Foorum
2011-09-17 20:43
Sisestasin täna kuulutuse rubriigis naine-meest.
Märkisin väga detailselt ära,kellega sooviks tutvuda.
Lõppkokkuvõte-ligi sajast pakkujast ehk mõned tõsiseltvõetavad.Milleks vastata kuulutusele,kui ei vasta kuulutuses olnud nõudmistele?Lisaks hunnik sõimava sisuga kirju.Paksud tundsid tõrjutust,kui otsiti väga sportlikku ja treenitud keha jne.
Mis mõte nendel kuulutustel on?Kas üldse?
Kogemusi?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-17 21:07
Meestele ei meeldi kui seksi saamiseks naine tingimused seab Rohkem toimivad vist tasulised teenused,
˅ näita rohkem ˅
2011-09-17 21:27
caribian, mehed loodavad, et sa pakud neile midagi, aga sina esitad hoopis nõudmisi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-17 21:32
Just just...kuidas Sa Caribian üldse julged mingisuguseid nõudmisi esitada ülim ülbus ma ütleksin...õudne milline egotsentrism...pähh Pane kuulutus, et rahuldad kõiki soovijaid ja maksad valurahaks ca 1000 :$ per kärss
˅ näita rohkem ˅
2011-09-17 21:39
caribian. See pole mingi uudis 2/3 ei vaata üldse mis sul profiilis kirjas on ja kuulutustele vastavad kõik, kes seda kuulutust märkavad, olenemata mida sa seal räägid. See ongi siin lehel täiesti tavaline. Nii, et pole mõtet erutuda.

Minu arvamus on järgmine. Kui sul on väga igav, siis pane kuulutuste rubriiki ükskõik mis tekst ja ongi kogu õhtu ja veel mõni järgnev päev sisustatud. Saad suhtlemisvaegust ja igavust maandada.
Kui otsid kedagi konkreetset, siis lappa ise profiile ja kirjuta neile, kelle profiil sulle huvitav tundub, mitte ära raiska oma aega kuulutuste panemisele.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-17 21:57
kui sa viskad näljaste ette leiva, siis tavaliselt kugistatakse see tervelt alla. mida rohkem näljaseid kokku kogunenud on, seda kiiremalt see nende suhu kaob - konkurents ergutab tagant ja teiseks nälg ise jätab ka neisse oma jälje.
keegi ei taha ilma olla ja st seda, et tuleb teisest ette saada. siis ei ole kellelgi enam aega tunda huvi leiva sortimendi vastu ega lahata selle sisu. hea on, kui leiva eest tänamagi vaevutakse. sedagi ei tehta eriti.

sama lugu on minu arvates nende kuulutuste ja tutvuste otsimisega.
sina oled nende leib. arva ja kuuluta enda kohta mida iganes, aga nii kaua, kuni siin on valdav leiva defitsiit ja loendamatu arv näljaseid, seni nähakse sinus ainult leiba. tahad või mitte, aga sind kugistatakse alla.
ja kas sama ei kehti mitte ka kirja teel tutvudes? ega siis olukord teistsugune pole. eriti vahet ei ole ju, sest see kontigent, kes otsib, on sama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-17 23:41
No ja mõnede kuulutusi võid lugeda ja siis vastata ja tehakse imestunud nägu: "Hm kas mul on kuulutus?"

Teinekord vaatad, et ilus ja asjalik kuulutus aga kui kirjutad, siis saad esimeset kirjast juba aru, et njahh oli seda vaja teha
˅ näita rohkem ˅
2011-09-17 23:43
Nojahh...aga kui poleks kirjutanud, siis poleks ju teada saanud, et poleks vaja olnud kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-17 23:51
Seega täitsa poogen. Teed varika, lajatad oma sadakond kirja teele, selle käigus saavad vähemalt 3 sõbrannat ka selle kirja ning tõmmatakse vesi peale, enne seda, kui veab, siis on konksu otsas 3 tegelast, blokid oma varika ning asud viksi ja viisaka konto alt neid moosima. Sellest moosimisest jõuab ehk reaalse kohtumiseni kahega ja hea juhuse tahtel saad ühe käest seksi kah

