Foorum
2011-08-23 08:29
Oskab keegi tuua erinevusi paksude ja volüümikate naiste vahel?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 08:30
Loe. Siin on sellelaadseid kirjutisi sitta-kanti.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 08:32
Oskan küll. Sama mis paksu ja volüümika mehe vahe. "Ma pole üldse paks, mu karv teeb mind tüsedaks." Vot nii lihtne vahe ongi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 08:55
üks naine ütles, et paksul naisel on kõht suurem kui rinnad ja volüümikal vastupidi ja et mehel pole jalgevahele õigesse auku lükamiseks vaja lisa jõudu kasutada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 09:05
vahe on sõna valija suhtumises. tahab pahasti öelda - paks. tahab hästi öelda - volüümikas. ei mingit teadust.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 10:20
Paks on kole, volüümikas on armas ja seksikas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 10:22
Mu meelest pole mingit vahet, ühed paksud kõik. Vahe selles, milles argliknaine ütles.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 10:39
mis paks.... pigem siuke pekisem
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 10:58
jan, kas sa käisid hommikul oma armsaid notsusid üle vaatamas ja räägid neist?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 11:08
Paksu ja volüümika vahel, on õige mitu liigset kilo
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 12:49
Lugu minu enda kogemusest.Sattusin m6ne aasta eest yhele yritusele,kus oli mitu saledat modelliv2limusega naist.
Olukord n6udis ujumisriideid.Ja...ma ei suutnud neid selga t6mmata,just minu k6rval liugles 180pikk,45 kilo pruun ja sile tibi...
Helistasin n6utult enda parimale s6brannale.Tema vastus rabas mind oma lihtsusega,ta ytles,,Aga sina mine ja eputa enda volyymiga"
Ja ma tegin seda,mul oli v2ga tore ja ilus 2htu.Point oli,olla oma kehas vaba ja loomulik
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:04
väga õigesti ütles, ja on palju mehi keda see modelli keha jätab suht külmaks, ei ole ka siiani aru saanud selles ilus kui ribisid saab lugeda 50 meetri pealt ja põlve liiges on laiem kui reie alumine osa , ok see läks tiba äärmusesse ehk
samas ega nüüd 150 kg pole ka ei mehe ega naise juures enam ilus
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 18:51
Mina nimetan volüümikaks naist,kel tagumik ja puusad veidi laiemad..~110cm ja rinnad suuremad.Vöökoht sale.
Pekise kõhuga naine on igal juhul laisk ja paks.Kõhu pealt saab kõige kiiremini rasvadest lahti ja kui naine ei ole nõus kasvõi natukenegi liigutama,siis võibki tema kohta öelda lodev ja paks.
180cm ja 45kg ei ole reaalne....seljuhul ei räägi enam modellifiguurist..see isik tõenäoliselt haiglas tilgutite all.
naise kaalu saab kergelt arvutada-pikkus -120....siis on ilus.
Koerale maitsevad kondid tunduvalt rohkem,kui pekk.Tihane nokib pekki.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 19:06
Caribian, vaata kui kena sale uus tibi maiustajal on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:32
See juba vana...mitte tibi ei ole vana ...ammune vallutus..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:48
Sa näikse tema asjadega päris hästi kursis olevat
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:50
Kui normaalseid mehi ei tunne...keda siis veel?
P.S Tibi ongi kena.Teravamaid pliiatseid avalikult ei demonstreerita.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:29
Tibi peab olema nii peenike, et kui fotokaga ja välguga pildi teed, siis oleks nagu röntgenist läbi käinud. Vot!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:36
Vaata pilti...ongi ju.Ära unusta,et kaamera lisab ~5kg..telekaamera vähemalt,fotokas ka kindlasti,kui nurk väheke vale.
Parma...aga volüümikad?Et oleks hea "sangadest"hoida,padja asemel jne?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:42
EE proovin järgi selle "sangadest" hoidmise. Üldselt ma ei seksi nii. Nii ei saa seda õiget nurka kätte.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:51
Sa polegi sangadest hoidnud?Nii vanaks ära elanud
Milline oleks õige nurk?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:52
