Foorum
2011-08-23 22:34
parma, nutria on ka rott Nõuka ajal tehti delikatesskonserve. Ise pole maitsta saanud. Ei kujuta ette mis maitsega tu elukas olla võiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:38
Elu on õpetanud,et kahtlastes kohtades on mõistlik piirduda taimetoiduga....rotid,kassid jne.....lihtsalt ei taha....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:38
Ma mõtlesin neid tänava rotte, kes prügkastis elavad prrr väkk
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:40
Äh taimetoiduga. Nõgesesupp tuleb meelde noorusest
Ega selle taimevärgiga lähed ka alt. Mine tea mis ogaliku põske paned ja pärast on kõrvad maani.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:41
Aga need valged,koleda saba ja punaste silmadega lemmikloomrotid?Liha peaks neil enam-vähem sama maitsega olema.
Kodustel ehk isegi kehvem,hellitatakse ju igasuguse maiusega,mis pole näriliste normaalmenüüs ette nähtud,elab vangistuses.
Tänavarott igati mahetoode....vabaduses,värske õhk,sööb optimaalselt jne..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:42
Nu ma loodan ka, et elu prükka ei sunni toidu järgi minema meid Siis oleks vist see küpsetatud näriline lausa unelmate toit. Kutsud teise prükatädi külla ja naudite romantilist õhtusööki.
Huvitav, mis neile romantiline on ja mis nad sellest üldse arvavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:44
Arvan,et näitavad keskmist sõrme ja saadavad selle romantikajutuga pikalt..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:45
Ega lihast ei saagi midagi aru. Kui juba roti söömiseks läheb, siis on igasugu maitseeelistused kadunud kus kurat. Aga neil on haigused küljes ja see teeb paha. Pead nad koos karvadega keema ajama.

Huvitav, kuipaljud inimesed tänapäeval sureks hoobilt nälga, kui elekter jne ära võtta ja peab ise toitu hankima?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:48
Mina jääks ellu mul kõik ürgsed instinktid säilinud ja relvaluba ka olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:53
parma, mitte aint nälga. Pooled sureks vist 60 päeva jooksul. Siin ju ennustavad järgmine aasta, et kõik elektroonika saba annab. Kui see nii tõesti juhtuks, siis oleks mingi aasta pärast pool elanikonnast surnud. Kas nälga või teiste poolt maha löödud.
algatuseks läheks nad hulluks, sest ei telefonid, internet, telekas kõik ... Muidugi külm võtaks siin kliimas enamuse ära talvel, sest katlamajad jne on elektroonika.
Päris huvitav kaos oleks. Selles olukorras ei piisa ka jahipüssist, et enda keldris olevaid varusid kaitsta.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:55
No aga kõigepealt tuleb see loom ka sinna sihiku ette saada. Ja pealegi kui sul juba relva ei ole siis tuleb see ennekõike ka hankida. Ma arvan et siis on need relvad kullahinnas, kui ned saadagi on.
Sa püüniseid ja lõkse oskad teha? On niipalju jõudu, et see loom ka nülgida?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:57
parma, me tuleme siis ja sööme su püütud loomad ära. Vähemalt nüüd tean, kus toitu leiab, kui jamaks läheb.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:02
nii oli see ka ürgajal. Siit peaks hakkam kooruma nüüd vastu ühele teiele foorumi teemale. Naised jäägu nasiteks jne mis seal oligi.

