Foorum
2011-09-11 07:58
Killuke, tundub, et Sina oled siin praegu ainus, kes minu mõttest aru sai.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 09:59
Nu mida ma siis koguaeg rääkinud olen. Alateadlikult ei suhtuta sexisaitidel hulkuvatesse naistesse austusega ja on ülivähe mehi, kes oleks nõus siit keskkonnast endale laste ema ja elukaaslast võtma.
Samas, tüdrukud. Te ütlete, et siin ei tohiks olla õige koht naisele ja emale. Et siis, te tunnistate, et te pole need naised, kes end õigeks naiseks ja emaks peas? Miks selline enesehinnang?

Jutukatest ma parem räägiks. Ei taha kedagi solvata, aga ma olen nende suhtes väga negatiivselt häälestatud. Ma saan aru, et kui oled kusagil öövalvur või pead ametit, kus tuleb päev otsa tuimalt ühe koha peal istuda ja mingit erilist tegevust pole, siis vast jah, on hea koht, kus lihtsalt vahetus ära istuda.
Ega ma ka ei arva eriti midagi neist, kes seal kaamerate ees passivad. Vahet pole, on nad mehed või naised. Ju siis nende fantaasiad ongi seotud kaameraga. Las nad siis olla. Inimeste sexuaalne käitumine on erinev. Mind kaamerad ei huvita, seega ma ka sellega ei tegele.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 10:24
killuke13,on ka see keskkond sobiv naisele kui ka emale.iga inimene seab ise omad piirid,valikud.
NSM, üldjuhul suhtutakse seksisaitidel olevatesse naiste käitumisse positiivselt.tähtis on pigem eesmärgid ja soovid.
kui naine suudab austada ennast,siis suudab ta seda ka teiste puhul.
Kui sind ei huvita kaamerad ja jutukad ei pea veel kellegisse negatiivselt suhtuma.On inimesi kellele meeldib ja aktsepteerime neid.Elu ongi eriline .Kõik ei saa ega peagi olema kõigile meelt mööda.Iga inimene leiab oma koha mida vajab.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 10:36
killukese postis oli põhirõhk soorollidel ja nende kadumisel, miks te ainult kõrvalteemat märkate? Nii selle teema alguskommentaar, kui killukese post pööravad tähelepanu asjaolule, et soorollide kohapealt on maailm muutumises ja midagi pole paika loksunud, ja veel pole sellega kohanenud ühegi põlvkonna kumbki sugu. killuke sulle lohutuseks ma vähemalt ühe positiivse asjaolu märgiksin- tänapäeval küll ei lasta sul olla see õrn ja tuge vajav naine, kuid samas jälle on palju võimalikumaks saanud mehe ja naise vaheline tõeline sõprus. Ja sõpradele saab ju ka toetuda, sellele peakski panustama äkki. vastassugu pole tingimata vastand, ja nii tulekski asju näha, tagasi aega enam ei pööra, kuid pöörduvas maailmas saab natuke mõjutada seda, kuhu ja kuidas ta pöördub.
Alateadlikult eelarvamusega kindlasti mingi osa suhtub sel saidil olijatesse ja võib ka olla et eriti naistesse, kuid ma ei usu et see valdav on. Enamuse suhtumist tekitad endasse ikkagi ise
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 10:57
Viga on vist selles, et enamus naisi koondub kahte äärmusesse: "aadlipreilid" ja iseseisvuslased. Nende vahele jääv, normaalne naine, tuleb vist varsti kanda punasesse raamatusse.
"Aadlipreilid kulutavad kogu oma energia ilusolemisele ja rikka mehe otsimisele. Siis aga selgub, et rikas mees vajab naist ka väljaspool voodit ning selleks paljast ilust ei piisa. Nii tulebki asuda uuele otsinguringile. Et enda vormishoidmine maksab, tuleb vaikselt ette võtta mõned juhuslikud "tööotsad"
Iseseisvuslastele on aga meest vaja vaid laste sigitamiseks ja jõudehetkel lõõgastumiseks. Aga enamasti kipub lõõgastumisaega väga väheseks jääma. Tõele au andes tuleb märkida, et paljud naised on valinud selle iseseisvuslase tee olude sunnil ja siin on ka meestel oma süü.
Aga mida peavad tegema mehed, kes pole nii edukad, et endale "aadlipreilit" osta? Ja iseseisvuslastel pole nende tarvis lihtsalt aega.
Naistel pole kuigi keeruline võtta üle meeste traditsioonilised kohustused, aga mehed ju sünnitada ei suuda ja soorolli tunnetus ning uhkus ei luba ka päris koduabilise seisusse langeda. Ja kas sellist meest tahetakski?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 10:59
Risto, ma ei suhtugi neisse halvasti Lihtsalt, mina ja kaamerad ning jututoad ei käi kokku. Ma ei suhtu nendesse, kes seal käivad kuidagi. Põhjus lihtne. Kuidas saab mingit suhtumist kujundada, kui sa ei saa asjast aru Suhtumise kujundamiseks peab ikka tekkima mingi selge arusaam.
OK. Minu viga on see, et ma pole ka võtnud vaevaks süüvida jututubade hingellu ja kaamerafetiÅ¡imaailma tagamaadesse. Ega kõigesse ei jõuagi suhtuda ja kõike ei peagi lõpuni mõistma. Las mõned asjad jäävad ka mõistmatuks ja kaugeks
Kui keegi tahab rääkida sel teemal, et mis see maailm seal talle annab, siis ok. Ma alati nõus kuulama ja lugema, kui keegi räägib oma huvide tagamaadest.
Inimestesse, kes seal käivad ei suhtu (nagu ennist ütlesin) kuidagi. Aga jututuba kui selline on minu jaoks üsna negatiivne.
Miks. Pinnapealne suhtlemisstiil. Keeleliselt ka üsna kehvake. Ja mis kõige olulisem, (killuke juba mainis) ajaröövel. Isegi skype tekitab mus vahel viha, kui märkan kuidas märkamatult olen juba tund aega seal taga vangis püsinud. Loed vestluse uuesti üle ja märkad, et selle sama oleks saanud 3 minutida korralikult ja viisakalt kirja panna, mitte tund aega kohmakaid lühilauseid.

