Foorum
2011-08-24 17:50
Eks igaüks ju kiidab oma asja, olgu see asi siis milline tahes. Kes kiidab oma tublidust, kes õigustab laiskust. Oma parima äranägemise kohaselt arvab igaüks ennast normaalne olevat. Ainult, et kuskil pole kirjas, misasi see normaalne siis on. Objektiivses tähenduses.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 18:09
Ma tean ka mõnd üksikut naist,keda kaaluteema endast välja ei aja.dieete alustatakse igal esmaspäeval,iga kuu alguses ja igal aastal...lõpuni elustiili muidugi ei muudeta.Trennis käiakse kaks korda ja siis kaob igasugune huvi.
See feminism ei olegi muud ,kui paksude naiste enesekaitse....ise teenin,ise olen ja ise olen paks.Ja proovigu seda mulle keegi öelda!.Aastad lähevad ja siis saab sellest esteetikaprobleemist juba suur terviseprobleem.Lahendamatu.
Kui vaadata artiklite ja raamatute kogust,mis justkui õpetaks kaalu alandama....huvitav,kellele need on mõeldud?Miks nii suures koguses?Kirjutisi,mis kedagi ei huvita ei üllitata.Turumajandus.Järelikult huvitab ja väga huvitab.Mitte ükski naine ei taha paks olla.
Oh seda kadedust,kui keegi on sale ja trimmis.Tean ise paksude mammide reaktsioone....vihkavad pilgud...kui neid näen,siis tean,et näen superhea välja.
Väike kapsake õhtusöögiks?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 18:27
Päris huvitav oleks mõelda, et mida mõni inimene, kes siin hoogsalt sõna võtab oleks rääkinud 4 sajandit tagasi, või näiteks siis kui oleks mõnes muus kultuuris üles kasvanud. Rembrandti ajastu mehed hakkaks selle jutu peale raudselt naerma.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 18:30
me elame aastal 2011.See,mida keegi mõtles-arvas-naeris mitu sajandit tagasi ei oma mingit tähtsust.
Mõni aastakümme tagasi loeti maailma seksikaimaks naiseks M.Monroe....täna peaks ta kaalujälgijaks hakkama,et üldse castingule saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 18:36
Kas sa lilleke kujutad ette mis juhtuks, kui kõik oleks ühesugused.
Kas sinu arvates peaks maailm koosnema naistest, kes põhimõtteliselt sukki ei kanna, mehi ilma briljantideta uksest sisse ei lase, söövad vaid udupeeneid toite, vahivad end 300 korda päevas peeglist ja arvavad, on omast arust väga ilusad ning mängivad naisi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 19:19
nms. Kas sa räägid praegu lumivalgekese võõrasemast?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 19:32
NSM: Naine Sado Maso, või Network System Manager või ...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 19:41
nsm, alles sa väitsid et inimesed võivad olla sellised nagu nad soovivad, ometi lendad jälle kõrri aksepteerimata lihttõde - caribian on sisuliselt siiski õigus.

ma jäin ennist õigusega skeptiliseks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 19:56
Ka mina arvan, et caribianil on selles teemas õigus. Ülekaalulisi ja ebatervislikult toitujaid on kohutavalt palju, ja mitte ainult Eestis. See pole mitte ainult esteetiline probleem, a la et sale inimene on kenam vaadata, vaid tervise ja elustiili küsimus. Loomulikult on igaühel õigus süüa mida tahab ja elada nii nagu tahab. Aga siis pole vaja pärast ohkida, et Haigekassa ei taha kõiki ravikulusid kinni maksta. Seda, et paks inimene ei jaksa energiliselt seksida ei hakka üldse mainima
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:00
parma, lumivalgekese võõrasema oli nõid. Aga ta oli ka suht kuri,nii, et põhismõtteliselt iseloomustus sobiks küll.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:00
NSM, selliseid mehi, nagu Caribian soovitab on piiratud kogus ja enamuses neist lillekestest saaks paratamatult herbaarium.
Mina küll ei tahaks naist, kes päevas mitu tundi ennast peegli ees mukib ning teist samapalju kõiksugu trennidele kulutab. Lisaks veel ilusalongid. Ja kuna enda sõltumatuse kindlustamiseks peab ta veel tööl ka käima, siis neist paarist ülejäänud tunnist minu jaoks ei piisaks.

