Foorum
2011-09-18 20:31
parma, oletame. sain aru, et kellelgi on oma „teraviljasaagi“ eest vaja hoolt kanda.
kui sa räägid varikatest, siis tundub nagu sa räägiksid enda kogemustest. kõik nõksud on sul teada. ega sa ennast välja ei andnud praegu?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 21:19
Pean hetkel sisukat kirjavahetust ühe väga ponksi poisiga(pildid on superlux)...vaatan,et parma mugavalt offline...ehk kirjutan Parma varikaga? Sellega olen juba arvestanud
Milleks higistada-pingutada...mehed on alati saadaval.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 23:01
Nüüd ei saagi aru, teemaalgataja alguses kaebab ja nüüd on sillas
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 23:02
caribian puhul on see tavaline Ära erutu
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 23:03
Hmm
Panid kuulutuse. Tahtsid miskit. No miks siis siin veel plõksida. Kui ikka reaalselt tahaks küll sa juba ...tegutseks exole.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 07:32
Kahjuks...pildid küll ilusad,aga reaalselt selle konto taga sellist inimest pole.Nagu tavaliselt.
Tean ainult üht minu maitsele sovivat kasutajat,kes ka reaalselt eksisteerib.kasutaja Kurjam.
Ülejäänute iluspoiste kontode taga tundub olevat üks ja sama inimene...
Sama ju ka kaunisnaiste kontode kohta..eks meil veel kõigil meeles Suvenaer..."spetsialistid"kahtlustavad kedagi Silverit.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 08:34
See on üldse kahtlane kas 20 cm pikkusega vendi reaalselt eksisteerib, s.t. ilma oppimata loodluslikku pikkust. Selline pikkus peaks olema üliharuldane ja seega see pika karaga mees on ehk hoopis mõni vanainimene kusagilt Läti piiri äärest. Vaatasin kord huvi pärast ühte teadusartiklit, kus siis oli mõõdetud tuhandeid pikkusi, kui õigesti meelde jäi polnud ühtegi 20 cm. Nii et caribian võta joonlaud kaasa!

See 20 cm lugu on minu arvates nagu see jutt, et lasteaias läheb poiss tüdruku juurde ja ütleb, et ma olen sinu isast tugevam. Tüdrukul kohe respekt, et nii tugev poiss. Hea loogika, ega keegi nende tugevusi reaalselt mõõtma ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 08:36
caribian, Kle, sa nagu ise tead ka ikka mida sa tahad?
Kuulutuses oli, et kuni 35 vanuses ....
http://www.iha.ee/users/Kurjam
Ole nüüd nii nunnu ja seleta meile siis ka kuda moodi sul numbrid nii sassis on?

Üldiselt soovitan ka sulle nagu paljudele, kellel väga piiratud tingimused. Võta tasuline. Seal saad täpselt seda mida sa tahad. Kui hätta jääd, siis võin paari ponksi poisi numbrid anda. Pea meeles, et maksma pead sa ka! Ei ole odavad poisid. Nii, et edu!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 08:40
Ma ka nagu kuulnud kõiksugu uuringutest, kuid need siiski puhas jama, antud teema valguses tegin ise uuringu ära. Kasutajanimed, mis sisaldavad 20cm - check. On ka 25cm, 30cm ning 35cm.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 08:45
Tarksportlik, eksisteerib. Siin keskonnas tean kolme. Edu otsingutel!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 09:01
Korralikud riistad on täiesti olemas Tarksportlik pole ehk näinud sellepärast, et enamasti mees teise mehe kõvastunud liiget ju ei näegi ...kui omasooiharad juhtumid kõrvale jätta
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 09:13
Utka. Muidugi on nõksud teada.
Nuh caribian. Olin see mina? Ja palun ka põhjendust, et miks sa arvad, et see mina olin. Utka sul on veel ühes teises teemas mõned küsimused vastamata!

