Foorum
2011-08-20 13:34
või võtame näiteks igor mangi kes on eestis vist üks kuulsamaid astrolooge. tema koostab seda aasta horoskoopi ja kuidas ta siis näeb neid asju ette...

minu versioon on selline. ta on laia silmapiiriga, erudeeritud tegelane kes loeb palju raamatuid ja tegeleb paljuski ka statistikaga. hoiab alati silma peal maailma asjadel ja võimalik et neist märkmeid. näiteks statistilisel teada on, et augusti kuu on alati konfliktide kuu olnud, paljud suured sõjad on alanud augustis, ka õnnetusi on juhtunud rohkem augustis. kuidas siis horoskoobis iseloomustada augusti kuud? tuleb vaadata natuke eestis ringi mis üritused või poliitilised asjad on etteplaneeritud augustiks, tuleb vaadata välispoliitilist olukorda ja kasutada intuitsiooni jne. ütleme et eestis algab augusti kuus presidendi valimiste eelkampaaniad. nüüd kirjutabki augusti kuusse, et augusti kuus tuleb eestis tugev poliitiline võitlus ja sellel võivad olla katastrofaalsed tagajärjed. nüüd tavainime aasta alguses loeb, ta loeb seda sõna katastroof ja ongi tal asi selge - tuleb maailmalõpp. tuleb augusti kuu kätte, inimene otsib mingi sobiva suurima õuduse ja mangil oligi õigus, mees pani täppi. aga kui ta ei pane täppi, siis keegi ei ütle talle: sa mees petsid meid
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 14:47
Eh tõesti annab tähemärk mingid omadused kaasa, aga tegelik elu vormib meid kõvasti.
Kunagi koolis tehti isiksustest, kus minu puhul oli eriliselt rõhutatud- täpsust nõudvatest töödest loobuge-
kaaludele vägagi sobilik lause. Ma olen peaaegu kogu elu teinud täpsust nõudvaid töid ja olen mõnes mõttes
lausa pedandiks muutunud. Ma olen nii palju kiireid otsuseid pidanud tegema , et kaalude otsustusvõimetus on mulle üsna
võõras.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 18:13
ei ole ikka päris ainult alateadvusel põhinev see asi. ma olen teinud absoluutselt ratsionaalset statistikat enda ja lähedaste sõprus- ja armusuhetest ning pannud kirja kõik oma suguvõsa teadaolevad pikaajalised abielupaarid ja joonistuvad skeemid välja küll, midagi pole siin ainult kujuteldavat. üleüldse on mu suguvõsas äärmiselt palju õhu märke, eriti kaale ja veevalajaid, aga ka lõvid on märgatavalt enam esindatud ja need näitajad ei lähe üldse kokku harilike sündivusstatistikatega, kus enim sünnib lapsi märtsis-aprillis - meie suguvõsas pole märtsis kedagi, aprillis vaid paar tk. ja veevalajad on ikka abielus veevalajate või kaaludega, kaalud veevalajate või jääradega ja see on massiline, meie suurest õhumärkide armeest ei ole mitte ainuski abielus näiteks kaljukitse või neitsiga. seega - ma ei väida, et peaks horoskoobi järgi elama, aga mingi aluspõhja horoskoop annab, just nagu veelturul ütles - ja sellest vormib haridus ja keskkond selle isiksuse, keda me näeme.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 19:27
Sugulaste seas väga suur osakaal jääradel,ka minu lähim perekond esindab peale minu jäära ja neitsi tähemärke...seega kogemusi ohtralt.Jäär on väsitav tähemärk,vähemalt Kalade suhtes...peab olema kogu aeg poliitiliselt korrektne,kui ei taha kolmandat maailmasõda alustada.Jääradest naised on närvilised,kergelt ärrituvad ja suht laisad.Elu jooksul leitud paar "sõbrannat"ka jäärad.Ma pigem hoiduks suhtlemisest jääradega,kui see vähegi võimalik.Ilmselt absoluutne ebasobivus Kaladega..
Huvitaval kombel sobib jäär hästi neitsiga,kui viimane laseb end tuhvli alla lüüa.Jäär-naine garanteerib mehele tuhvlialuse oleku,vähemalt minu tuttavad jäärad....ka veevalajast mees laseb end hästi tümitada...pealtnäha imeline abielu,kus mees muidugi sõna ei taha võtta.Ehk kord aastas ja siis meenutab see ka kaadrit filmist "Siin me oleme"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 19:41
Vaidlen sulle vastu, ükski tuhvlialune mees pole minu silmis mees, oma arvamus peab olema mehel kindlasti, ta ei saa olla nõrguke.
Ma pole mingi sõjard, aga vihkan vassimist, valetamist, see pole mulle omane ja ootan teistelt sama. Aga kahjuks ei saa sama tähtkuju ühena siiski võtta, eksämm oli ka jäär, rotiaasta, tõesti, noris mõtetuid tülisi kõigiga üles, sõdis terve maailmaga. Ise olen suht positiivne, ei viitsi mingit mõtetut, mitte kuhugile viivat jama mämmutada, aga jh, kui ette jään, ei lase kindlasti ennast tampida madalaks nagu muda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 20:15
Sina kiizu oled ilmselt see erand,mis kinnitab reeglit.Seda näitab kasvõi su säilitatud välimus....minu tuttavad jäärad on emalaevad...nad ei hooli väljanägemisest,sest sisemine ilu ju nii suur...nende enda arvates...ja Napoleoni väed põgeneksid nende rünnaku ees.
Su exämm ilmselt siis tüüpiline jäär.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 20:19
Siin, Caribian, paned Sa täppi. Minu ema on ka jäär.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 20:30
Tänan Caribian. Samas on mul olnud suhteliselt pikk suhe kalades tähemärgis mehega, mitte mõned kuud, ikka aastaid pean silmas, kumbki kumbagit alla ei materdanud, olime oma arvamustes kinni ja iial ei taha kedagi lambist maha teha, sellised inimesed minu silmis nõmedad ja väga madala enesehinnanguga. Järelikult kõvad kompleksid ja püüavad ennast ise hinnata ihaldavateks, appi, kui haige teema. Püüan kõigiga normaalselt läbi käia, aga kui inimene nõder mõttelaadilt, kompleksides, sinna pole midagi teha, kannan maha tutvusringkonnast lõdvalt, milleks liigne peavalu. Ja välimuse eest võin vist oma issi geene tänada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 21:12
Kalade märgi mehed on seksikad,aga kui nad juba väga noorena "ree peale ei saa",siis hiljem parajad lontrused,kellega naisel väga raske.
See tähtkujude teema on vist natuke ülehinnatud,kuigi mingi iva võib ju olla.Nagu minu kogemused jääradega.Samas tean ka üht väga mõistlikku jäär naist,ta ka emalaev,aga selline heasüdamlik,abivalmis ja kindlasti mitte sõjard.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:00
minul on igatahes jääradest nüüd pilt selge ja pole tõesti minu maitse
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:14
millised märgid sulle siis maitsevad?Ma pole Pushi tähemärgiga kursis,aga kuulsin,et te paar seega peaks sobima
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:18
no arva ära mis tähemärk mul on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:27
Ei tea miks,aga pakuks kalad....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:27
kiremorvar vist kaksik? Sel juhul me ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:29
ära arvamine on raske, sest teadmised sinust on väga põgusad. äkki ambur, kõmmutad kõigi pihta
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:33
Kalad või neitsi...pigem kalad.
Push up...palun vihjeid...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:34
no näete, ongi eelarvamused - ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:39
ma ei ole su konto igapäevakülastaja...sry..
Uusi pilte ikka käin vaatamas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:42
Me ei uuri hetkel sinu tähemärki....
Siis jääb üle kaljukits....panustaks ikka jätkuvalt kalade peale
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:55
kaksik jep
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:57
Kaksik ei sobi hästi selle profiiliga,mis mulje ta mulle endast jätnud.Tundsin üht kaksikut kunagi läbinisti....ilmselt oli kaksikute parim esindaja..praegu paradiisis
Kaksikud muidugi sellised flexid...

