kiremorvar - jah, eksid (kui tahad teada, milles, siis vaata oma vastust 2011-09-06 21:13:23)
sinu pingutused selles osas, kuidas ma tutvun-suhtlen, ei vasta tegelikkusele.
seda, et ma teeks ennast hästi huvitavaks ja siis hästi kättesaamatuks (nt kaoks teise eest kuhugi), et siis hinge kinni pidades mingit vastust ootama hakata... seda ei ole.
ma olen kogu elu natuke pujään olnud, ainul selle vahega, et ma olen naine. mind enda poole saada pole kellelgi eriti kerge olnud, sest ma ei vasta nendele enamlevinud ootustele, mis osadel naiste suhtes tekkinud on.
ma sain aru, et sa arvasid ennast mind kirjeldavat, aga tegelikult kirjeldasid enamlevinud müüti käitumises. ma vihjasin ka enne veidi sellele, mida naised teevad. ma ei tunnista neid tavasid ja ei ole kunagi seda teinud.
neid mänge, et ma n-ö seon mehe enda külge kinni ja siis hakkan vaikselt neid nööriotsi tal lahti harutama ja teda vabaks laskma, ise endamisi lootes, et kohe minekut ei tehta, saaks ka mängida, kui ma ainult tahaks, aga ma ei ole seda vajalikuks pidanud.
mul sujuvad suhted teisiti, mul ei ole mingit kuiva kavandit ees olnud.
ei ole kedagi kinni siduma pidanud. esiteks - ma ei taha teha midagi enda ja teise tahte vastast. ja teiseks - ma ennem lasen teise kohe vabaks ja siis lasen tal ise otsustada, kus ta tahab olla.
ma ei istu kogu aeg konksuga kalda peal ja ei oota kala. kui kala peaks olema, siis on hea. kui pole, on mul ka hea olla.
st et mingit pikka tutvumiste, suhete katkemiste ja pettumuste ahelat selle taga pole, kui sa seda arvasid.
kust sa võtsid, et ma kõvasti tutvunud olen? või selle, et ma preagu ei taha tutvuda? ja kui ma seda ei teegi, kas siis peab kohe midagi minuga valesti olema?