Foorum
2011-08-23 14:06
Rääkides konnadest, siis tavaline Eesti kon maisteb nagu halsvasti tehtud kana ja kala vahepealset. Kui keedate sisi varuge soola. Mage vend.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 14:35
Appi, mul on täna lõuna vahele jäänud. Aikon ja NSM ajavad mul suu vett jooksma.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 14:38
Ehh ... mul poel sulle muud pakkuda, kui nuudlirooga mereandidega. Kui see sobib, siis astu laiva
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 14:39
Ja mul pole muud, kui helesinine unistus
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 14:50
Ei tea küll, et millest sa seal unistad? Tangupudrust, küünaldest või foxyst? Tõenäoliselt kõigist kolmest.
Aga vaata, sa ära käitu nagu tõeline eesti mees. Sa ära unista vaid, tee oma unistused teoks. Kuna selliseid vapraid ja julgeid on maru vähe, siis tõenäoliselt sa oleksid suht konkurentidest ikka kõvast üle.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 14:55
sõi lõunaks tanguputru ja oli päris hää. Ilma igasuguse romantikata kõht täis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 15:03
romantika pole kõhutäiteks,vaid ikka meeleolu loomiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 15:11
No aga organiseerime ühe püha õhtusöömaaja koos orgjaga. Nagu siis, kui kuningad ja nõiad veel elasid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 16:47
Parma, kas orgia on enne- või peale õhtusöömaaega ?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:02
Paralleelselt sellega.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:04
Et siis seksi vahele on "tordiga näkku" naljad? Päris romantiline, peab lausa mõtlema
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:06
aikon! Söögiga ei mängita!!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:07
Tort pole söök, see puhas lõbu ja lust
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:20
aikon, sa oled meil kuidagi väga sõjale õhutaja. Eile moosisid mind, et saaks jälle verd ja pisaraid. Nüüd pakud tortidega loopimist välja. Ei saa üks noor mees nii pagana verejänuline olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:26
Keski peab kinda viskama, muidu ajab haaaaigutaaamaaa Muide veri, on peris nämma üheks õhtusöögiks tarbida
Oot oot...kas mu silmad lugesid õigesti... ..."....noor mees...." Njaa...seda ma olen
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:29
Issanda halastus. Mis ma nüüd jälle nii valesti ütlesin. Peaks nagu vana känd ütlema või. Mida kuradit sa siis siin saidil teed, kui juba känd oled?

Et siis vampiiride pidu. No see oleks huvitav sündmus küll. Ma isegi mõtleks, et tulen vaatan verejänuliste pidutsemist pealt.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:34
Kust ma tean, mis ma siin teen ...hetkel lobisen Sinuga ja veel ........noh sõnaga, inimestega Krt...ära sõima mind kännuks, muidu ma...hakkan pederastiks, nagu mulle siin üks "lugupeetav" külge pookis
Vampiiride pidu...see nagu juba satanistide pärusmaa Mine tea, ehk on vägagi serksikas õhtusöömaaeg
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:43
Kle. Otsusta ära siis lõpuks mida sa tahad. Kas sobib noor mees, vana känd või soovitud pederast. Mul vahet pole. Peaasi, ma kohe sõimata ei saa, kui midagi ütlen. Või on sul mõni parem ettepanek, et kuidas ma sind nimetada võiks.

Vampiirid on väga sexikad. Vähemalt filmides küll
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:52
NOOR ja MEES, ilma nähtavate vigastusteta, see sobib
Aga mina pole teema, aruteluks ja jäägem siiski söömise, ja selle teise asja juurde
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:56
tushonka konserv ja lauaviin
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 17:59
Nostalgitsemiseks on hea praetud räim tomatis, keedumunad, sinine supikana ja tshai v stakane
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 18:03
Räim tomatis läheb siiani loosi kui külmkapp juhtub tühi olema ja keegi pole viitsinud poes käia
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 18:04
Ah jaa, see tegevus võiks toimuda, platskaartvagunis suunaga MOCKBA
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 18:10
Ok. Ma parem ei ütle sulle siis midagi. Ole siis noor või vana või mis iganes.

"Romantilisest" söögist on asi saanud nostalgiline konservikarpide loetelu, mis kellelgi külmikus vedeleb. :S Äärmusest äärmusesse.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 18:35
ja kondoomid võiks ka siis olla suvest suveni. Neid talgiseid vist ei saa enam kuskilt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 18:38
Mine tea, mis tagavarasid mõne kapipõhjas võib peituda...alates seebist ja lõpetades...räimekonservidega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 18:39
Ühesõnaga...targem üldse mitte midagi pakkuda.Jumal teab,äkki on allergik,skisofreenik,hakkab luksuma või hüppama jne.
