Foorum
2011-09-04 20:18
millised on jooksukingad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 20:20
http://www.halens.ee/meestele-trenniriided-trennijalatsid-3157
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 20:22
Siis ta on ehk ainult kiire paks, kui jooksukingad jalas?? ...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 20:25
sel võtab ju aega enne kui hoo üles saab ja siis on võhm niiehk naa väljas, kus see kiirus tal tuleb.....
füüsika
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 20:27
ärge hakake läbustama
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 20:29
Puust ja punaseks.

http://www.eurodieet.eu/est/diet/100
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 20:30
Ok mehed ei ole paksud vaid alati sportlikud.....isegi kui mees on ülisigajäme pekinägu, siis tegeleb ta tõenäoliselt sumoga ehk ikkagi sportlik..... Naised sama ei saa väita
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 20:48
coya, 110 kg kaaluv mees, kes on ka sportlik peaks nägema välja üsna lihasemägi. Kui silme eest läbi lasta kõik teatud ala sportlased, siis hetkel ei löögi ette 180 pikkuse juures 110 kg kaaluvat sportlast.
Nii palju kui mina olen mehi näinud ja vaadanud mis nad sinna ankeeti märgivad, siis on see puhas enesehinnangu küsimus. Selle järgi ei tasuks väga järeldusi teha. Tegelikult on ka kaal väga suhteline mõiste. Kõik sõltub luustikust ja sellest mis seal luude peal on. näiteks 182 pikk mees, kes kaalub 182 kg võib olla ühteaegu üllekõhuga kui ka täiesti lahja kutsikas Mul on lihtsalt kaks tuttavat, kes on selles pikkuses ja suht ühes kaalus. Üks on loomult tugevama kongi, laia õla jne. Teine selline muidu kilu aga vats on päris viisakas juba ees
Nii, et need mõõdud seal on üks asi ja see kuidas mehed end hindavad on teine teema. Nii nagu väidetavalt naised pidid end üle hindama, teevad seda ka mehed.
Me kõik oleme inimesed ja kes see ikka kehva reklaami endale teeb. Kõik on ilusad, heas vormis ja elus hästi hakkama saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 20:54
nsm-ma ei hakanud lõpuni lugemagi,sest 180 cm pikk mees,kes kaalub 180 kg,on murumuna,mitte lahja kutsikas
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:03
ilmselt mõtles ta siiski 82 kgst. kuigi ta ise on paks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:19
nsm, sa oled ju idioot kah. üle 180 cm pikk ja üle 110 kilo on näiteks meie esikulturist marek kalmus. lisaks üle 110 kilo mehi on oi kui palju veel, sa nsm ei tea ikka mitte sittagi kui sõnakasutus välja arvata, sa ei tea üldse asjadest mitte sittagi, sa ainult mölised siin hommikust õhtuni kui tark sa oled.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:21
nsm, ainuke teema mida sa vist valdad on see kuidas bimeestele päraka seksi teha
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:25
kasvõi gerd Kanter

Pikkus: 196 cm
Kaal: 125-128 kg (2008); 121 kg (2006)
Käte siruulatus: 207 cm
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:28
Sumokad on ka sportlikud. Õigus. Unustasin. Nii, et ... kõik ongi ilusad, heas vormis ja elus hästi hakkama saanud. Ainus häda. Naistega näe pole vedanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:30
no kuidas ei ole, barutol on väga kena vene naine, nad on abielus ja puha

nsm, sa pane end ausalt põlema, sa oled nii loll inimene et jube kohe. ise oled mingi paks vinniperse, veered nagu mägrakook ja muudkui targutad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:34
Andrus Murumets
Pikkus - 188
Kaal - 147

World's Strongest Man 2009
World record holder: Timber Carry, 875 lbs (398 kg) / 40 pi (12,3 m) / 7,35 sec

