Foorum
2011-09-08 13:27
Pakuks arutlusele ühe teistsuguse teema vahelduseks. Iha foorumlased ju ikka tulihingelised sõnavõtjad, oleks hea näha mis nüüd öelda on. Minu meelest, isiklikult, lihtsalt super! Ilus mõtlemine. Artikkel siis ka:
http://publik.delfi.ee/news/kurioosum/fotod-tauno-kangro-korstnapuhkija-umber-kerkis-kaunis-korsten.d?id=57374822
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 14:56
Jube tüütu on neid linke kopeerida, kui nad siin otse ei avane
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 17:03
ehituslikult väheke vale korstna ladumine, kivid laotakse siiski lapikult, mitte servapeale. piltide järgi nagu midagi väga kreatiivset ei ole, ei oska hinnata
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:25
päevateema.... päevadest siin juba räägitud, korstnapühkijast mitte sõnagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:27
Korstnapühkijal võivad kah ju päevad olla
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:30
no vott... jutt siis sellest,et pühkjal oon päevad või palju sugu teeb.... siis ei riiva proua pushi silma
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:34
Korstnapühkija on mees, seega päevi tal pole, võib olla vaid pollutsioon, mille varjamiseks kaeti monument telistest müüriga, et mitte riivata korralike linnakodanike ja külaliste õiglustunnet ja kõrget moraali
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:35
läks kõvaks... selge pilt
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:40
Muideks haakub korstnapühkija vägagi siinse keskkonnaga...On ju temagi avauste puhastamise ja käitlemise oma ala spetsialist. Ülekantud tähenduses siis,,, puhastab ja ravib ta vagiinasi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:42
no ja mis mul siis käes on su arust.... tolmuimeja vä
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:46
Sinul on korstnaluud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:46
ja miks korstnapühkija ei võiks naine olla? sooline diskrimineerimine jälle?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:47
naisel võib juha kokku joosta... kui auku peab panema
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:47
juhe sry
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:49
Mu meelest jookseb meestel tavaliselt juhe kokku kui auku näevad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:53
Oleneb august...kui auk on korstnas, siis on mehe loogilisest mõtlemisest ja osavast tegutsemisest...rääkimata ilmselgest füüsilisest üleolekust...enam kasu Korstnapühkijaid on ka naisi aga see klassifitseerub juba meeste pärusmaale kolimisega '
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 20:57
Naiskorstnapühkija on kui mehele strapon`i tegev domina
˅ näita rohkem ˅
2011-09-08 21:16
kellele sa seda monoloogi pead??
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 08:34
Korstnapühkijat oleks küll hädasti vaja, et lõõrid talverks klaariks lööks!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 09:54
Teemaalgatajale..pole mõtet unistada,et siinsed tegelased suudavad,tahavad peale seksi ka midagi muud arutleda,,ja läbuks kisuvad tavaliselt kõik teemad siin,varem voi hiljem,
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 10:12
iha on viimane koht kus seksi räägitakse, ma pakun et ihas üldse kõige viletsamad seksijad koos sest keegi ei taha seksist isegi rääkida, sest see on ju nii jama
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 10:26
päris huvitavalt tehtud leht "kumm on seks" http://kampaania.hiv.ee/kummonseks

