Foorum
2011-08-19 00:29
no ja nende üksikute julgete (keda tegelikult polegi nii vähe) pärast ei tohigi sa koostada oma halbade kogemuste põhjal ühte halba naisekuju ja seda presenteerida kui "kõik te olete sellised"!
minu poolt ka head ööd, torise omaette edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:31
Millise konkreetse mehe pilgu läbi. Või pean sumeerima kõik mehe pilgud kokku?
kui sina oled kahte ühesugust naist läinud, siis tore on. Mina kahte ühesugust meest näinud pole. Seetõttu ei ütle ka, et mehed on.

Suur vahe on, kas öelda, osad mehed, mõned mehed, paljud mehed ja lihtsalt üldistavalt mehed!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:33
Võtke või seesamane leht siit ette ja lugege teemasid. Saate ise aru mis läbi kumab. Neid on ikka väga väga väga väheseid naisi, kes julgevad olla algusest lõpuni ühese käitumisega, ilma et tooks sisse, nemad on naised ja nemad võivad nii käituda.

Ok teeme tähenärmist. Mitte KÕIK naised vaid ENAMUS naisi käituvad nii.

Ma pole kahjuks päriselus veel selliseid julgeid palju näinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:42
Et kui mees räägib nõmedusi või lahmib huupi a la "kõik naised on sellised", siis on ta elukogenud.
Kui naine julgeb oma kogemuste põhjal midagi arvata, mis meessoole ego pihta mõjub, siis on ta kibestunud. Lihtne ja loogiline. Me elame parmaleikinite-maskuliinsete-isaste-keskses maailmas.
Rahulikku ööd.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 02:06
foxy vist on hiljuti lahutanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 05:14
Ja sexides on nad ka, nagu surnud kalad külmad ja lapiti.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 07:46
jättes vahele matemaatilise arutelu, siis ilmselt vastab tõele see, et olen Hummer. Ja milleks rapsida
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 07:51
On olemas naised ja naiselikumad naised...oma tutvusringkonnas ringi vaadates...on naisi,kes kannavad ainult seelikuid ja kleite(nagu mina),sportides pükse,ei ropenda ja ei sõima koledate sõnadega.Mulle meeldib,kui mees avab sisenedes ukse,aitab mantli seljast ja selga,ei pea paljuks,et väljuda autost ja aidata mind istuma,otsustab minu eest näiteks veinikaardilt jne.
Ma tahan olla naine.Ma ei sõltu kellegi kingitustest,ma ostan ise,mida tahan ja olen aastaid "lolli mänginud"propageerides võrdõiguslikkust.Ja edukalt.Mingil hetkel saab mõõt täis ja ei taha olla enam kesksooline.Siis maailm muutub.
Ma tahan olla naine ja ma olengi.Väga hea on olla naine.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 08:01
caribian- jaaa, ma tean mida sa tunned
muide, mulle meeldib "naist" mängida. selleks peab andma mehele põhjuse ja palju paremini toimib see nii, kui esialgu väga tark välja ei paista. Mul viskas alles hiljuti autos mingi tulukese põlema, millega varem kokkupuuted puudusid. Seisin bensukas ja sügasin kukalt pea kapoti all. polnud meest, kes ligi poleks astunud. mul oli teema juba ammu selge, milles asi, aga milliseid variante pakuti. selgus, et ka mehed polnud sellist vahvat tulukest näinud. aga ületamatult parim oli pakkumine, et aknapesuvedelik on otsas. vot selle väärt kraamita ei sõida auto tõesti meetrit ka nii et näigem ise abitumana
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 08:40
Meeldib"naist" mängida? Enamus seda siin lehel teebki Need mõned kellega olen kohtamisel käinud,ongi mängunaised
Küll on hea,et oskasin omalajal naist võttes õige valiku teha
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 08:43
viidates võrdõiguslikusele, siis tänapäeval peab olema omadus naist mängida. tööturul ei jää muidu ellu.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 08:47
Mõnda aega lastakse naist mängida küll aga kahtlen,kas pensionieani ikka suudad...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 08:54
Lugesin ka eilehilisõhtusi kommentaare.Parmaleikini sõnuvõtud paistavad küll kõige elulähedamased olema.Ega siin foorumis ennast väljendada kerge polegi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 09:03
küll mees meest mõistab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 09:07
coya,ikka jah aga naised on üldse suur mõistatus..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 09:12
Selged asjad ongi liiga läbinähtavad, parem juba saladustes sobrada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 09:14
Kah õige eks see panebki vahel sebima ja tutvusi looma..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 09:17
Ja üllatusi tuleb kui küllusesarvest Vaatad, et malbe neitsi aga lähemal uurimisel selgub...jäär mis jäär
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 09:22
Mulle on ikka vahepalana mõni sexikas emalõvi ka sattunud..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 09:46
Nuh minu "kibestumisele" on kinnitus olemas: viidates võrdõiguslikusele, siis tänapäeval peab olema omadus naist mängida.