Äkki ei maitse,äkki ei meeldi,äkki sõi naabrimuti juures kõhu täis....ja kui hästi järele mõelda,siis pole mõtet õhtusööki üldse korraldada.Vähemalt naisterahval mitte.Las mees korraldab.Siis naisel hea halada,et kaloreid palju ja luud on toidus ja süda läheb pahaks ja üleüldse suren ära.Normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 18:56
Caribian on õigel teel...Söömine on pahe ja kapitalistlik igand, parem tegeleda mediteerimisega ja teaduskirjanduse süvauuringuga ühise laua taga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 19:01
Ega jah..nii mõnelgi siin oleks söömine mõistlik lõpetada...
Ei pidanud Sind silmas,Aikon.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 19:09
Oh mis Sa ikka vabandad,Caribian.. ma tean et peaksin ennast tagasi hoidma aga ei suuda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 19:09
caribian, kui sa oma meest tunned, siis peaksid teadma, et mis talle maitseb ja mille üle ta rõõmus oleks. Kui sa oma meest ei tunne, siis tuleb järgi uurida.
Mina näiteks tean millega oma mees ära osta ja mis moodi talle üllatusmoment tekitada. Partneri tundmine on nii elementaarne asi. Internetis arvamusi küsides, pead arvestama, et siin on kari erinevaid inimesi, kellel kõigil on erinev elustiil, erinevad huvid ja eelistused. Loota, et keegi annab sulle siin head nõu kuidas sa oma meest üllatada saaks, on piisavalt naiivne. Või kuidas?
Arvestades, et Sinul peavad olema alati kallid kingid ja muu luxus ning sära, siis vastav peaks olema ka Sinu õhtusöök. Nagu sa näed, siis enamus ei pea seda faasni praadi oluliseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:25
6ige romantilne 6htus88k on see mida paariline jumaldab. olgu selleks heeringas ja kartul koos jääkylma viinaga.
paarilist peab ju tundma see ongi juba tema jaoks romantilinekui teine teeb s88gi valmis ja yllatab
ja cariba k6ik ei taha olla v6i geenid ei luba piits peenike olla. minu arvates peabikka naisel olema liha luude kyljes mitte n2lginud hernehirmutis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:29
Sellest sain juba aru,et viin käib hommikusöögi kõrvale/asemel,lõunasöögi kõrvale/asemel ja õhtul...ei maksa tagasihoidlik olla...võtame mõnuga.Nii muutuvad isegi prisked naised täiuslikuks.
Lihtsalt kõik inimesed ei suuda/ei taha kõike maailma viina ära juua.Kaine peaga peaks ka ilus olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:39
caribian, kas inimesed kes udupeeneid õhtusööke ei korralda, kalleid kingitusi ei nõua, sukki kannavad, pitsilist pesu jne ... on kohe joodikud?
Muidugi iga jumala inimene ise teab, et kuidas oma elu elab. Aga ma ütlen ausalt, nii raamidesse surutud ja välisele (filmilik, naabritele ja tuttavatele näitamiseks) ilule üles ehitatud maailmas oleks minul ääretult igav elada. Kiiresti tekiks rutiin. Just see rutiin, et koguaeg peavad kõik asjad olema nagu kusagil õpikus, raamatus kirjas.
Kus on ettearvamatus, looming, maailmaavastamine.
Sinu jutt meenutab mulle ühe minu kunagise exsõbra maailmapilti. Tead kellena ma end avastasin tema kõrval. Ühe ilusa asjana tema ilusate asjade kollektsioonis.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:42
No aga mis viga on olla seal kollektsioonis?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:48
Aga kusjuures siiani ei ole ühtegi tõsist söögi fetishiga tegelast kirjutanud.
On neid ihas üldsegi? No keda söömine erutab ja ajaks seksima.
˅ näita rohkem ˅
parma, oled sa kunagi tundnud, et sinu väärtus on suur null. Vot see tunne on, et väärt on vaid kest aga mitte sina. Õnneks pole mulle keegi taibanud nii suurt summat pakkuda, et ma olen nõus loobuma iseendast.
Nii, et jääb ikka see spontaanne imeline maailm täis huvitavaid inimesi, situatsioone. Saan rahuliku südamega nosida räägupesa burksi ja maiustada maoliha või paneeritud looteid. Kui keegi oksele hakkab, siis on see tema valik.
˅ näita rohkem ˅
Viina lugesin välja ikka eelnevatest kommentaaridest.Lisaks viinale ka viskit ja puskarit...tundub,et mitte 40cl..
Ma ei arvagi ,et elu peaks olema udupeen.Elu ongi värviline.Söön ka kiluvõileiba,väga hea on.Viina ei joo ja ei hakka ka jooma.
