Foorum
1
2
2011-08-22 11:10
Huvitav oleks teada, et mis siinse foorumi mehed sellest teemast arvavad. Kas mehe pesu on mehe jaoks oluline. Ehk siis, kas vaadatakse materjali, kui hästi istub jne, või pole vahet?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 12:15
Mul on trussi peale kirjutatud MUNN.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 12:41
ikka on oluline, aga kuna brändide hinnad ei kipu kvaliteediga mitte korrelatsioonis olema, siis olen jäänud keskmise skaala juurde. minujaoks käravad DIM väga hästi, nagunii viskan kõik 2-3 aasta ringis minema. aga kõik need ime materjalidest - ei tunne mingit vahet, pigem jäävad karvad vahele ja kisuvad rohkem ja liimuvad vastikult kehakülge.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 14:06
Naiste jaoks on kah väike vahe ma arvan. Mitte just, et kaubamärk oleks oluline, aga kui mees teksad jalast ära võtab ja sealt tuleb välja miski lotendav ja pesemisest auklikuks ebamäärane asjandus, siis erutust tõstvalt see just ei mõju
Üks osa mehi on selliseid, kes üldse pesu ei kanna. See jätab kah kuidagi räpaka mulje.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 14:17
Ma ka ei saanud oma meest kuidagi normaalset pesu kandma, sest probleemid karvadega. Ja nii siis õpetasin teda karvaeemalduskreemi kasutama. Kasutab siiani ja ütleb, et veel mitu head asja sellega kaasneb-eriti suvel.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 14:22
esmane asi on siiski mugavus, ehk siis ise peab end pesus hästi tundma ,see et kas miski maailmakuulus nimi sealt näha ei ole oluline, tähtsam siiski sobivus ja puhtus
suvel miks mitte mitte pesu kanda, muidugi see seab omad nõudmised
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 14:41
Misasja? kiremorvar, kas aluspesu tõesti peab nii kaua vastu? Tihti te mehed aluspesu siis vahetate või käite nädalajagu ühtede ja samade alukatega?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 14:55
Niikaua kantakse, kuni ainult kumm jääb järgi ja siis tõmbad uued peale jälle jne jne. Vahepeal kakud ainult kumme maha.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 15:00
PushUp, ära hakka. Ükski normaalne mees ei käi mitu päeva sama pesuga.
Samas jah, kui kõrvalt kuulata, siis vähesed mehed pööravad tähelepanu oma pesule. Rääkimata sellest, et kuidas ta selles aluspesus välja näeb. Miks ma teema tegin oli, et kuna mul sugulase mingi tuttav tegeleb mingi netikaubandusega, pesu ja muud nännid, siis nädalavahetusel oli suur kasti täis igasugu nänni rahvale valida.
Mind ajas hullult naerma naabripaar, kus naine krapsas ühed alukad ja pakkus mehel, mille peale see kukkus jaurama, et kus ma sellistega lähen. Ega ma mingi pede ole. Tegemist polnud mingi ulmega. Tavalised, väga viisaka välimusega boxerid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 15:10
sealt kas naabrinaisel ei tekkinud küsimust et kus see mees siis alukate väel käib et kardab sellist arvamust
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 15:13
Irw. Ma ei tea mis küsimused neil tekivad. Ma arvan, et seal peres (kui asjad nii on) tekib küsimus, et kas naabrinaine seda meest väga tahabki. Kahtlustan küll, et seal pigem see teema, et mees arvab, et naine ei taha sexi aga ise käitub nii, et teda ennast jumala pärast naine ei teahaks. Käitumises ja suhtlemises on igatahes see pinge nende vahel tajutav.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 15:15
Ei hakkagi, lihtsalt jäi silma et 2-3 aasta ringis.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 15:20
Oleneb kui palju neid on. Mul sõbrantsil oli kunagi pesufetiÅ¡ vist. Sest tema pesukapp oli tõeline imedemaa. Sellise koguse juures jääd enne ise vanaks, kui pesu koledaks läheb. Vist. Või siis lihtsalt kopitab kapis ära
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 15:27
Kui nüüd pesust üldse siis olen tähelepannud et eriti selle väljanägemisele rõhku ei panda, st et kui pesu on pesemise käigus värvuse või kena kuju minetanud siis vahet pole, ikka tõmmatakse selga / jalga, seda olen mõningate tuttavate juures täheldanud. Mina ise vahetan pesu tihti, ses mõttes et niikui mingi eriline värvusemuutus, siis kohe prügilasse. Meeste puhul näib et eelistatakse keskmise hinnaklassiga tooteid mis kaubanduskeskustes kättesaadavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 15:36
Tead. Ma arvan, et see on nõukaaegne valehäbi, mis kuidagi ei taha nagu meeste peast ära kaduda. Enda välimuse eest hoolitsemine tundub jube kuritegu paljude arvates.