Nii, et ära seletage midagi. Naistele meeldib naist mängida ja kasutatakse seda nõrkust ära.

Et nüüd kohe jälle keegi kisama ei hakka, siis teen kohe paranduse sisse. 3'ele teadaolevale naisele ei meeldi seda teha. ja nad ei ole sedasi kordagi elus teinud. Krt selles viimases osas ma kahtlen küll.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 09:56
sa said valesti aru, parmaleikin. naiselikkuse rõhutamine, st. rõhutatult naine olemine käib tõesti ilmselt suurema osa tänapäeva naiste juurde, sest keskkond nõuab tegelikult hakkamasaamist meestega samal tasemel. ja kui ma vaatan, kuidas meeste selg sirgub ja turi laieneb, kui nende juuresolekul ekstranaiselikult käituda, siis on see looduse poolt paika pandud tee ja kõik on õige. kas sina väidad, et tahaksid, et naine sinu lähedal käituks mehelikult? ei usu. aga mille vastu me protestisime oli see, et sa lisad naiselikkusele otsa ka kilo omadusi, mis tegelikult on sootud isiksuseomadused - ülbus, sõimlemine, müüdavus jms - ja need ei kuulu küll kuidagi tüüpilise naise juurde. kui sa kogu aeg selliste otsa satud, parma, siis on tõenäoliselt sinu otsimiskohad sellised, kus sihukesed peamiselt liiguvad.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 10:02
Ma ei käi kuskil otsimas. Need on elust enesest ja ei ole seksiga seotud. Ma olen mitu mitu head aastat naiste seltskonnas töötanud.
Selle rõhutamisega lähevad need asjad kolinal kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 10:04
Minu "kibestumine" tuleneb sellest naiseliikuse ärakasutamisest, et midagi saavutada.
Seda saab lahendada suht üheselt. Kõik on seltsimehed.
Ärge siit poliitilist meelestatust nüüd välja lugege.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 10:05
no ei pea ikka minema küll naiselikkust rõhutades ülbeks ja üleolevaks. kui sa aga naiste tujukust silmas pead, siis naised on tõesti ebastabiilsemad kui mehed, aga loodus on nad selliseks teinud ja ma ei saa aru, mille vastu sa protestid. meestel omad vead, naistel omad. kui naised oleks meeste moodi, siis poleks nad ju naised. pead leppima - või orientatsiooni muutma.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 10:10
Ei protsessi. Konstateerisin fakti, et nii on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 10:15
Oh teid küll ja on teil ikka vast probleemid.
Huvitav, kas ma olen nii pagana tuim või elan mingis teises ühiskonnas (elan vist jah). Igal juhul see pilt mida siin pidevalt maalitakse tundub mulle nii võõras. Vahel on tunne, et internetis elavad inimesed nagu mingis nukumaailmas. Ausalt.