Teemat algatades ei soovinud ma teada mingit prantsuse restorani menüüd,seda tean ma peast.
Soovisin pigem ideid,mida ja kuidas huvitavam oleks.Sain ajalehe peal heeringapäid...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:52
nsm. Õnneks ma ei tea oma vaimset väärtust. Ma tean ainult oma füüsilist väärtust, et palju minu surma eest raha saab.
Vot seda vaimset värki vist ei oskagi hinata kuidagi. Eem vist annaks seda siiski kuidagi hinata, ma arvan et see oleks siis et kuiplaju sa oma töö eest palka saad. Hek siis ongi see vaimne teadmiste hind?

krt ma ikka mõtlesin, et caribian sul tõsine perverssus käsil. Oleks huvaga kohe uurinud seda söögi perverssust. Teate te kedagi kellel on selline pervessus?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:53
**mingi n tähe häda rüperaal uuendab ja siis kiilub natuke**
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:54
Paneeritud looteid???? NSM, kas ma lugesin õieti? millise looma looteid sa siis manustad? Või ehk kogunisti inimese omi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:56
Paneeritud looteid???? NSM, kas ma lugesin õieti? millise looma looteid sa siis manustad? Või ehk kogunisti inimese omi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:02
foxy, aasias mõnes riigis pakutakse sellist toitu. Tegemist on siis linnu loodetega. Tehniliselt käib asi nii, et arenev tibu võetakse enne munast välja kui luustikk moodustub. Oli ka võimalus lootesuppi proovida aga praetult tundus asi kuidagi kindlam. Ma küll julge ja proovin kõike aga näe vahel ikka tulevad piirid ette See oli üks koht, kus nagu hakkasin mõtlema, et kas ma ikka suudan
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:04
parma...vürtsikad toidud peaks idee järgi seksiisu tekitama....või siis nende söömine...
Käi india restoranis ja telli tomatisupp(originaalsel kujul)...sul läheb ihu imelikuks proovi järele....minul küll läheb...
ja siis lambiriani,neutraliseerivat kastet natuke juurde,muidu sa ei ela seda üle...sa tunned ärevust,kihelust ja sa tahad seksida.
Sõltumata kuu või päikese seisust.
Ükski kartul ega heeringas ei mõju sellisel määral...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:11
Aasia kohapealne köök pole just nõrganärvilistele...Malaisias juhtus selline asi...meil saaks selle eest üüratu trahvi ja pandaks ehk vangi ka.
Menüüs siis nn.hautatud hanejalad....ja neid hautatakse nii,et lastakse hanel end surnuks hüpata tulisel pliidil...
Gestaapo meetodid olid leebed selle kõrval.Ei hakka mainima pisikesi imearmsaid kutsikaid,kel lihtsalt pea maha võeti ja nahk seljast tõmmati.Mina piirdusin taimetoiduga.Ma ei osale loomapiinamistes.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:14
Mind paneb täis kõht ainult magama. Ei aja seksi isu peale, tee mis tahad. Olgu see siis misiganesasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:17
Mäletate kunagi "Luna pargi" väravas müüdi saslõkki. Oli teine jube sooneline ja vintske. Ma arvan, et see oli puhas kadrioru kass.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:18
Ära söö kõhtu täis...ainult tomatisupp,natuke naani võid kõrvale võtta....see paneb südame topeltkiirusel tööle
Vett ära vahele joo,kui sa palju harjutanud ei ole...asi läheb muidu käest...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:22
Ma arvan, et kui kõht on piisavalt tühi läheb kõik kraam söögiks. Paned oma püksirihma kah pintslisse niikui naksti.
See söögi fetish minupeale ei hakka. Ma söön kõike, millele ei pea pikalt järgi jooksma. Siis ma tulistan teda ja ikka söön ära.
Kuigi rottidesse suhtun eelarvamusega. Neil on haigused küljes nagu ka metsseal.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 22:26
Ai krt meelde tuli. Ühte söögiperverti ma tean.
"sõjas" oli toakaaslane, kes oli kulturist ja küll see vennike oli ikka hädas omadega. Täpselt välja rehkendatud söömised, menüüd, liigutused ilge jändamine. Rehkendas isegi välja, et kuiplaju öösel pissilkäik rasva kulutab jne jne.. igavene rist ja viletsus.
Teine tegelane oli selline kes sõi isegi hallitanud leiva ära. Kooris aga hallituse ära ja pistis nahka. ja imede ime, ei mingeid tervise hädasi, korra peerutas ja asi oli korras. Ööse ärkasid tegis ülesse ja kuulsid kuidas tegelane pistis NATO toidupakki kinni. Järas nagu karu seljaga teistepoole.
˅ näita rohkem ˅