PS. Sõbrakesed. Minu suhtumine ei ole see, et kui inimene sexisaidil sexi küsib on kohe elukaaslaseks kõlbmatu. Mina pean sexuaalselt aktiivset inimest täiesti eluterveks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 11:17
NSM,tore ja meeldiv vastus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 11:46
Nojah. Ma olen ise vahel sama asja mõelnud. Eriti rõve on vaadata kuidas istutakse jutuka kaamera ees väike laps süles ja taustal paistmas korratu ja räämas kodu. Ma olen selle laste näitamise kohta märkusi teinud ja saanud ropult sõimata naistelt. Polevat kuhugi panna. Nagunii pole mul endal lapsij ne., jne. Selle kõrval tädiks nimetamine on lausa kompliment
Samas tahaks kriitiliselt suhtuda nendesse meestesse, kellel on eelarvamus seksisaidil kontot omava naise suhtes. Kuidagi on see eelarvamisega mees ju kah siia sattunud? Ja omab kontot. Kas tal on kodus kõik korras? On ta ideaalne abikaasa ja laste isa? Kui emad ei sobi ihasse, kas siis isad sobivad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 11:50
Muigama ajab see, kui keegi üritab näpuga näidata, et näe sellel on ihas konto, siis mõtled, huvitav kustkohast see inimene seda infot omad-käib ju isegi siin ( või omab ka kontot ) Hästi kahepalgelised ollakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 11:55
jfjm. Vaata, me elame õnneks või kahjuks ahnuse maailmas. Lõputu võidujooks selleks, et olla parim, ühiskonnas väärtustatud ja tunneme rohkem uhkust enda ja oma võsukeste saavutuste üle kui selle üle kui head inimesed nad on.
Meie maailm baseerub karjäärile. Üha vähem räägime inimlikest väärtustest, üha rohkem räägime kui edukad me oleme. See ongi meie kaasaegne maailm. Juba tillukesest peale panevad meie vanemad meid erinevatesse ringidesse, koolidesse, täites kogu meie aja vaid võidujooksuga paremuse poole.
Kooli jõudes hakatakse meid hindama. Hinnatakse võrdselt, hoolimata, kas tegemist on väikese tüdrukuga või väikese poisiga. Meie vanemad utsitavad meid tagant üha paremaid hindeid saama, et elus edukam olla. Vahel tundub, et ainuke väärtus ongi vaid see, kui hästi suudame me teadmisi omandada ja hiljem neid kasutada. Me läheme tööle, kus hinnatakse meie saavutisu, mitte kui meeldivad inimesed me oleme. Saavutused, sunnivad meid karjääriredelil edasi liikuma kinkides meie eduka töö ja õpingute eest üha paremad sissetulekud.
Parem sissetulek pakub meile paremaid võimalusi elamiseks, reisimiseks, enese tuunimiseks. Jõuamegi maailma, kui kõik keerleb raha ümber.
Jõuame siis mehe ja naise vaheliste suhete maailma. Tutvumissaidid kubisevad kuulutustest kus on lause ... majanduslikult iseseisvat ... Uhkusega räägitakse elukaaslase karjäärisaavutustest, võsukeste headest hinnetest.
Samas, mis toimub peres. Hommikul lähevad kõik kooli ja tööle. Õhtul on trennid, huviringid, üritused, kõik mis tagavad parema karjääri. Peegli ees triiksärgile lipsu valides mõtleme me kuidas see sobib minu positsiooniga.
Enne uinumist räägime üksteisele oma saavutustest ja arutame, milliste inimestega me tutvume, kui järgmisele üritusele läheme. Me rõõmustame uue kodulaenuga ostetud maja üle, sest see on suurem ja valgem ja avaram. Pere on kohati muutunud äriettevõtteks, kus kaks partnerit investeerivad edukuse nimel.
Ehk siis, meid kasvatatakse väikesest peale võrdseks, võitlema edukuse nimel. Nii väärtustamegi eelkõige edukust.

