Foorum
2011-08-17 22:36
mehed,naised,mis te arvate sellest,kas naised on võimelised saama orgasmi õrnadest silitustest kaelal,rindadel,käsivartel,kõhul ja kui on kas olete sellist asja ka kogenud?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 22:42
kindlasti on võimalik, aga selleks peaks olema palju aega, rahulikku õhkkonda ja kogenud partnerit...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 22:50
enda kogemustest võin öelda ,et oli kunagi juhu sellise neiuga suhtes olla,kes sai ka õrnadest silitustest orgasmi nii,et see täitsa võimalik
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 22:59
sellist asja ei saa teeselda ega ka näidelda,kui ikka keha läbivad orgasmivärinad siis see ju tunda näha kuidas naine orgasmi käes väänleb.pushup kas sina oskad sellist asja teeselda või näidelda,et see usutav oleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 23:02
kahtlen selles kas ikka oskaksid
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 23:05
nii,et ikka raske uskuda,kui ise kogenud seda pole
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 23:25
meesmerelt: tsiteerin ihas viidatud artiklit, kus öeldakse "Paljud mehed arvavad, et nende naispartnerid saavad seksides orgasmi. Indiana Ülikooli hiljutine uuring leidis, et 64% naistest teesklesid orgasmi, samas kui 85% meestest uskusid, et nende naispartner oli saanud orgasmi nende viimase suguühte ajal. " Allikas: http://www.sahinad.ee/seks-ja-suhted/item/903-orgasm-53-%E2%80%93-67-naistest-teesklevad-orgasmi
Igasuguseid asju võib olla, väga vähesest võib juhuse või oskuse toel orgasmi saada, aga ainult keha silitustest - no ehk võib, kui naisel on ülihea fantaasia?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:08
Just nimelt, kõik on võimalik. Kunagi suhtlesin ühe inimesega, kes tegeles energeetilise massažiga. Ta röökis mulle, et kui õppida oma keha ja vaimu kooskõlas hästi kasutama, siis muutuvad tajud nii ergsaks, et oled võimeline saama paljast puudutusest orgasmid. Muidugi pidavat see eeldama ka teise poole oskust.
Asi tundus väga huvitav ja veidike sai seda uudihimust harjutatud. Nu võiks öelda, et tulemust isegi ole. Ja see tunne oli sootuks teistsugune kui tavasexi puhul. Huvitav oli Aga jah eeldab see sügavat keskendusvõimet. Üks väga veider ilming kaasnes veel sellega, lõhnataju muutus kordades.
Igal juhul väga lahe asi, annab hästi palju enda tunnetamisele ja tajumisele juurde. Muudab ka partneri paremini tajutavaks. Kui vaid viitsiks sellega tegeleda, siis on üsna hindamatu osa sexist.
Ainus asi, et see on vaimselt meeletult väsitav, nii, et kõik maratonsexi harrastajatele vist pole vist üldse huvitav. Sama moodi ei kujuta ma seda ette igapäevases sexuaalelus. Aga vahel on see väga põnev ja huvitav.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:15
Usun, et see täitsa võimalik esimesel korral uue partneriga, kui naine on ennast enne mõtetes liiga üleskütnud. Sellises olukorras võib ju ka mehel enne lahti minna kui püksid jalast saab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:16
mulle nii meeldib, kui sõnas "rääkima" keegi kogemata ä ja ö ära vahetab - tekitab alati väga huvitavaid lauseid ja õnneks juhtub kiirkirjutajatel seda viga tihti
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:19
Kusjuures sõltub ka sellest, et kui oled hiljuti läpaka välja vahetanud. Ma pole enda omaga siiani harjunud. Võrreldes eelmisega on siin palju klahve "vale" koha peal. Aga noh, eks me siis vahel röögime rääkimise asemel
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:22
Sõrmede vahel on üks selline koht. Silitad sealt ja vaatad kuidas temakesel silmad lähevad särama.
Aga siiani tean vaid ühte sellist naist.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:25
parma, mingi teooria järgi (see sama tegelane rääkis), on neid punkte inimese kehal 13. Ei asetse seal, kus me eeldame neid olevat. Nii, et mine otsi ülejäänud 12 üles
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:26
kui mõtlema hakkan, siis tõesti on võimalik, kui ma olen selleks valmis ja oskan end kaasa viia. just hiljuti mul sarnane kogemus, kus väga vähesest tuli palju. nüüd hakkab mind huvitama, et kas on võimalik orgasmini ka end ise mõelda?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:28
Nu see vend teadis rääkida, et on võimalik end arendad nii kaugele, et sa tunned füüsiliselt teise inimese käsi, rääkimata siis kõigest muust, kuigi teda pole kohal ja ise ei puutu end. Lõpuks saad ka orgasmi. Aga seda, et mõttejõud on üüratu, seda usun ma küll täiesti
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:37
No aga mõtelge nüüd kambaga, et Parmal on 25 cm mu...n. Ma loodan, et nüüd hommikus see värk mul põlvini ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:45
Mis sa sooda selle 25 cm tegema hakkad. Tule ära sealt zoofiilia lehelt. Usu mind, inimeste jaoks pole sul seda jama küll kasvatada vaja
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:48
me parem mõtleme ta sul jämedamaks. mitu cm tahad? 1? 2? 5? rohkem ei saa. ühesõnaga - hommikul oled teine mees.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:49
Mõtlesin mängu välja.
Mõttejõuga ühed mõtlevad riista suuremaks ja siin oli ka mingi kamp kellel meeldivad väiksed riistada, need mõtlevad jälle väikseks tagasi. Kui seda vaheldumisi teha, siis oleks see nagu grupiviisiline mõttejõuga "Hollandi tüür"!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:52
parma, hull oled? Tead, et naised mõtlevad pidevalt üle. Tead mida see sulle tähendab. Üks hommik avastad, et peadki vaid dildo peale lootma, kui veel mõnd naisolendit kohata soovid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:59
Sellest ülemõtlemisest.
Kui nüüd tekib sellest silitamise orgasmist sõltuvus, siis tahetakse seda veel ja veel ja veel ja seda suuremaks see silituste doos peab minema. Ühel hetkel peaks siis saabuma selline punkt, kus enam silitustest orgasmi ei saa.
Kas siis võõrutusravi oleks käerauad ja paksust kroomnahast kostüüm?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 01:05
alguses läheb doos suuremaks ja siis jälle väiksemaks - nagu alkoholismiga. ja ühel hetkel saabub mandumine, inimväärtuste minetamine, täielik sõltuvus orgasmist ... kurb lõpp ... või siis just mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 06:31
Kindlasti on see võimalik,orgasmi puhul ajutegevusel suurem roll,kui füüsisel.Eriti,kui silitajaks ilus ja hästilõhnav naine..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 09:44
caribian, et siis väikese riistaga saab ka orgasmi ikka? Aga see peab hästi lõhnama.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 09:53
Argliknaine, Sinu teooria kohaselt on orgasmist parem loobuda (loe: seksist) vastasel korral võib end ühtäkki kinniseotuna hullaris avastada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 09:57
kõlab seksikalt , aikon
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:02

