ja hõrk kraam
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 08:46
Ju siis on kõigil kellaga sa elamr suhtled väga kõrge enesehinnang.
Kindlasti ka see, et polegi mõtet pikalt aega kulutada üksteise välimuse kirjeldamisele Kui inimene tundub normaalne. Eks mine ja kae üle. Oma silm on kuningas ju
Et päris ämbrisse mitte astuda, siis tasuks uurida, et millega inimene tegeleb. Fakt on see, et teatud valdkondades ja ametikohtadel tuustakas karvamari töötada kindlasti ei saa. Siist vist ka see, et miks tihti uuritakse millega inimene tegeleb. Muidugi võivad nüüd kõik hakata siin õiendama ja vaidlema, et ka turuleti taga ja ehitusel kipsitolmus võib töötada väga puhas ja viisakas inimene. Ma ei vaidlegi vastu.
Teatav eelis on tõesti vist neil, kes igapäev peavad lihvitud ja klanitud olema. Mis ka omakorda ei välista seda, et puhta pintsaku või kostüümi alt räämas ja pesu nähtavale ei ilmu. Isikliku hügieeniga on ikka väga isiklikud suhted kõigil.
Paraku nii on ka päriselus, et mida peenema koha peal sa leiba teenid, seda kergem on ka suhteid luua.

Tegelikult pole siin netis midagi hullu tutvuda ega suhteid luua. Rahvast on tõesti seinast seina ja paljudega reaalelus ei kohtuks me kunagi. Puhtalt seetõttu, et paljud netiinmesed ei käigi õhtuti väljas, ei pubis, ei klubis. Nende jaoks ongi ainus reaalne viis tutvuda kas netis või siis tööl / sõpruskonnas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 08:53
NSM,mul polnud omalajal tõesti probleemi kellegi leidmisel,ju siis hea välimus tuli kasuks Nüüd muidugi,mu sünniaasta juba hirmutab paljusid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 08:54
Ina tegelikult ei pidanud silmas netti vaid rääkisin kitsamalt ihast. Ja loomulikult ka mitte üleüldiselt, vaid sellest, et mina sellega siin tegeleda ei viitsi. Igaks juhuks, et keegi valesti aru ei saaks.
Kõrgetest nõudmistest ja hinnangutest ma olen ka aru saanud, et "kõrge"on tegelikult väga suhteline mõiste, mõistlikum on liigitada nad levinuteks ja harvaesinevateks, vastavalt kohale
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 08:55
Lugesin eelnevaid postitusi...nn."normaalsel"naisel on nõudmised ja eelistused.Ta ei hakka ju mingi suvalise iduga seksi tegema.
Tasulised teevad iga iduga.Kuigi ma ei saanudki tegelikult loogikast hästi aru,kes see normaalne ikkagi on..
Normaalne-tasuta,ebanormaalne -tasuline?Huvitav lähenemine...aga see "normaalne"tahab ju ainult väga head,ma ikka ei hakka mingi suvalise pässiga siit seksima.Siis pole ka mõtet vinguda,et ma ei vasta....veel täna hommikul on postkast vinguvaid kirjakesi täis.
Paks ja rõve vanamees mingi päevinäinud autoga tundub eriti solvunud olevat...aga tema sai vist tasulistelt ka korvi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 09:01
Et jõuda ikka hea seksini,peaks mingi tutvumisperiood olema,mitte nii,panen kuulutuse ja homme lepime seksiosas kokku.Pole ju vahe,kas see on siis tasuline või mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 09:06
ei ole selles asjas rusikareeglit, teinekord võib tutvusperioodiga kaduda näiteks tundmatuse võlu ja metsikust lahedast piirideületusseksist saab täiesti tavaline
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 09:12
"piirideületusseks"
Inimesed on individuaalsed. Kui sind erutab seks tundmatuga, siis kahtlemata on tutvusperiood nüristav, mitte ergutav. Aga mitte kõik ei fantaseeri sisuliselt võhivõõraga magamisest, või isegi kui fantaseerivad, siis ei soovi reaalses elus seda järele proovida. Tõenäosus pettuda on ikka kõvasti suurem kui partnerit tundmise korral.

