Foorum
1
2
2011-08-28 14:20
kui vallalisel naisel on erinevaid sexpartnereid ,kas ta on siis lits?Kust maalt üldse võib väita ,et naine on lits ja kes on siis vabameelne ja sexi armastav naine
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 14:22
milleks üldse sedasi juurelda, kas naabri arvamus on tõesti siis nii oluline?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 14:26
noh eks kõiki meid saab mõjutada, aga kohe ennast litsiks pidada või ise juurelda, mida see annab. ongi ju ainult kaks valikut, olen lits ja ei ole lits. tuleb kulli ja kirja visata ja tulemusega leppida
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 14:45
lihtsalt , tuli jutuks ,et kes see lits siis ikkagi on ,ise arvan et kompleksides mehel on kõik naised litsid siin portaalis kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 14:48
kui naine väidab, et tal igal nädalal mõni uus partner(sex), siis tänan ei (lits mis lits)
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 15:06
kaunitar30-kõige tähtsam on oma enesehinnang ning austus enda suhtes.
kompleksid on meestel kui ka naistel.
kellegil pole õigustust teadmata ,tundmata inimest pidada litsiks.ja seda kindlasti ei tee ka paljud mehed siinses keskkonnas.
arvamused jäävad arvamusteks ja sealt ka vastust leida pole võimalik mitte kunagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 15:20
Nojah. Aga kui naine on leidnud kellegi ja temaga ka seksinud. Ja naisele saab selgeks pärast esimest õhtut/ööd, et see mees pole siiski seksuaalses mõttes sobiv. Siis tuleb ju otsida uus? Või millised võimalused veel on? Küsimus on pigem, et mitu konna tuleb läbi suudelda, et see "õige" prints üles leida. Samas ei ole ju mõtet pärast tutbvumist seksiga viivitada, sest kui see ei sobi, siis on kõik ülejäänu ajaraiskamine. Seda on paraku kogemused näidanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 15:21
Nojah. Aga kui naine on leidnud kellegi ja temaga ka seksinud. Ja naisele saab selgeks pärast esimest õhtut/ööd, et see mees pole siiski seksuaalses mõttes sobiv. Siis tuleb ju otsida uus? Või millised võimalused veel on? Küsimus on pigem, et mitu konna tuleb läbi suudelda, et see "õige" prints üles leida. Samas ei ole ju mõtet pärast tutbvumist seksiga viivitada, sest kui see ei sobi, siis on kõik ülejäänu ajaraiskamine. Seda on paraku kogemused näidanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 15:24
no kui ise ei kiitle siis saab väga vaikselt asju ajada. näiteks mina oskan väga hästi oma ülimalt uudishimuliku naabritädi eest oma elu varjata
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 15:40
kirekas, no eks naabritädi ole ka ilusa poisi peale juba silma visanud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 15:41
foxy: Kui neid seksuaalselt sobimatuid juba liiga palju saab, tekib juba küsimus, mida või keda naine üldse otsib / tahab.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 15:47
tädi on üle 70ne, aga nii terava silma ja kõrvaga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 15:49
No mehi ju väga sagedasti litsideks ei kutsuta millegipärast
Kui aga naisel on samaaegselt erinevad partnerid saab ta kindlasti selle tiitli kaela.
Isiklikult arvan ka, et vabameelne ja sexi armastav naine peaks püsiva partneriga hakkama saama
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 15:55
pushup, üldiselt nõus. Aga alati jääb küsimus, mis on kellegi jaoks liiga palju või parasjagu. See võib olla isikuti üsna erinev. See, mis sinu jaoks on parasjagu, on võibolla juba naabritädi jaoks liiga palju
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 16:27
no mina olen küll üsnagi roppu sõimu naistelt saanud kui ma olen neile eitavalt vastanud. eks ikka litsiks sõimataksegi pettumusest. need naised kes ise vähem ettepanekuid teevad, nemad pettuvad vast vähem ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 16:33
Naine kes teeb tegusid ja palju, kuid kellest keei ei räägi seljataga, see naine naudib elu.
Kes aga teeb asju ja terve linn teab või kelgib mis ta on teinud( eriti veel paljude inimeste ees) vot see on lits küll. Ta ei oska valida vist.
