Foorum
2020-07-11 08:23
Kõik naised mõtlevad, ära hakka nüüd seda abielu siin ette toppima.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 08:33
Muinasjutuks ilus küll
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 09:51
Mõni inimene ei suuda mõista, et abielu on ideaalne seksiks, aga paljud ei suuda lihtsalt sobida.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 10:16
Võõraga peab piire kompama, aga enda omaga on kõik hea ja halb teada. Nagu abielludes lubatakse, tuleb koos olla heas ja halvas ja kui halb üle elatakse, on emotsionaalne side veel tugevam.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 12:27
misasi see muinasjutuline tundus, trixy?
et abikaasast tüdinenud abielunaised kohustusliku mehe rahuldamise käigus ja misjonäripoosi ajal lae valgendamisest mõtlevad......ning paar korda ohkavad, et mõnu teeselda? noh, mu jaoks vägagi tundetu tegevus.
aga mehed, kellele taoline asi muinasjutuna paistab, on ilmselt suht eluvõõrad või enesekriitika-võimetud.

jah, tüütu seksikohustuse ebaerutavaks muutunud mehega saab üle elada. aga aastaid kestnud tuim nühkimine ja seksuaalne rahuldamatus võib viia tõsiste tagajärgedeni depressiooni ja füüsiliste haiguste näol.
emotsionaalne side võib seejärel kahjuks üldse ära kaduda.....nagu elu on näidanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 15:51
Sina mudid ju abielumeeste nokusid,sa oled ju proff.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 16:15
Naised peaksid enda eest hoolitsema. Kui misjonäripoosis enam rahuldatud ei saa, on viga naises, kes tupelihased käest ära lasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 16:46
No kui naine sinule mõeldes märjaks ei lähe, siis on viga ikka vist sinus.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 17:03
Mina olen kaalutlenud, et miks üldse tahetakse püsisuhet, kui on teada, et füüsiline seksuaalne rahuldus pinget ei paku. Siis võiks kohe visiitsuhtes olla. Saadakse kuskil kokku ja tunded jätkuvad.

Muidu on suur armastus, mis mingi ajaga rutiiniks muutub. Mehest saab häälkäsklusel kodumasin ja naine joonistab mõtetes uut meest. Esimese uue armuavalduse peale on põlved nõrgad .
Kodune seksuaalne elu puudub, meest ei taheta ise ja teistele ka ei lubata.

Ainuke võimalus lahkuminek. Aastad on tühja jälle joostud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 17:14
pihupalluri "tarkus" paistab olevat otsatu ja üüratu
et nagu mees ronib otsa ja kukub pumpama ja kui naine kohe orgasmi ei saa, on viga tupelihastes? selliste meestega, kes pole eelmängust kuulnudki või ei vaeva end taolise "pisiasjaga", jääb tõesti ainult kaks võimalust: seksivaba suhtlus või seks nö kohustuslikus korras- paar minutit nühkimist ja valmis.

muidugi kui kehakeemia mingil põhjusel enam üldse ei toimi, pole kasu ei hoolitseva mehe hellitustest, varbamassaažist ega superkeelekast ning raudsetest tupelihastest samuti mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 17:21
Sina räägid siin ilma eelmänguta pumpamisest, mitte mina. Ära pane oma negatiivseid eeldusi oponentide pähe. See ei näe eriti viisakas välja.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 17:29
Loe ja imesta seda sisulist arutelu
Kaasaelajad ja need kel seksuaalnõustamise või seksoloogia bakalaureuseõppe läbimise tunnistus taskus 😅.. rääkimata suurest ekspert nõustajast seksuaalkasvatuse alal, kus kohast küll seda tarkust imetud on🧐
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 17:35
jyrto, katsu süveneda, kui suudad.
Keprik arutles, milline võiks tunneteta seks välja näha.........ma lihtsalt pakkusin välja variandi, kui nt naine abikaasast tüdinenud või mees ei suuda/ei viitsi naist üles erutada.
mismoodi mingid lihased siia peaks puutuma?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 17:36
Eip, naine kes ainult tunnetega saab, ei aita seal keelekas, massaaž, lilled, tähelepanu, kallistused, eelmäng ega aeg.
Suurelt on asi naise mõtlemises kinni, kas ta üldse suudab end nii vabaks lasta, et tekkiks tunneteta rahulduse soov. Isegi siis, kui näed, et täna ei tule midagi asjast välja, jätad pooleli. Mõistlik on magama minna, ei saand tema ei saa mina. Ehk homme õnnestub.

