Kes see siin hiljuti kõiki kibestunud tädideks sõimas? Võib ju olla, et keegi käib su konto alt siin sõimamas.
Aga, teemal miks siis need homod paremad on.
Üks asi miks paljud naised seda ütlevad on nende välimus. Homomees hoolitseb enda eest. Muidugi on erandeid. Aga need lohaka välimusega homod paraku jäävad ilma, sest neid ei taha keegi. Aga suures plaanis homosexuaalne mees hoolitseb enda eest väga. Ehk siis jäävadki kõigile rohkem silma. Naised ju samamoodi vaatavad välimust ja ilus mees, andke andeks ei jäta kedagi külmaks.
Aga isiklikul tasandil. Vot siin võin öelda, et mul pole ühtegi homosexuaalset tuttavat kes oleks labane ja räuskav. Vastupidi. Tegemist on väga viisakate inimestega.
Teiseks, pole olemas parimat sõpra kui homo. Kui mu üks vanematest suri, siis see inimene kes aitas mind igas mõttes oli just homo. Sama moodi, kui peale Ikla piiripunkti autol radikas kell 4 öösel saba andis, oli taas homo see mees, kes tõusis voodist üles ja sõitis kohale ilma pikema jututa.
Kui mu tellitud külmkapp maja ukse ees maha pandi ja ma ei palusin kedagi appi, kes saaks aidata selle tuppa aidata toimetada. Siis oli jälle homo see inimene, kes jättis trenni pooleli ja kihutas kohale, et ma ei peaks ukse kõrval tunde ootama.
Neid näiteid on palju.
Mina pole süüdi, et ühed mehed on loomult meeldivad, abivalmid, sõbralikud ja hoolivad. Kui sa elus haiget saad (on keegi, kes poel saanud?), siis heteromeeste ego sõidab sinust üldjuhul teerulliga üle.
Vaadake siinse foorumi meeste postitusi. Mina ei tea miks heterod on nii tigedad, vihased, õelad ja pahatahtlikud.
Siis tekibki küsimus, et miks sõimab üks mees teist pederastiks jne, kui ise inimesena ei suuda isegi selle teise lähedale jõuda. Siit ka minu alatine kaitsekõne homo ja bi-sexuaalsete meeste ees. Lihtsalt jube onvaadata, kuidas mehed, kes ise käituvad labaselt, alatult jne sõimavad neid, kes on tõeliselt toredad inimesed.
Jätame sexuaalsuse siin kõrvale. Jutt on inimeste olemusest. Homosexuaalsed lihtsalt on teistsugused ja kahjuks oluliselt meeldivamad. Need on kogemused, mitte arvamus või mingi internetist kopeeritud kellegi teise jutt.