Kõige sagedamini kohtab seda, et kui keegi ütleb näiteks, et tal on nõrkus heledapäiste vastu, siis tormavad kõik kes seda pole ennast kiitma, põhjendama, selgitama, et miks see suhtumine pole hea. See jookseb läbi siin kõikidest teemadest. Küll tillipikkusest, küll kas rikkus on oluline, kas välimus on oluline, kas vanus on oluline, isegi mis tähtkuju meeldib.
Kas inimesed on tõesti nii rumalad, et võtavad seda kui isiklikult tema vastu suunatud süüdistust. Miks muidu hakatakse kohe kiirelt vastuväiteid koostama.
Jääb selline mulje, et te tahate kõigile iga hinna eest meeldida. On seda vaja? On siis enesehinnang nii maha trambitud, et vajate juba kogu keskonna inimeste tunnustust? Kui inimene, keda te ei tunne, tõenäoliselt ka mitte kunagi tundma ei saa (põgus kohtumine pole inimese tundmine), teie kohta mõne kiitva sõna ütleb, siis hõljute lae all ja enesehinnang tõuseks kõrgemalegi, kui seda lage seal ees poleks.

parma, argliknaine, elmar, caribian, te olete kõik väga erinevad inimesed. Teil kõigil on omad ootused elule, sõpradele, tuttavatele, töökaaslastele, naistele ja meestele. Kui need ootused ei kattu. Kas siis peate üksteist vihkama ja iga hinna eest tõestama, et teine on halvem? Äkki on ikka nii, et kõigil on õigus oma soovidele, ihadele, kujutlusele ideaalsest, õigest. Nu ei meeldi te üksteisele. Siis meeldite kellelegi teisele. Ja meeldite sellisena nagu te olete. Suunake oma energia nende inimestega heale läbisaamisele, mitte inimeste, kes teist nagunii kunagi huvitatud pole ära rääkimisele.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 10:26
NSM, ei ole vaja otsida kõikjalt soovi teistele meeldida. sa ise ka ju vaidled, vaidlesid eilegi siinsamas teemas parmaga, kas meelest läinud? kas siis proovisid meeldida? vaevalt. väljendasid lihtsalt oma mõtteid. vaieldakse lihtsalt teema üle, püütakse teise intrigeerivat väidet ümber lükata, tõestada oma väite paikapidavust. kui seda poleks, oleks foorumites ju vaikus ja ka tavaelus vahetaks inimesed vaid fakte. ilmselt proovin ma sinu arust nüüd sulle meeldida . ei, ma tahaks iseendale meeldida ja seda ei saa teha ilma sobimatutele väidetele vastu vaidlemata ja mokk maas ringi kulgedes.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 10:41
Ma ei pea silmas vaidlemist. Ma võin lõpmatuseni kõigiga vaielda teemal, et milline tähtkuju minu jaoks on kõige sexikamate meestega kaetud. See on ja jääb jääraks. Sest see on minu kogemus. Kui lõvid ja neitsid välja jätta (ma ei tea neist midagi. kui olen ka olnud mõnega neist, siis ju pole pikemat tutvust tekkinud).
Nii, et ma võngi vaidlema jääda, sest mu arvamuse ümberlükkamiseks tuleks mulle anda uus elu ja täpselt sama suur hulk erinevaid kogemusi erinevate meestega.

