Foorum
2011-08-25 21:43
Minu emme ei lubanud mul seina sodida. Ma olen ikka hea laps ja kuulan vahel sõna ka
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 21:45
Aikon, millal sa plaanid siis naiseks muutuda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 21:50
Jotteff, vaat seda ma ei tea...aga kui õnnestub, siis lähima 10 000 aasta pärast Kas paned ennast juba kirja, kui potensiaalne kosilane?
NSM, tubli oled...!!??? Hmm, rõõm kuulda, et ka selliseid meie ajal leidub ..Ah jaa...Sa ju vanakooli tüdruk
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 21:53
aikon, ära tee seda. Tekitad vaid kõlvatut konkurentsi. Ei ole viisakas tulla siia ja tidrikutel poisse eest ära näpsata. Püsi aga ilusti seal kus oled. Mida ohutumas kauguses, seda parem.
Muidu peame hakkama siin mingit ringkaitset organiseerima. Kord tahad toidu nina alt ära süüa, siis mehed üle lüüa. Asi läheb karmiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 22:11
Olgu, NSM...ma siis jäängi siia, te tehke omi asju edasi , tundke elust rõõmu,vaadake poisse ja tüdrukuid, olge õnnelikud ja saage õnnistatud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 22:14
jää jh,ja me püstitame sulle ausamba..kunagi..ehk
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 22:15
Pistke see au ja sammas omale....keskväljakule
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 22:21
Muide, romantilise õhtusöögi juurde on suurepärane film..."Delikatessid"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 22:23
aikon, me paneme selle savisaare kuju kõrvale. Veel parem talle põlve peale. Nii nunnu on lastelatele rääkida, see on aikon seal Savisaare põlvepeal. Hea ja kuulekas, keskel, s.t keskerakondlane
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 22:31
Miks nii, parem las istub tema minu põlvel...siis hea rääkida, et näete lapsed, see on Edgar, Aikoni põlvepeal
Mida...mida Sa nüüd ütlesid...NAINE Kas Sa selle suuga putru kah sööd !!!???Mis kesk...krt, mina olen...ma olen sokis, hämmastuses, ma minestan
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 22:40
Ok, ma otsin sulle mõne põlviku või suka. Veidi pikem. Mahud ikka ilusti ninaotsani sinna sisse.
Nu kuule, kui su au ja sammas nii pisikesed on, siis nii tähtis mees nagu härra Savisaar jääb ju olematult pisikeseks. See ei lähe mitte. Need lasnaka kirikulised tulevad ja panevad meid kõiki kiriku vande all. Ma küll seda ei taha.
Mulle ei meeldi tundmatutesse kohtadesse panemine
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 22:47
Aga tuntud kohad võivad juba kinni olla, kuhu siis panna?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 22:50
Nii hilisel tunnil mul vanal inimesel enam nupp ei noki nii hästi. Aita mind vanakest. Kiriku vande alla ja kibuvitsapõõsasse ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 23:00
Paneks siis...Tallinna lahte, "Kalevipoeg (mina) kandmas sortsi(Edgar)"...Lasnamäelt on seda hästi näha ja merelt tulijatele on justkui tuled kodusadamas, millest kui katkust peab eemale hoidma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 23:04
Oo, ma nüüd enam unise silmaga ei jaga ära. Keda panema peab. Kalevipoega, sortsi, sind, Edgarit. Kle, see kõlab nagu homo grupikas.
aikon, no on sul vast fantaasiad vastu ööd. ma pean tuttu minema, muidu ajate mul tead ka isu ära.

Vot hakkan ka siis briljantsõrmuseid nõudma ja meritähte kummardama Mis siis teete. Siis on maailma lõpp muide, sest kui mina hullusärgis olen, olete te kõik surnud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 23:12
Seoses panemisega.... Mõni aeg tagsi oli meil trepikoja seinale võlgnike nimekiri üles riputatud. Juures venekeelne palve võlg tasuda. Ja tõlge eesti keelde: PALUN PANGE OMA VÕLGA! See on umbes nii, et kui sul raha ei ole ja üldse midagi enam ei ole ja midagi/kedagi panna ka ei ole, siis tuleb sul oma võlga panna
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 23:14
NSM, pane järjest kõiki, mõni ikka pihta saab
Foxyke, ma loodan siiralt, et Sina ei pidanud VÕLGA PANEMA
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 23:19
Aikon, aga kuidas see üldse käib? Mida siis peab tegema kui on öeldud, et tuleb võlga panna?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 23:21
foxy, ja kuda rahvale asi meeldis. Ma mõtlen seda võla panemist.
