Foorum
2011-08-19 12:17
Teema oleks mõeldud pigem küsitlusena meestele...
Täpsustuseks:
Naiselik naine-välised tunnused....sageli pikad juuksed,hoolitsetud käed-jalad,maitsekas ja naiselik riietus,sujuvad liigutused,kõndides kerge puusanõks.
Käitumine....laseb mehel olla mees,ei ropenda,ei sõima,viisakas
Seksini jõudmine sellise naisega kulutab palju energiat,aega ja raha,aga tulemus taevalik.Juhul,kui selleni jõutakse.
Naissoo tunnustega inimene...
Välimääraja....rõhub pigem "sisemisele ilule",meestega "buddy"olemisele-seega välimusele suurt rõhku ei pane.
Teksapüksid armastatuim riietusese ja maniküüris käis viimati 10 aastat tagasi-sest see pole ju tähtis.
Tähtis on tunda ennast meestega võrdsena-seega pesemata juuksed,lotendav t-särk jne on täiesti ok.
Kui miski ei meeldi,ei hoia ropu sõimu pealt kokku ja eriti äärmuslikel juhtudel vcõib mees selle inimese käest ka peksa saada.Ei lase mehel suurt sõna võtta,sest ta on ju ise nii tark(mida tead üks loll mees maailma asjadest).
Seksini jõuab kohe ja kulud on ka nõus ise kandma,et veenda ennast oma sõltumatuses.See muidugi odav enesepetmine,aga meestele meeldib.
Milline oleks Sinu valik?
Hiljem võtaks küsitluse tulemused kokku..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 12:28
Liiga äärmuslikud.
Kahest kokku pannes tuleb see õige variant. Ja kui sellist ei leia, siis tuleb lihtsalt 2 naist sebida.
Kuigi neid esimesi, kuid ilma selle seksi tragöödiata on isegi rohkem kui kirjeldatuid.
Viimane kirjeldatu on lihtsalt räpakoll. See ei sarnane isegi meestega.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 12:29
Ikka meeldib see naiselik naine
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 12:31
Parma, aga kirjuta siis oma visioon naiselikust naisest Siis on kõigil pilt selge, et mida sa silmas pead, kui ütled naiselik Usun, et see mõiste on meeste silmis täpselt nii erinev, kui mehed isegi.
Mõne jaoks on naiselik see, kes investeerib kogu oma tulust 80% salongidesse. Teie jaoks aga see, kes on puhas, tagasihoidlik, tasane ja vaikne hiireke, ilma liigse disainita.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 12:37
Naiselik naine on täpselt selle kahe äärmuse vahepeal! Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 12:46
Mulle ikka meeldib nende kahe äärmuse sexi kirjeldus.
Et siis kõrged kontsad, miniseelik mõjutavad sexuaalset käitumist sedavõrd, et asi on taevalik. Ja see, kellel teksad jalas, see ei tea sexist halligi.

Vat siis kuhu koer maetud on. Mitte Pamela rinad ei aja mehi hulluks vaid, teadmine, et kui kulda ja karda täis riputatud, palju silikoni ja muud materjali naha all, siis sealt saab ka taevaliku naudingu. Ja mina loll arasin, et meestele lihtsalt meeldivad ilusad naised rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 12:54
Ega naine ise saagi palju teha,et olla naiselik naine.See talle looduse poolt kingitud omadus Naiselikud naised meeldivad enamus meestele aga see teine variant üksikutele meestele.Olgu see mees nii ropp,must,loll ja karvane aga unistab ikka sellest esimesest variandist
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 12:59
Äh, need on nii väljarebitud ja kokkuklopsitud tüübid, et ei tundu reaalsena. Lisaks on küsija esitlus ilmselt taotluslikult kallutatud, pookides välimusele automaatselt ka sisemise kikimiti juurde.

Esimene on on toode, müük ja turundus. Hea vaadata, seltskonnas ei otsi varjulist nurka, kuid üks ühele olukorras kipub nihelema ja sügama, sisemuses taob mõte, kumb mul nüüd homme esimesena tuleb, kas mani- või pediküür. Võib väikeste piirangute kadumisel ka oma malbuse ja leebuse minetada nagu nalja. Samuti võib seksini jõudmine olla lihtsam kui teise juures.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 13:14
väga jaburad äärmused ju. aga kuhu need liigitada, kes maniküüris 2 aastat tagasi käisid? ja kas ise küünte eest hoolitsemine ei loe üldse, st. loeb ainult ostetud teenus? heh.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 13:21
Ikka naiselik naine, temaga on kindlalt rohkem ühist
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 13:22
See esimene variant ongi selline, kellele vaadatakse tänaval järele aga koju neid omale (kooseluks) ei taheta, sest nendega on igav. Teine variant on ilmselt sellised, kes ongi koguaeg kodus. Ja see vahepealne kirjeldamata variant ehk siis 2 in 1 on need kel meestele tegelikult ka midagi pakkuda on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 13:25
Ehk siis hoolitsetud ja natuke räpane. Kaasaegne ja innovaatiline.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 13:33
Räpane on vale väljend siinkohal, tekitab liiga äärmusliku kujutluspildi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 13:37
minuarust kõlab see teine hoopis sellisena, kellel polegi kodu - räpane t-särk, teksad, ropendamine ... no kilekotitädid tulevad silme ette.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 13:38
Natuke räpane. Mõtleme seksikalt noh.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 13:46
nu esimene kirjeldus vastab sellisele ennast üle hindavale prostituudile kuigi nagu aru saada üritas teemaalgataja kirjeldada siin ennast ja teist ei kujuta ette võrdlus meeste ja nende riietumisstiiliga ei lange kindlasti kokku seega miski ulmeline prykkar ehk kuigi tundub et neil ka riietega parem lugu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 13:55
No eks mõlemaid oleks eksootiline põrutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 13:56
Teemaalgatajal natuke kummaline arvamus meestest:Tähtis on tunda ennast meestega võrdsena-seega pesemata juuksed,lotendav t-särk jne
Naiselik naine on ka lotendava T-särgiga ja kummikutega seksikas ja naiselik!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 14:39
Nõustun eelkõnelejatega, kuidagi väärastunud on see valikute olemus.