Ma pidasin oma jutuga silma seda, et enamus vaidlusi läheb üle uduuurimiseks ja lõpuks tuleb üks ja see sama teema. MEHED ON SEAD, NAISED ON LAMBAD. Ehk siis, kui mõistus otsa saab, tuleme välja väitega, et vastassugupool ongi üks kuradi närukaelade kari.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 10:49
Kaladest naised ongi kõige naiselikumad naised, nagu caribian siin kirjeldab. Sageli saavutabki naiselikkusega rohkem kui vastu rinda tagudes ja mingit pseudovõrdõiguslikkust taga nõudes. Nii, et go on caribian, neid kesksoolisi või sootuks sootuid on niigi liiga palju
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 12:04
Oi, foxy, ei ole maailmas kindlaid asju - mina tean 1 väga naiselikku ja 2 absoluutselt mittenaiselikku kala.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 12:39
Jah, sama siin. Ma tean ka üht äärmiselt maskuliinset, nii väliselt kui sisemiselt, kalanaist. Millegi pärast on ikka nii, et mitte tähtkuju ei mõjuta vaid lastetuba, milliseks naine või mees kasvab. Mu enda lapsepõlve peretuttavad olid selline pere, kus ema tagus tütrele pähe, et pole mehel raha, pole tal midagi ja isa õpetas pojale, et naine on ja jääb lolliks loomaks, rääkigu mis tahab.
Selline oli lihtsalt nende perest tulev ühiskonnapilt ja lapsed, kes nüüd on ammu täiskasvanud on oma pere musternäidu. Käbid kukkusid täpselt kändude kõrvale
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 14:45
Ega ma tahagi midagi absoluutset väita. Räägin lihtsalt sellest, mida astroloogia-alased raamatud kirjutavad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 14:57
jäär naised on kõige kirglikumad ja pöörasemad mehed on lihtsalt jonnakad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 00:42
vaidleksin kaljukitse kiitmisele vastu, olin abielus 16-st aastat , algul oli justkui kõik ok, aga ajajooksul persoonil toimus kahestumine. väljaspool kodu oli võimatult imeline, kodus ei suutnud iial oma vigu tunnistada, nui neljaks, aga õigus pidi alati talle jääma, tegi musta valgeks, kuigi olid konkreetsed tõendid, et tal pole õigus, raske juhus igati. olen jäär, mitte võimatult jäärapäine, kui süüdi olen, tunnistan, aga minuarust kaljukits on jäärapäisem kui ükski tähtkuju. pojad on mul lõvi ja sõnn.
kumbki ei kahestu, on täpselt need, kes nad on ja kui õiged tunded, siis oskavad olla hellad ja romantilised, samuti truud oma paarilisele.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 02:24
Räägid mingist kaljukitsest, kes naine, v? Vot naiste suhtes ei tea, rääkisin mehest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 10:39
kaljukitse kasuks räägibki praktikuks olemine.Kindel ja praktiline mees on parim,mis naisega juhtuda saab.Minu arvates.
Kiizu...sul siis asjalikud pojad minu poeg ka sõnn
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 10:47
Milline on kaksik-mees..tahaks võrdlusmomenti ..on kellegil kogemusi..vaatax kas miskit kattub
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 10:55
2 jäära naist. Mõlemad passiivsed. Ei mingit omaalgatuslikkust. Kui mina teha ei taha, siis jääb tegemata. Aga kui tegemiseks läheb, siis tehakse nii nagu mina tahan. Kätt ette ei panda.
Lõviga tuleb seks kõigeparemini välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 11:00
sinul lõviga,või lõvil sinuga?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 11:03
Lõvil minuga ja minul lõviga.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 11:07
Aga ega need kujud ei oma mingit tähtsust. Ühiskond ja kasvatus on see mis paneb kõik paika.
See tähtkujude värk tuleks vbla siis välja, kui need kujud panna esimeset eluaastast kuhugi üksikule saarele ja siis jälgida, et mis ja kuidas see värk välja kujuneb. Muidu on see kõik puhas jura.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 11:40
Ei tea kuidas nende enneaegsete lastega on? Keegi kunagi rääkis, et hoopis viljastamise moment on tähtis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 11:53
mu üks sugulane on tähtkujude hull. pole teist nii eelarvamuste küüsis inimest kui tema. tal on kõik see värk peas. ühed sobivad ja teised ei sobi, need kes ei sobi nendega ei tohiks üldse suhelda, sest nad on nõmedad, lollid, jobud, värdjad. need kes on head tähtkujud ja kui need tegelikult polegi nii head, siis leiab ta kohe mingi x põhjenduse (mingi kuu on kuskil või mingi planeedike mõjutab teda jne) ja kõik vastused tulevad hopsti varukast.