Caribian, Norma Jean Baker lõheks ka nüüd meestele vägagi peale, ainult homodest moeloojad leiavad, et tema figuurile on liiga keeruline riideid disainida. Selleks eelistatakse poisilikke plikasid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:07
jfjm, aga mida sina siis sel ajal teeks kui naine trennis on? lösutad teleka ees, luristad õlut ja ampsad soolapekki peale?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:08
Normakene ikka läheks....siin Ihas oldud aja jooksul on mulle selgeks saanud,et pole tegelikult üldse vahet.Perverdile kõlbab absoluutselt kõik,peaasi,et natuke veel liigutaks ja tasuta oleks.
Mees,kellel kõrged nõudmised elule tervikuna keeldub sõudmast rasvakuhja otsas.Mees,kellel vähe valikuid..well,sobib Normakene ja sobivad kõik põrsakesed.Pealesunnitud valik.Vaba valik oleks hoopis midagi muud.
Herbaarium on ilus asi,igal juhul parem,kui mädanev kokkuriisutud lehepraht kusagil soises augus.
P.S..ma olen täna eriti sõjakas meeleolus ja tulistan-ilma hoiatamata
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:12
imelik, ma mõtlesin, et foorum on siin avatud kõigile, aga tundub, et teie ruutu keegi astuda ei tohi. tõmmatakse hammaste vahelt läbi ja skelett visatakse mittekvalifitseeruvate kasti.
ma joon parem veini ja teen paar mõnusat suitsu...minestage nüüd kõik ära.
ja kui te sadost ja masost teategi midagi pealiskaudselt, siis ilmselt vaatate sama väärastunud pilguda neid inimesi nagu mõni paks mamsel peenikesi.
arutama olete siin kanged, teostus puudub...käige trennis edasi kullakesed, mul treenimiseks teised vahendid
ja kui te arvate, et ma siin hirmus tige nõid olen, siis ma tunnetan siin palju õelamaid inimesi.
roosasid mullikesi teile
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:12
paukpadrunitega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:13
Kui naine on trennis, siis KORRALIK mees peseb pesu, kraamib elamise, viib solgipange välja, klopib vaibad, jalutab koeraga, kabistab naabrinaist , teeb õhtusöögi ja läheb pubisse õlut libistama.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:14
Foxy, aga mis mul muud üle jääks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:22
Lp.Tisss!kes teid nüüd hammustas?Muide,ma joon ka veini.Milline sarnasus.
Neid inimesi,kel geneetiline eelsoodumus sale olla ja saledaks jääda on kaduvväike osa ühiskonnast.Minu geneetiline baas on täpselt selline,et mitte midagi tehes oleks ma 120kg emis.
Õnneks...ma sattusin trenni tegema ja jätkan sellega terve elu.Ma ei tohi süüa kõike,mis ma tahan.Enam ei tahagi.
Peale lapse sündi kaalusin ma 72kg....see oli maailma lõpp.Ma vihkasin oma keha,aga ma vihkasin nii kõvasti,et sundisin end iga päev topelt treenima...tekkisid ka väikesed komplikatsioonid,aga lõpptulemusena võtsin kahe kuuga 10kg alla.Aasta jooksul taastus endine vorm.Ja ma tundsin end jälle õnnelikuna.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:24
jfjm, ma tean seda. Ega ma ei pretendeerigi nendele meestele. Selliste meestega, kes naiste kesta kinni maksavad, läheks mul kiirelt lahinguks.
Ega ma ei arvagi, et inimene enda eest hoolitsema ei pea. Pigem vastupidi. Inimene peab omama stiilitunnet, hea välja nägema nii põllul kui ballil.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:29
inimeses peab köik kaunis olema, teadis karl kalkun.
aga trenn ja väike igapäevane eneseületus on ikka tunnustust väärt, kui sellega hulluks mitte minna. miks seda siis keelata. caribian on kahtlemata tubli, ma olen aru saanud, et ta ei realiseeri oma vormi ainult peegli ees vaid osaleb ka rahvaspordiüritustel, jah? see on ju kõva sõna, tehke järgi mõni triatlon
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:31
caribian, kle. Ma võtsin ka peal opi 3 kuuga 16 kilo juurde ja siis veel aastaga ca 11 otsa. Olin ka shokis, kuni arst mu maha rahustas. Nüüdseks on sellest järgi jäänud vaid 7 "lisakilo". Kas ma peaks nüüd hakkama siin kirema, et klge paksmaod, liigutage end. Vaadake kui tubli mina olen. Mina näe suutsin seda kõike. Mina olen kõige tublim.
Mehed külvake mind kiirelt kiitusega üle. Sest ma olen ideaalne!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:33
Tubli, NM...inu tegu vajab järgimist ja homsest hakkan paremak, inimeseks hommikul kohe torman kassi jalutama
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:35
Sry..NSM ja....Sinu on õige
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:37
trenni tehakse ikka endale, kiitus on kahtlemata väike motivaator, aga vaevalt kellegile eesmärk omaette. Ja siis on veel selline asi olemas nagu trennilust
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:41
ühesõnaga jõudsime jälle sinna et nn volüümikad on hullult solvunud täiskasvanud inimestelt ootaks küll enamat
