Foorum
1
2
2011-08-22 20:29
aikon sa kujuta nüüd ette kui naised ka vaid sinu moodi naiste pepse patsutaks kas sa siis ikka pääseks sinna enam löögile, hea et neile meeste kanni meeldib vaadata ja patsutada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:29
Aikonil on lihtsalt igav Pepsi pole mida patsutada, näidake siis verd ja kismat vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:32
Foxy, ei mina miski karvase torso pärast viitsigi kakelda aga mõne ilusa tissi pärast... isegi võiks, kuni teise leiab
NSM, Sa ära Parmat karda, ta natuke õiendab aga see on profülaktilises mõttes isegi hea Ütle siis, milline on see kann, millele peab kaunid Taram`i stringid ümber kerima
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:33
Ei mingit kisma ja verd. Mina poen parem Markxs põlve peale peitu. Vähemalt tal on hea maitse Te kakelge jagage oma vahel kummikuid ja mis te siin iganes jagate tavaliselt. Keegi jagas pulle. Nii, et ma vaatan parem mõnes meeldivas turvalises kohas seda tsirkust pealt.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:34
Aikon, teist tissi pole sul vaja kaugelt otsida, tissid asetsevad tavaliselt lähestikku
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:36
Aikon, teist tissi pole sul vaja kaugelt otsida, tissid asetsevad tavaliselt lähestikku
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:36
foxy

