Foorum
2011-08-22 21:09
Milline oleks unelmate õhtusöök kodus?Millest koosneks?
Tingimuseks,et valmistaja(d)ei ole profikokad.
Kas Eesti romantilis-seksikaim söömaaeg on jätkuvalt Agnese ja Gabrieli eine "viimses reliikvias".
Kogemused-soovitused.
Minu eelistus langeks idamaiste ja teravate toitude kasuks,aga kardan,et kodustes tingimustes mitte just lihtsaim ülesanne.
Millega olete üllatanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:16
ma ei salli teravaid, aga riisinuudlid kanaga ja porrulauguga jveel mõned asjad, ja pulkadega peab sööma.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:18
siin on mõeldud kodanliku pühapäeva stiilis õhtusööki?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:19
Sööjad ise võiks olla romantiliselt alasti või vähemasti seksikas pesus
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:19
Minu jaoks on üks märksõna - kala ja mereannid. Mitte punane veeloomake. Hea kerge õhtusöök
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:26
mulle käiks hea pitsa ka, ma lihtne inimene
või ribid mida närida nii rasv tilgub
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:38
Võib süüa kasvõi põrandal....
kukeseene-valge veini kaste tüümianiga pole vist väga romantiline?
Kerge oleks ilmselt märksõna....kes viitsiks end täispugituna liigutada
Ribid on muidugi seksikas....teravalt maitsestatud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:10
Mis siin rääkida õhtusöögist, kui punase kala viil kirde saiapeal, hommikukohvi kõrvale voodis pakutuna tõi naisterahvale vaimustuspisara silma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:12
Võipakk, leib, kilud ja paar õlut ja veinilörts... põrandal ajalehe peal. Ise madratsil. Tookord tolle inimesega oli see väga romantiline. Ma ei usu, et selliseid tüdrukuid tänapäeval veel leidub. Ja ma ei usu, et tema täna seda korrata tahaks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:31
jfjm...sa oleks nagu mulle hommikueinet pakkunud
Minu vägagi lemmik on kerge soolaga lõhefilee,röstsaial ja sinna veel natuke sidrunimahla...
sai jääb pärast lõunat muidugi ära.
Ok,hommikusöök paigas...aga õhtu jfjm...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:38
Aga tee mingeid väikseid ampse, muffineid näiteks. Neid saab teha mis iganes koostisega, magusaid või soolaseid. Ja manustada sobib nii põrandal kui voodis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:52
Caribian, enne menüü paikapanekut, tuleks kindlaks teha kaaslase maitseeelistused, et mitte ämbrisse astuda. Väga piinlik oleks ju näiteks pakkuda taimetoitlasele liha. Kuigi mul on õnnestunud sööta sisse seeni inimesele, kes vandus, et tema elu sees seeni ei söö
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:58
sellega on see asi et inimene ei söö miskeid asju teadklikult mis talle visuaalselt ei meeldi ja teine asi on asjad mis ei maitse, olude sunnil neid sööd aga ei naudi ja kui võimalik siis väldid, muidugi on ka asju mis tekitavad miskeid vastikusreflekse neid võid peita aga see tuleb ilmsiks.
aga erinev ju ka selles kas see peab olema ka kui söögikord või lihtsalt romantiline näks meeleolu juurde
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 23:05
Meeleolu saab luua ikka sellise toiduga, mis meeldib ja kui see veel toonust ka tõstab, siis on eriti hea. Nõiteks prookol pidi naistele väga hästi mõjuma, aga tean ka neid, kes seda ei söö.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 23:28
Just nagu viimne reliikvia aga mees peab ISE selle looma sealt metsast kinni püüdma. Või veel parem, see metsas lõkkel ära praadida. Vot siis on selline ürgne värk.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 23:30
ah jaa sinna juurde veel punnsuutäis puskarit kah.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 23:36
meenub see topgeari osa, kus nad pidid roadkille sööma, ja siis clarkson tõi camaro katusel surnud lehma. vot see on romantika!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 23:39
Ma olen Gaz-66 'ga põllupeal jänest taga ajanud. Prozed peale ja jookseb otse valguses. Igatahes jänku on viist siiani metsas ja see sõit raputas si..ta ikka korralikult soolikasse. Ei mingit romatikat.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 23:44
Kas te siplega mune olete söönud?