Nii,kirem..ütle nüüd otse ja kõvasti välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:58
Ma põgusalt sirvin siin oma raamatut ja seal kalade kaksikute kohta öeldud et need märgid ennast meelsasti omavahel ei seo või kui nad seda teevad, siis võib teistega tiivaripsutamine olla selle suhte õnn ja õnnetus. Kui aga suhe toimub lõtvade reeglite järgi, võib sellest kujuneda elav ja dünaamiline liit. Niiet jah, kirekas, lits mees oled
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 22:59
mis ma siis olema peaksin ma ju räägin et kui te ei tea mis tähemärk on siis te ei oska seda ära ka arvata juhul kui huupi pihta ei lähe. kui saate teada siis on kohe mööö ja äääää
jah olen kaksik, sobitage oma profiilidesse kui suudate
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:02
Siis oled jah lits mees
Kas litsid mehed on halvad?Vist mitte...
Mina isiklikult eelistan professionaalset(kogemustega)lähenemist igas eluvaldkonnas.Amatöörlus on out!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:15
no mida kitsamaks sa kõik profileerid seda raskem on tulla tagasi valikute juurde, see on väga suur eneseületus
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:22
Miks ma kahtlen...mulle tundub,et tal on naise välimuse suhtes teised eelistused.
Ehk ma eksin?Kõik võib olla...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:23
kirekas: Tule nüüd ja räägi meile ka oma naise eelistustest. caribian sulle peale ei lähe, sellest oleme juba aru saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:25
Kest läheb,maailmavaade ei lähe...
Ma juba harjunud Minu kest läheb peale 99%meestest,aga ma olen bitch...vastiku iseloomuga,ahne,ükskõikne jne...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:36
caribian: Ei lähe see kestki oleme kiremorvariga sellest rääkinud aga noh, lootma ju ikka peab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:38
Reaalis läheb
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:39
Sul eesmärgid seatud ja püss palgel..igatahes,anna minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:41
Minul pole mingeid eesmärke seatud, igatahes mitte kireka suhtes Me lihtsalt head virtuaalsed iha sõbrad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:43
Kle,alles sa teatasid ju rõõmsat uudist-te olete paar.Palju õnne!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 23:45
Olemegi paar, virtuaalne iha foorumi paar
˅ näita rohkem ˅
2011-08-21 00:01
See läheb nüüd segaseks....
Ehk olen ma ise loll,aga virtuaalne paar?seksite camis?
Miskipärast usun,et kiremil natuke elitaarsemad eelistused,kui sex camis....
Minugipoolest...go girl!

Miks ainult virtuaalselt? mina teeks küll reaalselt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-21 00:19
Nähh Paar võib olla ka ilma füüsilise kontaktita
˅ näita rohkem ˅
2011-08-21 00:23
Sõbrad seega... nii armas..
Miks mitte füüsiliselt?ta peaks ju sinu nõudmistele vastama...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-21 00:28
Issand...sellest me üldse selle kiremi teema üles puhusime..
ta saab homme kõvasti naerda,kui seda loeb
˅ näita rohkem ˅