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:46
täiskasvanud, aga ikkagi inimene
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:47
mina küll solvunud pole,söön rõõmuga kõike,mille järgi isu on,trenni teen siis,kui viicin ja olen rõõmuga volüümikas edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:48
Loomulikult tehakse endale, kellele siis veel. Ja mõnuga tehakse. Liigutama peab mitte hambad ristis, sest caribian käskis, vaid ikka naudinguga.
Mulle meeldiks, et mees minuga nt. jalgrattaga sõitma tuleks, mitte tube ei koristaks samal ajal või veel hullem õllekõhtu kasvataks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:48
Mina ei vaja kellegi kiitust. Kui, siis vaid mõne valitud inimese toetust, kes raskel hetkel lihtsalt olemas olid. Trennis käin selleks, et end liigutada, mitte kellegi ees eputamas.
Ju ma olen nii opakas et ei oskas, et näe ei oska sellistest elementaarsetest asjadest kireda ja pasundada koguaeg. Nii loll olen ka, et paljast kestast jääb mulle väheks, väga väheks. Vasikal on ka ilusad silmad aga see ei tähenda, et ta minu silmis inimene veel on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:49
meie vanuses tekivadki suhted rohkem ühiste huvide baasil. sportlikumad vaatad sportlikke ja mitte sportlikud omasuguseid, keda huvitab kunst siis läbib rohkem kunsti sõpradega jne. ülekaalulised ka vaatavad rohkem ülekaalulisi, sest siis on neil vähem stressi jne. kui huvid on väga erinevad siis kipub suhe ka ruttu ketti maha viskama.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 20:53
jah, nii see on. ja kole küll, aga ühine seksihuvi jääb ainsa ühishuvina magedaks, tee mis tahad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 21:15
Nii see on,aga mitte alati...suhtlesin mõnda aega mehega,kes on vähemalt sama sportlik,kui mina.Tunduvalt hullem tegelikult.
Naiste valikul on tema peamine nõue,et peab tegema sporti,vahet pole,mis ala.Ise ta 45,üliheas vormis ja igapäevaselt edukas ärimees.kaks korda lahutatud.Milles on selle mehe probleem?Saavutanud oma vanuses suusamaratonil üldarvestuses teise koha,sõitis katus ära....ja nüüd muud ei räägigi...mina libistasin sel maratonil vaikselt...naiste 22.koht...ju siis ikka ei ole nii sportlik.
Tema oli minu jaoks liiga sportlik,ma ei viitsi päevade kaupa kuulata igast meetrist,mis ta läbis selle teise koha nimel.
tegemist väga targa mehega,aga selline suuskamise kiiks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 21:19
caribian ma arvan, et mitte tema ei olenud sinujaoks liiga sportlik, vaid sina olid tema jaoks liiga laisk.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 21:22
Seda ei oska hinnata,mina lõpetasin suhtluse.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 21:25
No muidugi sina, sest tema ei näinud sinuga enam mõtet suhelda ja sina panid lusika nurka.
Loe oma juttu ja sealt see välja tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 21:28
Kui aus olla,siis mul tekkisid uued huvid.Mõistlikumad.
Minu elus on olnud ainult väga head mehed ja tema oli ainult hea.Saab paremaid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 21:31
Fanaatikud ongi tihti üksildased. aga lahe kiiks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 21:34
Tal olid tegelikult väga head naised ja ma alguses imestasin,miks nad lahutasid ja leidsid pealtnäha sarnase.Nüüd tean..sama põhjus oli ka minul.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 21:46
Sa ei viitsinud sporti teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 22:05
pigem oli sul vast treeneriandest veits puudu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 22:05
ei ole volüümikad solvunud, kiremõrvar. volüümikas mina vaatab ja loeb saab neist aru, kes ilusat keha imetlevad. ilus keha on ilus keha. aga kui ühel hetkel pead endale tunnistama, et uuesti oma keha ilusaks muuta ei suuda, siis oleks idiootne edasi ponnistada. vireled ja piindled - ja siis lepid. ja ühel hetkel märkad, et oskad ka paksudes või volüümikates ilu näha. kõhnana ma seda ei suutnud. seega tunnen, et paksus on mind arendanud - enne suutsin näha ilu vaid kõhnades, nüüd näen nii kõhnades kui paksudes. kogu lugu. ei mingit kadedust, on ilu.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 22:11
alati tuleb ka kommentaari lisamise aega vaadata. täna just avastasin et üks oli mu kommentaarile aasta hiljem vist vastanud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 22:13
ja nii nad välja suridki.
kirjutad, et teeks täna keppi, ja aasta hiljem vastatakse, et kle ma täna ei viitsi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 00:18
... kaloritabel meestele!

