Foorum
2011-09-11 22:40
No prostituudi valib ilmselt see mees, kes vaeva ei viitsi näha ja paremat ei leia
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 22:43
Et nagu tööga rahateenimine ei olegi siis midagi?
Ja ega see atraktiivne ei ole veel alati hea. Kas see mahl on seda pigistamist väärt?
Prostituudiga on see mahl garanteeritud. (muidu ta ei oleks prostituut)
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 22:49
parma, me ju ei räägi siin praegu rahateenimisest jutt eli sellest, et kes viitsib enda eest hoolitseda ja natuke atraktiivsem välja näha ja kes ei viitsi.
prostituudiga on sul garanteeritud pool tundi rutiinset, emotsioonideta tööd. ah, sa tead ju seda kõike isegi...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 22:51
Ma lükkasin NSM väidet ümber.
foxy sa ei tea minu ja prostituutide vaheliset asjast midagi rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 22:57
mina muidugi ei tea ma mõtlesin, et sa tead seda ise paremini, ma ei hakka pikka juttu kirja panema. nagunii on hiline aeg ja pea väsind ja sõrmed töntsid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 23:00
Niisama jutu jätkuks kirjutad siis või?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 23:02
mitte jutu jätkuks, vaid eelneva teema jätkuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 23:03
Mine magama kui väsind oled.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 23:11
Mul üks töö vaja lõpetada, siis lähengi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 08:57
Prostituudiga võib mehel vabalt emotsionaalne suhe olla,ei pea mitte pool tundi rutiinset tegevust olema.
Pikas kooselelus võib hoopis seks rutiinseks kohuseks muutuda
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 09:54
Nõustun eelkõnelejaga, mis puudutab emotsionaalset sidet prostituudiga. Kulus terve tund, mõistmaks miks ja kuidas on inimene selle teeni jõudnud,mis toimub tema sees ja asi päädis sõbraliku emblemisega(sõnast-emmata)
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 12:30
Teemasse. Te kuradi mehed olete naised ise nii kaugele viinud, et nood peavad endiga ja veel kogu pere asjadega ise hakkama saama. Näide elust enesest eile õhtul. Mees oli nats aega kodunt ära ja mina avastasin , et masinal oleks vaja teha küünalde vahetus. Läksin teenindusse ja sealt öeldi, et tuleb tellida- neil hetkel selliseid küünlaid pole. Läksin teise teenindusse-seal sama vastus: vanem auto ja selliseid küünlaid tuleb tellida. Vahepeal jõudis mees koju, käis autopoes ja tuleb koju jutuga: "Mis sa ajad, et küünlaid pole? Esimeses ettejuhtuvas poes oli. Oleks võinud ära osta ja ise ära vahetada!" ???!!!???
Meil oli eelmine aasta sama jama võsalõikuriga. Et miks sa pead parandusse viima- see võtab liiga kaua aega ja palju raha-TEE ISE ÄRA-SAAB KIIREMINI JA ODAVAMALT. Niiiiii....ja mu mees pole ainuke, mul sõbrannad räägivad kõik sama juttu. Paljud on sunnitud meeste töid tegema, sest mehed jätavadki need tööd naiste kaela või eeldavad, et naised peavad selliste töödega hakkama saama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 12:35
Miks lähed siis üldse mehele.Püüa ise kõigega hakkama saada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 12:38
Aga milleks sulle selline mees, miks sa elad koos temaga? Ainult seksi või siis raha pärast või et lapsed oleksid õnnelikud?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 12:40
Et üht, ega teist ega kolmandat. Armunud olin pealaest jalatallani. Ja vanamoodse kasvatusega-arvasin tollal, et mehed on mehed ja naised on naised. Teema püstitati naistevaenulikult, kus neid tembeldatakse meesteks. Meeste poolt.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 12:49
jep, kui siin vaatad neid mehi, kes päevade viisi kaameras pakuvad oma tillinäppimist pealt vaadata, siis nii ta ongi. Riist on riist nende arust!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 14:05
Katkised vidinad tuleb viia vastavasse kohta parandusse.
Mitte ISE midagi kokku susserdada. Sellega ma olen naiste poolt.