Männimähust tehtud jahukäkke?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 23:57
Tegelt ma ei teagi, et kas sellist romantilist õhtusööki üldse enam harrastatakse? Pole nagu ette tulnud. Jah sinihallitusjuust ja shampust aga, et romantilist õhtusööki. hm võtan selle õhtuplaani. Ilmselt pole söögigurmaanide otsa sattunud. Vbla liiga praktilised naised olnud ehk.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 01:03
Ideaalis pakuks veise carpacciot, magustoiduks soovitavalt midagi, mis põleb või upub viskisse. Ahjus küpsetatud jäätis, affogato viskiga, Å¡okolaadimousse... miks mitte ka tiramisu. Mehele peaks kindlalt peale minema mingi ahjupraad, õlles küpsetatud sealihakäntsakas või midagi

Ma armastan kodus pakkuda Taipäraseid roogi.. karripastas, austrikastmes ja kookospiimas midagi suupärast wokkida. Näeb serveerides päris kena välja ka. Või siis teha "itaalia õhtu" ja koos pizza meisterdada alates taignast... muidugi kohustusliku ohtra veini saatel
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 03:45
no mida veel keerulisemat 6htu s88giks tahetakse?
minu arust kui sa tahad yllatada kedagi kas meest v6i naist, et teed ise ja midagi sellist mis on hea k2ep2rast v6tta ja maas syya. loeb ju selle juures atmosf22r mille lood sinna. p6randal istud v2ike kihisev jook kyynlaid ohtralt p6lemas. ja mis peamine ise valmistatud, ega sa peagi mingi gurmee toitu valmistama pea asi et ise tehtud see lisab juba vyrtsi juurde
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 06:59
Minx...kust sa sidruniheina saad?Väga harvadel juhtudel on õnnestunud hankida.Thai toidud oleks ka minu eelistus,aga enamus retsepte sisaldab sidruniheina.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 10:20
caribian, piprapood Stockmani kõrval. Vaata, ehk seal on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 10:51
olgu mis on, aga hea loomaliha ei kaalu teil seda peent välismaa kööki mingil tingimusel üles
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 10:56
Prantsuse köök, minu iha ja arm
Ehk siis eelroaks salat Endiivia-Roquefort sinepikastmega , põhiroaks Civet of Hare (metsjänesehautis, võib asendada ka koduse jänksiga ) ja magustoiduks mmmm Iles Flottantes karamelliga....ja kogu seda naudingut saatmas Paul van Dyke ja muidugi küünlad, küünlad...KÜÜNLAD ja SEKS
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 11:01
Loodetavasti mitte nunnade moodi - küünlad ja seks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 11:06
Krt, Sa Foxy rikkusid kõik ilusa ära ja karistuseks saad kiluvõileiva
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 11:37
Aitähh, aikon. Kiluvõileib on väga hää kraam, pane värsket kurki ja tilli ka ohtrasti peale
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 11:47
Mmmmm kiluvõileiba sööks isegi! Väga romantiline
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 11:52
Saa siis teist naistest aru, mis on teile romantiline õhtusöök kahele.
Vast on kõikse parem, kui avatakse koos külmkapi uks ja seda mis kapis on(kui üldse midagi on), ka lauale (põrandale, voodisse, õue...) kantakse
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 12:17
aikon, vaata, eesti tüdrukud. Pakud neile suus paindumatuid prantsuse rooge ja nad vaimustuvad pigem kiluvõileivast. Ma pakuks ka siis (eesti tüdrukutele).

Suitsulest kodujuustu-tomati-suvekõrvitsa salatiga + väike basiilik ja suur ahjukartul, kõrvale valge vein (midagi lihtsalt normaalset, see on siiski kala, Chenet käib küll). Mjah. Meesinepit soovitan niisama lestale.