Sa nii vanaks elanud ja ei tea milline on see õige nurk?
mis nühkimist sina siis harrastad?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:58
Mina ikka tean ma pole ka sangadest hoidnud....pidi tunduma nagu hobusega ratsutamine....seataltsutamine?
nii võib veel tsirkusetuurile pääseda...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:04
Vat ei ole siga taltsutanud enne. Võrdlus puudub.
Isegi mina ei suuda seksimist seataltsutamisega võrrelda. krt küll ma hakkan vist normaalseks muutuma. Midagi on nihu.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:08
Oh,ära selle normaalne olemise pärast muretse...kes on üldse normaalne?
Homme parandame ära..täna juba hilja ja ideed otsas.
Homme räägin sulle oma unenäost
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:17
Ah sellised on siis sinu hirmu unenäod. Näed unes, et oled paks ja keegi põrutab sind sangadest kinni hoides ja sina kiunud nagu siga aia vahel. Vai vai. Pervert oled!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 05:24
Vahet on täpselt nii palju, et oleneb, kumb valik profiili ripikus on
Tegelikult pole vahet. Mind on nimetatud nii ja naa, ise samuti end mõlematpidi kirjeldanud - mina olen ikka mina.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:04
Need mõisted on nii segased, et vaevalt siin normaalset vastust oskaks anda. Igatahes mu 21 aastane sugulane on kohutavalt paksuks läinud. Võttis suvel 4 kg (51 sai 55) juurde. Hetkel on dieedil, sest talle ei meeldi paks olla.
Nii, et kõik kes kaaluvad enam kui 51 kg on paksud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:20
ah et üldistatakse. Kõik kes on rohkem kui 45kg on paksud ja peaks enda keha häbenema.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:22
NSM, kui too sugulasneidis on 51 cm pikk(lühike), siis on 55 kg, ilmselgelt palju ja viimane aeg on dieeti pidada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:25
Nu ta on 120 cm pikem, kui sa pakkusid. Aga paks on ta tõesti. Ära isegi ürita talle vastupidist väita, saad sõimata kohe.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:30
Mul on ka tuttav tütarlaps, kes on paksuks läinud, sest number 32 riided ei lähe enam selga, peab 34 ostma. Ta alustas ka dieeti ja intensiivistas sportimisprogrammi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:31
No tegelikult on ju valikuid veel, et kuidas nimetada inimest, kes pole normkaalus või alla selle. Kurvikas, meeldivalt pehme, armsalt trullakas. Ja teine äärmus oleks siis, et pekilasu, pekiperse, nuumsiga jne..
See isik, kes on, nagu on, temal on suht suva, kuidas teda nimetatakse. Tema elab oma elu ikka just nii, nagu suudab ja oskab.
Need isikud on aga hädas, kes vaevavad oma pead liigitamisega.
Samamoodi võiks otsida erinevusi abielus inimeste osas, kes kirglikult kõrvalt panevad. Et kas nad on kiimas perverdid või diskreetset vaheldust nautivad kodanikud.
Mina arvan, et vahet pole, peaasi, et inimene ise õnnelik ja rahul oma eluga on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:34
Kui mina kaalusin 55 kilo olin ka paks, nüüd olen lihtsalt väga heas toitumuses.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:43
NSM, no kui sellises ihupikkuses, ollakse nii "vetruv", siis on asi ikka väga hullusti. Ma ei kadesta seda tüdruklast Muide, kas ta porgandidieeti on proovinud see pidavat aitama !?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 14:25
Kui kilod ilusasti pringid, siis vist volüümikas. Kui ikka häirivalt ripuvad, siis paks.
Olen BBW austaja
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 14:31
tegu on sõnade mänguga. paks on siis kui tahetakse halvemini öelda ja volüümikas on neutraalsem või lausa natuke kiitust sooviv.
selleks ju ongi palju erinevaid sõnu loodud, et olla kas diplomaatilisem või otsesem.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 14:35
paerm rõõmsameelselt volüümikas, kui deprekas nälgija
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 14:38
ongi ju nii, volüümikas tähendab natuke ka kiituse norimist volüümikad on rõõmsameelsemad ja saledad ei ole, ehk siis mina olen tore, aga need teised "halvustavalt" nälgijad.

