Foorum
2011-08-18 12:38
Milline äratundmisrõõm-räägi siis veel, et tähtkujud ei loe! Veevalajad räägivad küll laias laadust kõik ühest ja samst aiaaugust.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 12:42
Markxs, see on lihtsalt meeldiv, tore ja sõbralik. Meeldiv suhtlemine on igasuguse hea sexi alus Liikumine on elu alus, jalutada mulle meeldib. Kui valida, kas suhelda pargipingil istudes, või mere ääres jalutades, siis valin selle teise. Mulle ei meeldi väga paigal püsida. Jalutada aga meeldib väga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 13:07
Milles see äratundmisrõõn cereza , oled siis veevalaja või kaksik nagu siinne ankeet seda kajastab?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 13:19
Ja, tunnistan ausalt üles, et sünnidaatumid ankeedis pole õiged-tee omad järeldused-miks...ja miks mu ankeet üldse tühi. Kas sinu jaoks on oluline, mis tähtkujust ma olen? Või soovid mulle sünnipäevaks üllatust teha?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 19:51
ma lausa keeldun uskumast,et korraliku champagne külmad mullid kurgulaes ei eruta... Eric Clapton...hõrgud suupisted,hea parfüüm...mina nimetan seda eelmänguks..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:09
mis puutuvad champagne mullid tähtkujudesse?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:12
Kalade tähtkujust naised ja champagne on sünonüümid...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:14
Clapton ja mullid mmmmmm, Muide Clapton on märtsis sündinud, vist 24.-l...Mis kuju see on, tähetargad?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:17
ära räägi jälle kõigi kala-naiste eest ometi. mina tean just kahte kalanaist, kes ei joo shampat, üks joob vaid veini ja teine ei joo midagi.

