Mis on tavapärane?
Ma olengi positiivne. Ainus häda on see, et ma olen veel lisaks üsna ülbe ja eneseteadlik. Vahel liiga kergelt löön käega ja saadan mõttes inimesed karjmaale. Aga ega ma õnnetu ka ole. Sest, ega ma eiriti ei viitsi süveneda inimesstesse, kes huvi ei paku.
See ei tähenda, et ma pole positiivne. Ja elu on mul ka lihtne.
Jagan inimesed tuimalt kahte rivisse. ON ja OFF. ON riviga suhtlen ja OFF rivi võib minu pärast välja ka surra.
Nii, et puhas ülbus, eneseteadlikus ja kergekäeline kõrvale viskamine. Samas, püüda kõigiga kuidagi moodi hakkama saada, on liiga tüütu, väsitav ja lõpuks nõuab altruismi, mida minus aga pole vist üldse.
Nii on ka selle teemaga. Minul pole probleeme ei meeste ega naiste rollidega. Kui vaja saan hakkama ka auto parandamisega ja mingit ninnu-nännu meest ma tõesti enda kõrvale ei vaja. Mehele minna selle pärast, et linnuke kirja saada, pole kunagi mu eesmärk olenud. Kuigi olen näinud naisi, kes paaniliselt otsivad ja lõpuks kodus stressavad. Ju neil on siis hädasti kedagi kõrvale vaja. Või mis iganes. Kui kellegiga koos olen, siis mitte selleks, et peret mängida ja kui mõni mees arvab, et olen liiga iseseisev (olen seda kuulnud), siis jumal temaga. Kõigile ei viitsi meeldida