mm meelitatud NSM ettepanekust ja lubab tema käe kenasti oma katmata kannile
üks põlv ja kann veel vabad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:40
Marxks, Sul on vist õigus jah...pole neil plikadel vaja teiste plikade sabaaluseid hinnata ja patsutada.... Ma olen ikka öelnud, et Marx oli üks tähelepanu väärivalt tark papi
Foxy, kui lähedal on lähedal?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:40
OK, et siis üks on mulle broneeritud. nice Mulle sobib, vähemalt midagi head ja kindlat.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:41
Pesu pesuks.Kui ikka keha on vormist väljas,nahk lotendab,rinnad ripuvad ja tagumik ära vajunud ei päästa mitte ükski pesu.
Ei trimmiv,ei vooliv,ei puuvillane,ka kõige luksuslikum ei aita.
Seega...mõistlik on osta trennipesu ja siis edasi vaadata,mis saab.Siis pole ilmselt pesu vajagi
meenub ütlus.."pane seale kasvõi kullast sadul,ikka on siga" ....tõlge.."pane tädile kasvõi Agent Provocateur,ikka on tädi"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:41
----või onule...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:44
caribian, ära ole jälle nii "ette" negatiivne. nii mõnigi võtab end ilusa naisega sebides käsile ja pekist saab kena lihas. kindlasti paljud naised ei hindagi väga vormis mehi sest tahetakse hoopis rohkem omasuguseid. pesu on siiski keha kate ja alasti avalikus kohas olla vähemalt meie riigis pole lubatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:49
Mulle ka tundub,et treenimata naine tunneb end ebamugavalt väga heas füüsilises vormis oleva ja väga seksikat pesu kandva mehega seksile asudes.On endalgi ette tulnud olukord,mil olen hinge kinni hoides oma taljet veel saledamaks saada,alla 60-ne.kaua sa ikka hinge kinni hoiad?
Tunduvalt mugavam variant,kui mees lotendab ja kannab arusaamatut pesu.Kui selline meeldib.
Väga keeruline lugu.Koos trenni ja pesu ostma?Siis mõlemal hea?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:56
nu pesu peab ju ikka koos ostma annad poes kohe hinnangu kuis sobib ja kas sobib aitad valida soovitad sama ju lõhnaga või ei ole se normaalne??? ma muidugi ise ka päris norm pole seepärast võib mõni mõte tunduda kentsakas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:57
Oled küll täitsa normaalne Markxs. Ega mingit marati trussat ostes pole tõesti vahet, kes kaasas on, kas 2 aastane põnn või 80 aastane ämm.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:03
Igapäevapesu ostab vist iga inimene ise.Või mitte?Mina teen seda ise,koos sõbrannaga maybe...
Äärmiselt seksikas on meesteosakonnas pesu valida...jõulukingituseks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:04
Mida sa igapäevapesu all silmas pead?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:05
Jõulukingiks on parimad, sitsist, 3 nr-t suuremad ja päkapiku piltidega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:05
caribian, kas käid koos mehega meesteosakonnas pesu valimas ja proovikabiinis proovimas?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:20
kui koos pesu ostetakse siis kaob üllatusmoment, teiseks üldiselt naised ei osta kunagi seda mis meestele meeldib, tean seda omast käest. ükskord ma nägin kuidas kaks tÅ¡ikki meeste alukaid valisid, täitsa tavalised valisid, ei tea kellele nad need ostsid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:23
Äkki neil oli õhtul plaanis see mäng, kes ees see mees
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:48
Isale või vennale ostsid..tõenäoliselt.mehele üldiselt ikka aluspesu ja sokke ei kingi.Mina mitte,aga tean inimesi,kes seda teevad.
Mina eelistan ostelda üksi.
Igapäevapesu on ilus ja mugav pesu.Ei mingeid pitse,trippe ega sukki.Minu jaoks sobib 100% puuvillane.Calvin Klein teeb korralikke ja vastupidavaid ja rinnahoidjad ei kuku ka kokku,mis sest, et puuvillased.
Ma ei ostagi mingeid pitse ja satse.Sukki lausa põlgan,äärmisel vajadusel võin ju jalga ajada.Kummiriba ajab higistama,tekitab nõmeda mustri kehale.Ebatervislik on kunstmaterjalist pesu pidevalt kanda.
Kui mehel on konkreetne soov mind mingis kostüümis(pesu vms.)näha,siis on see tema probleem see muretseda.
Üldiselt...naturaalsus on in.Pitsivahuga üritatakse lihtsalt varjata ebatäiusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:57
mitte ammu kuulsime caribian et seksika õhtu eelduseks oleks mehel sulle pesu kinkida, saa sa nüüd sinust aru
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:57
miks mehed siis halvemad on et neile naised kinkida ei võiks, noh sokke jah
mida naised siis elukaaslasele kingivad, totakate ajakirjade aasta tellimusi, parfüüme, mõned ei kingigi võibolla midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:02
Mina kinkisin jõuludeks "keskearõõmud". Vähemalt nägu oli mehel õnnelik.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:05
Parfüüm on alati hea kingitus.Meestele sobib kinkida näiteks triiksärki ja lipsu.
Üldiselt parim on mehele ebapraktiline kingitus....õhtusöök heas restoranis või näieks mingi sportlik tegevus.
said õieti aru Markxs....kui mees tahab või eeldab,et mina kannaksin pesu,siis see on tema asi hankida.
vastasel korral olen alasti,mässituna käterätti või hommikumantlisse.ilma meigita ....kas sul hakkas juba halb?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:07
Lipsu kinkimine mehele pidavat tähendama seda, et soovid olla selle mehega seotud...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:10
Jutt käiski ju elukaaslasest.Suvalisele sekspartnerile või juhututtavale ei kingi midagi.
Langevarjuhüpe,nädalavahetuse pilet Kuutsekale,aerodrom terveks päevaks...mina valin midagi sellest menüüst.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:19
head valikud on caribianil
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:38
neid ebapraktilisi kingitusi on krt vahel nii palju et ei oska kohe miskit pealegi hakata, korra aastas neid ikka koguneb, kui vaadata mida nn firmakingitusteks pakutakse siis ikka mõtetus teise otsa, samas on tasapisi tekkinud ka asjlikke , ni et parem kui naine neid ei teeks
caribian kui mees tuleb sinuga seksima siis kas oled alasti nii kole et peab pesuga vormi andma et mehel mingi tunne tekiks et suudaks Sinuga seksida??
seda Sa vist ei suudaks et mul halb hakkaks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 23:35
caribian aga kas sa 9 ndalt korruselt peaees seinamööda alla oled jooksnud? Või kopteri pealt nööriga, tormisel merel, laevale laskunud? Vot peale seda on alles tõeline seksi isu. Äkki rohkem ei saagi seksida
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 07:03
Saan aru,et igasugune sportlik tegevus on out
Markzs...kui ma nii kole olen,siis mees ju ei tahagi minuga seksida.Pole vaja pesu ega olustikku..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 08:22
Kust ta sii out on? Ma ju kirjutasin, et mida võiksid proovida teha. See kaks kükki sporti ei ole nüüd küll erutav ega seksikas. Kuiv treening kuskil jõusaalis. No kuulge. Booring..booring. Igapäevane ja veelkord booring.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 08:25
parma, Sulle ma kingiks küll reaalmängu "Jaht" jahitava pileti. Nii nunnu oleks vaadata kuidas sa silkad mööda metsa jahimehed püssidega kannal. Ma luban. Sul ei hakk igav. Ausõna
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 08:29
Väga hea. NSM sa kohe tead, mis hea on.
ei mingit kuiviku värki.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-26 13:07
Mina leian, et MEHE pesu on sama tähtis, kui naise pesugi, st pesu olgu kvaliteetne, hästiistuv