Samas suur osa inimesi ei taha sellega leppida. Aga ühiskond surub nad tugevalt raami. Kui sa ei vali edu ja karjääri, siis lükatakse sind sinna kihti, kus sa oma jonnakause eest pead maksma sellega, et sul on väga rase oma peret toita. Peatselt annad endale aru, et selleks, et saada inimväärne elu (mis ei koosne vaid tööst ja kopikate lugemisest) tuleb leida partner, kes ka rabeleb raha nimel.

Kindlasti on sellel arengul ja kesksooliste inimeste üleskasvatamisel omad plussid aga pole ühtegi medaljoni, millel pole teist külge. Mu üks väga hea tuttav ikka ütleb pidevalt - mida kõrgemale tippu ronid, seda üksidlasemaks sa jääd.

Mulle tõesti isiklikult meeldib see, et kaob see sõltuvus teisest inimesest ja mõlemad pooled saavad lahkhelide puhul rahulikult oma teed minna. Samas, ma ei usu, et see tekitab üksikute ja iseseisvate inimeste ühiskonda.
Meie muidu muretu parma ütles siin teemas minu poindi juba välja. Me jääme vajama seda teise poole käepigistust. Sellele õigele käepigistusele taandub ikkagi kogu suhetemaailm, vähemalt minu jaoks.
Ja seda ei muuda ei ühiskond, ei trendid, uued suunad, feminism, Å¡ovinism jne. Me jääme igavesti otsima seda õiget käepigistust ja leiame selle, kui oskame olla kannatlikud ja tähelepanelikud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 12:07
Kõik probleemid saavad alguse iidamast-aadamast alates ühiskonnas valitsevast silmakirjalikkusest ja topelt standartidest. Ütleb eesti vanasõnagi järgmist: Kui mees üle aisa lööb, see on nagu aknast välja süljata, aga kui naine üle aisa lööb, nagu aknast sisse süljata.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 12:11
NSM Jääb üle ainult küsida, et kuhu mahub sellise peremudeli juures ööpäeva 24 tunni sisse seks?