kus on sinu rõõmsameelne tolerantsus, ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 15:19
ma pigem omast kogemusest, olen olnud mõlemad versioonid, seega teistega ei ole siin küll midagi pistmist. mõni kühveldab komme ja pirukaid sisse labidaga, aga jääb aina kõhnemaks. muide, ka selliseid depressiivseid inimesi olen kohanud. tahaks natukenegi liha luudele, aga võta näpust, enne sööd ennast vaeseks, aga juurde ei tule.
mina olen lihtsalt gurmaan ja enne kui mõrvar mingeid järeldusi teeb, siis gurmaanlus ei ole mingi peki vohmimine.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 15:31
tiss, ära aja uduuuuuuu pirukaid ja komme süües ei ole võimalik küll kaalu alla saada.

üks teadlane tegi eksperimendi, toitus ainult coca-colast ja burksidest, aga tema sõi kalorite järgi ja võttis tõesti kaalust alla.

see muidugi peab paika, et söömine maandab stressi kuni ükshetk saab söömisest ise stress. natuke aega võivad ülekaalulised rõõmsamad olla, aga mitte lõputult. teiseks abs kõiki inimesi huvitab nende tervis, aga kuna paljud probleemid vajaks elustiili muutust, siis inimesed kartuses kaotada oma senist elu, ei suuda nad midagi ettevõtta. kuidas alkohoolik kujutaks elu ilma alkot, võimatu, pole siis elus elan midagi ilusat.

ülekaalulised inimesed kipuvad väga kiirelt äärmusse langema, nende nägemuses on saledad alati alakaalulised jne. mida mustvalgem maailm seda rohkem nende probleem neile muljet avaldab. tuuakse näiteks kuidas keegi midagi sisse kühveldab, aga ise süüakse tervislikult, ka sina teed nii

ma jään skeptiliseks selle rõõmsameelsuse osas, ei ole väga näinud naisi keda kaaluteema närvi ei ajaks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 15:34
Ma tissiga nõus, on inimesi nagu ma, kel kiire ainevahetus. Ei tule seda õllekõhtugi ette, kuigi tarbin üle keskmise õlut ja ungari pekk on üli hea
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 15:43
ma lubasin endale, et ma ei hakka foorumis lehekülgede viisi oma arvamust teistele pähe taguma ja ma pean endale antud lubadusest kinni.
Võtame selle peale!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 15:47
hea otsus, sest vaidlemisest ei muutuks mitte midagi, kõik oleme sellised nagu oleme
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 15:50
tiss ma juba 4 õlut võtnud, aga võtame siis ...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 16:02
No minuga on ka juba aastakümneid olnud võimalik kaalu kontrollida, sõltumata sellest mida ja kuipalju söön. Samuti enamusel mu sugulastest pole olnud kaaluga probleeme. Neil kellel see probleem on olnud, põhjustas seda mingi tervisehäda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 16:08
Oeh.
Teate mis minusugune arvab. Arvab seda, et minu pärast olgu inimene milline tahes, pikk, peenike, paks lühike, pikkade juustega, lühikestega, mehelik, naiselik, toidusõltlane või kalorihull, kandku hõbedat või kulda. Tehku jumala pärast, mis iganes. Nii kaua on ta normaalne, kuni ta oma n.ö "eripärast" probleemi ei tekita.
Kui keegi tahab kapsalehti närida või arvab, et ainus toit on ökopoes, siis johhaidii. Tore. See on tema elustiil. Aga käigu seal poes ilma loosungiteta ja pole mõtet ka igas jumala seltskonnas tõstetada teemat, kuidas keegi toitub. Kuulanud ära kõigi arvamused, hakkab ta oma elustiili taevani kiitma ja kõiki teisi laitma.
Ma saan aru, et see ongi tema maailma ja ta ootab tasapisi tunnustust, et keegi kiidaks tema püüdlusi. Nii öelgugi, et kas ma pole tubli. Olen suutnud seda ja teist. Vahva. Ikka kiidan, kui inimene näeb vaeva.
Tunnistuse kauplemine läbi enda upitamise ei vääri tunnustust. Pingutagu aga veel. Kui lisaks oma normaalsel kehale, ka normaalse ellusuhtumise saavutab.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 16:48
täitsa nõus NSMiga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 16:50
Liitun eelnõustujaga ja NSM-iga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 16:57
no nsm on häid mõtteid jah olnud, aga ta ise on vägagi mustvalge maailmaga inimene ja väga liigitab kes on kes, nii et ma ei usalda kunagi inimesi kelle jutt oluliselt erineb käitumisest.
˅ näita rohkem ˅