Sama on ka seksiga. Tahad head seksi, lähed vastavasse majja ja asi korras. Muidu ise nikerdad teab mis käki kokku
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 14:36
Parma, aga milleks siis perekonda luua, kui vidinad viiakse vastavasse kohta parandusse ja seksi saab kah vastavas kohas...mida mäkra mulle siis veel naine!?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 14:43
Sest nii on kombeks!!! On juba mitusada aastat olnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 14:50
Need on arhailised, hallitanud kombed Mõttetu on pidada naist/meest, kui tema ainuke väärtus ja otstarve seisneb kombetalitluses ja staatuses.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 15:00
Muidu läheb ju kohe kismaks. Minu tööd ja tegemised ja sinu tööd ja tegemised ja blaa blaa lbaa Neutraalne värk.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 15:07
Hmm...aga on ka võimalik selline asjade kulg, kus tööd on ühistööd...naine kaevab maad, mees õpetab...või mees puhkab diivanil, naine lehvitab tuult ja ajab kärbseid eemale Kõik peaksid siis rahul ja õnnelikud olema
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 15:09
,,,et mees töötab direktorina..kodus ja tal on ainult üks alluv-oma naine?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 15:12
Ei...pole ju alluvaid ega ülemaid...lihtsalt tööd on sedasi jaotatud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-12 16:36
Seda ma arvasin. Naine ikka selleks,e t saaks töid jaotada.
Ja mis need ullikesed siin loodavad, et tuleb prints, kes kannab kätel
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 11:52
Lõpetage lolli jutu ajamine. Kõik naised tahavad mehi ja mehed naisi ( v.a homod/lesbid aga nad pole ka normaalsed ). Tuhandete aastate jooksul evolutsiooni käigus välja kujunenud ürginstinkte ning ihasid mingi 20 aastase ühiskonna muutusega ära ei nulli. Küsimus on lihtsalt õige või sobiva leidmises. Kahjuks reaalses elus mõnedel isendidtel jääb õige leidmata ning seetõttu lõpetatakse üksinda. Nii lihtne see ongi!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 11:53
Persse vale teema
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 11:55
Ehk mees on mõeldud naisele ja vastupidi, kõik muud on otsingutel, mis ei ole veel lõppenud?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 12:52
Lühidalt, võttes teema kokku. Aga nagu kõikjal, esineb ka siin hälbeid.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 12:57
Eksimine on inimlik, jäägem inimestex!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 13:30
aksala. Ma muidugi tänan, et sa mind hälvikuks pead. Kõige olulisem, et sa ise oled normaalne ja tunned enda üle rõõmu. Muu on savi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 15:05
Muu ongi savi. Muideks NSM mulle jääb mulje, et su elu ja suhtlemised oleks oluliselt lihtsamad, kui sa kõike isiklikult ei võtaks ega halvas valguses ei näeks. Hälve ei ole alati halb asi Hälve on kõrvalekalle tavapärasest mis ei = halvaga. Rohkem positiivsust
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 16:11
Mis on tavapärane?
Ma olengi positiivne. Ainus häda on see, et ma olen veel lisaks üsna ülbe ja eneseteadlik. Vahel liiga kergelt löön käega ja saadan mõttes inimesed karjmaale. Aga ega ma õnnetu ka ole. Sest, ega ma eiriti ei viitsi süveneda inimesstesse, kes huvi ei paku.
See ei tähenda, et ma pole positiivne. Ja elu on mul ka lihtne.
Jagan inimesed tuimalt kahte rivisse. ON ja OFF. ON riviga suhtlen ja OFF rivi võib minu pärast välja ka surra.

Nii, et puhas ülbus, eneseteadlikus ja kergekäeline kõrvale viskamine. Samas, püüda kõigiga kuidagi moodi hakkama saada, on liiga tüütu, väsitav ja lõpuks nõuab altruismi, mida minus aga pole vist üldse.

Nii on ka selle teemaga. Minul pole probleeme ei meeste ega naiste rollidega. Kui vaja saan hakkama ka auto parandamisega ja mingit ninnu-nännu meest ma tõesti enda kõrvale ei vaja. Mehele minna selle pärast, et linnuke kirja saada, pole kunagi mu eesmärk olenud. Kuigi olen näinud naisi, kes paaniliselt otsivad ja lõpuks kodus stressavad. Ju neil on siis hädasti kedagi kõrvale vaja. Või mis iganes. Kui kellegiga koos olen, siis mitte selleks, et peret mängida ja kui mõni mees arvab, et olen liiga iseseisev (olen seda kuulnud), siis jumal temaga. Kõigile ei viitsi meeldida
˅ näita rohkem ˅