kui ma seda teemat loen siis ma näen kui sürriks muutuvad inimesed. misasja, juba seks on ka tähtkujude poolt mõjutatud või, aga kõndimine, burksi söömine, kas need ka? mõnel sünnib laps antipaatsesse tähtkujusse, kujutage ette kui pettunud ta on oma lapses..

ei saa võtta tõsiselt inimesi kes seda jura usuvad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 12:00
Seksi puhul tähemärgid suurt rolli ei mängi,pigem see X-faktor...
Kooselu ja pikaajalise sõpruse puhul ehk siiski.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 12:31
erinevad kultuurid näevad taevas hoopis erinevaid tähtkujusid, näiteks hiina ja korea taevas esineb tähtkuju nimega tualett. kuidas sellega seksida oleks?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 12:45
astroloogia ei ole täheteadus, seal pole tähtedega minuteada mingit pistmist, seal uuritakse planeetide mõju inimestele. tähtkujud ei ole mitte astronoomilised vaid pigem mütoloogilise päritoluga.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 12:54
No ei ole nii, kirem. Ikka seda vaadatakse, kus astronoomilises tähtkujus sünnihetkel on päike, kuu, planeedid. Visuaalselt taevasse vaadates. Mütoloogiaga pole siin minuteada midagi pistmist. Vähemalt nii olen mina aru saanud, kuigi pole astroloogias mingi spets.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 13:06
minuteada nad ei vaata kuhugi taevasse, neil on paberil astroloogiline kaart (http://www.hot.ee/richard/kaart.htm) ja siis nad mõõdavad sealt neid asju. planeedid käivad alati ühte rada ja mingi tsükli järgi (oli vist 12 aastat) on kõik uuesti jälle korduses, sealt tulevad need kassi ja põdra aastad vms. mõni geniaalsem ja kuulsam astroloog viskab sinna hunniku põnevaid värke juurde ja kõigile tundub asi hästi põnev. juhul kui tõesti astroloogilised tähtkujud mõjutaks inimesi, siis peaks kogu meie maailma sellele põhinema, ei ole ju nii, see jääb ikkagi hookus pookuse valdkonda.

inimestel on müstismi vajadus väga suur (eriti eestlastel) ja seepärast see asi on ka tänapäeval aktuaalne, mis siis et iga 12 aasta ja 12 kuu samal kellaajal sündiv inimene ei ole üheski aspektist sarnane oma eelmise tegelasega. kui see toimiks siis me teaksime ju.

tähtkujude tegelased on mütoloogilised, omalajal omistati neile skillid ja powerid jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 13:09
sellised asjad mõjutavad inimese alateadvust. kui ütleme üks on x tähtkujust ja teine y tähkujust ja nad ei peaks üldse sobima, siis nad ikkagi sobivad ja neil on koos väga hea ja kõik on tore, siis ei tohiks tähtkujude sobivuse korral võimalik olla. nüüd mõlemad pooled loevad seda ja neil tekib salamisi eelarvamus, neile on öeldnud et nende suhe ei pea sobima. kui neil suhtes probleemid siis nad kohe teavad - aga me ei peagi sobima. selle asemel et oma erimeelsused lahendada, töötavad nad alateadvuses selle vastu ja lähevad lõpuks lahku. seejärel saavad mõlemad nentida x ja y omavahel ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-20 13:32
http://www.youtube.com/watch?v=Bke8TGnBDHU&feature=related Teemakohane ja huvitav!
˅ näita rohkem ˅