hoiduge sünteetikast, mis munandid higistama ajavad

Samas andke mehed aru, et ülikonnaga, viigipükstega kanname boksereid
teksadega, vabaajapükstega võib kanda juba natuke intiimsemaid

Ihas olen tähele pandnud, et siin RUULIB palju CK sünteetilisi Türgi 5 euroseid "rämpsalukaid"
˅ näita rohkem ˅
2013-06-26 14:51
tubli, sucker. õige jutt
˅ näita rohkem ˅
2013-06-29 12:31
Minule on küll oluline pesu.

Ennekõike nõuan mugavust ja pesu vastupidavust (kanga õmbluste kvaliteeti).

Hugo Boss on tuntud selle poolest, et kangas venib välja ja õmblused hargnevad.
DIESEL 'il kangas kulub hõredaks.
C&K on seni parim. Peavad kaua vastu ja on mugavad. Aegajalt leiab C&K valikust ka mudeleid mis lihtsalt on INSANE mugavad - ülimalt õhukesed ja elastsed, õmbluseid ei tunnegi, kangas nii pehme, et pidevalt on boner sest lihtsalt nii hellalt stimuleerib vänta nagu oleks vänt naise rindade vahel.

Kalli hinna ja nime taga ei ole tavaliselt hea pesu. Mõned 50€ on nii rõvedate õmblustega, et hõõruvad munad lausa verele. Teine probleem, et kuigi on õige suurus, siis lõige pole just ideaalseim ja pitsitavad mune.

25 - 35 € eest leiab C&K 'lt ikka väga mugavad alukad.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-29 15:28
Lihtsalt hakkas silma- kangal ei saa olla õmblusi või on tegu praagiga Ilmselt on siin kanga ja õmbluste vahelt ja ära jäänud
˅ näita rohkem ˅
2013-06-29 16:12
a vat minul on pohlad. peaasi, et vajalikke värke kinni hoiab ja puhas on. ning ei ole väljaveninud. õmblused, firmamärgid, üks p puha.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-29 16:44
mida see teiearust näitab, egot, staatust, kaubamärgihullust need alukad siis. peaasi, et lõvilakk on korras, siis on hästi. ükski kepp pole jäänd tegematta.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-29 18:12
Nagu ma aru sain, oli küsimus suunatud meestele. Meiel külastan foorumit peaasjalikult mina, seega räägin mehe eest (nagu tavaliselt ) Niisiis, mehele ostab susped jalga ämm. Kuna pensionäril raha alati vähe, tehakse valik Selveris või muust samanäolisest kauplusest. Ennekõike peetakse silmas mugavust. Õmbluseid ja teisi kvaliteedile viitavaid tegureid ei jälgita, sest nii nagu sokid, nii ka trussad ei ole mõedlud kaua kestma .
Olen ise on oma mehele pükse ostnud aga härral jäävad need lihtsalt seisma
˅ näita rohkem ˅
2013-06-30 10:30
Püksid, mis seisma jäävad. Uhh...
Kas pesta olete proovinud.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-30 10:32
˅ näita rohkem ˅
2013-06-30 16:41
parma, kuskohast neid omanimelisi puksikuid saab, (eest teise kirjutise kohta)
˅ näita rohkem ˅
2013-07-04 02:47
õige mees trussi ei kanna...munad peavad rippes olema nagu heteromehel kunagi...kikkismunad rohkem ihatädide ja geide unistus
˅ näita rohkem ˅
2013-07-04 10:34
Nii et sina siis vaatad mehele püksi, et kindlaksteha, ega ta ometi homo pole. Polegi sellisest lähenemisest kuulnud, aga tundub tõhus
˅ näita rohkem ˅
2013-07-04 11:29
"kikkismunad" mis või kes need on?
˅ näita rohkem ˅
1
2