Juhul kui kord koidab päev selliste võimalustega, valin ilmselt teise mehe või siis tee kloostrisse..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 14:51
Ma küll mees ei ole, aga valiks kindlalt esimese teemaalgataja poolt pakutud variandi. Seda nii naisena kui mehena.
Teksad võivad ka väga seksikad olla, oleneb kuidas neid kantakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 15:23
Tõin välja absoluutsed äärmused.Taotluslikult.
Ideaalnaine meeste jaoks on siin saidil juba ammu määratletud,kahjuks reaalmaailmas selline naine ei lähe peale...tegelikult,läheb peale,aga mõtetutele meestele,kes on ise juba poolemased.
Ideaalnaine oleks siis kauni välimusega naine,maitsekas,viisakas,piisavalt haritud,et vastata mehe küsimustele ja eriti heal päeval ka ise midagi välja pakkuda.Parem siiski,kui vähem mulinat. Seksiks nagu puuma,kokkaks nagu Michelin -tärni kokk jne.
Ja mis peamine-naisel peaks raha olema,mida rohkem ,seda parem...mehe jaoks pole vahet,kas päritud või teenitud.Ja ta peaks olema nõus maksma vähemalt pooled arvetest,ideaalis muidugi kõik arved.Soovitavalt peaks ta kandma kodus teenijanna kostüümi ja peaks sulguma keldrisse,kui toimub tähtis jalgpallimatch ja mehele tulevad sõbrad külla.
Ta peaks igapäevaselt välja nägema ajakirja kaanelt mahaastununa,alati valmis seksiks,suutma filosofeerida poliitikast,majandusest ja ka rakendusmatemaatikast ja kõige tähtsam,ta peaks vähemalt pool mehe elust kinni maksma.Võrdõiguslikkus ju.Mis sellest,et mees väheteeniv,õllekõhuga mõtetu äbarik.
Bravo!Sellist naist reaalselt ei eksisteeri.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 15:33
Teemaalgataja selgelt piiritletud, must-valge maailm ei paku erilisi valikuvõimalusi Aga jätkem talle tema arvamus..Tegin väikest luuret ja vaatasin oma pilguga siinseid kasutajate pilte. Teadlikult jätsin välja need, kellega olen suhelnud ja panin kokku sellise kaleidoskoobi, vanusegruppide järgi
20-25 www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=234950
30-35..........................................................=230705
40-45..........................................................=214045
50-55..........................................................=235082
Sisemuse järgi hinnata ei oska ja ankeete ei lugenud aga need olid siis minu esmased nägemused naiselikkusest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 15:47
aikon:
1) kus on coya pilt?
2) 40-45 ei näe pilti
3) 30-35 on parim valik
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 15:48
36-aastane XXlahvatlus....ma ei taha isegi kommenteerida.Meeste maitse on ikka väga erinev.Mehed,kellega mina suhtlen,ei suuda sellist kontot üle sekundi vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 15:48
Aikon, mul on juhtmed ümber lauajala sõlmes vist, ma ei saanud tuhkagi aru
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 15:49
caribean, suhtled vist liiga noorte meesetga...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 15:52
Boom, ma ju ütlesin, et teadlikult ei hinnanud neid, kellega ma suhtlen või olen suhelnud...siis on hinnangud objektiivsemad. Samas ma ei eita, et suheldavad!? naised poleks naiselikud
40´45 oli alles pilt juuuu, kus ma tean, kuhu ta jooksis et Sa ei näe
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 15:55
aikon, viisakuset võiksid ka caribeani kuskile vahele sokutada, mis vanusegrupp sul veel vaba on?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 15:56
kustotsast see esimene sul 20-25 aastat vana on, aikon???? sul miskit segi ...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 15:56
Boomil õigus see naine on väga fine aga...tema soovib tutvuda ainult edukate meestega...eks iga hindab oma edukust..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:01
Caribian...ma ütlesin, et EI loe ankeete, vaid hindan subjektiivselt, seda mida näen ja kust kurat Sina tead, kui palju mul kulda keldris on Ära "soki" my dear
Argliknaine, ma võisin sugu sassi ajada suurest erutusest.. sorry
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:05
caribean, aga kas üldse keegi soovib tutvuda luuseritega?
aikon jata see vabandamine, sinu arvamus on sinu arvamus, kellele ei meeldi ronigu su ratta raamilt maha ja käigu jala!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:09
tubli boom
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:14
Mind ei ole vaja kuhugi "sokutada".Ma ei tutvu siin.Kui,siis ainult naistega.Peamiselt kirjasõbrad.