PS. Pussukal on mingi järgmine hoog vist peale tulnud. Muudkui vanu pilte riputab ülesse , mingi hullem nostalgia hoog vist? Igatsed seda aega kui sa veel noor ja ilus olid? Noh eks see ilu ole ka ju vaatajate silmis, preili kes omale nimesid valib oma plakati iidolite hulgast ei saagi vist muidu kui samastab ennast oma plakatimaailma iluga.... Tee natuke füüsilist trenni ja sebi omale uuem makeup, peaks abiks tulema tegelikult küll!
Või kuidas siis????
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 16:58
vaba ja vallaline naine vabal maal, teeb mis tahab ja kellega tahab, kes saab keelata või pahaks panna. Hea meelega osaleks mõnel moralistide põletamise üritusel
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 17:42
Kaunitar30!Sinu välimusega naine võib endale lubada tunduvalt rohkem,kui mitte nii atraktiivsed sookaaslased.
Litsiks sõimavad need,kel pole välimust,kes ei ärata huvi vastassoo hulgas ja mehed,kes ei pääse Sinu voodisse.
Härrasmees ei kasuta kunagi sõna lits,sest pole vajadust.Härrasmees ei suhtle litsidega.
Sina suhtled ju ainult härrasmeestega-seega pole mingit põhjust end litsiks arvata.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 17:51
milline see härrasmees veel on? mina eeldaks härrasmehelt proua olemasolu, temal ei tohiks võõraste naistega üldse mingit pistmist olla peale kaabu kergitamise
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 17:54
kaunitari varasematest sõnavõttudest võib järeldada et ta mitte alati härrasmehi ei eelista?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 17:55
Härrasmees ehk gentleman ei ole suhteseisund.Abielu ei tee kedagi härrasmeheks,ainult abielus meheks.
Härrasmees on "state of mind",käitumiskoodeks.Kaabu pole ilmtingimata vajalik aksessuaar.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 17:59
raamatutest ma küll mäletan midagi muud, dzentelmenid olid alati abielus vanemad meesterahvad. noor mees ei saagi olla dzentelmen, sest eeldas ka teatud elupagasit ja vanasti vanad mehed ei olnud üksikud. üksik vanamees ei olnud ühiskonnas respektitud kuju.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 18:03
http://en.wikipedia.org/wiki/Gentleman

Sõnaseletus.Härrasmees on noobel mees,kes käitub viisakalt,kes on kindlustatud jne.
Abielus olemise või mitteolemise kohta pole midagi öeldud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 18:10
noobel-noble, ehk siis sinivereline, aadlisoost.
mõned muidugi olid ka isehakanud, sherlock holmes näiteks. üksik, pede ja narkar, aga ikkagi gentleman.
üldiselt on suht tropp tegevus sorida teise pesus ja rahakotis ja magamistoas, kelle see asi peaks olema, ja kui keegi on nii tropp, et selle oma asjaks teeb, siis keda sellise arvamus kottima peaks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 18:17
Kas härrasmehed käivad siis iha.ee-s kirjaoskamatute naistega suhtlemas? julgen kahelda nende dzentelmenlikkuses
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 18:26
Kusjuures olen täheldanud et naised kasutavad oma sookaaslaste kohta sõna lits kordi rohkem kui mees mõnest naisest rääkides, va sellised varateismelised tatikad kellele on see mingi vajadus nii rääkida. Niiet kui naine ütleb kellegi kohta lits, siis ju see oli temast parem ja tegijam, kadeduse uss on sees. Küsimus on alati motiivis, mida selle sõnaga lits öelda soovitakse või mis varjundit soovitakse jutule kellegist anda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 19:41
Härrasmees on selline mees, keda kirjeldatab Sting oma laulus "Englishman in New York". Stingi ennast võib ka kahtlemata härrasmeheks pidada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 19:48
neiuu23.Õige tähelepanek,siin saidil härrasmehi tõesti ei käi.Ehk paar härrasmeest siia ära eksinud.Erandid,mis kinnitavad reeglit.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 19:51
Seda teemat ei püstitanud ma enda näitepõhjal,vaid lihtsalt ühe naisteõhtu teema ,seega ei ole mul ei härrade ega prouadega siin saidil mingit pistmist või minu eelistustega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 19:54
Seda ei ole keegi arvanudki.Milleks Sulle konto siin?Sinu välimusega naine leiab reaalist ja valib.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 19:56
JLo ja milleks sulle siin konto, juba mitmes? Sinu välimusega peaks kah ometi ju reaalist leidma ja valida saama?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 19:59
Ma ei tutvu.See on kõigile juba ammu selge.Muud huvid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 20:11
JLo-sina otsid neid paari härrasmeest,kes siia eksinud on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 20:25
Need juba leitud
Muide,päris põnev lugemisvara.Hästi vanad foorumiteemad.Enne minu aega.Tõsieluromaan.Soovitan!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 20:29
jep seda ta on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:48
Pole härrasmehi, pole ka prouasid ja preilisid. Kõik üks suur harimatu töölisklass.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:53
Poris on mõnus püherdada.Nagu Mjkhan ütles,et vähemalt pühapäeviti Mõnna-mõnna.