Magustoiduks aiast maasikad, tikrid, sõstrad... metsast vb mustikaid sekka, siis nad kõik puhastatud kujul kaussi ja parajalt kondenspiimaga üle. Nii parajalt, et magusa ja hapuka kontrast ikkagi alles jääb, eks. Ja kes väga suur suhkruarmastaja ei ole, võtab ilma suhkruta kondenspiima, kuumutab teda korraks tulel ja magustab nii palju kui talle sobiv on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 12:40
Kuulge noored. Te ikka küsite ka ma loodan härralt/proualt/preililt mida tema sööb? Või jumala savi? Kui pärast inimene peab viisakuse pärast nosima toitu, mida ta ei armasta, või loobub sootuks söögist. Kas siis õigustate end sellega, et foorumis soovitati?

Näiteks minu puhul. Ma olen allergiline viinamarjasuhkru suhtes, magusaid asju ei söö üldse. Maasikad vahukoorega, mida nimetatakse romantiliseks toiduks, on mulle paras õudukas. Punane kala ka näiteks mulle ei meeldi. Võin teda ju nokkida aga miski on, et ma teda ei taha.
Usun, et teil kõigil on toiduaineid, mida te üldse ei taha. Päris hullumeelne oleks, kui teid õhtusöögile kutsutakse, ning laud oleks katud toiduga mis on vastumeelne või lausa ebameeldiv. Kas mängite siis romantikat kaasa, et pakkuja pool oleks õnnelik?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 12:40
...ta seisab ukseavas,ta hambad s2ravad kui p2rlid...ta on alasti..
ja hetk hiljem mina tema embuses...kyll hiljem...j6uab kiluleiba vitsutada
minu hiljutine romantiline yllatus,hommikus66k sisaldas kandikul lisaks pannkokkidele ja isetehtud moosille ka kaunist roosi vaasis oi,kalli
mis kuradi vahemere k66k,kui on kaks inimest,kes jumaldavad teineteist
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 12:41
Hmm...kõik lihtne on romantiline Olgu siis nii...praetud räim, hapukoore-tilli kastmega, värske keedukartul, tomati-kurgi-redise salat, magustoiduks õunakook ja kõrvale... klaas külma piima
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 12:51
aikon,sa oled ehtne eesti mees
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:05
iliar, aga on inimesi, kelle jaoks sellised nn romantilised mängud on olulised. Miks muidu kõik räägivad küünlavalgusest, veinidest, mingist õhkonna loomisest.

Minu jaoks on ka selline ülepingutatud vastuvõtt üsna igav ja liiga filmilik. Kui seda teeb inimene, kes mind üldse ei tunne ja üllatusena, siis ok. Kui on midagi maitsvat, siis ikka söön ja ei pirtsuta. Kui aga mu elukaaslane peaks sellise asjaga välja tulema (ma kaldun arvama, et seda juba ei juhtu), siis küsin küll otse, et kas sul juhtus midagi? Said peapõrutuse?
Minu elu kõige romantilisem söömine oli 2846 meetri kõrgusel. Vot istud kaljuse mäe otsas, selg vastu suurt kivi, mis annab varju lõõtsuva tuule eest, jood leiget teed termosetopsist ja nosid kaasa tehtud võileiba. Olete väsinud aga õnnelikud, seal teisel pool pilvi. Kõikjal kuhu vaatad on vaid madalad rünkpilved ja nende vahelt aegajalt välja ulatuvad üksikud mäetipud. Muusikaks vilisev tuul. Vot see on romantika
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:13
Aikon ajab mul juba mitmendat korda täna suu vett jooksma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:14
Jah, Iliar, seda ma olen
NSM, aga kui küllakutsuja näeb vaeva, paneb kogu oma oskuste pagasi mängu, avab kogu oma faantaasia "salve" ja siis tuleb külaline ja lajatab otse silmevahele.. "kurat, kus must leib on!?" Mis Sa arvad, mis ütleb võõrustaja süda, mis peab tema tundma peale sellist lühikokkuvõtet romantismi teemadel.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:15
Kulla Apelsin, selle vastu aitab vaid tõhus lõunasöök
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:17
Lõuna söödud, aga sinu variandid nii ahvatlevad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:21
aikon, eks ma enamalt jaolt kannatan need jamad välja, kui just mingit veini jooma ei sunnita. Lihtsalt, tahtsin seda öelda, et enne kui tormata üllatustega, tasuks inimest tundma õppida. Muidu võib väga ebameeldiv üllatus olla.