Huvitav, kas inimene hakkab suure näljaga ka inimest sööma?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:06
Kui mu kadunud sugulased elus oleks, sisi võiks nad sulle pajatada kuidas nad 20-tel inimesi sõid, sest muud süüa polnud. Kusjuures laibad viidi kiirelt minema, sest muidu söödi need ära.
Nii, et söödi mitte lihtsalt inimesi, vaid oma lapsi, emasid jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:08
Kas surnud ja lagunev liha toidab rohkem kui juurikad ja marjad? hm ma kahtlen. Putukad-mutukad ju proteiini täis. Kartulist ei räägi ja õuntest ja muudest marjadest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:10
kaasaegse maailma lõpp oleks tore,siis läheks maailma elu jälle normaalseks.Naised on koopas,hoiavad lõket ja lapsi.Mees peab jahti,et peret toita.keppi saab siis,kui toob karusnaha või mammuti kihva....rotiküüse eest ei võeta suhugi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:13
parma, neil polnud seal midagi. Kõik juurviljad, vili jne viidi minema. Metsa neid ei lastud. Kes külast väljus lasti maha. Ma ise väga ei mäleta neid lugusid, olin siis noor ja lood ise ka väga rõõmsad polnud. Aga inimesi nad sõid, seda ma tean.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:13
Ma arvan, et siis naise käest ei küistagi keppi. Lihtsalt põrutatakse kuidas aga tahtmine tuleb. Naisel on valida: kas keppida või öösel üksi metsas olla!
Öösel on metsas koerapuugid!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:14
Süüakse küll inimesi, isegi oma sõpru, kui nälg tapab ja muud süüa pole. Kas keegi on näinud filmi "Van Diemeni maa"? See on mu elu üks räigemaid filmielamusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:14
nsm. No see on teine asi kui nii seda tehti.
Ma mõtlesin ikka et ilma terrorita ühiskonnas.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:17
Ega ikka ei olnud nii.naine oli jumala pilgu all ja Jumal karistas meest,kui see miskit jama mõtles...ainult mõtles
Naine loob uut elu-seega...teenindagem!
Tänapäeva maailmas kipub kohati olema nii,et naine peab jahti pidama ja siis mees võib veel midagi nõuda ka....jumal on aeglane ,aga õiglane.Piksenool tabab varem või hiljem.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:18
Need naised söödi kollide poolt öösel ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:19
Vot ei tea. On ju rahvaid ja suguharusid küll olnud, kus see oli täitsa ok, et pistad sõjavangid nahka. Aga tänapäeval. Kindlasti mõni leidub, kes teist inimest vaatab, siis esimene sõna mis meenub on "toit".

foxy, seda filmi ma pole kahjuks näinud. Korra on peast läbi jooksnud, et sikutaks alla. Lihtsalt arvamused on nii pagana erinevad. Kes ütleb, et hästi tehtud film. Osad ütlevad, et suht saast.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:29
NSM, minu meelest on väga hästi tehtud film, ses mõttes super. Aga räige on ikkagi vaadata kuidas alguses ollakse sõbrad ja toetatakse teineteist ja pärast peab üks neist supipotti minema.... Kui närvid väga nõrgad ei ole, ma soovitaks vaadata. Romantilise õhtusöögi juurde see film vast siiski ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 23:44
Aga vaadake õudukat kõrvaklappidega. On poole õudsam effekt.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 08:56
foxy, juba alla tiritud Õhtul läheb siis vaatamiseks. Õhtusöögi kõrvale Mine tea. Äkki just on omal kohal.
Pole vaja vürtsikat toitu, et õhtu vürtsikaks muuta Jessas kui rikutud mõtlemisega inimene ma olen.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:49
NSM, head isu sulle õhtusöögiks! Pärast siis anna teada kuidas toit maitses filmi taustal
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:51
kannibalid...oo õudu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:54
aikon, kas Sul läks kõht tühjaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 09:56
oot. Ma ajan teil kohe südame hästi pahaks
Vanas roomas söödi tapetud gladiaatorite genitaale ja peeniseid. Need olid erilised delikatessid. Ma nüüd ei mäleta, et kus oli kombeks peale sünnitamist emal oma küpsetatud platsentat süüa. See hoidis teda kurjade vaimude eest ja andis jõudu.
Neist pärimaalastest, kes sõjasaaki nosisid ei pea vist isegi rääkima