Vanasti ma armastasin öelda, et kui virts varvaste vahel ei lirtsu, siis mees end kohe mehena ei tunne. Õnneks ajaga paraneb see mõtlemine. Kasvõi see, et mehed, kes end raseerima on hakanud pole enam haruldus. Ka on tekkinud lisaks ülikonnale ja musta värvi teksadele lisaks palju muid pükse meeste jalga. Asi paraneb, mehed muutuvad üha kenamateks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 16:02
aga ma kodus ei kannagi kunagi, panen ainult siis kui välja lähen.
PushUp, meestele on ka väga kalleid müügil, aga peale märgi küll mingit erinevust ei ole. okei naistel on ju pitsid ja värgid ja lõiked mis teevad pesu kalliks, aga meestel ei ole neid valikuid nii palju. eks meestekatel ka ilusad jäävad 500 krooni kanti, aga ära kuluvad nad kõik ja me elame tarbimise ajastul siis pole mõtet raha kulutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 16:23
Minu jaoks peab pesu mugav ollema, kindlasti bokserid ja ei mingit sünteetikat.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 16:28
meestele ei olegi minuteada mingit sünteetikat, kõik on kas 100% puuvill, siid või siis 95% puuvilla + 5% elastaani segu, mis ei lase riidel ära venida.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 16:37
ikka on, need kirevamad ja läikivad asjad on kõik üle 30% sünteetikat.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 17:41
kusagil ma nägin meestele trikoosid või bodysid, mitte selliseid pedekaid vaid tavaline maika+bokserid aga ühest tükist. kuigi ma ei suutnud välja mõelda kuidas seda selga pannakse, siis lahe naisega kohtuma minna naine saab julma kreeepsu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 17:48
Müügil on meestele mõeldud stringid.Kui nad müügil on,siis järelikult tarbijaid on.Turumajandus ju..
Kas see on ainult gayteema või oleks mõni heteromees ka nõus neid kandma?
Nägin Stockmanis,mitte sexshopis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 17:51
miks see peaks olema vaid gay teema, mu meelest täiesti sobiv ka hetero jalga, kõik ei ole ju bokserite fännid, et peab vabalt saama sääres rippuda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 17:53
Stringide puhul pidasin silmas just seda tagumist osa...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 17:59
nu ja mis sel tagumisel osal siis nii erilist bioloogiliselt on see meestel ja naistel üsna sarnane muuestel püsib ilma pesuta tihti paremini see kannikas kui naistel kel seda vaja vormi suruda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:07
stringidel on ainult esiosa, tagaosa on puudulik
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:10
Stringid on väga sexid mehe jalas Nämma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:14
NSM, jäta see tagumiku järamine Või temal on nämma...
Üldiselt aga on parim materjal puuvill ja puhas pesu on otse loomulikult alati seljas ja olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:20
On jah nämma.
Nu kurja aikon. Meestele võib meeldida sexikas pesu naiste seljas ja sukad jne ... osad lausa nõuavad seda. Ja kui ma ütlen, et srtingid on nämmad, siis kohe oi mis õudne.
Nu kõiki naisi ei eruta rahapatakas. Mõni tead hindab ka muid väärtusi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:22
trenniks näiteks puuvill ei sobi, võid oma tervise väga tuksi keerata. muideks trenniks on olemas eraldi spetsmaterjalist aluspüksid mis on suht kallid, aga ka väga mõnusad pidid olema, kuivavad jalas ise ära ja kehal ei ole vastik olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:23
Ah stringid on nämmad...nojah...eks kellele mida, kellele tagumik ja kellele tagumikku ümbritsevad stringid
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:25
Et siis kena tagumik on väärtus Aga miks ka mitte, kindlasti on temas miskit väärtuslikku
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:27
Silmailu mu noor sõber, silmailu ... See on selle asja nimi Mis sa sõbrake arvaks, kui naised hakkaks rääkima,e t kõige parem rinnahoidja on see puuvillane ja püksid need marati omad, mummude ja autodega.
