Foorum
2011-08-25 10:45
nu need sadama marketid on ju orienteeritud naaberrahvale ja seal seda ülevoolavat volüümi juba jagub küllaga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 10:46
kiremorvar, kas ise mõtlesid selle kaloritabeli välja?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 10:50
Omadest kogemustest võin öelda, et üleriideid veel leiab, aga ilusa pesuga on juba kõvasti probleeme
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 10:53
Jah Push. Riietumine on tihti palju hullemini silma riiva kui see mille ümber need riided sätitud on. Mul on enda töökaaslaste pealt hea näide. Üks on sellin 176 pikk, kõhna, ei midagi (puusa, rinda). Ja nagu maailma kiuste on tal kõik riided täiesti sirge lõikega. See tema pikkuse juures pigem kaotab selle viimasegi puusajoone. Kui lisada juurde, et ta kannab veel terva ninaga lootsiku taolisi kingi ja kuklasoengut, siis üldpildis näeb välja täpselt nagu i-täht ilma täpita. Selgitada, et osta endale pluus, mille dekolteel on rüüsid või midagi ja seelik, mis pole mitte pudelsirge, vaid alt kergelt laienev, siis ta ütleb, et talle meeldibki selline olla ja tema arust pole naise rindade rõhutamine üldse mingi teema, ning kõik mehed, kes põevad tissifetiÅ¡it on lihtsalt jobud. :S
Samas me mõlemad töötame alal kus tegeldakse just naiste ja meeste tuunimisega. Ehk siis, kingsepp on meil kingadeta. Nagu ikka.
Samas teine tädi, kes on meil ikka kõva 110 kui mitte 120. Kannab disaineri riideid, mis on täpselt tema vormide jaoks tehtud, näeb tõesti välja super lux. Lihtsalt iga detail on nii pagana omal kohal ja kogu tervik näeb pakatavat harmooniast. Mis aga tema puhul on eriti märkimisväärne, et siis tema elukaaslane näeb välja selline, et võtab vist enamikel naistel põlved nõrgaks.
Paraku jah aga arvab enamus, et teksapüks või moes olevad retuusid (minu arust sobivad need vaid väga ideaalse vormiga jalgadega. vastasel juhul toovad just kõik efektid nähtavale) ongi ilus valmis.
Meestel tegelikult sama viga. Pükste ostmisel väga vähesed jälgivad oma kehaehituse eripärasid. Ma ei räägi õllekõhuga meestest. Nendega on igas mõttes keeruline. Täitsa tavalised mehed kõnnivad vahel ringi nii sukumatult sobimatute pükstega. Hiljuti käis kontoris üks noormees, kes oli ilmselgelt oma jalad üle treeninud. Tagumikust olid üsna normaalsed, eest selle eest liiga kottis ja siis kintsude osa liiga ümber. Sirge lõikega püksid kahjuks sellise kehaehitusega mehele ei sobi mitte kunagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 10:57
no nüüd saan mina ka kellegiga nõustuda PushUp.
seksikat pesu DD korviga ka saab La Senzast. kvaliteetne, aga maksab ka
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 10:57
Markxs: Nii ta on aga seal tõesti kenasi riideid ka ülekaalulistele ja suuremamõõtmelistele, isegi sealt endale vahest midagi rõõmustavat leidnud
Kaisukassike: No mida juttu? Mul on ka suuremad mõõtmed ja ei saa küll kurta et pesuvalikut pole, muidugi oleneb kust otsida, pesupoodides on piisavalt kuid sealne toodang on kallivõitu, ise leian vahvat pesu Seppälast, täiesti norm hinnaga ilusad brad, mul C 85, 90 mõõt ja vabalt seal saada, ka kaubanduskeskustes ilusat pesu suurtele naistele aga tuleb tihemini silmad lahti hoida, suured numbrid ei pruugi kaua alles olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 11:01
PushUp, mul läheb number paar suuremaid vaja.... Isegi spetspesupoodidest leian harva, mis sobib või just meeldib
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 11:03
No aga D numbrit ja koguni topelt ju saadaval küll. Neti poodides on kindlasti parem valik, iseasi kas keegi viitsib mingi tellimisega tegeleda jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 11:06
Rinnahoidjaid ja muud sellist leiab ikka jah, aga korsettte pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 11:09
Einoh, kui ikka oma keha tunned, et mis sugune tegumood sobib, siis netis on päris palju poode, kus saab väga kvaliteetset pesu ja ka suurused E+ on täitsa saadaval. Ise olen siiani rahule jäänud kaubamaja pesuvalikuga. Kuigi ka seal on vahel olnud olukordi, kus nagu suurust oleks aga sellist mis meeldib ja sobib ei pruugi leida.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 11:15
Netipoed mulle ei sobi, pean saama kohe proovida, et näha, kas asi sobib või ei
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 11:17
La Senza, kvaliteetne ja kallis? Seda on küll sama emaettevõtte VS, kuid LS on rahvakas. Seppälä, Sadamarket, wtf. Sadamarketis parajad karnevalipoed läskidele soomlastele.