shampa mullidega on sama nagu rikkusega üldse - kui sul on rikkus (või korralik champagne), siis on sul käes eelised, mida oskuslikult ära kasutades saad olla õnnelik või pakkuda naisele romantikat. kuid ainult shampa üksi ei tekita minus küll mingeid emotsioone, kui mees sinna kõrvale ei oska olla originaalne või huvitav samuti kui ainult rahaga omale õnne ei osta, ikka ise pead oskama ka õnne sepp olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:22
Coya, palju sa tänachampagnet oled pruukinud või piirdusid vahuveiniga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:27
Clapton on jäär...laulda oskab.Minu silmis mannetu ja ebasümpaatne mees,kuigi kuulata imehea.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:31
Caribian, my dear...pese silmakesed puhtaks, siis tundub ka Clapton inimesena
Kuidas jänks va vooster elab või leidis ta oma lõpu gurmaanide liual?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:34
jf-ausalt öeldes mitte muffigi,sest seda solki ma ei joo olgu ta siis clapton vai mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:39
Tänan küsimast Aikon natuke teemaväline..kuigi..jänks on sõnni tähtkujust,sündis 14.mail
me sobime imehästi.Jänks elab suurepäraselt,me kasvame.
Pakkusin jänkule piima,aga selgus,et ta ei tohiks seda juua....
Oleksin pidanud Möet&Chandon Brut Imperiali pakkuma.... stiilne jänks oskab kindlasti hinnata...
Ja mina joon hetkel Mummi... õhtusöögi asemel.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:41
Coya, siis see ilmselt ei ole lõvidele, minu ajab ta luksuma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:44
millal enne mullid lõvidele muljet on avaldanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:48
Loogiline, lõvidel ikka liha himu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 20:51
otse loomalikult
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 22:49
caribian, usu mind, et ei avalda kihisevad joogid kõigile mõju. Mind jätab see teema väga külmaks. Materiaalsete "meelitustega" mind ei eruta tõesti. Pean loomulikuks, et mees pole luuzer ja saab elus hästi hakkama aga see reegel, et mida rohkem kingitusi ja suurem pangaarve, seda erutavam, minu puhul ei kehti.
Kui mõni suurest "armastusest" mind 67 aasta mustangiga või 29 aasta corvette stingrayga üle puistaks, siis ma arvan, et ma lööks suures rõõmust tantsu aga vaevalt ta selle pärast sexikam näiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 22:52
Joon praegu Mummi..täiesti üksi..jänksiga...ja ma naudin seda.Igal omad naudingud.
Mulle meeldivad enesekindlad ja isased mehed.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:12
ja enesekindluse ja isasuse tunnuseks on mumm ja kallis kingitus? mina seda mõtteviisi ei mõista. minu jaoks on mehe enesekindluse tunnuseks, kui ma tajun tema powerit ja isasuse tunnuseks on, kui ta ta ei pea pingutama isane olemisega, vaid võib lubada endale ka õrnust ning jääb seejuures isasust ikka veel kopaga üle.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:18
Isaduse tunnuseks ei ole Mumm..seda ostan ise..mulle lihtsalt maitseb
Põhimõte on tähtis,mitte kingitus ise.Ma naudin,kui mees TAHAB mulle kinkida,minu eest hoolitseda,mind kätel kanda.Ma tahan olla naine,mitte kesksooline võrdõiguslane.See hakkab mingil hetkel närvidele.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:20
juhuu. Ma kuskil teemas sellest võrdõiguslusest rääkisin. Naine las jääb ikka naiseks ja mees meheks!
Hea, et mul alati õigus on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:20
minule piisab ka ainult enesekindlast mehest..mitte sellest,kui kalleid kingitusi ta on võimeline tegema,või millise autoga ta sõidab...ee ei oma meeldivuse juures tähtsust.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:26
caribian, kas hoolimist saab ainult kingitustega näidata? Vabanda, aga minu jaoks kõlab see nagu ostu-müügitehing.
Mehelik mees on see, kellele ma alateadlikult alt üles vaatan, olenemata tema kingituste väärtusest. Hoolimine on nagu sõprus, millest sa saad aru siis kui käpuli kukud. Üks aitab su jalule, teine mitte, sest su käed on porised ja ta ei taha end ära määrida.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:32
minule meeldib ise enda eest hoolitseda,alandav on oodata,et mees mulle mingi teene eest midagi kingiks..mind ei pea kätel kandma,jõuan täitsa omi jalgadel kõndida..mulle meeldib olla mehega võrdne,närvidele käib see,kui mees peab ennast minust paremaks....sest see pole mees vaid lupard.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:45
No füüsiliselt on ikka mees tugevam. Ka sinust coya.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:47
jutt pole füüsilisest poolest parma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:48
Tähtkujude eripärad tulevad siin väga hästi esile, kellele mis meeldib
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:49
Ruutjuur miinus kahest.
Paluks kohe kiiret lahendust.

Või siis diisel ja ottomootori tööpõhimõtete erinevused.
Ära mõtle ütle kohe
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:53
1,4142135
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:59
ja nii pikalt võib iga loll targa vastuse välja mõelda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 23:59
olenemata teemast jõuame järeldusele et carolina seksima siiski mehe rahakotiga mitte mehe endaga sõltumata suurusest ja tähtkujust,peaasi et kinke jagaks, soovitus oleks jõuluvana poole pöörduda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:00
Parma, kuidas nimetatakse mahtanalüüsi meetodit, kui aluseks on analüüsitavat lahust läbiv difusiooni piirvoolu tugevuse muutus tiitrimisprotsessis?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:01
ruutjuur miinus kahest - pole olemas.
mootoritest ei tea midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:01
nsm. Sellist asja pole olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:05
parma, on olemas amperomeetriline tiitrimine. Kuna ma kunagi ei suutnud seda meelde kuidagi jätta ja nägi kurja vaeva tuupimisega, siis nüüd mäletan ma seda isegi une peale Nüüd hea mehi narrida sellega, sest neid pole just väga palju, kellele selline asi kusagilt meelde on jäänud
naised on üks ussisugu, onju
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:07
Ma tahtsin seda öelda, et seda targemaks pidamist saab ainult valdkondade kaupa arvesse võtta. Kadedusest nimetad teist ludriks.
ruutjuur miinus kahest on x1=2+4i ja x2=2-4i
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:10
jajah, imaginaararvud.
sa räägid teadmistest, parma. tarkus on midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:13
Füüsis oli ka midagi muud.