Massaaži meeldib saada, aga see ei eruta. See on lihtsalt hea. Kes siis kallistada ei taha ja komplimente või tähelepanu. Ikkagi rutiin.

Sellepärast ongi, et miks alguses kohe endale selgeks ei tehta soove. Enda ja kaaslase omi?
Paljud naised vajavad ka tunneteta seksuaalset vahekorda. Konkreetselt võib naine helistada ja öelda, et "ole 45 min pärast kohal ja ma tahan, et mind ke..d"
Sellistel puhkudel võib vabalt meritähe rolli langeda, aga nii on.

Tunneteta seks on olemas, kõigi ja väheste jaoks, ma pakun.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 17:53
no erutus ja suguiha, mis sunnivad meest kohale kutsuma, ei näita ka ju tundetust.......pigem kirge ikka
mu meelest tunneteta seks toimub pigem tuima kohustusliku suguakti käigus, olgu siis abikaasa rahuldamiseks või äritehinguna, kui mees jätab totaalselt külmaks.

lihtsalt massaažil ja erutaval massaažil on muide teatud erinevus siiski

kohe alguses on tavaliselt armumine ja suht keeruline oleks selgeks teha ja ette mõelda, kas näiteks 5 aasta pärast sama mees tekitab suurt iha või mitte. eriti kui väga noorelt abiellutakse.
aga 5 aasta pärast on esimene õhin enamasti kadunud, rutiin ja argimured tapavad kire ning enam ei viitsita isegi mitte teeselda seksisoovi.
ühised lapsed, laenud jms siduvad tegurid ei tee alati lahutust lihtsaks. ja tundubki ainus lahenduse aeg-ajalt mehele onaneerimisvahendiks olla, isegi kui ainus tunne on tüdimus....
täiesti seksivaba kooselu pikemas perspektiivis nagunii koos ei püsi.
aga jah, kui kõik ette oskaks oma tundeid või nende kadumist ennustada, siis üle 50% abieludest ilmselt ei lahutataks.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 18:03
Kui suur võib olla protsent naistest, kelle mõtlemine võimaldab tundetu seksi vajadust. kardan, et naised sellisele küsimusele ei vasta. Kõigil on mingi ootus, lootus valge printsi jaoks, aga seni kuni valget printsi oodatakse
Saan aru, et on vibraatori käsi mängus. Lihtsalt kui palju võib olla neid naisi 100 naise kohta, kes suudavad mõelda tundetu seksi vajadusest?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 18:19
tundetu seksi all pead silmas siis pigem armumiseta/armastuseta seksi kui tuima seksi?

no ilmselgelt paljud naised on vibraatorisõltlased. ega nad seepärast armunud pole ja vibraatoriga abielluda ka ei plaani
seega nn tundetu seks on tänapäeva naisele täiesti tavaline asi.
(Pariisi erootikamuuseumis võib muide näha ka mitusada aastat vanu dildosid, nii et taolised mõnud polnud ka iidsetel aegadel naistele tundmatud.)

valge hobuse seljas kohale kappav prints kuulub vast pigem nende naiste unelmatesse, kes pole kunagi abielus olnud ja peale mehelesaamise elus muid missioone ei tunneta.............kogenud daamid üldiselt end naiivsustega ei vaeva
ja isegi kui prints leitud, pole ju takistust aeg-ajalt kirglikku nn tundetut seksi harrastada. kas armuke on patareidega või ilma, ei oma sealjuures olulist vahet. mu meelest.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 18:46
Huvitav, miks paljud mehed ei ole end suutnud vibraatoriteks maskeeruda, et paljud naissõltlased, seda tarbida saaks?

