Foorum
1
2
2011-09-02 00:57
Vot ma ei saa aru nüüd. Miks just ÜKS peab olema? Miks ei või MITU õiget olla?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 02:35
kui ühte õiget pole,siis tulebki mitu õiget otsida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 08:26
parma. Vastus sellele küsimusel peitub küsimuses, et kas inimene on monogaamne või polügaamne. Kui naisel on korraga mitu partnerit (ei pea silmas üheöösuhteid), siis selle n.ö ametlik nimetus on polüandria. Kas polüandria tähendab kellegi jaoks litsiks olemist?
Monogaamsete inimeste jaoks ongi ta lits, sest nad lihtsalt ei suuda aru saada inimestest, kes on teistsugused.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 09:10
Ei mingit litsiks nimetamist. Mina valin iga asja tarbeks oma ala hästi oskava persooni.
Olgu see siis mistahes seksi liik.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 09:27
kurat sellest sõnast täpselt aru sabki!juba Tammsaare tõde ja õiguses ..kui vargamäe peremehed kõrtsus jõid ja maha sülgasid..öeldi :Litsid mehed need vargamäe peremehed...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 10:03
parma. Sa pole pole mongogaam ka. Onju.
Need litsid, perverdid ja muud meelitusnimed tulevadki nende poolt, kes sellest asjast aru ei lihtsalt ei saa. Monogaamse inimese jaoks on ja jääb arusaamatuks see miks meie käitume nii nagu me käitume. Võime ju selgitada aga üldjuhul räägitakse erinevates keeltes ning lõpuks on ikka nii, et ühed on ülel pool ja teised teisel pool aeda.

Minu pärast nimetagu kuidas tahavad, litsid, perverdid, mis iganes. Kõigile ei saagi meeldida ja kui ikka inimene sind solvata üritab, siis pole vaja temaga suhelda. Püüda selgitada sünnist saati pimedale milline näeb välja päikesetõus, käib meil ilmselgelt üle jõu.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 17:28
ma olen ikka selle poolt, et ühiskonnas on teatud mehanismid mille vastu astumine ei ole mõtekas. tegelikult ühiskond ei aksepteeri litsilöömist kummagi soo suhtes, halvasti vaadatakse mõlemi puhul. naised lihtsalt arvavad et litsmeest tuleks karistada ja kui seda ei toimunud, siis nagu oleks meestele rohkem lubatud. kui naine lööb litsi, siis hindavad teda litsiks just teised naised, mehed teevad seda natuke teise nurga alt, pigem kui nad jäid ilma või sai neil isu täis.

kui vaikselt toimetada siis ei jää küll kellegile jalgu. ma ei usu ka et kunagi maailmas tekib selline olukord kus kõigiga seksimine on heaks kiidetud tegevus. maailm on keeruline ja üheseid seletusi ei ole, aga mingi suur süsteem peab olema mis inimesi kogukonnas hoiab.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 18:22
http://en.wikipedia.org/wiki/Slut

Selgub,et isik,kellel on mitu seksparnerit korraga on ikkagi lits.Lits on lõdva,olematu moraaliga isik.Tavaliselt kasutatakse naisoost isiku kohta.Meessoost kodaniku kohta kasutatakse sõna hoor(malewhore).
Paljas tagumik ei tähenda suurt midagi,kui siis tegemist homoerootikaga.Palja tillililluga meesisik on lihtsalt liputaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 18:32
mis homoerootika, miks mitte heteroerootika? palja nibuga naine on siis kes, ka liputaja?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 18:47
ei saa jälle kordamata jätta (vana)rahva ütlusi nagu "Kõik on litsid, kellel pu..id" ehk siis "iga naine on oma mehe lits"
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 18:51
no selline suhtumine iseendasse on ka kuidagi odavate killast, rohkem allaheitliku naise teema
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 18:56
mitte seda...ma arvan, et üks pole teisest parem
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 22:31
Aga mis selles k64 ütluses siis niiväga valesti oli? Naine peabki olema OMA mehele lits voodis, kokk köögis...jne. Või tahate, et oleks vastupidi? Või et naine oma mehele kokk nii voodis kui köögis ja mees käib ikka naabrinaise juures?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 22:34
Milleks litsi kööki lasta, seal ikka kokk ja kui kokatud, siis aega voodis litsi lüüa
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 22:43
Õige Aga litsi lüüa ma ei soovitaks, see klassifitseerub juba naistevastase vägivalla alla
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 22:45
Õige Aga litsi lüüa ma ei soovitaks, see klassifitseerub juba naistevastase vägivalla alla
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 22:48
Pole hullu, kui lööb, siis ARMASTAB ja pärast aega köögis haavu lakkuda ja sinikaid jäätükkidega ravitseda
Muide, naabrinaine on kah inimene...egas temagi suu pole seinapragu
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 23:39
Ah et siis kohe nii lits naine see naabrinaine, muudkui suhu ja muudesse pragudesse talle jagatakse lööke
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 23:46
Ei noh, mis ta nüüd litsim on, kui teised naesed...üks tõug ju kõik siuke ilusam ja kvaliteetsm
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 09:45
litsid mehed on torumees ja postiljon, lits naine on naabrinaine
˅ näita rohkem ˅
1
2