Milleks need kuulutused siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 00:06
kes nii keeruliselt tegutseb? ma ei saa aru, milleks neid varikaid veel vahele vaja on? ja milline loll (vabandust) hakkab ajutise varika alt oma tuttavatele kirjutama? ma vist ei saa asjale pihta
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 00:08
Oma tuttavatele? Kust sa Utka seda lugesid?
Asju tuleb keeruliselt ajada, et hiljem lihtsam oleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 00:22
kirjutasid kolmest sõbrannast, kes saavad kirja. nii ma lugesin algul välja. või oota, sa pidasid silmas seda, et kirja saajad tunnevad teineteist jne?
et tuleb asju keeruliselt kohe ajada? oleneb keerulisuse astmest, aga ma eelistaks otsemat teed. ma ei poolda seda
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 00:25
Kirja saajad tunnevad ja kindlasti ka nende varikad veel omakorda. Sellepärast peabki keeruliselt ajama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 00:55
See varikate teema põhjustab selle,et normaalne naine ei julge ühelegi kirjale vastata.Mine tea kelle varikas on.
Vahepeal isegi vastaks mõnele kirjale...igavusest jne,aga ei julge.Lihtsalt ei julge,sest ei usu,et kirjasaatja üldse reaalselt eksisteerib.Tõenäoliselt kellegi varikas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 01:09
Mina olen nii loll, et vastan kõigile. Enamasti samas stiilis, nagu minu poole on pöördutud. Kui on mõttetu kiri, saab sama mõttetu vastuse, roppustele vastan roppustega, viisakale kirjale vastan viisakalt jne. Mul on täiega kama kas on kellegi varikas või mittevarikas. Reaalsed suhted kujunevad siiski veidi teisiti, siin nendest nn. varikatest kasu pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 01:44
Eks see üks loterii mäng ole, võid saada täistabamuse, samas võid ka täiesti tühja mängida. Omadest kogemustest võin öelda et kuulutada tasub igaljuhul, võid jääda nii silma inimesele kes ehk sinu olemasolust teadlik polnud või siis anda teada et oled jälle uuteks tutvumisteks avatud-paljud loevad seda ja tagasisidest saad teha juba omad järeldused ja valikud.
Samas, mis on tõsiseltvõetavus? Kui otsid omale lihtsalt vahvat semu, seksisõpra, siis on täiesti tõsiselt võetav et sa kuulutuse kaudu ta ka leiad Huvitav, mina pole küll sõimelda saanud. Miks peaksid meesterahvad naisterahvast üldse sõimuga kostitama? Oleks ju pentsik, kui näit. naine lisaks kuulutusse et otsib pikemat kasvu noormeest ja siis äkitselt lüheldased hakkaksid teda sõimama jne, ma ei saa sellistest inimestest aru. Kui näed, et sina pole sihtgrupp, siis pole ju mõtet üritadagi. Teine asi on, kui lisad märke " kena " - igaüks meist mõistab seda väljendit omamoodi ja kui mõni arvab et ta on kena, ei pruugi ta just konkreetse naisterahva silmis seda olla aga kui on selgelt määratletud muud tingimused / soovid siis võiks nendest ka kinni pidada.
Üldiselt aga, atraktiivsete kontode omanikud ei peagi kuulutama-nendega soovitakse niigi tutvuda
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 11:38
foxy, Sa poel mitte loll vaid lihtsalt hea inimene, kui tõesti viitsid igale kirjale vastu kirjutada. Mingi sort on ju sellised, et kui vastu kirjutad, siis jäävadki spämmima.
Panin neile kunagi hellitusnime, sexikerjused. Vaimuslimas kerkib pilt laste filmist Buratiino, pilt lombakast kassist, kes tänaval annetusi korjas. "Annetage vaesele ... " Tõenäoliselt need siinsed sexikerjused näevad 1:1 selle hulgusega välja