see video algab lahedalt, tsäuuu naineeee, kas on juba kumm otsas vääää
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 10:40
Ja kaua võib sest seksist nämmutada, selle aja- ja energia kuluga, mis siia pandud, oleks ennast juba emaseks seksinud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 10:48
eks siis on erinevad huvid, kes tahab seksist rääkida ja kes lehtede kaupa lihtsalt lora ajada, energiat kulutavad mõlemad ühepalju
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 10:56
Erinevad huvid rikastavad maailma
Ma olen täheldanud sellist fenomeni , et seksist rääkimine ei tekita muud, kui vaid paksu pahandust ja sõimu , sestap on parem sellesinatse asjaga füüsiliselt tegeleda, kui et filosoofiliselt jageleda
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 10:58
kusjuures ma enne mõtlesin samale asjale. kui teha üks seksiteema, siis kargavad kohe sinna tädid ja kukuvad sõimama, üldiselt just teemaalgatajat, huvitav mis seda põhjustab.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 11:21
Vot ei tea, mis "tädisi" vaevab aga ma oletan, et see on nälg nälg sellesamuse järgi, milleks siinsed kodanikud on kokku tulnud (väidetavalt) ja mille kustutamiseks puudub julgus, tahe, oskus küsida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 11:56
Mis juhtub kui ühte kohta koguneb sadu täiesti erinevaid inimesi?
Selleks, et nad suhtlelda saaks, peaks olema ühine teema. See portaal peaks juskui koondama sexihuvilisi inimesi.
Aga kuna sexi huvi on väga üldine sõna ja iga inimese jaoks tähendab sexihuvi tähendus erinev, siis paljas sexihuvi ei tekita ühtset teemat.
Üks tuleb siia, et leida armuke lõunapausideks, teine soovib leida unelmateprintsi valgel hobusel, kolmas otsib uus ja põnevaid seiklusi, neljas tahab samasoolist, viies kellegile vitsa anda, kuues unistab mõnest lahkest loomaomanikust jnejne.

Samamoodi on erinevad ka need soovid, mis puudutavad teist isikut, kellega oma sexihuvi rahuldada. Üks ostib modelle, teine romantikut, kolmas nõuab, et inimene oleks hea varustusega, neljas, et pikkade jalgadega. Rääkimata veel vanusest ja majanduslikust olukorrast.

Tulemuseks on suur hulk erinevaid inimesi erinevate soovidega. Leida ühine teema, kus nad kõik suudaks kaasa rääkida ja jääda üksteise suhtes neutraalseks. See pole lihtsalt võimalik. Mõni üliharitlane räägib keeruliste ja pikkade lausetega, mis kubisevad võõrsõnadest. Samas on teine, kes elab lihtsat elu ja väljendab end lihtsate sõnadega.
Mis moodi te arvate need inimesed suudavad omavahel vabalt arutleda.

Lõpuks jõuame sinna, et kokku koguenud hulgas on inimesed, kes üksteist nede eelistuste pärast silma otsaski ei salli. Mis moodi siin see lihtne ja vaba arutelu või ühine teema tekkima peaks?

Seda ei ole ega ei tule. Kõik, kellel on oma arvamus aga kes ei taha sõimata saada, hoiavad eemal. Järgi jäävad need, kel kas raudsed närvid ja suht pohh, mida mõni interneti tegelane suust välja ajab või kes räägivad üldist juttu mida võib vabalt ükskõikmillises netikeskonnas rääkida.

Ehks siis kokkuvõtteks, koht mis peaks kõlbama kõigile, ei kõlba lõpuks mitte kellegile.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:01
Ehk siis...koht tuleb sulgeda, kui kõlbmatu!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:06
Ammendunud karjäärid aetakse kinni, ehk rahvakeeli...suletakse
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:06
nsm. Selleks kohaks ongi iha.ee või sarnane leht.
Seks on ikkagi läbiv teema, mis ühendab. Seda küll mitmel erineval moel. Nii see suhtlus käibki. Igaüks arvab midagi ja siis leitakse see sobiv ja seksitakse. Seks hõlmab kõiki ja on kõigil ühesugune lõpptulem. Vahet pole kas idust kyprokipanija või õppetooli doktor!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:10
Ei miks. Lihtsalt siin ollaes tuleb sellega arvestada. Süvateadust pole mõtet aretama hakata lihtsalt.
Mitte portaali ei tule kinni panna, vaid endale teadvustada seda, et siin on palju väga erinevaid inimesi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:11
foorumis ei ole sadu inimesi, põhikasutajaid on vähem kui 20 inimest.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:12
Aga miks ei ole sadu inimesi? On keegi selle üle mõelnud?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:17
Vastus küsimusele, et miks ei ole sadu inimesi peitub järgnevas arutelus. Lahtiseletatult, me ajame kõik minema, kes meile ei meeldi!

sofi
2009-01-31 21:52:55 koeraga..
tutvun meeste ja naistega kel kodus isane koer..