Caribian tuleb ja teeb teile uut ja vana. Ma pean nõustuma.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 11:17
La Senza, kvaliteetne ja kallis? Seda on küll sama emaettevõtte VS, kuid LS on rahvakas. Seppälä, Sadamarket, wtf. Sadamarketis parajad karnevalipoed läskidele soomlastele.

Caribian tuleb ja teeb teile uut ja vana. Ma pean nõustuma.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 11:29
Kas Sadamarketis on midagi ümber tehtud. Aasta tagasi juhtusin sealt läbi jalutama ja kahjuks pean mina küll tõdema, et seal polnud miskit, mis silma oleks jäänud. Sellest ajast mul kerge eelarvamus selle kaubanduse vastu, mida seal pakutakse.
Ise peaks ütlema, et suhtearvult (kus kõige enam on ostetud riideid) eelistaks Kabamaja. Kuigi ka seal on vahel perioode, kus pole miskit eriti tarka võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 11:32
Ei külasta ka seda eriti tihti, aastas healjuhul 2-3 xda astun läbi. Pesu pole Sadakast eluski ostnud, aga mõned üleriided küll, eriti ei meeldi selles labürindis taielda ja müüjad ka agressiivselt pealetükkivad.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 13:59
Tänane Pesakond teemast

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/296130_270960959581595_118079068203119_1191213_3319274_n.jpg
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 14:03
discounter, takko, lindex, zizzi, seppälä, la senza - üldiselt väga häid poode tallinnas ikka küll, kust osta nii pesu kui kauneid riideid suurematele suurustele. marks&spenceris leiab isegi sukki xl suuruses. Kui ainult rahakott võimaldab, siis pole probleemi. Iseasi ehk just leida see õige disainiga ja mugav ja ka seksikas riietusese üles ja siis julgeda seda kanda.
Kui ikka beebist peale paksuks minna ja vaatamata arstidele-trennidele-toitumise jälgimisele jms lõpptulemusena ikkagi oled lihtsalt paks, siis ei jaksa enam ennast häbeneda ka ühel hetkel. Ma tean, et ma ei meeldi kõigile. Ma tean, et mõni inimene leiab, et ma olen laisk ja lohakas. Ma tean ka seda, et teine seltskond on neid, kes arvavad, et head inimest peabki palju olema. Või et kui sa oled paks, siis sa ei julge enda eest seista ning lased end ära kasutada kergesti, sest sa oled liiga südamlik ja ennast mitteväärtustav. See on täpselt sama nõme eelarvamus kui see, et ma olen laisk ja õgard, kes ei jaksa seksidagi, trennist ja muust aktiivsust nõudvast tegevusest rääkimata. Palju ka neid, kes arvavad, et paksul naisel pole võimalik mehi valida, peab ainult endasuguse võtma või leppima jääkidega, mis teistest üle jäävad.
Aga lõpptulemusena ei pea mina teistele küll midagi tõestama. Ja elu läheb ikka omamoodi, nii nagu tema tahab. Läheb ikka nii, et igaüks peab ISE oma elu endale meeldivaks elama. Ise valima ja ise vastutama oma valikute eest. Mina valisin selle, et ma EI VABANDA oma olemasolu ega olemuse pärast. Mul on õigus täpselt sama moodi olemas olla, nagu kõigil kõhnadel/saledatel/kondistel (kui te märkate, ka selle kohta on mitmeid väljendeid ja mõni neist positiivse ja mõni negatiivse värvinguga) inimestel. Maailm ongi imeline just oma erinevuste tõttu. Ja väga tore, et igaühe maitsele siiski maailmas ka sobivaid inimesi on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 14:09
Igasugu ideealkeha soovivatele inimestele on selline asi üllitatud. Kusjuures, need arvutused annavad tõesti väga viisaka naisekeha välja.
http://www.elu24.ee/211848/teadlased-leidsid-ideaalse-naisekeha-valemi/
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 18:31
Te olete raha peale vist väga kurjad.Tallinnast polegi võimalik midagi normaalset osta.Pesu leiab väga normaalse hinnaga..
http://www.ebay.co.uk/......CK,Ann Summers,Agent Provocateur jne.
Sama üleriiete kohta.Tallinnas maksis Armani sulemantel eelmisel sügisel 12000 eeku,sama asja tellisin Itaaliast ~7000 eeguga ja lisaks veel imekaunis pakendus koos tervituskaardi ja pähklikotikesega.
Kotid,kingad jne.....otsige netist.Lasteriided sama teema.10-Aastase poisi R.Laureni sulejope maksab Tallinnas 200 euri,Itaaliast tellides 93 euri.Sadamamarketisse palun ärge minge.Kohutav.
Registreerige end Paypali kasutajaks,sellega läheb ~2 nädalat ja shopake netis.Normaalne kaup,normaalsed hinnad.