Muide silitustest ja kätest niipalju, et oma energeetilist välja kasutades, võib käte abil naine orgasmini viia küll (omadest kogemusist siis, mitte üldistavalt ) Ei kiitle aga on mainitud, et "sul on head käed"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:09
kuskil oli kunaski isegi juttu mehest kes suutis omal seemnepurske vaid mõtte jõul esile kutsuda , osavad otsijad leiavad selle kindlasti ka netiavarustest üles , mis siis silitamisest rääkida eriti kui teada kus need head ja õiged kohad asuvad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:13
parmaleikin, caribiani postitus oli selline:
2011-08-18 06:31:24

Kindlasti on see võimalik,orgasmi puhul ajutegevusel suurem roll,kui füüsisel.Eriti,kui silitajaks ilus ja hästilõhnav naine..

Seega suurest või väiksest riistast pole juttugi

Kui juba mõtlemisest võib orgasmi saada, miks siis mitte silitamisest. Aga, ma olen korduvalt mõelnud, et lihtsam on elada nendel naistel, kes üldse orgasmi ei saa, üks ure vähem. Jääb rohkem aega "mõsitlikke" asjadega tegelemiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:25
foxy.
Kindlasti on see võimalik,orgasmi puhul ajutegevusel suurem roll,kui FÜÜSISEL!

Kahju, et siin ei saa sõnu punaseks teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:25
Foxyplika, siit siis järeldus, et elama peaks Argliknaise teooria kohaselt "Pole orgasmi, pole probleemi...või.... pole probleemi, kui pole orgasmi...või pole" ... ah, midagi pole, siis polegi midagi ja elu on ohakas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:32
sellist teooriat argliknaisel pole, aikon!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:38
parmaleikin, loe ikka lausetel lõpp ka läbi, jutt oli naisest
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:40
Sry Argliknaine,...."Sinu poolt esitatud hüpoteetilis-sarkastiline(humoorikas, dramaatiline) märkus "
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:41
Mnjah, mõned isegi on arvanud, askees on see kõikse parem asi ja maailma parandav jõud. Kas just päris nii, aga harvem ja korralikult seksimine on kindlasti parem kui igapäevane tüütu kohusetundest nühkimine. Öeldakse ju, et kõige tavalisem prostituut on abielunaine
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:46
aikon, sa ei lugenud ju mu märkust lõpuni ... ma üldse ei väitnud, et selline totaalne sõltuvus kindlasti halb on ... kahtlustan, et võib täitsa tore olla! vähemalt mõnda aega ...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:49
foxy. ilma mõttega lugemisest pole kasu. Loe seda veel 2 korda ja nüüd proovi seda ka mõelda.

ERITI,kui silitajaks ilus ja hästilõhnav naine..
ERITI=juhul KUI silitajaks on naine.

Kui ei ole naine siis käib riistast jutt.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:52
parmaleikin, sa võid ükskõik mida lugeda ja jõuad ikka välja selleni, et jutt käib riistast.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 11:03
foxy. sSa võid ükskõik mida lugeda, ikka ei jõua kuhugi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:33
Täpsustaks....minimunn mõjub tülgastavalt.Mehega seksides ootaks enamat.
Naise puhul on tähtis puhtus,ilus välimus,pehme nahk,lõhn.
Need on kaks täiesti erinevat seksi.
Parma..proovi mehega-saad aru,millest räägin.Usu,need on erinevad seksid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 22:52
Mina tean millest mina räägin. Lugege ka vahest natukene. Niisama huupi pole ka mõtet kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 02:10
Aga kui nõgesevihaga silitada? Kas see tagab naisele orgasmi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 08:16
mehele võib tagada küll
˅ näita rohkem ˅