ma annan endale aru, et tegu on teistmoodi teemaga, kus peaks praegu mehi erutavatest vibraatoritest rääkima
(andku teised mulle andeks), aga ma nii tahaks kommenteerida kiremorvari kirjutist
eriti seda osa tema vastusest, kus ta kirjeldas naiste huvisid ( „...vot siis naisel tekib kohe huvi kui teised ka sind tahavad“) ja kus ta pidas asjade selgitamist väga suureks veaks.
kiremorvar, ma saan aru, et sa tahtsid oma nõuga ainult teisele kasulik olla ja aga anna mulle andeks, kuid see nõu ei kõlvanud sul kohe mitte kusagile.
kui sulle tundub, et sa pead naiste peal mingeid tehnikaid kasutama, siis olgu, aga naiste ees ära seda kunagi rääkima hakka. sellise suhtumisega lastaks sind kohe põhja (kui naisel natukegi tervet aru on).
ma tean, et mina laseks.
kauemaks kui pooleks tunniks mul huvi sellise mehe vastu poleks. see, kui vinge tegelane ta teiste naiste arvates on, teda ei aitaks. kui ma peaks ta kavatsustest teada saama, siis oleks kohe kadunud mees. miks peaks endast lugupidav naine sellega kaasa minema? ei pea.
ma ei leia, et nii oleks normaalne naistega suhelda. tegelikult ei hooliks keegi mitte kellegi arvamusest, ainult hoolitsetaksegi selle eest, et endal turvaline olla oleks.
olgu need kavatused teil kui head tahes, minu arust te mehed mängite ohtlikku ja väga keerulist mängu.
ma ei saa aru, milleks seda nii keeruliselt teil vaja teha on?
ei julge naistele otse oma arvamust avaldada ja tunnistada, kui ta meeldib?
äratõukamine huvi tekitamise eesmargil on samasugune müüt suhtlemises nagu naiste püüded ennast mehele kättesaamatuks teha. see suhtlemisviis on iganenud ja mittekellelegi vajalik ning kohe kindlasti ei taga see kellegi poolehoidu.
mis siis saab, kui naine sama ettearvamatuks osutub (tõukab endast eemale)? siis ei oska te naisega enam midagi peale hakata, kukuksite kohe läbi.
kui te tahate naisele anda signaali, et te ei suuda teisel moel naistes huvi tekitada, et te olete tegelikkuses suhetes ebakindlad ja kardate haiget saada (te ju ei taha, et teid samamoodi kasutatakse?), siis sellise signaali te oma teoga ka edastate.
selle käitumisega te ainult meelitate endale kahtlasi ja sama ebakindlaid naisi ligi.
kui otsite endale keerulisi suhteid, siis nii te neid korjategi, aga vale tee olete endale valinud.
teatud aja ehk annab see ka suhtlemises tulemusi, aga tegelikult lõpetate te õnnetutena ja samamoodi õnnetuks teete ka need, kellele te meeldida tahtsite.
kogu aeg ma sellega tegeleda ei soovita. üldsegi soovitaks endale ja teisele valetamisest loobuda ja alustada suhtlemist aususest.