isegi puhata ei saa ilma netti logimata.Sõltuvusilmingud Pori on hea,pori on väga hea
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:59
Kindlasti on sõltuvus. Muidu inimene istuks ja jooks soojal maal veini, mitte ei passiks siin.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 22:40
Kusjuures ei ole soe,välistemperatuur hetkel +10,Kazbegis.See on küla ja teha pole siin väljas midagi.
kogu pidu käib minu hotellis,lobby-baaris.Kohalikud muide kõik relvastatud.huvitav,kas neil peab relvaluba ka olema?
Kaitsevad meid?Kelle eest?Kohalike pervode eest?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 01:00
JLo-vaata kui hea siis olla kaitstud,pestud,kammitud.
mis sa neid pervosi ikka kardad? vallatlevad veidi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 08:32
Vallalisel naisel on mitu sekspartnerit ainult tervitatav nähtus! Pooldan igati!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 19:10
Oh,Risto! Siin pole mitte ühtki pervot.Puhta härrasmehed. Relvastatud seetõttu,et asume vene piirile väga lähedal,terve linna mehed on nn.kaitseliidus.saavad eritasu ka veel.Välismaalaste konsentratsioon siin kõrge ja lihtsalt ollakse valmis.
Muide..ei mingit võrdõiguslikkust ..minu isiklik instruktor tassis nii enda kui minu varustust täna terve päeva.Eesti mees oleks kindlasti paar lisaraskust mulle kanda poetanud.Überseksikas mägilane ,tee või rahvusvahelist seksi
vabal naisel võibki mitu partnerit olla...kisub grupikaks
Peale tänast briefingut kavatsen mõned härrasmehed pühendada Iha salajasse maailma teevad kontod,tutvuvad ja naised saavad lõpuks ometi võimaluse tutvuda tõeliste meestega. Ei mingit võrdõiguslikkust.Mees teeb,rassib ja rabeleb.naine võib lihtsalt meritähekest mängida ja mees suudleb maad naise jalge all.Maine paradiis.
Kui sõjalis-sportlikud mängud lõppenud,ootab kahheetias ojadena voolav vein....ja uued mägilased
Issand,kui hea on olla vaba ja tutvuda überseksikate mägilastega.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 19:50
JLo-selge . mitme lamba eest saa nüüd loosi lähed?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 19:50
oo jaa see on tore maa ja toredad inimesed, ja kaukasus on midagi hoopis muud kui teised mäed. head laadimist sulle
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 20:20
kle caribian, alles sa kirjasid oma überrikkast mehest.... läksite lahku vä?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 14:59
Mul ka üks tuttav vallaline sõbranna, kuna ma kohtan(kepin) teda harva siis mul lausa hea meel, et ta minu peale pole kindlaks jäänud vaid kasutab ka teisi võimalusi...egas ta seepärast lits pole, vaid kasutab ka võimalusi oma ihade rahuldamiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 16:11
ihad tulebki rahuldada mujal,mitte iha foorumis
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 23:01
kui püsisuhte kõrval tuleb mujalt võtta, siis see püsisuhe küll pole mõttekas...
parem leida mees, kes sulle kõige paremini sobib
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 23:05
teema oli vabast ja vallalisest naisest. sellest, mis sellest on, kui tal on sekspartnereid rohkem kui üks. Ma eeldan siin, et saad samamoodi aru, et regulaarne sekspartner pole veel püsisuhe, selles mõttes mida üldiselt silmas peetakse, kui püsisuhtest räägitakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 23:20
vallaliseks võib ennast kuulutada ka naine, kel tegelikult püsisuhe olemas...
ei pea silmas kooselu
kui vabal naisel mitu suhet käsil, pole ta järelikult leidnud veel seda ainumat ja õiget...
˅ näita rohkem ˅
1
2