NSVLis olla 30 aastatel olnud pese nimega perepesu. Mehed ja naised kandsid samu aluspükse. Rinnahoidjat ei toodetud siis üldse. Tahad neid aega tagasi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:27
naistel on ümaram taguots ja neile sobivad string palju rohkem kui mehele, meestel on lapik ilmetu perse, see nöörijupp ei kaunista seal midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:31
kiremorvar, nalja teed või? Mis moodi meestel on lapik tagumik? Ja nöörijupp ongi hea, sest siis paistab ilus sexikas kann kenast välja.

Aga ok. Ma jälle vales kohas olen. Monogaamia, marati trussad, sex pimedas teki all ...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:32
Esteetiline vaatamisväärsus on muidugi oluline ka pesu juures, lisaks tema praktilisele tähendusele Aga jah...nöörijupp kannikate vahel on sugu ebamugav küll Pealegi ütles juba Kirem, et mis sest mehe perssest ikka imetleda ja ma arvan samuti Iseasi on kena naise peps...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:34
aikon, meie kliimavöötmes on naistel ikka kõige paremad need keskearõõmud. Teebki taguotsa soojaks ja ilusaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:37
NSM...ära nüüd lasku masendusse Keski pole ju väitnud, et lotendavad trussad on in...olgu nad Marati või Calvini omad ja niisugust roppust, mida Sa nimetasid...MONOGAAMIA ja TEKI ALL... õudne kui ropp võib üks naine olla
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 18:48
no see mees on asja kohe väga tõsiselt võtnud http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=236209
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 19:09
nu spordipesu matkapesu, eriti veel talvel on hoopis omaette teema seal eesmärk ju niiskus kehast eemale juhtida et nahk kuiv ja jahtumisel ei külmetaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 19:09
Ja tema juba vanaema vanade roosade trussadega ei käi.... Huvitav, kas ta on need ise omale ostnud, või on kellegi kapist sisse vehkinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 19:12
Ehh, kes mida vaatab. Mind naiteks naiste tagumikud eriti ei huvita, olgu nad kui ilusad tahes. Aga kui on kena pepsiga mees, siis vaatan järele küll
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:01
aikon62, mis ma siin ikka masendan. Egas ma nüüd selle pärast, et mõni mees oma pehvi häbeneb kloostrisse pea kolima. Las ta häbeneb omaette edasi.
Ega siis sexid mehed maailmas välja pole surnud. Neid tekib üha juurde hoopis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:08
NSM tundub et Su tervis on tagasi kui juba seksika mehe taguotsale mõtled
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:09
Foxy, Sa ei tea üldse, mis ilus on Aga ilus on, kui üks kena naesterahvas oma pepsiga mööda linna patseerib pilk jääb ikka pidama ja kael kisub vägisi pead keerama
NSM...milline on ilus mehe tagumik, ma siis tean, kas mul on siuke või veel parem
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:14
Aikon, sul on kallutatud arusaam ilust mehe torso on igal juhul etem vaadata (ja isegi patsutada) kui naise oma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:18
Markxs, ega mul mingi surmatõbi ole. See jama läheb üle ja sexikate meeste vastu pole mul siis kohe mitte midagi.
aikon, ma parem ei hakka seda kirjeldama, et mis on ilus tagumik. Ma ei jaksa seda kisa ära kuulata, mis siis siin tekib. Siin saad kohe sõimata kui midagi enamat tahad kui Jooamaküla Pohmapoe püsiklient.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:19
Foxy, Sul endal on kallutatud arusaam, mina küll ei taha miskit torsot patsutada palju etem on kena naispepsi patsutada
mmmmmmmõnus ja muust ei hakka isegi rääkima, mida kõike patsutaks ja nätsutaks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:22
NSM...no pliis pliis pliis...kahju on vä???
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:24
Aikon, hea, et meil on erinevad eelistused, siis ei tule vähemasti kismat torsode pärast.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 20:26
Õhutad sõda, jah? Ja siis tuleb parma ja hakkab minuga õiendama. Ei, ära looda ka mitte.
˅ näita rohkem ˅
1
2