Pealegi,meile jõuab nn.vananenud kaup,sama hooaja asju ikka vähe.
http://www.ebay.co.uk/..sealt saab edasi,Usa,Itaalia jne lehtedele.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 20:14
caribian- kannata,sest kaunis suvi veel kestab eestimaal.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 20:31
caribian,keda huvitab see,kus sa omale riided tellid ja palju need maksavad?See,et sul mingid firmariided üll ei tee sind rohkem naiseks,kui ükskõik keda meist Kui pakend on ilus,aga inimene ise seest tühi,siis ei aita firmakad ka
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 20:43
riietega on üks kummaline lugu jah tee ta valmis on hind üks , lisa miski nimi peale ja juba on hind kordades kõrgem , kvaliteedi ja hinna suhe ei ole raudselt paigas aga nu on õnneks lolle kes ostavad nime pärast asju vahet pole ka s netist või poest
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 20:51
Eh teid. Loomulikult on firma nimi tähtis. Mis siis, et asi situb seljas nagu sadul sea seljas, aga firma nimi peab olema. Kui see on olemas, siis on ka kohe ilus ja sobib.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 20:56
Siiski on tõsiasi, et pole nii rikas, et odavat asja osta. Riiete puhul siiski hind paneb kvaliteedi paika ja mõistlikum on osta kallim asi, mis peale esimest kandmist ribadeks ei lähe. Minu senine kogemus.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 20:56
lapse riie peab olema lapsele mugav ja kindlust pakkuv seal ei saa nii valida arvestades veel meie olematut valikut ja vahel tuleb seega ka üle maksta, kui leiad miskit mis on ok
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 21:11
Pole need kallid riided nii vastupidavad midagi, sest poole aasta pärast kaotavad nad suurema osa enda hinnast ja see peaks ikka super vilets kaup olema mis selle ajaga ribadeks kulub. Ja keda see huvitabki, sest selga neid niikuinii enam ei panda.
See vaid üks lõbu neile, kel rahaga midagi targemat teha pole
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 21:19
Oma varasema kommentaariga andsingi lingi,kust saab igasugust kaupa ja väga taskukohase hinnaga.Pole mõtet osta palju kallimalt.Ilmselt on valesti aru saadud.Lisaboonusena veel see,et tõenäoliselt sama asjaga ei jaluta keegi vastu...eriti,kui otsingusse kirjutada"unusual".Väga huvitavad asjad ja odavalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 22:55
Mitte, et just firmamärk kõige tähtsam oleks, aga ikkagi kipub olema nii, et teatud kaubamärkide tooted on kindla peale minek kvaliteedi osas. Mõne teise firma suhtes ei või iial kindel olla, mida saad. Ja mis on selle põhjuseks? Kaubamärgi tuntuks tegemine ei käi üleöö, see nõuab aega ja raha. Ja kogemusi. Mida kauem üks ettevõtte mingit toodet on valmistanud, seda kindlam saab olla selle kvaliteedis.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 09:59
Mul on pärnus üks tuttav tüdruk, kes tegeleb taanist toodavate "firma" riietega. Uskumatu, mis tegelased tal klientideks on. Nii mõnigi on päris kuulus ja käib "odavaid firmakaid" ostmas. Kes seda ei tea, et kust need riided on saadud, siis saab laia lehte mängida küll ja veel. Libarikkurid on ikka haledad kujud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 10:05
rikas ei ole see kes palju kulutab vaid see kelle tulud ületavad kasvavalt kulusid. neid nn rikkaid kel mersu ukse ees ja armani jalas seljas aga sööma lähevad ema juurde ja auto sõidab siis kui mõni sõber bensu välja teeb neid siin tln linnas küllaga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 10:20
Mul sõbranna mehe tädipoeg (vanus 35). Sõidab länkariga, riided ostab 2 hooaega tagasi olnud firmakaid, elab vanemate juures saunamaja teisel korrusel. Suvel käisime koos grillimas. Vend tuli siis oma ühe paki sibulavorstidega. Säästus 1.19. Esimene mees oli, kui Å¡aÅ¡lõki varrast jagati ja ka n.ö sõbra õlu järgi käeke sirutus ka kohe.
Mis siin ikka öelda, juhtub, kui emake loodus muud ei anna.

Mul õnneks on garderoob seinast seina, kui meeldib 1 eurine kleit, siis ostan, kui meeldib 200 eurine pluus ja raha ka pole ära laristatud, siis ostan selle. Kälimeestes oli hea kild. Võidab see, kel surres on kõige rohkem asju.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 11:26
Nii riiete ja paksuse, kui ka kogu muu kupatusega siin elus ongi nii, et erinevus on selles, et kes mida ja mis otstarbel teeb, on või kasutab.
Kas peetakse iseenda heaolu ja rahulolu silmas või üritatakse iga hinna eest ümbruskonda sobituda ja teistele meeldida või siis ka tahtes alati üle olla kõigist.
Väikse nüansilise erinevuse annab ka see, et kas seda kõike tehakse ülbe bravuuriga või siis vaikselt nina ette nohistades.
Väga väike osa inimestest on vaba ühiskonna ja arvamusliidrite ning meedia kujundatud arvamustest ja hinnangutest. Elame ühiskonnas, kus raamid on ette antud ja nii püütaksegi kasvõi ninast veri väljas nendesse ära mahtuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 13:11
mul ka seisab kommunaari jalavarje mõni paar... vähemalt aus firma oli... läheb enampakkumiseks ?
˅ näita rohkem ˅