Foorum
2011-08-30 21:04
reedel tulen..oota sis võru piiril mind singi ja võiga..toon linna leiba ka kaasa
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 21:16
aha. ma olen vist see, keda kamajahuga lepitama peab
olgu. aga et hea algusega suhe poolik ei peaks olema, siis edasi tegutseks nii, et ostaks kahe peale ostukeskusest mingi värvilise komplekti (kollaseid, punaseid, lillasid, rohelisi jne) kõrrekesi, neid painduva otsaga. lõikaks nendel otsad maha, otsiks välja paar majapidamisküünalt, tooks kohale kaaskaskantava raadio ja pärimusmuusika, lükkaks laua siledaks, ajalehe peale ja asuks paarilisega koos endale kõrrega kama niisketesse ninasõõrmetesse vedama, kuivalt. dress code´ks oleks rahvariie, midagi Põhja-Eestile kohast. vat sulle Põhjamaa romantika.
laadenbin, ma olen poolt!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 06:46
Teie ettepanek on muidugi ahvatlev ja mina olen ka nõus Kardan ainult, et kui hommikuks kaineks magad, siis juba kahetsed seda ettepanekut
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 07:39
laadenbin, enne tuleb teha ja siis on aega kahetseda. ma arvan, et keegi meist pole peale seda enam pikka aega kaine. kui peakski selline oht tekkima, siis kordame seda rahvusromantilist tegevust veel mitmed korrad, ainult ilma küünalde ja muu tühja-tähjata. eraldi riietuda selleks pole ka vaja. ajaleht jääks.
kui sinust ja minust ei ole teiseks hommikuks marurahvuslasi veel saanud, siis on midagi viltu. või siis tuleb kama millegi muu vastu välja vahetada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 13:33
http://wulffmorgenthaler.com/img/strip/-WM_strip_DK_20110822.jpg
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 19:23
teen just kartuli salatit kes soovb
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 21:23
Sellel kellaajal majoneesi ja rammusat koort. Kullake, siin juba lehekülgede kaupa juttu, et korralikud naised hoolitsevad enda eest ja peale kella kaht päeval enam mitte midagi rammusat ei söö.
Või kutsud poisse külla
˅ näita rohkem ˅