Siin jookseb juhe natuke kokku, meil on tuhandeid kuulutusi, et leida naine, seksimise eesmärgil.

Aga naised kasutavad vibraatoreid. tegelikult kurb, kas meesisendite kasvatus on tõesti nii alla käinud, et vibraator teeb silmad ette, ilma komplimentide ja lilledeta.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 18:52
Vibraatorid on naiste nõudeid meeste tillipikkuse osas tõstnud
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 19:13
Pigem on akud vastupidavamad
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 19:14
Ei ole kùsimus tillipikkuses. Pigem meeste endi kàitumine annab soovida. Lugedes kohtumiste kogemusi..no ei ole tahtmist kellegagi seksiks kohtuda. Seal tuuakse 5 punkti skaalal sekspartneri hinne, lisaks kaalud ja mòòdud ja oskused vàlja. Vibraator on vait vàhemalt Never, never siit kellegagi kohtun. Ainult hernekeppe vòib koos teha
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 19:43
sirruke kallike, ära nüüd nii kibestunult ka vasta. Juhul kui pakun välja lõbusa vestluse kohvi ja teega talvekuudel, kuda me neid hernekeppe siis teeme?
Võibolla uued batareid kaasas ja ise näljas

Meeleolu peab hea olema. Parim kuivatatud silk on saarel saadud ja see on 1 kindel atraktsioon, mida veel ja veel kogeda tahan.(EI OLE ABSOLUUTSELT SEOTUD SEKSIGA, pigem heaolutundega).

Aga sirruke kallike, kas tundetu seks ajab sind kiima ja halastamatult 1 meesisend tõmmatakse läbi, või elu on näidanud, et isegi kui meesisend sisse riputab, peab naine kogu energia mehele suunama, mis on väga kurb, et üldse mingit asja saaks ja häbiga mitte väljuda.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 19:49
Seksis peavad raudselt tunded mängus olema, kuid ma ei räägi siin armastusest... Mingi külgetõmme ju peab olema... Ilma tunneteta oleks seks nagu pihupeks... Ja kui ilma külgetõmbeta saaks siis võiks ju vabalt iga ettejuhtuva Baba Jaga või Quasimodoga südamerahus möllata ilma, et see vastikuks osutuks...Vot nii!!!
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 19:56
Kajaho..ma pàris nii ka ei mòtle nagu kirjutan. Loogiline, kui on meeldiv vestluspartner ja saare kuivatatud kala..jàtkub juttu kauemaks. Mind hàirivad mehed, kes kohtudes kohe imala pilguga vaatavad, et mil asja juurde saaks Mina tahaks tundidepikkust vesylust..maailmaasjade ùle arutamist..jne. Siis on selge, kas olen valmis silmadele alluma
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 20:00
Kuna hoian teemal natuke kätt pulsil.
Siis noormees Ken83!
Siin foorumis, kes on Baba Jaga või Quassimoodo?

Sellised väljendid on väga selgusetud ja näitavad ühekülgset joont. Ütleksin et multifilmidest on meeles kui erutav puusanõks oli Baba Jagal või naistele meelejärgi mõelda Quassimodo järjepidevus , jõulised käed.