inimene ei tunne eesti meistreid, õudne
˅ näita rohkem ˅
barutot ei ole ka ihas nähtud naisi nillimas ja sõimamas. See ongi vahe
˅ näita rohkem ˅
Võtke tuba ... te nii armsad paksukesed
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:36
nsm, mitut sumomeest sa siis ihas oled näinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:36
Sumokad pidid olema võga nõutud peigmehed. Nad on rikkad ja kuulsad, impotendid ja surevad noorelt
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:38
miks sumokas peaks impotent olema, kus te võtate neid jamasid?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:42
Vabanda kiremorvar, aga Murumets võib olla sportlane ja Kanter ka aga päriselus, kui ei tea kellega tegu ei näe nad just kõige kepsakamad posid midagi välja.
Kui mehe kintsude koguümbermüüt on ikka suurem kui tagumik, siis vabanda väga ... ilusast kehast on mees väga kaugel. Ja see, et tal hädasti vaja jalgu treenida on, ei ole vabandus. Need x-jalgseks treenitud mehed on x-jalgsed ja see, et nad ei tea mis meistrid on on omaette teema.
http://www.fitness.ee/files/pictures/images_news/100/108_thumb.jpg - kui see on mõne inimese unelmatemees, siis on see tema valik. Aga päriselus näeb inimene välja nagu härg. Vahet pole, kas ta nimetab end sportlikuks või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:42
Mina olen siit kohtunud noormeestega, kellede ankeetides kirjas et ollakse sportlik, samas reaalselt nähes, on asi sportlikkusest kaugel. Samad sõnad pikkusega-sinna visatakse ikka mõned sentimeetrid juurde, või hämatakse hiljem et " noh, tglt ma isegi ei tea oma pikkust, kunagi sõjaväes mõõdeti ja no midagi umbes jäi meelde "- selle peale ütleks, et parem jäta see pikkus välja toomata kui viskad midagi umbes.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:44
Huvitav, kas sumokatel dopinguproovi võetakse?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:48
nsm: keegi ei pea sulle meeldima. vean raudselt kihla et ka nemad ei vaataks eales sind
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:50
nsm, ausalt, sa oled võitnud iha kõige kõige kõige rumalama inimese tiitli. sa oled selle auga välja teeninud. isegi kyrbik on sinust sada levelit kõrgemal.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:50
mis härg see nüüd oli, lihtsalt atleetliku kehaga tavaline mees. Ja mis Kanteri või murumetsa väljanägemisel siis viga on? Täitsa huvitav oleks näha, misukest nakjakat väärakat siis sina oma ideaalmeheks pead
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:52
pepupoisid meeldivad talle, ta on ju kakas tuhnija. kui pede ei ole siis peale ei lähe, tal see kontol kirjas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:55
Küll üks inimene ikka muretseb mu pärast.

Ikkagi jään selle juurde, et ankeedis olev hinnang nimega kehaehitus ei ole asi, mida tõe pähe võtta. Loodad kohtuda sileda sportliku poisiga, tatsab kohale härjavärsslane

PushUp, mitte ainult pikkus. Mõni kogemata paneb ka oma väikevenna sünniaasta ankeeti. (Muidugi põhjendused on head. Ma näengi 10 aastat noorem välja )
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:57
ei muretse, vastik on lihtsalt sinu rumalust lugeda teiste kohta. murumetsal on naine, lapsed, miks ta peaks sinusugust üldse vaatama, miks sa kujutad endale üldse selliseid asju ette? haige
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:06
Vanust valetavad üle poolte siinsetest meestest, noored valetavad aastaid vanemaks-ise sain kunagi kokku 24a kutiga, kes siia ankeeti märkis et on 30, tuues põhjuseks et noortel eriti lööki pole ja vanemad mehed ennast ca 7a nooremaks ( neljakümpased ) lootuses et minnakse nii ka noorematele naistele peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:06
mjkhan. Eestlastest näiteks Timo Tõnisma võiks olla see, mis eeskujuks võtta. See on nagu esimene nimi mis meelde tuleb. Välismaalastest äkki Eduardo Verastegui sobiks nagu ideaaliks.

Kindlasti kellelegi meeldivad need lihamehed. Imelik oleks kah, kui kõigile ühed ja samad tüübid meeldiksid. Siis olekas 2/3 üksikud ja ei leiaks elu sees kedagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:10
no timo sinusugust mägrapalli vaevalt vaataks mis sa unistad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:14
Huvitav aga on see, et kas iha portaali mehed on tõesti nii madala enesehinnanguga. Iga kord kui teemaks on meeste välimus (vahet pole mis kehaosa), siis ilma pikema jututa hakkavad nad kohe naisi sõimaama.

Naisi sõimatakse siin tõesti igast asendist, küll on litsid, küll on mõrrad, küll on kibestunud tädid ja jumal teab mis veel. Selline on meeste arvamus naistest. Kes siin kunagi vaidles vastu mulle, et siin mehed naistesse hästi suhtuvad ja ei ole mingit viltu vaatamist. Hetkel pole ei tea ma siin foorumis ühtegi veidi aktiivsemat postitajat, kes poleks meeste käest sõimata saanud.