Naise lahtiriietamine:
naise heakskiidul 12 kalorit
vastu naise tahtmist 187 kalorit

Rinnahoidjate avamine:
ühe käega 6 kalorit
kahe käega 12 kalorit
hammastega 85 kalorit
kunsthammastega 120 kalorit

Preservatiivi pealepanemine:
kui see on püsti 3 kalorit
kui see ei ole püsti 315 kalorit

Asend:
misjonär 12 kalorit
69 lamades 78 kalorit
69 püsti olles 224 kalorit
koer 316 kalorit
ader 912 kalorit

Orgasm:
Õige 112 kalorit
teeseldud 335 kalorit

Pärast orgasmi:
üksteise kaisus magamine 18 kalorit
lahkumine 36 kalorit
seletamine,miks peab lahkuma 824 kalorit

Riietumine:
rahulikult 32 kalorit
kiiresti 98 kalorit
kui tema isa koputab ukse taga 1218 kalorit
kui sinu naine koputab ukse taga 3561 kalorit
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 03:02
Mina, kes ma olen olnud nii megakõhn kui ka volüümikas, ütleks nii et ma olen praegu rohkem rahul ja enesekindlam ning tunnen ennast naiselikumana kui 10kg kergemana olles. Nüüd on vähemalt puusa, on ka rinda ja olen enesega paremas kooskõlas. Sellega olen päri mis argliknainegi, et ise kõhnana olles ei näe paksudes ilu, ka vanuse kaasnedes maailmapilt avardub ja hakkad asju teises valguses nägema. Minule paksud inimesed meeldivad, enda tutvusringkonnaski sõpru päris tüsedate seast ja silm jääb ikka nendesuguste peal peautumas Kindlasti mitte ei vaata paksukesi ja muidu tüsedaid halvustava pilguga, kuid see ei kehti noorukeste suhtes, leian mitte ilusana ülekaalulise teismelise või varajases kahekümnendas oleva neiu, vb ka sp et ise olin sellises vanuses vägagi saledake ja ei suua mõista kui noor inimene on ennast käest lasknud ja lihtsalt paksuks õginud või muidu laiskusest, lohakusest kaalu juurde sebind, vanamatest inimestest arusaadav, pole see ainevahetus enam nii kiire kui võiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 08:13
Mis seal ikka halvustada.
Täna hommikul just nägin ühte, oli teine madala värvliga teksad ja üle eelmise suve särgikese selga ajanud ja peakivolt turritas sealt vahelt rõõmsalt välja.
Krt küll kas peab siis nii seda eksponeerima? Ega siis, kui ennast vinkuks aetakse ei tähenda veel kaalus allavõtmist. Väiksemad riided seda teps mitte ei tee
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 08:39
parma- igapäevases tänavapildis tavaline nähe.
inimesed ei oska sobivaid numbreid leida,kanda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 09:09
aga äkki seal ongi trikk, sina vaatad kui jube ja tema on ühest austajast pääsenud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 09:19
Täpselt minu mõte eile

Käisin trennis, seal liiguvad ringi naised, täielik sport. Pärast tänavale astudes nägin saja meetri peal kolme ülekaalulist naist, liibuvate valgete pükstega, et nagu mida kuradit, mis kõverpeeglid teil kodus seinal on. Uhh, kanakoivadisco.
Samas oli ka üks volüümikam, kes kandis pikka kleiti, mitte sellist sõjaväetelgi moodi, vaid nagu made to measure. Like
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 09:58
Paksudele inimestele ei tehta elegantseid ja vaadeldavaid ihukatteid, nii kurb kui see ka pole või siis kui on midagi turul siis on see poole kallim kui kõhnadele mõeldav. Väga ilusaid ja seksikaid riideid leiab sadama marketites, kallid on jah aga paksemad inimesed saavad kenasti riidesse, tuleb lihtsalt ringi vaadata ja otsida. Tänavapildis on jah mõned riietusvääratused silma jäänud, paks inimene võiks eriti kriitiliselt jälgida mida selga paneb, mõne puhul on täheldada käegalöömist, kantakse ühtesi ja samu päevinäinud asju mis ei tee inimest üldse kenamaks, seda olen oma paksude sõprade puhul täheldanud.
˅ näita rohkem ˅