pets098
2009-02-05 12:02:07
mul kodus minihobune äkki on soovi proovida

sikkujasokku
2009-04-02 11:07:07
sex koeraga - väääga imelik

Keits
2009-04-14 13:21:31
vastik:S

niva
2009-04-15 20:03:57
kas see pole,mitte karistatav?

jne ...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:18
kiremorvar, palun nimeta selles teemas siin konkreetselt mõni "tädi", kes on sind või teemaalgatajat sõimanud? Niisama lahmida pole ka mõtet. Ja natuke huumorimeelt võiks kah ühel mehel olla
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:25
"Tädi" Foxy, ära tee kurja nägu, väljas on päike
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:29
vaata näiteks endasse. kirjutasin kasskoerale foorumi mode värgist, noh kuna ta ise foorumis ei osale, siis võiks ju kellegi määrata või nii ja tead mis ta vastas foorumis osalemise peale: talle ei meeldi targutajatega maid jagada.

teiseks mul on koguaeg olnud üks hüpoteetiline väide, ma tean et see naistele ei meeldi, aga kui naiste konsentratsioon on suurem kui meeste, siis ongi tülid, sest naised ei suuda suhelda ilma emotsioonitsemata. väga palju on meeste foorumeid kus on 75% mehi ja kõik on super viisakad, ka naised. nii kui suhe muutub vastupidiseks, ongi ainult sõim naistelehed, perekool, ka iha
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:35
ma osalen samuti mitmes "meeste" foorumis, näituseks tehnika, kalanduse alal jne. Ma ei ütleks, et mehed omavahel superviisakad on, pigem vastupidi. Üksteist saadetakse päris otse vajalikku kohta. Pigem olen täheldanud seda, et kui sinna meestefoorumisse ilmub ka mõni naine, siis muutuvad mehed äkki lahkeks ja viisakaks
Aga üldiselt on liiga palju irooniat ja halvustamist, ka sellistes foorumites, kus mõni algaja soovib näiteks nõu küsida. Lõpuks on nii, et keegi ei julgegi enam foorumisse tulla.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:38
kasskoerale "ei meeldi maid jagada", sest ilmselt puudub tal oskus argumenteerida. mingeid maid jagada pole vajagi, natuke objektiivset kainet mõtlemist on lihtsalt vaja. ilmselt jääb ka tahtmisest ja motivatsioonist puudu.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:41
foxy, vot see ongi see targutamine. tarkuses on kõik tore, aga kui teema tuleb siis algul targutatakse, aga kui selle targutusega teised nõus ei ole, siis algab tampimine. foxy, kas sina siis ei teegi nii? minuarust koguaeg teed.

tal on tegelikult õigus, ei huvita mitte teise arvamus vaid iseenda arvamus
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 12:55
kiremorvar, aga kuidas sinu endaga lood on? kõik, kelle arvamusega sa ei suuda nõustuda, nimetad kiiresti "tädideks" ja sellega on jutt lõppenud. sama juhtub siis, kui jutt muutub sinu jaoks liiga keeruliseks ja enam pole miskit asjalikku vastuseks öelda.
Vanarahvas ütleb selle kohta: tark lollitab, loll targutab...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 13:05
aga tädid ju ei nõustugi arvamusega ja hakkavad kohe isikut tampima, väga hästi iseloomustab see sõna sellises eas naisi. vaata kui palju on foorumis selliseid tädisid tekkinud kes väga harva muidu foorumis käivad, aga nad tulevad lihtsalt mind sõimama kuna ma ütlen midagi mis nende maailmat kõigutab. mehed nagu ei käi mind sõimamas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 13:11
Juhuu ... ja iha rahvas leidiski taas ühise teema, mille ümber võib lõputult vaielda.

Kahjuks on see ainuke teema, milles kirjutamine siinsetele inimestele liigset tüli ei tee.

foxyl on kuradima õigus. Ükski inimene, kes kellel küsimus n.ö. mitte klassikalise keppimise kohta tekib, ei julge siin ridagi kirjutada. Sest, vaadake millist neist teemadest tahes. Küsib inimene koera või piitsa kohta, annaks jumal, et mitte väljaheidete kohta, siis lendab see üdini korralik moraalijüngreite kamp talle kohe turja oma labaste ettepanekuteg.