Mul isiklikult on hea meel, et olen suutnud sest karjäärile orienteeritud maailmast kõrvale astuda ja avastanud teistsuguseid väärtusi. Ei saa just öelda, et see oleks alati kerge. Aga vabadus ise oma tegemiste üle otsustada, pealesurutud raamide puudumine, need on hindamatud väärtused.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 12:26
probleemid algavad inimestest endist.
kes hindab pere ja sellega kaasnevaid kohustusi. kes vabadust ja nautida seda mida pakub elu. valikud teeb ikkagi inimene ise,kuid kas alati ollakse rahul nende valikutega?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 12:37
Inimene on alati rahul oma valikutega. Niikaua valib, kuni leiab selle õige tee. Mina näiteks tegelesin eile terve päeva oma hobiga. Täna oleks nagu teine inimene. Isegi perverssused paistavad teisest küljest ja on ilusamad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 12:41
Kuulsin raadiost üht lugu:
Edukal Ameerika ärimehel jooksis suurest töökoormusest juhe kokku ja arst kupatas ta ühte Mehiko rannakülla puhkama. Kindla käsuga telefon väljalülitada, mida mees muidugi ei teinud.Üks kõne röövis talt une ja ta läks mere äärde jalutama. Oli varane hommik ja kalurid tulid merelt. Ühega neist tekkis tal vestlus:
Ärimees - paadis on vaid veidi kalu, kas neid on vähe liikvel või on neid raske püüda?
Kalur - ei, kala on palju ja nende püüdmiseks kulus vaid tunnike.
Ä - aga miks sa rohkem ei püüdnud?
K - milleks? ma müün need nüüd kohe vahendajale maha ja saadud rahastjätkub minu perele. Miks aega raisata?
Ä - Mida sa selle ajaga teed?
K - kõigepealt magan lõunani, siis tegelen lastega ja joon koos naisega võrkkiiges istudes Sangriat. Õhtul aga mängin koos heade sõpradega külaväljakul kitarri.
Ä - Aga sa püüa rohkem kala, siis saad osta endale suurema paadi. Siis ostad veel mitu paati ja palkad töölised. Siis sa ei müü enam kala vahendajatele, vaid teed oma kalapoed. Siis ehitad oma konservi tehase. Siis viid firma peakorteri suurlinna. Sa teenid palju raha.
K - kaua see aega võtab
Ä - Nii 10-20 aastat
K - ja mis edasi saab?
Ä - Siis müüd firma maha ja saad väga palju raha.
K - ja siis?
Ä - Siis oled sa väga rikas mees ja jääda pensionile. Kolida rannakülla, magada kasvõi lõunani, tegelda lastega, juua naisega võrkkiiges istudes Sangriat ja mängida õhtul koos heade sõpradega külaväljakul kitarri.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 12:43
parma,kahtlemata tore ja meeldiv sinu puhul.Sinul kindlasti juba varuks mingi uus ja huvitav eksperiment.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 12:48
Ma arvan, et inimesed teevad alati alateadlikult enda jaoks õigeid valikuid. Teistele võivad need valikud tunduda õiged või valed, see pole tähtis. Kui valik on tehtud oma sisetundest lähtuvalt, siis pole põhjust kahetseda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 12:57
Sarnane lugu indiast.