Siinkohal soovitan täpsemalt detailidesse laskuda. Häbenematult!
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 20:03
Kas parem on seks ilma kummita või seks ilmatunneteta?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 20:04
Quasimodo on ellips.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 20:14
Sirruke sa oled nii atraktiivne, et sellele tähelepanu pööramine tundub läilanana kartes, et oled seda ooksendamiseni juba lugenud.
Ei hakka sellekohaselt üldse kommenteerima.
Ütleme nii, et see mees kes sind sirruke ei ihka. Seda meest on tema naine kontrollinud ja kõik vajadused täitnud, et mees ulale ei läheks.
Aga sinule on raske vastu panna.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 20:25
Jyrtoopallur!
Selles on sul tõesti õigus, et kummita seks on päris paljude asjade alus.
Isiklikult pooldan usaldussuhet. ( Kummita seks)
Üks suhe korraga. ( Kummita seks)
Poolte kokkulepe. ( Kummita seks)
Tegelikult on kummi ja kummita vahel palju komponente, aga viirus on päris karm kogemus mõlemile.

Anektoot.
Kui naine tahab head seksi kogeda, siis teisel pooltunnil ratsaasendis sosistab mehele kõrva et põeb aidsi ja proovib lõpuni seljas püsida.
Enda vanuses enam sedasi mõelda ei viitsi.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 21:04
Midagi ùllatavat, Kajaho Vòi minule raske vastu panna? Kus metsas sul see telk ja linnusiristamine olidki?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 21:43
novot, sirruke......enamus naisi tahabki tundidepikkust vestlust, loomulikul viisil intiimsuse tekkimist. inimlikku suhtlust ühesõnaga.
aga need seksiotsimiskuulutustega mehed vist väga ei viitsi/ei oska peale kõvastunud peenise muud pakkuda.
pigem unistavad tunneteta kohustustevabast seksist nagu Keprik, et naine ootaks, pepu püsti ja teeks hädaabikõne a la "ole 45 min pärast kohal ja ma tahan, et mind ke..d"

kui see seksijanune mees pakub inimlikku suhtlust ja vestlust umbes sama palju kui akudega mänguasi......miks tihti otsustatakse pigem vibraatori kasuks?
nagu sirruke mainis, siis jah- vibraator on 100% diskreetne ja saab kindel olla, et ta intiimsetest hetkedest kuskil kogemuste rubriiki ei lähe lobisema.
teiseks- vibraatoriga saab alati kindla peale minna. 101% orgasmid garanteeritud ja ilma energiat kulutamata, lihtsalt egoistlikult nautides....kasvõi mitukümmend korda järjest.
teise inimesega koos olles peab arvestama ka tema vajadustega, enamasti.
kui pole just tegu orja-Käskijanna suhtega.

kolmandaks- vibraator ei vaju kunagi kondoomipakki nähes ära. alati on töökorras. samas suguhaigusesse nakatumise tõenäosus on olematu.