Caribian. Maksma pead, et head riista saada. Seelikuga ei võlu, isegi mitte Armani seelikuga , kui sa seda seelikut just ei müü või kepi eest ära ei anna
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 09:13
caribian, ära palun seleta seda kõigile. seleta ainult nsm-ile. mul puudub täielikult huvi selle vastu, kas kellegi otsingutes esineb kõrvalekaldeid või mitte. ei hakka oma näppe siia vahele ajama
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 12:07
Loomulikult tuleb maksta.Head asjad ei ole tasuta..seda olen ma alati teadnud.Kindlasti saan hinnaalandust ...arvestades klientide "tavalist seisundit" NSM...pane aga kontaktid posti...kui ikka on nii head nagu väidad...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 13:47
seksi vahendamine on teadupärast keelaud.....
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 14:02
Aga seksi vahetamine...raha vastu...????
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 14:06
nu vahendamine ja kontakti edastamine ikka ju erinevad asjad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 14:06
Vaimusilmas kujutan ette, et Cariba läheb külla avab kelmikalt käekoti (tavaliselt on seal mõni kumm peidus) ja ülima seksikusega tõmbab sealt välja MÕÕDULINDI
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 14:17
Ma ei vahenda midagi. Ma ikka lähtun sellest, sellest, et kus näed viga laita, seal mine ja aita.
Kui ma vahendama hakkan, siis läheb asi hulluks kätte ära. Sest vahendustasu võtan ma väga kopsaka
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 14:19
mitte mõõdulindi. mõõta saab kogenum mõõtja juba silma järgi, või siis näituseks pihk võib mõõtevahendiks olla
ma sain eelnevast nii aru, et pigem võtab caribian välja mõne 50-se või isegi kaks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 14:22
Et kui kahe käega ümbert kinni võtad ... siis see mis üle jääb on DOHHUJAA
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 14:31
windguru, kui kolmandasse rusikaase kah veel midagi sisse jääb, siis on sobiv kandidaat
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 14:38
Kui need pihud on sama suured kui minu musil siis jääb Ja ega mingi eriti labidatega naise käte oma riista ripakile ei jätaks ju kaa
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 16:48
Arvan et kui caribian teeb nõudes " riistvara min.20/5 " mõningaid mööndusi, võib päris edukalt minna
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:03
Kuidas need mööndused olema peaks...kas 5/20...?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:13
Mitte just seda
Üldiselt ei saa aga kurtmisest aru, kuidas on see võimalik et kuidagi ei leita omale sobivaid variante, eriti kui kurtjateks on suhteliselt kenad naisterahvad. Otsida seksiportaalist omale nägusat sõpra ja anda mõista et teda on raske leida-no mitte ei taha uskuda , esimese kuulutamise peale ehk ei mängi välja, valikut on palju aga ikka ei pruugi just seda õiget leida aga järjepidevalt kuulutades või aeg-ajalt ennast ette söötes ja siis ka mitte kedagi leides, tundub raskeltusutav
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:17
aga kui ei tahagi leida, otsida on ju ka põnev, nagu arvutimäng, et levelid lähevad järjest keerulisemaks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:18
kui midagi pikemat vaja, siis mul on hea terve latt suitsivorsti välja käia
sellest saab koguni nelja käega kinni haarata ja veidi jääb vorsti ülegi.
˅ näita rohkem ˅
Kui nõudmised on väga kõrged eks siis võimalused ka väiksemad Ühest heast peaks ju jätkuma korraga
˅ näita rohkem ˅
Et siis... otsiks nagu Pipi-Pikksukk...spunki !!??
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:20
üks päris hea murphy seadus kõlas, et parim viis midagi leida, on otsida midagi muud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:23
Kui ollakse suure emmi otsingul..siis mingi muu otsimine enam ei toimi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:30
oled suure otsingul ja leid hoopis miniviineri
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:31
ei tea, alati on ju nii, et sa hakkad leidma lademetes neid asju, mida sa parajasti ei vaja. kui ta orsiks väikest emmi, jääksid kõik need peitupugenud suureemmilised sekundiga vahele
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:34
Aga no on ikka häda ja viletsus meil küll siin. Ei leia naised mehi ja mehed naisi.