Aga jah, inimesed on erinevad. Seksiportaalis võib igaüks oma fantaasiaid välja elada ja teoks teha, kui sobiva leiab. Mehed, kes siin on, tahavad seksi või vähemalt seksist rääkida, nii et elukaaslast siit otsida pole väga mõtet. Kõik muu on aga võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 09:19
Veel parem oleks kui siit otsides oleks mehel mingi seks juba varuks olemas aga siit juba midagi põnevat juurde otsida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 10:16
Trofeemullikas - noor pandav keha, kellega caribian siin armastab kelkimas käia
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 12:00
JohnOfGaunt. Täpselt nii ongi.
Kõik inimesed on erinevad oma erinevate huvide ja vajadustega. Lisaks võib ka olla ühel inimesel mitu erinevat huvi.
Pahatihti ongi nii, et tullakse siia portaali. Lüüakse käed puusa ja küsitakse, saab siis või ei saa? Järgmiseks tullakse foorumisse jaurama, et siin pole ühtegi normaalset, kõik on jutulinnud, kõik on tüngamehed, kõik on koledad ja idud.

Ma olen nende keskondadega juba ammusest ajast tuttav ja võin julgelt öelda, et rahunege maha. Võtke asja mõistusega ja üsna varsti muutub teie postkasti sisu ka oluliselt meeldivamaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 13:30
Push. Ei taha kirjutada kuhugi. See siin tuleb kõik otse lives ja jooksvalt ekraanile. No ja kui ekraani ei ole käepärast, siis saab seda kohe tänavapildis teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 14:34
Push kui sa tunned keset tänavat, lendlevaid liblikaid oma alakõhus ja sooja hingamist kuklas, siis tead, et sa oled kohtunud Parmaleikiniga
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 14:40
Mul on juba ammu liblikad kõhus Aga mitte seoses parmaleikiniga
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 14:48
Need pole need liblikad kah. Parmaleikini liblikad on teistsugused. Kirjeldamatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 17:58
Et siis nagu koiliblikad,,kes barbi südame auklikuks närivad.. Caribian..kas seksid autos,,et päevinäinud auto ,seksimisel häiriks..aga kui poiss muidu sobilik..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 18:12
Parem,kui ma seda autot ei näeks...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 15:38
aga siin ongi enamus niisama kiibitsejad lasteaia tasemel.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 16:06
inimesed on ettevaatlikud. ma vahest paaride ankeete loen, päris omajagu on juba selliseid kes nõuavad mingi hotellitoa kinnimaksmist kolmanda poolt. ma küll kardan, et sellistes asjades on mingi konks sees

alati tasub lugeda hoiatusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 16:30
miska, seks on üleüldse üks konksuga asi, seda pead sa kartma ja sellest igal võimalikul viisil hiduma
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 16:33
ei häda pole seksis vaid noh sellistele lehtedele tulevad ka sellised inimesed kellel pole tegelikult mingit seksihuvi vaid hoopis kavalamad huvid sind kuidagi materiaalselt tüssata
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 16:35
kiisulille varastati näiteks päris paljaks, varastati rinnahoidja, võrksukad, stringid... sellised kurjad inimesed on siin
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 16:39
miska, aga sul pole ju seda materjali, mida sult varastada sul pole ei rinnahoidjat, võrksukki ega stringe, seega pole vaja kurje inimesi karta
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 16:41
stringid peaks kuskil kapis olema, ma pole mitu aastat neid näinud, aga ehk on alles
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 19:06
roosiorg
2011-12-16 18:43:13
oleks vaja abi inimeselt kellel on suurem kaubik ja sees põleks tuli. kas tartust või tallinnast -kiire
...........................................................................

Kas tõesti mitte kellegi ei ole põlevat kaubikut?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 19:10
Oluline on see, et tuli, mis kaubikus põleb, peaks olema Tartust või Tallinnast...Narvast või Kuressaarest saadetud tuli ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 13:39
ma ei saa aru, mis jama te siin ajate. ei viitsi läbigi lugeda. mis kuradi postkasti risustamisest ja spämmimisest ajate. pole mõtet ju, eriti kui omal postast ümbritsevale lukus, ehk siis avatud nn sõbralisti liikmetele ja naistele jne
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 14:17
Aix64, selle pärast ongi postkastid piiratud, et seda läbu ei tekiks Minul on ka postkast lukus, sest mul on ka kirjas, et tutvumisklubi on suletud. Nii, et suhtlen vaid nendega, keda tean või kellega olen siin aja jooksul suhtlema jäänud.
Eks see teeb mõnel mehel elu nukraks ja mõne puhul ajab lausa hulluks. Eks need, kes postkasti ligi ei pääse saavad ju foorumis oma pahameelt välja elada
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 18:04
Sa NSM vöiksid ennast uldse lukku panna, saaks see foorum puhtamaks
˅ näita rohkem ˅