Nii, et pole supermarketist kondijahumassist koosneva vorsti söömine on väga hiline kultuur
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 10:03
....öääääääk
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 10:06
NSM mis Su eesmärk on ? kus on kadunud romantika???
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 10:08
Foxy, mis selle filmi originaalpealkiri on?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 10:10
Nii ütles mulle üks indu, kui rääkisin, et meie rahvustoit on verikäkk ja verivorst. Samas, kui küsisin, et kus tuleb see laipade söömise kultuur, siis naeratas mõistvalt ja seletas, et need on pühad inimesed, kes seda teevad. Väga pühad.
Nii, et maailm on väga huvitav ja eriline koht. Nagu budismis öeldakse, suhtumine algab sinu peast.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 10:11
Aikon, ma näen, et sul on tõsised gurmaani huvid tekkinud sellise elitaarse tegevuse vastu nagu seda on inimliha söömine
Aga originaalpealkiri on Van diemen's land.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 10:16
krt killerid k6ik siin kus siis v2ike inimliha degusteerimine toimub? see kui sul loom relva ees kas siis julged ka p22stikut vajutada? oh teid "ranger" soovitus kill'em grill'em vaadatke Bear Grills Ylim elluj22ja k6ike s88b ja ei kurda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 10:18
Markxs. Eesmärk on elada oma elu nii, et viimsel tunnil oleks mida meenutada
Romantikast olen ma kirjutanud siin juba terve romaani kokku. Selles suhtes olen jah teistmoodi, et minu jaoks filmidest ja armastusromaanidest kopeeritud situatsioonid on liiga teatraalsed ja näivad võltsina.
Romantiline hetk on spontaanne, planeerimatu, lihtsalt situatsioonide kokkusattumine hetkel valitseva meeleoluga ja täiesti kordumatu.
Romantilisest teejoomisest mäetipus ma rääkisin. Romantiline oli ka kunagi see, kui väljudes ööklubist, sadas väljas paduvihma. Taksod olid loomulikult otsas ja jalutada käsikäes läbi öise linna, kus need vähesed, kes välja sattusid vaid jooksid punktist A punkti B.

Minu arust ei saa romantikat planeerida.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 10:22
Foxytüdruk, eks elus võiks ikka kõike proovida ja miks siis mitte ka magusat(väidetavalt) inimliha ja kui veel neegriplikat, allveelaevas saaks(mitte süüa), siis võiksin ma oma kodinad kokku pakkida ja igaviku teedele asuda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 10:31
Aikon, kuda Sa oma nõudmistega nii tagasihoidlik oled? Aga indiaaniplikat Marsil ei tahagi? Ja näiteks hiinlaseplikat Vändra metsade vahel? Kas see polegi eksootika, mille nimel elada?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 10:36
Ma olengi tagasi hoidlik ja pealegi...kuidas sinna Marsile saab ja kes tagasi toob noh ja Vändra metsas varitsevad suured ja kurjad karud, kes võivad mind maha murda ja ära SÜÜAAA Ei...mina jään kindlaks oma soovile ja kui muidu ei saa, siis võõpan või...Foxy mustaks ja keeran järve kaldal paadil põhja üles.... ongi neeger ja allveelaev
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 10:51
Aikon, enne tuleb Sul Foxy kätte saada, muidu ei saa keskit võõpama hakata
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 11:24
Nu rääkige veel, et mammutid surid nälga. Toidu ja külma ilmaga pole siin midagi pistmist
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 11:31
NSM, mammutid ei surnud nälga, nad surid ju seepärast välja, et isaMAMMUt..küsis.."Khmm, khmm..mhhh!?" ja emaMAMMUt vastas..."hmmmmmm...!!!!"
Foxy, Foxy, Foxy...kus Sa oleeeed
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 11:35
No mis ma siis ütlesin? Seda ma räägin, et rääkige veel mammutit nälgasuremisest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 12:35
Nii nii...ja mis meil siis täna lõunaks on ...nõgesesupp, vutimunadega ....üleküpsetatud brie juust ...ahhaaa...mulgikapsad rasvase "vennaihuga" Seda eestlased armastavad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 16:51
nüüd ajasid mulgikapsa isu peale keset suurt suve
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 16:54
saaks verivorsti ka veel...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 16:56
pohlamoosi, kõrvitsasalatit ja kaerakilet romantiik missugune
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 16:58
jav veel päkapiku kostüüm ka selga... romantiline jõuluõhtusöök kahele... augustis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-24 17:05
Just just...ja taustaks mängib ans. "Tiliseb tiliseb minukell" ...
Rudolf ei olnud põder
Ruudi oli soomlane
nüüd mul kodus väike õde
temal nimeks Tuijake
˅ näita rohkem ˅