Satub turist ühel päeval Gangese jõe kallastele ja näeb väga kõhna ja ainult niudevööga riietatud meest puu all istumas ja mõtisklemas.
Puu otsast kukub alla banaanikobar. Mees sirutab käe ja sööb ühe banaani ära. Turist küsib: "Miks sa rohkem ei söö?"
"Ei taha," vastab mees.
"Aga sa võiksid siis ülejäänud maha müüa ja saadud raha eest endale korvi osta. Kogud ka teise puu alt banaanid kokku ja müüd ka need turul maha."
"Milleks mulle see?" pärib mees.
"Saadud raha eest ostad kõigepealt suure käru ja paremad riided selga. Kui sa iga päev käru pealt banaane müüd, mida sa ise süüa ei taha, siis varsti on sul raha, et osta maad juurde, istutada banaanipuid, mis kuuluvad ainult sulle. Kõik banaanid viid turule."
"Milleks mulle see?"
"Siis saad sa juba väga palju raha. Selle eest laiendad istandikku, palkad palju töölisi, kes hakkavad su istandikus tööle," õpetab turist.
"Milleks mulle see? pärib hindu.
"Siis sa saad nii rikkaks, et sul ei ole vaja enam endal tööd teha," vastab turist.
"Aga ma ei pea ka praegu tööd tegema," imestab tark hindu.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 13:05
Ei ole nad targad midagi.
Need on lihtsalt puugid, kes elvad kellgi teise kulul või üritavad midagi tasuta kätte saada.
Kui need kalad kõik välja püüda või banaanipuud ära osta, siis pole neil millestki elada! Tänavad õnne, et keegi need pud ära ostis ja nüüd tööd pakub!
Mõli loo moraal on see, et inimene peab midaig tegema, mitte niisama kuskil kuidagimoodi vegeteerima. Nii jäämegi ainult kuidagi olesklema ja ootama , et ehk äkki see banaanipu ikka veab veel järgmineaasta kah välja. Kui see ära kooleb , siis pole lastele midaig anda! Puhtal egoistlikud tegelased kes mõtlevad ainult enda perse peale aga mida lastele edasi anda??? Palas perse ja soovits, et mine otsi ise omale kuskilt see banaanipuu!!
On sees siis tarkus?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 13:49
Asi vist selles ka, et seal kus banaanid kasvavad, on võimalik istuda ja mõtiskleda ja elu nautida ja seda nad seal ka teevad. Aga põhjamaa inimesele ei kuku miskit niisama pähe, ikka tuleb tööd teha, selleks, et ellu jääda. Ja seda nad ka teevad. Kliima mõjutab oluliselt meie mõtlemist, ellu suhtumist ja üldse tegemisi. Kes on käinud näiteks Hispaanias või Lõuna-Prantsusmaal, on kindlasti seda vahet märganud. Üleüldine manjaana, kellelgi pole kuskile kiiret, elu on nautimiseks jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 13:50
parma,miks nii tõre?
häda pidi härja ka kaevu ajama ja küllap ka neid kala püüdvaid ja banaani ootavaid inimesi paneb tegutsema.
nälg paneb tegutsema
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 14:19
Peaksid tänulik olema, et sellised kalurid ja hindud olemas on, saad nende mammona ka endale rabada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 14:43
Kas me elame selleks, et töötada või töötame selleks, et elada? Võime küll noorelt ette töötada, aga elamata jäänud elu ei anta meile tagasi. Eesmärk võib ju ilus olla, rabada hilisema muretu elu nimel, aga tihti kulutatakse ka ette ära see elujõu ressurss mille muretuks tarbimiseks raha kogutakse. Ja lähebki see raha vaid ravimifirmade ning meditsiiniasutuste sponsoreerimisele.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 14:51
See peaks olema tasakaalus. Elada ja hooltiseda ka selle eest, et seda elu vanaduses ja lastele jaguks.
Pelgalt balmipuu all banaani söödes seda ei juhtu.
Keegi peab ka hoolitsema selle eest, et ka jägemine palmipuu kasvaks. Kui keegi seda ei tee, siis sööd oma banaani ära ja siis........
Siis pole midagi enam.
Tee tööd siis saad ka süüa. Sellepärast seal palmipuude maal ongi igavene nälg ja viletsus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 15:34
parma,vaata,et sealt palmipuude alt ei tule sinule mingi aeg külla need inimesed.
Aga kas nad on ka seksikad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 15:36
Ma usun, et kalur, kes püüdis vaid niipalju kui eluks vajalik, oli piisavalt elutark, et lugeda igapäevaste vajaduste hulka ka väikest kogust kindlustunnet kas pangas või sukasääres.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 15:42
Ei ela me banaanidest siin. Ei ole me ka hindud. Muide seal need banaanisööjad (kuigi nad ei söö teps mitte banaane) on pühad mehed. Aga see on juba teine teema ja ma ei peatuks sellel pikalt.
Meie kohalikus ühiskonnas kehtib võidujooksu reegel. Lihtsalt kogu majanduslik süsteem on ehitaud üles sellele, et sa pingutaks veel rohkem. Tõuseb palk, tõusevad hinnad jne .... Meil tuleb lihtsalt selles keskonnas leida oma koht. Kui me seda ei leia, siis on kas ... laseme jalga või lõpetame õlleputka kõrval plekitops käes.
See, kuidas keegi oskab siin ühiskonnas leida oma tasakaalupunkt, on iga ühe enda teha.