caribian, kui sa varikaid kardad, siis arvestades mitmes konto sul juba käsil on, mille alt foorumisse postitad, siis sina küll ei tohiks teemal topeltkontod sõna võtta! Kus me teame, et millal sul jälle hoog peale tuleb ja uue konto alt kukud lugulaulu laskma. Sama moodi ei ole ma ka päris kindel, et sa tegelikult olemas oled. Nii, et ei ole mõtet tekitada küsimust teemal, kus sa ise just puhas pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 12:04
Kas NSM on päriselt olemas?
Kas ükski kasutajanimi on üldse päriselt olemas?
Vbla on üldse nii, et virtuaaled kontod suhtlevad virtuaalsetega?
Ja kui nüüd sünasabast kinni võtta, siis on olemas ainult päris inimesed päris nimedega. Nii, et kes on siin kontoga oma päris nimega, see on ainult olemas. Teised on kõik virtukad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 13:23
parma,mina olengi elmar
Huvitab jälle,miks miks mehed on jälle seksikerjused ja naised mitte Mehed ju üsna harva otsivad sponsurlust.
Mehed ju peavdki esimene kirjutama ja küsima ja mis selles imelikku on.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 14:36
caribian,soovisid teostada eksperimenti ja said ka vastuseid. nüüd võta aeg maha ja selekteeri enda nõudmistele vastavad tegelased ja asu reaalselt kohtuma.ega selle õige leidmine ka nii lihtne pole
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 14:36
parma. Seda kui päris ma olen, seda peaks küsima neilt, kes mind teavad. Mis nimesse puutub, siis tekib küsimus, et kumb nimi rohkem päris on ka see, mille ma endale ise annan või see, mille vanemad minult küsimata mulle andnud on.

elamr, küsimisel ja küsimisel on vahe. Usun, et sa tead seda ise ka! Kerjamine ongi kerjamine ja küsimine on küsimine. Mina ei spämmi kellegi postkastis ja ei hakka ka spämmima. Nii nälgas ma pole. Ja minu jaoks spämmimine ei ole normaalne. Ja ma ei tee soolist vahet.
Sponsorlust ma ka ei otsi. Mul muud targemat teha!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 14:43
NSM. Nime saab ise vahetada, kui antud nimi ei meeldi.
Ma pole veel kuulnud, et kellegi pärisnimi on NSM!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 14:46
Jah,ega kasutaja nimi pole küll oluline,näiteks,kas oled NSM või oled Mari
Ega ainult naised saa jama kirjasid.Ka minuealisele mehele sajab aegajalt noortelt neidudelt mingit jura postkasti.Samas ma ei tea,kas tegemist võib olla hoopis kellegi teismelise poisiga või kellega iganes
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 14:51
elmar- sponsorlust pakkuvad mehed on sisuliselt samasugused kerjused, ainult selle vahega, et kerjatav pole mitte raha, vaid seks. kokku teebki see nendest seksikerjused ja spämmitakse kuulutuste lahtis oma pakkumistega kogu aeg
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 14:52
Eks see kirjade saamine oleneb ka kuulutaja taustast. Minule näiteks enam sponsoriotsijad ei kirjuta, sest on teada et mul raha pole
Samas kui satub mõne naise kuulutus, kus ei ole raha tahtmise sõna sees, siis on see nagu härjale punane rätik. Enamus on ju sponsori jahil. Ja pealegi, kui ongi mõned nõudmised sees, siis hoolega mõeldes on need nõudmised suht utoopilised, seega kiri aga teele ja tuld. kui vastab siis vastab ja kui ei vasta siis ei vasta, jumal sellega. Kui teha massotsing kõigi selliste iha sarnaste lehtede seas, siis midagi ikka lõpuks sõelale jääb ja seksi saab varem või hiljem. Vbla aasta hiljem
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 14:55
ega nimi inimest riku,pigem inimene nime.
postkastid selleks,et saada kirju sealjuures ka ebameeldivaid.
elmar,mõningad tegelased lihtsalt ilma jurata ei suuda hakkama saada.blokeerides kasutaja,tuleb järgmine oma üllitistega lahmima.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 15:04
Oodake tupsu-nunnud. Mitte rahapukkajad ei spämmi!!! Need küsivad, et palju maksab. Kogu ooper.
Spämmivad need, kes just ilma rahata tahavad. 2/3 neist ei suuda ka midagi muud kui võsasexi pakkuda. Need on kas totaalsed kehvikud või siis vaimuvaesed.
See on põhiline sämmimeeste punt.
Küsid, et kas peale võsa enam polegi kohta, saunad, külaliskorterid, hotellid jne. Küsitakse, kas ma tean mõnda kohta. Siis on AAMEN! Ausalt. Kui inimene istub netis ja ei suuda siit isegi tunnisauna välja võluda, siis sellise IQ inimese vastu ei teki mingit huvi.