Meestefoorumid ei ole mingid viisakusvisiitide toad. Ööpäevas suht maskuliinses foorumis kustutavad moded hunnikute kaupa lollusi ja teevad parandusi ka postitustesse, vahetadest ime munni sõnad tärnide vastu!!! Asi pole ei meeste ega naiste foorumis vaid inimvihkamises. Muud midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 13:19
nsm, sina leidsid nagu ma näen, ma olen juba ammu arusaanud et ega sina peeglisse kunagi ei vaata. peaasi et sa saad targutada ja asju paika panna, aga et sa ise midagi muudaks, ooooeeiiiii

seepärast ma mõtlesingi selle sõna "tädid" välja.

see et sa nüüd meestefoorumeid täiega halvustama kukkusid, see näitabki sinu vaenulikust, sest sa oled naine, sest kuidas meestefoorumis saab parem see värk olla, ei saa ju, hoopis inimvihkamine on süüdi.

miks sina vihkad siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 13:34
kiremorvar. Kes hetkel isiklikult püüab siin asju ajada? Jälle mõni teine isik käib sinu konto alt foorumisse postitamas salaja?

See, et sa naisi vihkad. see on ju ka kõigile ilmselge juba ammu. Miks sa seda teed. Ei tea ja ei huvita ka.

Aga tulles tagasi siia. Tahad väita, et sa võtad kõik siin avasüli vastu. Toetad kõiki. Ütled kõigile viisakalt. Ei mõnita inimesi? Ei aja inimesi minema?

PS. Mina vastupidiselt sinule armastan väga mehi. Aga Sina isiklikult pead enne meheks saama, kui Sind armastama hakata. Nii, et ära pane end meestega ühte patt. Mehed on kõrgem klass ja Sina sinna klassi ei kuulu kohe kindlasti mitte.
Niipalju siis isikliku arvamust isiklikul tasandil. !!!! Nii on ja nii jääb. Sinu järgnev kaitsekõne ei muuda seda kohe kindlasti mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 13:41
näe läkski minu sõimamiseks lahti. ma küll lootsin mingit vastust miks sa inimesi vihkad kui sa ometi ise väitsid kõiges inimvihkamise süüdi olevat. mind alati hämmastab kui inimene targutab nagu loeks raamatut millest ta aru ei saa ja siis kukub lihtsalt sõimlema kui talle mõni küsimus esitada.

mul polegi midagi kaitsta, lihtsalt kasskoeral on 101% õigus. targutajaga pole mõtet argumenteerida, kohe kukub sind sõimama
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 13:45
Kus ma sind sõimasin? kiremorvarile omaselt küsin, et kopeeri mulle see sõimusõna siia.

Muidugi oleks tore, kui sa ka mõne argumenteeritud oma kirjutise siiakopeeriks. Ma kohe tahaks näha sinu arusaamist argumenteeritud tekstist.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 13:55
sinu eelmine postitus oli puhas sõim.
kui sa kukud väitma et ma pean veel meheks saama jne see on sõimamine, sest ma olen meessoost ja juba sünnilt mees.

mõnes mõttes ma saan sinust isegi aru, üks õhtu sa väitsid et sa oled ihast leidnud kõigest 10 lahedat inimest ja neist 8 olid homod, sest homod on sulle meeldivamad mehed. kuna mina homo pole, siis sinu heterovaenulikus ongi selle põhjuseks miks sa kohe sõimama kukud. samas väitsid sa et sa ei vihka kedagi vaid armastad mehi, st homosid. kas homod on mehed, sünnilt jah, aga tegelikult kas nad on siis mehemad kui mina? kahtlen
˅ näita rohkem ˅
2011-09-09 14:06
See, et sa mehe mõõtu minu silmis kusagilt otsast välja ei anna, pole mingi sõimamine. Teismeline poisike pole ka mees. Kas siis poisike on sõimusõna? Meheks ei sünnita, meheks saadakse.
Nii, et sõimamisest on asi väga kaugel.

Ära tee mingeid järeldusi ja ära topi inimestele sõnu suhu!!!!
˅ näita rohkem ˅