Ega keegi ei uurinud, et ega teil seal mõnda kodaniku majas ei elutsenud, kelle üks nimi Võlg on. Äkki see oli ühistu heasoovlik vihje, ärge pange kondoomita prostituute, pange Võlga.

aikon, mis mina vana inimene enam midagi panen. Hea, kui koiku üles leian. Peabki kontrollima, et kas veel alles. Äkki härra Võlg ära viinud Ajalehe peal nii kõrges eas na nigel magada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 23:22
vot siis panedki võlga ja kui tasumise tund tuleb,siis paneb võlg sind
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 23:24
Foxy, kui ma teaksin, kuidas see VÕLA PANEMINE, originaalkeeles oli, siis ma ehk osaksin ka maakeeli seda panna
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 23:30
NSM, reaktsioon oli selline, et üks tuttav saatis mulle selle peale foto oma maja trepikojastendist. Seal oli kirjas järgmine tekst: Seoses et x kuupäeval tuleb alastatud majaveeviltri vahetus, ja veesüsteem saab kinni pandud, palume selles ajas mitte astuda vahekorda kanalisatsioonisüsteemiga.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 23:33
Vot olen ma ka kõiksugu asju kuulnud. Aga see oli uus fetiÅ¡. Ei tea kas ka hia ... hmmm. peaks mõnelt targemalt küsima
aikon ... sa tead kõike. seleta meile
˅ näita rohkem ˅
2011-08-25 23:37
Pakun, et vahekorda kanalisatsiooniga, astuvad need meeleheitele viidud elanikud, kes ei suuda teatud põhjusil võlga panna ja seetõttu on laskunud allakäigu trepil viimase, kanaliseeriva astmeni.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 08:25
Teoreetiliselt vist küll. Sest internet on neil välja ju lülitatud ning teekond paradiisi nimega iha.ee on neil ära võetud. Kõigetähtsam on muidugi mõlemapoolne rahulolu. Peasi, et kanalisatsioon neis ei pettuks, siis pole neil enam midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 09:22
et mängud toiduga läksid jälle panemiseks , oleks siis veel et leiba saia aga te krt taheta panna miskit võlga või kanalisatsiooni, äkki siis juba ka asfalti
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 09:27
Nu sa lasid jalga ju. Mis ma vaene loom siin ikka teen, unistan maitsvast toidust, kui seda ei anta ... siis on järgmine nälg kohe kohal. Ja sellega on see häda, et söö palju tahes, see nälg ei kao kusagile
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 09:37
Nu jah eks ta ole mis sa siin ikka virtuaalselt sehkendad kui reaalsus on võimalik siis ju ikka lähed ja naudid seda meri tähed tallinna tuled väike romantika
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 09:39
Seda ma kahtlustasingi. Vot internet ja tüngategijad. Ajab siin naised oma õhtusöögikutsega õhevile ja siis lippab filmi vaatama "Kodulinn Tallinn on ilus film jah ... vahel
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 09:44
mis film ikka omal varbad liivased, aga nuh eeltööd ju vaja teha , hakka siis nüüd õhtul kell kümme sööma , siin mõned loevad iga suutäit ja vaatavad kella et see valel ajal kõhtu ei satuks muidi ei pruugi enam pesulaua konkursil läbi minna ,
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 09:50
Äi mina loe midagi. Paar kalorit rohkem mis õhtul söön, selle öö jooksul maha sexutan ja asi tahe. Ma ei tea, et kas need kõhnumiskunstnikud ikka teavad kui palju üks viisakas sexikas öö kaloreid põletab. Vist ei tea, muid nad vast oleks ammu loobunud jõusaali tuimast pingist ja tegeleks aktiivselt sexiga.

