mh. kiremorvar, aga mis valesti oli?
„inimeses tuleb huvi tekitada ja siis ta eemale tõugata (ah ma teen seda ainult parimatega) vot siis naisel tekib kohe huvi kui teised ka sind tahavad...“
sa lased teisel endaga suhelda ja ootad, kuni tal sinu vastu huvi on tekkinud, et siis ta endast eemale ajada.
kuidas sa ise oma tegu seletaksid?
äkki ma saingi sinust valesti aru.
normaalsetel ja tervetel inimeste kuulub see mingis koguses ka flirtimise juurde ja neile ongi nii seda teha vaja, aga osad ei tea ise ka, miks nad vahel teisest eemalduma peavad. nad ei oska seletada seda. vahel ei osatagi otse teisega suhelda ega oma tundeid teistmoodi edasi anda. mind huvitavadki praegu need, kes ei oska.
sinu puhul arvan, et asi pole ainult kerges flirdis. sa tahad ise suhtes see ostustav pool olla ja sul peab olema naine, kes laseb sul seda (vahel) teha. kontrolli tahad omada.
eitavat vastust taluksid sa raskelt. ennem oled ise see, kes äraütleva vastuse annab, või kuidas?
see, et sa vahetult peale huvi tekitamist kohe eemalduda tahad ja teised naised mängu tood, tähendab minu arust seda, et sa pole nais(t)e huvis enda vastu eriti kindel ja otsid sellele kogu aeg kinnitust.
kas ma oletan valesti?
ainus, mis sind huvitab, on see, kas naine tahab sind samamoodi või mitte, kas ta huvitub tegelikult sinust või kellestki teisest, aga otse naiselt selle kohta uurimiseks ei ole sul julgust ja siis katsud keerulisemalt vastuse saada, arvates, et see annab parema tulemuse, olgugi et otsetee oleks kindma - siis sa oleksid naiselt kohe vastuse saanud.
ja siin tekib kohe „aga“...
ma pakun, et tegelikult sa ei tahagi naise vastust kohe teada, sest kui see on negatiivne, siis sa ei suudaks seda taluda või siis tahad natuke oodata enne seda, kui ta loobuda otsustab ja selleks arendadki temaga veidi suhtet, et kindlamalt ennast tunda.
teiseks - sa kirjutasid, et sa teed nii ainult parimatega.
kes on „parim“?
kas see tähenab, et sa suhtled nii ainult nendega, kellest sina huvitud, aga kes sama sinu kohta ise ei tunne? kas sa üritad sulle kättesaamatuid enda kättesaadavaks teha või tahaksid ise teistele kättesaamatu olla?
või äkki erutavad sind naised, kes tahavad sind endale saada ainult selle pärast, et sa veel kümnene naisele meeldid? tahad võistlust? kas nii selgitatakse „parim“?
selge on see, et sa tahad tunnet, et ta sind tahetakse ja selleks on sul vaja naise huvi.
sina tahadki naistega mängida ja mida otsid, seda ka vastu saad. keeruline suhtlemine kindlustab ka keerulised suhted. seda tahadki?
ma olen arvamusel, et huvi ei saa eriti tekitada - see kas on teises sinu vastu enne olemas või mitte. vahel on otsekohesustest rohkem abi. milleks oma elu ise keeruliseks elada?
ps- vastupidi, ma ei taha meest omada. tallaalust ma ei vaja. mulle aitab sellestki, kui ma saan teist usaldada ja meie suhted on avameelsed. ma vajan ka vabadust. sa oled minust valesti aru saanud, kiremorvar