Aga noh. Kui ikka keegi mängib romantikat ja mu taluvuse piire ei ületa, eks ma püüan siis hea näo ette manada. Eks ole elus ennegi olukordi olnud, kus pead naeratama, kuigi peas tiksub "saaks siit juba minema".
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:24
Ja aikon nii võidki saada vastu lõugu kui pole uurinud mida külaline peab sööma, ajakirjandusest , tuntud inimesed läksid vastuvõtule kus pidi pakutama süüa ja ühel siis terviseproble suhkrutõbi oli vist ja peab iga teatud aja tagant õiget sööki saama ja seal siis selgub et miskid suupisted aga seda mida vaja pole , nii et pead ikka teadma mida ja kellele pakud
Teine asi et kui kutsud kaaslase õhtusöögile siis ikka korralik söök ja õhkkond siis selline mis aitab kaasa hilsemale seksielule, kui aga plaan lihtsalt seksimaratoniks siis ehk vaid suupisted joogid mis kosutavad ja meeli ergutavad sealjuures ei pea olema alkot
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:27
Apelsin, ega küll küllale liiga tee ja kui isu on, siis peab sööma, mitte siis, kui kell kukub või päevakord seda ette näeb.
NSM, seda`nd küll, et enne selliseid ettevõtmisi, peab piisavalt luuret tegema. Ja ega arvagi, et peale põgusat pilguheitu väliselt meeldivale inimesele, peab järgnema suur romantika ja meeletu armastusepuhang.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:33
oo jaa,seks kaine peaga
minu kalli v6rgutas mind isekasvatatud piparmyndi teega,see oli nii mega nunnu...ja m6jus nagu hispaania k2rbes
m2gedesse tahaks kyll,ja ka merele,just hakkasin unistama
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:38
Ongi vast nii, et lihtsad ja spontaansed, südamest tulevad asjad, ongi kõige romantilisemad Milleks meile suflee, kui on olemas mannavaht, milleks mousse, kui kartulipuder nii mõnusalt maitseb
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:39
Kusjuures, neid kes just nii käituvad on tegelikult väga palju. Mulje avaldamiseks tehakse vahel selliseid enneolematuid ponnistusi, et lausa naerma ajab. Eks need asjad tulevad sellest, et arvatakse, et see meeldib alati vastasoole. Filmid ju kubisevad sellistest hullumeelsetest ideedest. Sealt siis tambitaksegi meile pähe igasugu arvamusi.
Asi lõppeb sellega, et kui noormees küsib, mida me toiduks kaasa võtame ja saab vastuse, et meeleldi sööks heeringaleiba suurte sibularõngastega ja kui napsu peale mõelda, siis pitsike haljast valget ilma maitsestamata viina kõrvale pakkuda koos hapendatud kurgi ja mee ning hapukoorega, siis vaadatakse sind nagu ebanormaalset või peast sooja inimest. Mõni julgem isane ütleb, et sellist menüüd poleks naisterahva suust küll oodanud.
Mis teha, kui ma naise mõõtu välja ei anna. Eks siis pöördugu mõnel teisel aadressil, vahet pole kas loomult naiselik või mängib naist.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:41
h2sti paned
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:48
Ah mis ma siin ikka hästi või halvasti.
Ma lihtsalt ei viitsi ega taha, kui just vajadus ei sunni nägusi teha. Piisab, et peab vahel sugulaste juures või tööl mõnda arulagedat ideed naerumaskiga kaasa noogutama. Hakka veel siin ka tsirkust tegema. Nahui nuzna, skazem druzna.

Mis aga mereteemasse puutub, siis näe üli romantiline jahisõit, tuules, vihmas nüüd närin mingit rohtu ja ootan arsti käest linnaluba. Aga lahe oli ikkagi, mis siis, et haigeks jäin Sita ilmaga on merel palju ägedam, kui tuulevaikuses
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 13:51
Tanguputru, praetud pekikuubikute ja sibulaga ja konnad koos koibadega, võivad Prantsusmaal edasi karata
Kus on minu pott, kus on minu pann, minu Mann ootab mind
˅ näita rohkem ˅