Sellised naised nagu Aikoni pakutud link vanusegrupile30-35 meeldivad kõigile,aga kätte saavad vähesed.
Sellised naised teavad oma väärtust.
Vähemalt Boomil on normaalne naistemaitse!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:16
caribean, minagi tahan naha oma tuttavate seas rohkem edukamaid naisi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:28
Caribian kullake! Mina tean kah oma väärtust ja ilmselt oled Sina aru saanud, et minu väärtushinnangud inmesele INIMESELE, ei hõlma pelgalt seda, milline on tema rahakoti paksus, millise firmamärgiga tissivesti ta kannab või millist mullijooki ta sisse luristab Vot nii, mai djeer Ja tutvun ma KÕIGIGA, sest mind huvitavad inimesed, HUVITAVAD inimesed...Said ikka mõttest aru???
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:33
Boom..kui Sulle meeldivad edukad naised,siis pead ise ka edukas olema.Naised alla oma väärtuse üldiselt ei lähe.Korraks maybe.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:36
Aga mismoodi siis seda naise/mehe väärtust või edukust hinnata?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:37
Õige jutt...
Eduka naisega on palju ühiseid teemasid, oled ühel lainel.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:37
Money, money, money :$
mis sest et muidu "hani"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:39
Aikon, ma pole päris nõus. Kellel on money, see ei saa olla "hani". Sest teadupärast lollidel raha väga kaua käes ei seisa, neilt võetakse see ruttu ära
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:42
nende asjadega on nii....tutvud mehega,ta meeldib sulle ja lepite kokku kohtumise õhtuks.
Minu isiklikud arvamused......esimene probleem..kas minna taksoga või autoga?Parim,kui mees organiseerib selle.Vaene mees ei suuda seda orgunnida.Lähed autoga ja võtad ta kuskil peale,aga tahaks ju kasvõi natuke champagnet juua või veini õhtusöögi juurde.....probleem.
Edasi...ta on nõus olema kaine,juhiload olemas,aga sõidukogemus teadmata.Pärast õhtusööki toimub manööverdamine Vanalinna kitsastel tänavatel....kui läheb õnneks on hästi...mehel pinda ei ole ja mingis uimas kutsud ta külla....Kitsad tänavad nagu Toom-Rüütli jne nõuavad väga suurt kogemust parkimisel..muuseas koksab mõnd autot,õnneks sealkandis vähga korralikud autod ja normaalsed omanikud ..koksamise korral tegelevad asjaga kindlustused..aga peavalu ikkagi....lõpuks sihtpunkti jõudes oled nii väsinud,et enam ei viitsigi..
Kõik see jama võiks olla olemata,kui mees organiseerib transpordi,olme jne...eelistus langeb ju sellisele mehele?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:47
mis seal Toom- Rüütlis asub?
Mingi odav restoran kuhu suudab ka vaene mees minna?

Aga üldiselt jutul on iva sees.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:49
caribian, stiilipuhtam oleks olnud, kui sa ikka automargi ka oleks osavalt teksti põiminud. nüüd jäi oluline detail meil teadmata!!!
˅ näita rohkem ˅
Seal ei asu mitte ühtki restorani,seal elavad inimesed.
˅ näita rohkem ˅
Aga loomulikult. Kui mina peaksin tegelema transpordi organiseerimisega, torude vahetamisega, auto parandamisega...jne. siis tekib mu paratamatult küsimus iseendale: mis soost ma siis tegelikult olen? Loomulikult, kui on vaja, ma saan selle kõige loetletuga ise hakkama või organiseerin kellegi kes mind aitab. Aga mis on siis mehe roll? Saadame koju sukka kuduma? Ma arvan, nii mehed kui naised võiks ikka jääda oma loomuliku soorolli juurde. Naiste tööalane diskrimineerimine ja füüsilne väärkohtlemine on omaette teemad, neid siinkohal ei puudutaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:51
Igaks juhtumiks parim sõiduvahend on jalgratas, kaine pega sõidad purjuspäi kannad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:51
Foxy, nii peabki olema, et erinevad arvamused ja arusaamad, see annab tunnistust MÕTLEVAST inimesest
Üldiselt aga, oli siin hoopis teine teema ja teised jutud Või ei hakka traditsioone rikkuma ja räägime sellest, mis sülg suhu- ja käsi ekraanile toob
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:52
Boom, palun vii mind jalgrattaga restorani Pärast koju ma luban kätel kanda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 16:54
Aikon, sorry, kui mu jutt off topic tundus Luban, et täna enam sõna ei võta. Vaja hakata õhtuks ettevalmistusi tegema
˅ näita rohkem ˅