Spämmerite üks lahe omadus on see, et nad kopeerivad ühte ja sama juttu kõigile. Ma olen ise saanud sama sisuga kirja paarinädalase vahega. Inimene isegi ei mäleta kellele nad oma jora juba korra kopinud on.

Muide. See eelnev kõik ei tähenda, et siin kõik idioodid on. Siin on väga OK mehi ja ka naisi. Lihtsalt tuleb leppida sellega, et selline portaal kubisebki igasugu sodist ja prahist. Tasuta portaalid ongi alati prahti kuhjaga täis.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 15:13
Sama jutt ka naistest spämmeritele.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 15:18
Spämmerid sellega vea teevadki, vähegi nutikas naine hammustab sellise Å¡edöövri läbi ja spämmar jääbki oma spämmidega pommitama, kuniks saab tüütuse pärast bloki või lihtsalt ise aru et sellega kaugele ei jõua.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 15:20
Noh ma räägin, et tuleb mitu varikat teha millega siis spämmida ja terad sõkaldest eemaldada. Utka saad nüüd mõttele pihta?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 15:26
parma, mina ei saa sellest poindist aru. Seletad ehk inimkeeli, et mis see varikas annab?????
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 15:29
Vot seda pärli püüdmise saladust ma välja ei räägi. Nuputage ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 15:37
Ahahh. Selge siis. Pole siin mingit saladust. Ära tule parma mingit udujuttu ajama.
Varikaid kasutavad need, kes ei tea ise ka mida nad tahavad või siis omast arust on hullult kavalad, et püüavad mitme konto alt erinevaid lähenemisviise. Kuni ühel päeval ei toimi ükski kontodest, sest inimese suhtlemise stiil on äratuntav. Lõpuks saab iga loll aru, et räägib ühe ja sama inimesega.
Nagu need, naiseks kehastuvad mehed, kes arvavad, et kui naise konto alt kirjutavad, et siis äkki saavad midagi rohkem teada.
Lollid ja naiivsed teevadki endale mitu kontot. Labiilsed muide ka. Kui juba kord välja tuleb, et üks idioot on endale sada nägu ette joonistanud, siis hiljem pole mõtet kurta ka, et jutule ei võeta. Ole nii normaalne, kui vähegi tahes. Ühest negatiivsest ilmingust täiesti piisab, et selle isendiga reaalsuses midagi toimuma ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 15:41
Maskeraad. Igal maskiballil on oma kuningas ja kuninganna. Parim võidab Oscari! ehk siis selle pärli
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 15:56
parma,mis tähendab kontol taust?Üldiselt sponsorlusotsijad kirjutavad üliharva.Rohkem on olnud noori piigasid,kes tahaksid mingeid sekseksperimente vana mehega Kirjutavad mõnda aega kui viitsid neile üldse vastata ja siis sama ruttu kaovad kui tulid.. .
Paistab,et raha ei tahetagi seksi eest
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 15:57
parma, mis siis saab, kui seda pärlit saavad veel 10. Siis on näiline lotovõit. Pigem nagu isiklik saavutus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 16:10
Ühte ja samat pärlit ei saa mitu tegelast korraga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 16:12
elmar. Need noored piigad käivad kompimas, et kas on ikka nad nii ägedad kui noored kutid seda arvavad ja teine varjant on, et lihtsalt aetakse vana päss kiima. See pakub lõbu.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 16:22
Nagu foorumgi, on kuulutustel mingi kindel kasutajaskond. Veebiskeemid, siis sponsorlustpakkuvad või -otsivad tegelased, kellel pole päris M-N või N-M teemaga mingisugust pistmist. Keskkonda või moderaatoreid see väga ei sega. Reaalne M-N või N-M võib sattuda kahe silmas¤ttumissoovi vahele, mistõttu endal kehv ja lugejad ehk sihtgrupp ühendavad kõik kolm üheks kompotiks.