Keegi siin väitis, et inimesed teevad alati alateadlikult õige otsuse. Ma kahtlen selles. Miks on nii palju inimesi, kes pole oma eluga rahul. Küsides, et miks nii, vastatakse. Nuh nooruse rumalused. Nüüd tuleb leppida tagajärgedega.

Just siin arutlesime autos seda teemat. Väga huvitav väide tuli. Ei lagune need perekonnad midagi. Kui on ühised mega võlakoormad kaelas, siis elatakse lihtsalt selle nimel, et võlad ära maksta. Koos on pandud alus hetkevõimaluste piiril olevale luxuslikule elule ja lahkuminek tähendaks, sellest kõigest loobumist.

foxy küsimusel, kuhu selle juures paigutub sex. Vaata kui palju on suhtes inimesi, kes otsivad lõunapauside sexi. Nälg ajab härja kaevu, sexinälg inimese lõunasöögist loobuma.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 15:54
Peost-suhu. ASi seegi. Kui need kalad ära toidavad!
Ühel ilusal päeval on see paat tal mädanenud. Kust ta uue saab? Seega peab rohkem püüdma, et midagi ka koguneks ja paat korras oleks.
Vana rasvapeal enam kaua ei ela.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 15:55
parma. Me kõik oleme müüdavad. Lihtsalt meil kõigil on erinev hind.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 16:06
See lõunapausi sex pole tulnud suurest seksinäljast,vaid sellest,et on palju odavaid litse,kes selleks võimaluse annavad..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 16:14
Neid odavadi litse saabki nimetada kalameesteks ja banaanisööjateks.
Seksivad täpselt niipalju rahaeest, et hing sees oleks päeva saab ära elautud.
Küsiks nad rohkem raha, saaks ka midagi kõrvale panna ja oma "äri" teha, et saaks rahus hommikuni magada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 16:14
Kas inimene, kes otsib lõunapausi ajal sexi on odav lits? Mis teha, kui inimesel tööpäevad pikad ja peale tööd trennid, lapsed asjaajamised. Suurem osa armukest otsivatest meestest ei taha vallalist sõbrannat. Ehk siis, suhtlevad teise samasugusega, kel muul ajal pole võimalik kohtuda.
Inimesed rahuldavad oma vajadusi vastavalt oma võimalustele, mitte pole asi odavates litsides!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 16:24
KARM VÄRK
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 16:54
Odavaid litse ei tekiks, kui nende poolt pakutava suhtes poleks nõudlust. Seega mehed, kumb oli enne (või on rohkem süüdi) kas muna või kana? Muna all võiks selles kontekstis silmas pidada munadega isendit
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 17:19
Oh jah,ikka turg teeb litsid odavaks.Kui ikka oleks suur nõudlus läheksid litsid kallimaks.
Parmaleikin tabas ära selle mõiste
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 17:23
Hind kujuneb nõudluse ja pakkumise suhtest. Nõudlus tekitab pakkumise, mida odavam pakkumine seda suuremaks kasvab nõudlus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 17:24
elmar, kas sexihuvilised naised on litsid? Sinu jutust jääb küll selline mulje paraku.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 17:33
Vastus:ei ole litsid
aga kui lõunapausiks mehed proste tellivad,küllap need siis on..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 17:42
Palju neid proste ikka tellitakse. Pigem ikka otsitakse mõni armuke, kellega kord nädalas lõunapause sisustada. Naisena võin öelda, et pooled kirjad mis postkasti tulevad on armukese otsimised, ning enamus lõunapausideks. Eelkõige otsitakse abielus või suhtes olevaid naisi, kellega kord nädalas tunnike vallatleda.
Prostituute kasutab teatud teine seltskond
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 17:46
NSM,aga kuidas võiks siis nimetada neid abielus või suhtes olevaid naisi,kes võõra mehega tunnike vallatleb
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 17:51
elmar, ma nimetaks neid naisi tarkadeks naisteks, kes teavad ja tunnevad oma keha vajadusi ja oskavad enda eest hoolitseda selliselt, et sellest ei sünniks kahju naisele endale, ega tema lähikondsetele
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 17:52
Nimeta, kuidas soovid. Iga üks annab asjadele oma tähenduse.