Mul on küll kuri kahtlus, et tegelikult ei tahatagi kedagi. Lihtsalt lahe on uudistada, uurida ja lõpuks jaurata, et mitte midagi võtta pole. Mida rohkem viriseb, seda tõenäolisem on, et tegelikult lööb lihtsalt aega surnuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:37
mulle üks kutt pakkus trimmis keha ja suurt riista-saatsin ta caribiani jutule
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:38
Minu nooruses ütles üks külatark mulle."Kuule poiss kui sa saad suureks ja hakkad naisi vaatama siis ära vali vittu,saad vähe nikku"
Olen tänaseni tema õpetust järginud.See ütlus peaks ka naiste kohta käima,ainult vähe teise sõnadega
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:47
võike tarkusetera: eriti suured munnid tuleb saata caribiani jutule....
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:49
naised ei kuula külatarku, vaid külalolle, tead küll ,neid kes kaaguttavad et üks endast lugupidav naine ja blablabla ja igasugust ikka ei lase ligi jne, sellepärast nad vähe nikku saavadki
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:50
Süües kasvab isu! Algul väiksed noksid, siis lihtsalt noksid ja lõpuks suured munnid. Ja edasi peaks tulema kõiksesuurem munn ja kui Caribian veel surnud ei ole, siis mehkeldab ta edaspidi peamunniga!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:58
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 18:09
Astrid Lindkreni lasteraamatus "Rasmus, Pontus ja Lontu" õpetab vargast mõõganeelaja Alfinso poisse: "hoidke nööpnõeltest eemale, sest muidu tuleb teist, kas mõõganeelaja või varas"
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 19:13
jah, alustage aga kohe mõõkadest
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 19:16
Suur tükk ajab suu lõhki, ütles vorstmaaker
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 19:19
Mõõgad tuleb tuppe panna!! Mida neid neelata ega suhu toppida.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 19:26
Õige sõjamees kasutab oma sõjariista sihipäraselt, mitte ei hoia teda tupes peidus
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 19:29
Julgen elmari väitele väga kõrgete nõudmiste suhtes, nagu oleks siis võimalused väiksemad, vastu väita-nõudmised peavadki kõrged olema! Eesmärk peab olema kõrge, endale peab alati lubama vaid parimat ja oma tingimustes/soovides ei tohi/saa järeleandmisi teha, ka siis kui olukord tundub lootusetuna. Siin on võimalusi, tuleb vaid ise aktiivne olla, suhelda/kohtuda erinevate inimestega, hoida oma konto atraktiivsena, panustada heale pildivalikule ja ei tohiks küll kurta
Ühest heast ei pruugi jätkuda Soovitan hoida ligi kahte väljavalitut, kui ühega ajaliselt ei klappu või on tekkinud ajutine seisak, on teine võtta Ole nende suhtes paindlik, tee mööndusi, eriti kui klapp on hea.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 20:23
Jaa-jaa Tänu interneti suhtlusele saavad enamik naisi aktiivsed olla ja võimaluse erinevatega kohtuda.Päriselus pole see nii lihtne midagi Nii ka muidugi meestel.Kõrgeid nõudmisi saavad ikka need endale lubada,kellel midagi ka vastu pakkuda on
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 20:26
elmar59. Miks päriselus ei saa aktiivne olla? Mina küll ei näe vahet, et kus tutvutakse. Siin või kusagil linnapeal.
Ma ütleks, et linnapeal on see hoopis lihtsam kohati
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 20:27
pole kunagi kuulutanud, tegelikult ka tõsiselt otsinud, et võin väga möödapanna nüüd, aga ma väidaks et see leht, selle ülesehitus, suhtlusruum ja haldamine jms on üles ehitatud nii, et siit väga kellegiga tutvumisele panustada poleks mõtet, proste ja rahalisi kindlasti, nagu ka ostjaid, nad on esiplaanil ja kergelt leitavad, teistel on siin teineteiseleidmine ikka üsna vaevaline, selleks peab ikka väga sihikindel olema, et on sel mõtet
˅ näita rohkem ˅