Eriti õelaks ja vihaseks saavad aga mehed siis, kui keegi julgeb meeste välimuse suhtes midagi öelda.
Mnjaa ... kehvad lood, kui meeste enesehinnang on nii madal.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:16
mingid tundmatud nimed, pidin googeldama. härg su pildil näeb ilma kangita ja rahuolekus lihastega umbes samasugune välja kui su timo. võibolla isegi väiksem, kui ta väikseid käsi ja suht peeneid randmeid silmas pidada. no ma ei tea, mees kes võistleb ilus, kõlab nagu volüümikas
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:16
ära siis mõnita eesti sportlaseid.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:17
kiremorvar, sa kõigepeal saa selliseks nagu Timo on. Äkki siis keegi unistab ka sinust vahelduseks.
Kui sul endal välimust pole, siis pole vaja ka jaurata siin teiste kallal. See, et sa naistele vaid sitasti ütled, ei aita su välimusele kuidagi moodi kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:20
Kõige õelamaks muutuvad mehed siis, kui on saanud naisterahvalt korvi ja seda korduvalt. Ilusas ja seni ihaldatavas naises hakatakse korraga puudusi leidma, muututakse hästi vaenulikuks ja üritatakse igati naist maha teha. Huvitav on see, et vastupidi meestele ei tule naised kuskile kaeblema kui keegi neid pole tahtnud, sellised asjad vaikitakse maha, mitte ei tulda oma lüüasaamisi avalikult kuskile tunnistama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:22
ma ei pea mingi timo olema, aga sul pole mingit õigust eesti sportlasi mõnitada. tõin need nimed siia ainult selleks et sulle tõestada sinu suurt rumalust, eestis on palju sportlasi kes on üle 185 cm pikad ja kaaluvad rohkem kui 110kg ja on VORMIS. see et sa mitte midagi tegelikult ei tea, sa ei tea isegi eesti ajalugu, nii et äkki sa ise tõmbad oma rumalusega tagasi?
ei ole mõtet rebida kuskilt fitnessist välja pilti ja öelda - mulle see mees ei meeldi, kõige pealt meeldi talle ja siis kuku hindama. ja kes see hindaja ise on, mingi paks mägrapall kes nüüd ohib kuidas talle liiga tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:24
PushUp, meeste ja naiste vahe ongi see, et kui mees ütleb, et tema ideaalvälimusega naine on Cindy Crawford, siis naised ei hakka teda sõimama.
Aga kui naine ütleb, et superilusmees on Eduardo Verastegui, siis tuleb sellist tulist tõrva, et anna olla. Põhiline jutt on see, et mingi ilueedi; mingi suvaline modell; siis hakatakse detaile arvustama ja lõpuks kui muud moodi ei suuda asja lahendada, siis tuleb jutuga, et tal on kas naine olemas, või ta ei vaata sinutaolisi
Seda võimalust, et aktsepteeriks naiste arvamust või kriitikat. Oi ei. Enne nöör kaela, kui nõustub sellega, et ta polegi see maailma kõige ägedam kutt.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:25
ära otsi nüüd kedagi kellele pugeda
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:27
jeerait. kellelt siis mina näiteks korvi sain, või millal?
ok, kui jutt oleks mingist rippuvate kõhtudega paksmagudest, kui nende välimust kaitsta, siis ok, mõne naise aju võiks ju seda mingi õelusena käsitleda, ja hästi, mingi loogika selles ka oleks, aga kui treenitud kehaga spordimeestele ka vesi peale tõmmatakse, siis ootad tõesti, et sellele peaks takka kiitma?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:29
no see naine kes treenitud mehe keha maha teeb ongi ise suht krõhva olemisega. ta teab ju et ta ei võlu kuidagi sellist meest ja siis teebki maha.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:29
Sulle pugema. Hull peast.
Mina olen märganud vastupidist. Seda, et mõni mees (kiremorvar) lausa hullub mu järgi. Kuna aga minuga suhtlemisvõimalus puudub, siis praalib foorumis, et minu tähelepanu võita ja, et äkki tuleb päev, mil ma temaga suhtlema olen nõus. Seni püüab olla lihtsalt orbiidil ja võimalikult nähtav.

Vihkamisest armastuseni või vastupidi. Midagi sellist võiks olla selle pealkiri. Ja kui keegi ei usu, siis vaadake. Kohe tuleb sõimukiri koos igasugu eituste ja muu lauluga Päris huvitav. Millal feikkontode alt krjutama hakkab
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:31
nsm, ma olen ülimalt rahul kui sind siit ära kustutakse, ära ausalt hakka mingit jama mulle pähe määrima. ma anna 50€ kui sulle konto blokk tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:32
Nu nii. Seda oligi vaja tõestada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:32
milleks ma sind sõimama pean, ma ütlen kohe avalikult ja otse ära mida ma sinust arvan, mul pole mingeid varikontosid selleks vaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:34
Head ööd mu lilleke.
Homme tulen tagasi, siis suhtleme siin jälle. Ära ütle, et sa ei suhtle. Küll sa suhtled. Sa ei suuda minuta
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:34
1. A ei tea sportlasi, kes kaaluks nii palju ja oleks naa pikad.
2. B toob näiteid tegevsportlastest, kes midagi sellist on.
3. A tõmbab näidetele vee peale.
4. B tõmbab A-le vee peale.
5. A toob oma näited (eelnev jutt käis sportlastest nende kahe dialoogis) hoopis noorpõlves spordiga tegelenud, kuid tuntuse saanud ilueedina ning laulja-modell-näitleja kompoti.
6. A sõimab B-d, B sõimab A-d.
7. Vaprad ja Ilusad jätkub
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:35
ära tule parem tagasi, maksa kätte
˅ näita rohkem ˅