Ühelhetkel toetuvad naised sellele, et oih nemad on naised ja nemad võivad nii ja naa teha ja siis teisel momendil on nemad kõikse targemad ja teised on kõik ludrid. Ebastabiilsus?
Mehed nii ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:14
Nu ma arvan ka, et analüütilise keemia teadmised annavad sexile vähe juurde, kui kingid ja muu nänn, kui just mingi eriline fetiÅ¡ ei huvita, mis eeldab partneri poolt häid teadmisi keemiast.
Teema kisub samasuguseks uduuurimiseks nagu see tillipikkus oli, kus räägite vaimsetest võimetest ja tont teab millest veel.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:15
tahaksid, et mehed ja naised oleks täpselt ühtemoodi ehitatud? vaevalt sa seda tahaks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:17
Saadakse milleg suurega hakkama. Siis on nad tähtsad et naised on ikka väga targad ja osavad.
Keeravad midagi tuksi, siis oih mis te meist naistest ikka tahate.

Naine tahab, et teda ihaldatakse ja tahetakse ja mees tahab seksi siis peab tema kinke tooma ja kummardama.
Naine tahab seksi siis küsitakse seda otse ja suht labasel viisl ja taipohh kui kohe ei saa. Sõimatakse veel takkapihta. Nemad on naised ja nemad võivad nii
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:19
Tahaks küll, et maailmas oleks võrdõiguslikkus meeste ja naiste vahel. Koheldakse neid ühtemoodi. Vse võ takie!
Mitte et keegi ei peaks kedagi kummardama.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:21
kuule, sinust sellist kibestunud üldistamist poleks oodanud. paned kokku halvad kogemused paljude erinevate naistega ja saad neist ühe naise - ja räägid meile temast.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:22
nsm. Kirjelda elektrolüütkondensaatori tühjenemist läbi jadatakistuse. Matemaatiliselt.

Teema ongi ju udupeen täheteadus ja kisub kosmosesse
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:23
parma, sul on paha tuju jätkuvalt. Tahad sa sellest rääkida.
Keegi kunagi jauras siin, et kõik hullult kibestunud. Krt, ma ei mäleta, kes see mees oli. Parma, sulle ei meenu?

Joppantonio, ära üldista! Kui sa kasutad sõna naised, siis peaks see sinu üldistus kehtima kõigi naiste kohta.
Mina pole kusagil öelnud, et keegi peaks mulle mingeid kinke vedama ja veel jäledam on mees, kees igal sammul kummardab! Olen ma sinu käest keppi küsinud labasel viisil kunagi? Kurat küll. Vot tunnen ka end puudutatuna, kui sa nii esined!!!!

Tore, kui sul on kinnisidee, et kõik naised sellised on. Palju õnne ja rohket armastus. Lilli ka. Head ööd.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:24
siia sobib üks lauluke:
http://youtu.be/Doz5w2W-jAY
"Why Can't a Woman Be More Like a Man?" Rex Harrison
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:24
See ei ole kibestunud üldistus. See on elukogetud pilt.
Jõustruktuurides töötades saad seda eriti hästi tunda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-19 00:27
Ma võin suht kihla vedada, et seda arvamust toetavad päris paljud mehed.
Mõni üksik julge naine on kes ütelb et jah tema keeras tuksi ja tema tegi nii ja tema vastutab.
nsm vaata seda maailma mehe pilgu läbi.
˅ näita rohkem ˅