Kõik oleneb ka sellest, et miks nad seda teevad. Kas kodus ei eruta teda enam, või on tegemist lihtsalt naisega, kes pole monogaamne ja kellel on lihtsalt suuremad vajadused. Ma ei usu, et nad lõunapausi ajal õrnust ja hellust otsivad. Ma hästi ei kujuta ette seda, et kuidas jõuaks 1 tunniga kohale minna, teineteisele keskenduda ja tagasi tööle jõuda. Eks ta üks kiirkorras asi ikka ole. Mina nimetan seda hädaabiks.
Aga mis täpsemalt, või kuidas, või miks. Vot ei oska öelda. Mina lõunal ei käi. Mul pole selleks aega ja ega ka tahtmist.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 17:53
jep. ja üldse, keda see kotib, kuidas keegi, kes pole asjaosaline, neid nimetab
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 17:55
Nüüd sain küsimusele ka vastuse Muidugi kahju,et demi end jälle blokeeris,oleks veel midagi lisanud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 18:01
elmar,varu kannatust küll see demi ka end ilmutab.
ja miks peaks erutuma selle peale,et kes mis ajal seksib? olgu selleks aeg milline tahes.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 18:05
demi on lahe kuju. Mulle meeldib. Ta rikastab meie maailma siin. Kuigi ma vahel mõtlen, et huvitav, kas tema juurde tõesti ilma briljantidete löögile ei pääse. Igal juhul lahe fetiÅ¡ tal
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 18:11
briljandid on muidugist tüdrukute parimad sõbrad või kuidas see oligi....
Nõudmised võivad tal ju äärmuslikud olla, aga teatud asjades, on demil õigus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 18:16
kõigil võib olla õigus teatud ajal ja kohas
eks seda keskkonda rikasta paljud kasutajad omade arusaamade,arvamustega.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 18:26
Teate, ma hakkasin demit mõistma veidi sellest hetkest, kui siin oli teemaks see "paks ja kole", kus ta rääkis, et kui ta ei näeks vaeva oleks 120 kg.
Me oleme kõik ülimalt individuaalse bioloogilise geeniga ja mõne jaoks pole kaalu teema üldse mingi teema. Näiteks oma söömist vaadates, siis mõni oleks juba 200 kg. Mul kuni opini polnud mingit vahet mida söön, millal söön ja kui palju söön. Kajaks mis kajakas.

Mul on paar tuttavat kes on terve elu vaeva näinud oma kaalu pärast. Üks ikka neist on teinud läbi tõelise kadalipu. Ta on ka suht demi sarnane, kompromissitu. Ta näeb meeletut vaeva oma välimusega ja ütleb samamoodi, et odavalt end maha ei parselda. Ehk siis, kui tema näeb meeletult vaeva, et mehele atraktiivne välja näha, peab ka mees vaeva nägema, et temalt seda kepinatukest kätte saada.

Aga eks meil kõigil ole oma sõnavõttudes siin tõeterad sees. Kellel rohkem ja kellel vähem, ning kelle mätta otsast vaadatuna
˅ näita rohkem ˅
2011-09-11 22:31
Ei ei NSM.
Atraktiivne ei taheta välja näha, mitte mehe jaoks, vaid iseenda jaoks, et paremat meest saada!! Kes see ikka 120kg tahab. Mõni üksik. Ja kui nüüd sedasi võtta, et mina näen vaeva, sisi peab mees ka vaeva nägema, siis valitakse ikka natsa odavam. Kas prostituut või siis see vaevanägemise vahel. Vahel ei teag kumb võidab
˅ näita rohkem ˅