neljandaks- vibraator pole kunagi armukade. samas ise ootab alati truult sahtlis

komplimentidest, lilledest ja kommikarpidest küllastunud naisele seega päris mugav valik.
jah, kahjuks vibraator kaissu ei võta.
aga ükski armuke pole ju täiuslik
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 21:50
Vàga hea arvamus capri..ja kui òige. Just ainus asi puudub vibraatoril et kaissu ei vòta
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 21:57
Capri..kui ma Kepriku jaoks vastupandamatu olen..siis ta jutustab minuga tunde, pùùab minuga koos kala..kàib minuga koos seenil.. keedame koos uhhaad mererannas.Ta peab mind enne taluma 12 tundi vàhemalt enne kui mina àra vajun
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 22:06
sirruke....probleem tekib kui mõne mehe jaoks on absoluutselt kõik naised vastupandamatud. aga kõigiga ei jaksaks ju 12 tundi filosofeerida ja seeni korjata
siis tundubki see "tule k.pi mind tundetult ja tõmba pärast kiirelt uttu" variant palju mugavam ja sobilikum
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 22:24
Selles on sul òigus, capri..aga ma sorteerin vàlja selle, kellel minu jaoks aega ka on. Kui ei ole, siis mingu oma teed. No 2, 3 pàeva ikka peaks aega olema. Rohkemat ma ei viitsiks ise ka
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 22:41
jaaaa...kolme päeva ja ööga jõuaks nõrkemiseni nautida ja võib-olla isegi küllastuda
nagu Keprik kuskil mainis, siis mõneks päevaks koos reisileminek toimib hästi, eriti romantika mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 22:50
Keprik mainis mereààrt ja lindude siristamist ja kuskil telkimist Selle ònge vòib loll sirruke vabalt minna..romantika ju
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 23:02
Aga mina olen ikka sel juhul Keprikuga sama meelt, et 3 pàevaga saab romantika ja muud vajadused rahuldatud ja siis unustaks teineteist paariks kuuks sootuks
˅ näita rohkem ˅
2020-07-11 23:37
sirruke, siinkohal vaidleks vastu...
õige romantika puhul ei unustata isegi mitte üheks päevaks ja järgmine romantika toimub juba nädala pärast, näiteks
oli kord selline tore reis pmts võhivõõra mehega, lausa 4 päeva kannatasime teineteist välja ja romantika kestab siiani, vahelduva eduga.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 07:50
Eks neid võhivõõraid härrasmehi kingitustega su juures käinud küll ja küll. Isegi mõnega koos reisil käinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 08:59
Touch1, aga palun, vaatame mis Sinul pakkuda on
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 11:59
hea, et misterj oma isa-poja orgiate kõrvalt leiab aega ka minu härrasmeeste üle arvepidamiseks. pole raamatupidajat vajagi
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 12:18
2JZ 🙂 omateada pole ma kusagil midagi pakkunud, lihtsalt avaldasin arvamust aga vahest on sul endal huvitavaid mõtteid mis erineksid olemasolevatest
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 12:01
"teise inimesega koos olles peab arvestama ka tema vajadustega, enamasti.
kui pole just tegu orja-Käskijanna suhtega."

Selle ülestähenduse soovitan küll meelde jätta. Väga nõrk arusaamine bdsm-i olemusest ja endiselt üleolev käekiri.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 12:32
caprichosa, maksud on vaja riigile ära maksta ja ausalt.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 12:32
slave, keegi ei saa keelata kui sul on suur himu üleolevust ette kujutada.
aga hetkel oli teema sellest, et vibraatoriga võib kasvõi mitukümmend korda tippu jõuda.....ilma et peaks üldse mõtlema, kas, kuidas ja millal või mitu korda mees lõpetab....
paljud orjad muide soovivad, et neid kasutatakski elavate vibraatoritena. või mingite muude kasulike asjadena
paljud ei pea vajalikuks ise ejakulatsioonini jõuda või väldivad seda- see ei peaks ju esiorjale üllatav olema.
paljud saavad naudingu Käskijannale naudingu tekitamisest.
seega võib küll orja vibraatoriga võrrelda, minu kogemuste põhjal.

ja pigem näitab nõrkust pidev teiste mahategemise vajadus, slave.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 19:41
Miks sa sipled? Ma olen sellise põhimõtte vastu, et arvestada tuleb ainult ühe poolega.
Ja praegu pole oluline, et just sina selle mittearvestamise välja tõid.

Sa püüad vabandusena kirjeldada just alluvate vajadusi, kuid samas juba ütlesid, et nendega ei pea arvestama. Silmakirjalik. Sest seda tegelikku mittearvestamist paistab ka varem välja, kui kogemata oled välja öelnud ja halvustanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 20:19
Touch1, ei minul pole mingeid mõtteid, selles teemas ei oska mina kaasa rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 20:21
Pole ju probleemi kahepoolselt arvestada. Kuidas se tarkus oli, et "sina mulle putru keedad, mina sulle taha keeran"
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 20:27
Vau..maksuamet ka kohal olnud vahepeal Ma kohe lòòn oma teenistuse kokku ja láhen sularahaga maksuameti uksele koputama Ehk saadan misterJ.le kviitungi ka oma sissetulekust Oleks peaaegu rikkaks saanud, aga misterJ pàrast ootan seda raha tagasi aasta alguses
˅ näita rohkem ˅