Aga naistel on küll natuke ülekohtune nuriseda, teil on vähemalt halvad valikud. Meeste kuulutuste peale ei ole arvatavasti neidki

P.S. Kutsusin suvel paaril korral endaga nädalavahetusel Pärnusse kaasa, aga üksi ma sõitsingi (mis ei olnud ka muidugi halb, lihtsalt Iha lehe omamoodi testimine lõppes kehvade tulemustega).
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 16:22
ma ei näinudki seda kuulutust, mis seal siis oli?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 17:24
mriks, mis neil meestel siis on? Naised ei lenda hordidena postkasti. Usu mind, enne tulgu nädalas üks kiri, kui iga tunniga tekib 2-3 täiest jaburat saadetist. Mehed on piisavalt konservatiivsed ja selliste kirjakest peale oleks siin selline lärm püsti

Olen ka mitme mehega rääkinud ja saanud aru, et enamik, kes vastavad, kui üldse vastavad kaovad kiirelt ära. Iha kuulutsterubriik on aktuaalne mitte üle 12h. Ehk, siis esmaspäeval panna kuulutus, et lähme reedel Pärnu, sõidadki üksi. Nädalaga tekib nii palju uusi ideid ja miks siis minna mõne tundmatu netimehega kusagile
Netis on väga palju emotsiooniinimesi. Mul sõber rääkis, kuidas kell 4 kolmapäeva öösel hüppas keegi naiska privasse ja kutsus külla. Nüüd ja kohe. (põhjused jätame rääkimata). Asjad toimivadki suures paanis nüüd ja kohe. Kui kohe ei lähe, sisi homme on teema maas.
Teine seltskond, kes otsivad printse ja printsesse valgel hobusel. Neid tabad ja nende jaoks atraktiivne olla, see vist on teadus omaette. Need valivad kaua, enne kui otsustavad. Kui siiski.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 17:53
Minu postitatud kuulutuses ei otsitud absoluutselt mitte midagi üle mõistuse käivat.
Vakantne sekspartneri koht noormehele vanuses 25-35,nõutav sportlik/treenitud keha ja riistvara min.20/5
Ei mingeid kohustusi,ei mingit suhet ja isegi tarkvara olemasolu polnud nõutav.Pole ju miskit ulmet?
Kaks kasutajat köitsid tähelepanu,praegusesks üks langenud(üldine väljanägemine kesine ja närb) ja ootan huviga teise tegelase
sisselogimist.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 17:59
Aha. Ei ole jah ulmet vist. Kas pole efektiivsem täita otsingus tähtsamad kriteeriumid ära ja kirjutada ise neile, kes tunduvad sobivat? Lihtsalt mõtlen
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 18:13
Läbitud teekond.Enamus,kes sobivad pildi põhjal ei eksisteeri reaalselt.Võiks siinkohal terve listi välja tuua.
See otsimine ka hetkeemotsioon-kui kohe ei saa,siis läheb tuju-hoog üle ja enam ei tahagi...kuni järgmise korrani.
Siis tahan ka kohe.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 18:31
Mis te arvate, et suure riistaga mehed on kohe niisama passimas või?
caribian, millega sa seda suurt riista kellegi teise käest üle trumpad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 18:58
tiheda ......
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 19:53
Midagi-kedagi pole võimalik kuskilt üle trumbata.Inimesed valivad vabatahtlikult.Üldiselt-mida rohkem püüad,seda vähem saad.
Enamikule inimstest ei meeldi jälitajad-ahistajad....ületrumpajad.Pealegi,naiselikud naised panevad selga lihtsalt väga lühikese seeliku ja ootavad armsasti. Töötab alati.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 19:59
kuulutamisega, ei jõua siis kuskile, ise kirjutamisega ka, ilmselt see nii vist ongi, kõige lihtsam ja vähem vaeva nõudev ongi ennast lihtsalt nähtavaks teha. Huvitav ainult, kaua peab ootama selle lühikese seelikuga
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 20:01
Seeliku paned juba siis selga, kui 18 saad ja siis kui õige aeg on käes, siis on ta juba õiges pikkuses
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 20:07
vaadates üht viimati lisatud lihastega poisikest.... kas sa caribi selle saad kätte oma nõudmistega ja pealegi on mulle jäänd mulje justkui, suurte lihastega proovitakse kompenseerida väiest vellot või õigemini selle väiksust
˅ näita rohkem ˅