Foorum
2011-08-20 16:51
Kui inimene on juba lapsepõlvest kehalise tundidest viilinud ja pool elu diivanil koogikesi manustanud....kas ta hakkab tippsportlaseks?Kindlasti mitte...isegi superman ei suudaks sellist motivatsiooni põhjustada..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 17:02
mis on tippsportlases naiselikku? jutt käib ju naiselikkuse üle, mitte spordist. mina tean küll palju näiteid, kes on lapsena olnud paksukesed ja ka noorena jäänud selliseks - kuid läinud õitsema just alles siis, kui armuvad. ja siis kukuvad ka liigsed kilod.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 17:11
Ksenija Balta, super ilus naine ju, väga naiselik ka dressides.

caribian muidugi laskub muidugi jälle äärmustesse, kui paks siis miljon kilo. las need paksud elavad oma elu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 19:30
Mina pakuks ikka Grit Sadeikot ilusaimaks naiseks...
Push,nimeta palun mõni endisest koogimugijast tippsportlane või lihtsalt sportlane...ma ei suuda kedagi meenutada...
Mõned suitsetajad meenuvad,aga koogiõgardeid...Eduard Hämaläinen..huvitav,kas ta lisaks suitsule ja pitsile konjakile staadionil ka kooke sõi?Peaks täitsa uurima..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 19:44
Aavo Pikkuus olevat olnud väga maias poiss.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:12
Need ongi üksikud erandid,mis kinnitavad reeglit.
Mina alustan esmaspäeval täiesti uue programmiga...eesmärgiks saada jõuludeks selline keha,et tipppuuritantsijad ka surnult maha kukuvad.Usun,et õnnestub.Tahtejõudu piisavalt,treenituse tase hea ja proportsioonid paigas.
˅ näita rohkem ˅