minu deviis on, et iga kalapulk, mis peale 10 õhtul söödud on hommikuks välja higistatud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 09:53
nu aga on ju erinevus kas ise olla aktiivne või vaid lamada ja siis laulda et vaid tõelised isased sind kepivad nii et ise ei pea midagi tegema , miskit nüansid olid veel
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 10:04
Nu kui ikka suurema osa päevast salongis ja treeningsaali peegli ees end kulm kortsus vahid, ega sis enam voodisse seda teotahet ei jagu. Kõht ka tühi, kus sa selle energia võta, et end õhtul rohkem liigutada. Saa sina ka neist palun aru. Pole nii lihtne see elu midagi, et muudkui sexutad. Ja kingitus polnud ka piisavalt hinnaline. Nii need meritähekesed elavad meil.
Aga kui tõeliselt isast vaja, nu siis siin üks zoofiilia kalduvustega noormees kusagil teemas pakkus oma tõupulli. See loomake on piisavalt isane ja tal pole vahet palju sa liigutad. Tal on vaid instinktid, mis emake loodus andnud on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 12:01
Kuna minu lemmiknaine mind siin blokeeris, siis temale pakuksin ma sexikaks õhtusöögiks kamajahu ja muidugi kuivalt. Eesti rahvustoit ikkagi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 12:05
Nu õigesti siis tegi, kui blokeeris. Milleks mees, kes kuiva kamajahu pakub. Sellise ettepaneku peale hakkaks kloostri poole parem sammuma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 12:15
Tahad norida we?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-26 12:19
Avaldan oma arvamus. Minu pärast võta seda kuidas tahad. kama ma ei söö ja mees eks seda veel kuivalt pakuks, saadetaksegi kiirelt sinna kus tagasi ma loodan, et ei tulda.
Ma ka koguaeg ei viitsi üht sama jorssi teekonnale kupatada. Suur poiss peaks ikka aru saama, et kui minek siis minek, mitte jonnima ja tagasi ronima.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 18:20
avaldaks kah oma arvamust ei tea peeneid prantsuse nimesid... aga... ma pakuks vast eelroaks:marineeritud angerjat(oma püütud ja marineeritud) röstsaial ja kübeke lõhemarja juurde...kõrvale 1998 aasta prantsuse valge vein...pearoaks:hakklihapikkpoiss peekoni, sinihallitusjuustu ja fenkoliga... lisaks karririis ja omavalmistatud majoneesikaste...joogiks prantsuse 2000 aasta punane maitsekas vein ... magustoiduks:filotaignas küpsetatud jäätis toormaasika keedisega...lisaks MUMM shampa...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 18:58
anna adre,kus seda pakutakse,mul kõht jube tühi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 19:01
kui naisel on kõht tühi, siis on ta õgard. või lihtsalt vähe suhu võtnud. Kui mehel on kõht tühi, siis on tal lõunapaus vahele jäänud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 19:01
coya eks peab vaatama kus sobib... eks selle tegemine võtab kah oma aja
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 19:02
ma lootsin,et juba valma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 19:13
ei ole valma... selline oli lihtsalt minu nägemus lihtsast õhtusöögist... KODUS...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 19:15
Coya, pane aga nuga ja kahvel kenasti sahtlisse tagasi ja pea täna paastu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 19:24
peab vist pidama jh
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:20
Pannkoogid õunamoosiga ...Coya
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:35
Chopstik hiinakas ja tuuakse koju....kõrvale paras annus õige temperatuurini jahutatud rasvavaba kraanivett ning magustoiduks teelusika täis suhkrut. Sellise menüüga jääb aega ka muude paremate tegevuste jaoks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:39
kui külma piimaga pannkooke antasse,siis läheb ka moos loosi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:53
Krt...kus on Jan oma piimaannerguga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:57
coya nii võib ju nälga jääda....vtule sööme sinki ja võid , leib on kallis, seda pole
˅ näita rohkem ˅