Foorum
2011-08-28 16:00
tahaks teada,et kuidas ühel inimesel on kaks avalikku kontot.kas siis on nii,et kellegil on erilised privileegid adminnide eest!ma arvan pärast seda kustutatakse see teema ja mind blokitakse aga kaua selline asi siin käib???keegi omab kahte avalikku kontoit ja võib sõimata räigelt,ning teda ei blokita!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 16:06
antikrist, iha ei ole selline portaal, kus eeldatakse isikukoodi põhist regamist. siin võib olla ühel inimesel üks konto, kaks kontot või soovi korral ka sada kontot.
muide, mis vahe on avalikul ja salajasel kontol? kuidas need siin eristuvad? kas nii, et ühe olemasolelust on sm. antikrist teadlik ja teisest ei ole?
ja üleüldse antikrist, mis sinu probleem tegelikulult on?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 16:11
mingit probleemi pole ajan õiglust taga ja ära kuku kohe siin esinema.kindel teema,miks nii eiratakse oma tehtud eeskirju siin.nimelt kiizukas ja infinity666-õhe inimese pildid,isegi ehted on samad.kas ma ajan mingit jama tahad sa mulle õelda.tundub sul on probleemid mingisugused kui siin sarkastiliselt esined.mul suva mis sa ajad aga see on konkreetne rikkumine!!!!!!!!!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 16:51
antitropp, lõpeta sonimine, iialgi ei saa sa väita mingist kahest kontost, kui sa inimest ei tunne. ma pole kaua aega sellist debiili näinud, sind kyrbik blokiti, kuna rõvetsesid paljudega, millist fcing õiglust sinusugune pidalitõbine taga ajab. vorbid endale hunnikus varikaid ja räägid õigluse tagaajamisest, sa vist mingi narkar, katus, kui selline ammu kadunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 16:55
ja päris kummaline kokkusattumus, kus pushup püstitanud mingi imelise teema, kraaksud mu nime vahele.
ja sellise teemaga astus lavale foorumis ka pussu, oioioi, peaks ju jumalast ajudeta olema, kui ei oska 1+1 kokku liita, urr kui taibu, nii nunnulik.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 17:45
Ehk on Kiizukal kaksikõde Vanast harjumusest ostavad sarnaseid ehteid.Aga see tähendab kahte isikukoodi.
Kaks erinevat isikut.Tõesta vastupidist.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 18:55
pole mingit kaksikõde,ära aja jama,sa caribian oled nõõd uue konto teinud,kas eelmine pandi paika,ehk oled ise selle vanamemme sugulane,et teda kaitsed.iga loll saab aru,et need kaks kontot õks ja sama inimene,pildid on analoogsed ja rates olid ka samad pildid.vahe on selles ,et osad kiizuka pildid on tuunitud aga infinityl näeb isegi seda ära vajunud kortsus keha.häbi naised,kahju teist,ega jah kui nii vanalt enam teid keegi taha,ehk on aeg vanadekodusse minna ,saate seal kahekesi intriige punuda!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 19:27
hea pervar kus sa teda veel jälitanud oled
räägi nüüd välja, kelle varikas sa oled, või oled kohe täitsa ise originaalpervert
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 19:49
Kes punub intriige?Mitte keegi peale sinu enda ,Antitropp.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 23:09
sellised tolgused, on suht haiged, antitropp on pervar, pervatar.
olen ju tunnistanud, jube nagu öö, kortsud lohisevad mööda maad, segavad käimist.
panin vanadekodusse ennast järtsi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 01:02
Kiizukas..unusta tropid...elu l'heb edasi ..ja vanadekodus pole sulle kohta veel oled kaunis naine
K[ll tundmatu minu jaoks kuid kena
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 08:20
antikrist, milles su probleem tegelikult on? Igas teemas sõimled sa kiizuka üle, teed lausa temanimelisi teemasid.
Kui sul on temaga probleem, siis püüa see privatselt lahendada, pole vaja oma üllititega foorumit läbustada.
Vaieldamatult on ta ilus naine ja sinusugene ajukääbik ei küündi temani. Ei vaimselt ega füüsiliselt!
Ja tee ka omale mitu kontot, keegi ei keela
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 17:21
anti, vaat astud selle rate jutuga totaalselt ämbrisse. liidad mind teise kontoga, kuna pildid olid rates samad, mul oli kunagi seal jah konto, aga aktifotosi ei lubata seal riputada, nii, et ära häma. kas ehteid nii lähedalt näinud, et tead väita, juskui ühesed, ehk paned hinnadki paikka, palju miski maksis. appike, ei saa ju nii loll olla, jumal anna kannatust.
˅ näita rohkem ˅