Jah Push. Riietumine on tihti palju hullemini silma riiva kui see mille ümber need riided sätitud on. Mul on enda töökaaslaste pealt hea näide. Üks on sellin 176 pikk, kõhna, ei midagi (puusa, rinda). Ja nagu maailma kiuste on tal kõik riided täiesti sirge lõikega. See tema pikkuse juures pigem kaotab selle viimasegi puusajoone. Kui lisada juurde, et ta kannab veel terva ninaga lootsiku taolisi kingi ja kuklasoengut, siis üldpildis näeb välja täpselt nagu i-täht ilma täpita. Selgitada, et osta endale pluus, mille dekolteel on rüüsid või midagi ja seelik, mis pole mitte pudelsirge, vaid alt kergelt laienev, siis ta ütleb, et talle meeldibki selline olla ja tema arust pole naise rindade rõhutamine üldse mingi teema, ning kõik mehed, kes põevad tissifetiÅ¡it on lihtsalt jobud. :S
Samas me mõlemad töötame alal kus tegeldakse just naiste ja meeste tuunimisega. Ehk siis, kingsepp on meil kingadeta. Nagu ikka.
Samas teine tädi, kes on meil ikka kõva 110 kui mitte 120. Kannab disaineri riideid, mis on täpselt tema vormide jaoks tehtud, näeb tõesti välja super lux. Lihtsalt iga detail on nii pagana omal kohal ja kogu tervik näeb pakatavat harmooniast. Mis aga tema puhul on eriti märkimisväärne, et siis tema elukaaslane näeb välja selline, et võtab vist enamikel naistel põlved nõrgaks.
Paraku jah aga arvab enamus, et teksapüks või moes olevad retuusid (minu arust sobivad need vaid väga ideaalse vormiga jalgadega. vastasel juhul toovad just kõik efektid nähtavale) ongi ilus valmis.
Meestel tegelikult sama viga. Pükste ostmisel väga vähesed jälgivad oma kehaehituse eripärasid. Ma ei räägi õllekõhuga meestest. Nendega on igas mõttes keeruline. Täitsa tavalised mehed kõnnivad vahel ringi nii sukumatult sobimatute pükstega. Hiljuti käis kontoris üks noormees, kes oli ilmselgelt oma jalad üle treeninud. Tagumikust olid üsna normaalsed, eest selle eest liiga kottis ja siis kintsude osa liiga ümber. Sirge lõikega püksid kahjuks sellise kehaehitusega mehele ei sobi mitte kunagi.