Foorum
2011-08-17 19:45
Ma ikka pean vastu vaidlema. Ma ise arvasin ka kunagi, et hea seks eeldab suurt riistvara. Kuni siis ükskord see hea tuli...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:46
Vat siin teemas ei ol emillegiüle vaielda. Neid kujusi on mitu ja nendele külge poogitud kirjeldusi on ka mitmetes eri allikates erinevalt. Kes kuidas aga tõlgendada viitsib ja oskab ja teab. M' suurusega on tükimaad lihtsam. Kas suur või väike.
See on arutelu teema. Kõik kirjutavad omad kogemused sellest ja nii ongi. Konkreetseid etalonkujusi ei ole, millega võrrelda.
On ainult mitmeid-mitmeid tõlgendusi neist. Pmst kõik arvamused on õiged.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:46
Olin kunagi väitnud,et tahaks elus ikka jäär-mehe ka ära proovida
Nii,ja on parim-küsib,kullake,kas sa tahad ette või taha?Ja teeb,ei mulise
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:47
loomulikult sõnn ja skorpion
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:50
Parma, mis sa arvad, et kui tutvud inimesega, siis küsid, et mis tähtkujus ta on? See tähtkuju ja sünnipäeva teema tuleb ikka hiljem päevakorda. Hiljem, siis kui inimesega ikka veidi pikemalt suhtled. Pikemalt suhtled, kui sa tahad temaga suhelda. Mehega, kellega on hea, tahad ka hiljem suhelda.
Või käib meestel teistmoodi? Küsid igalt uuelt naistuttavalt, et mis tähtkujus või millal ta sünnipäev on?

Loogiline, et järeldused on tehtud kogemuse, mitte taevatähtede uurimise järgi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:52
Väidan kindlalt, et kaksik kaksikuga ei sobi, see on nii hull kooslus, et harva satuvad ühele lainele
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:56
Ära nukrutse. Veevalaja naine + veevalaja mees on ka paras katastroof, juhhu kui nad veel ühel samal päeval sündinud on.
Aga eks see ole reegel, et vastandid tõmbuvad, mitte vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 20:11
lõvi lõviga seksida võib..väga hea keemia,aga elukaaslaseks küll ei sobi,sest kaks kõva kivi head jahu ei jahvata.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 20:14
Kaksik võib kaksikuga kah, kui need 4 juhtumisi ühise keele(ka) leiavad Siis on selline tolm ja leegid, et ...oioioioi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 20:21
vol, kumb teist sõnn ja kumb skorpion on?

Räpasusest. Paljudele see tõesti meeldib, naturaalsed lõhnad ja maitsed, on olemas isegi selline termin nagu "dirty sex".
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 20:24
Aga äkki siis ongi nii, et samaliigilised koos elama ja olema ei sobi hästi, ikka on vaja vastandite tõmbamist. Ma ütleks, et Kaalud Kaaludega kah ei sobi, sest mõlemad ootavad, et teine võtaks otsustamise enda peale
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 20:34
Kalad kaladega füüsiliselt sobivad...seksi võib teha,aga kõik muu tavaliselt mannetu...on erandeid.
Kalade naine tahab MEEST,mitte partnerit.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 20:37
Kaksikute mees(mehed, sest meid on kaks ) tahavad naist, mitte kahte lobamokka
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 20:54
sul aikon kaks naist ja need omakorda kaksikud... minu kaastunne
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 21:03
Kaaludel see viga, et kipuvad tasakaalust välja minema
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 21:08
Janpoiss...mul pole ÜHTKI naist...ma räägin minevikust
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 21:17
leonhard trapez kirjutas kord luuletuse
mardil oli mitu naist
mõni neljajalgne neist
ju ta vist seda horoskoopi silmas pidas siis tegelikult
kuigi edasi tulid read märast, ehk siis pidas silmas hiina horoskoopi ka
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 21:25
jfjm, kui Kaalusid ei ärrita, siis on nad vägagi ilusti tasakaalus enamus ajast
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 21:27
Foxy, ÕRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRrr
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 21:30
Aikon, sul see ei õnnestu hästi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 21:39
Üht kaalu lüüa ma
kord tahtsin tasakaalust
kuid selgus oli armund ta
ei hoolind minu naerust
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 21:43
Armund? Et kellesse siis?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 21:52
Ei teada mina seda või
kes ennast ohvriks Rebasele tõi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 21:59
Aikon, sul vist ennast ohvriks teha püüd
et kaugele siin kostab sinu hüüd
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 22:04
ehh, foxy, võta saba silme eest-kogu iha ammu aru saanud, et aikonile meeldid, kõik need urutegemise jutud ja simised õhupallid ja ...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 22:10
Aikon, kaksik võib ju topelt olla või topelt näha, aga kui lõvi lõuad lahti ajab ja teeb "möirat, möirat", kas sa siis jooksed ka topelt kiiresti
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 22:12
kassike, aikon on kaksik, sellest ei saa keegi kunagi täpselt aru mis talle parajasti meeldib/ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 22:15
ma ühe kaksikuga 21 aastat koos elanud, võin tõlkida
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:30
veevalajad, kellega teie klappinud olete? täitsa huvitav teada. ma võin ainult öelda, et sõnniga ei lähe mitte, võimalik, et siin süüdi ka nende liiga materialistlik maailmavaade, mis mõjutas läbi minu suhtumise ka seksi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 00:51
Kaljukitsega seksimine kisub perverssusesks. Paned kitse?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 01:10
argliknaine, veevalaja esindajana võin öelda, et kogu elu jooksul on mul olnud n.ö neli suhet. neist kolm (k.a. olemasolev) jäärad. Sexi + inimesena mulle kõige paremad. Arvan, et top kümme on mul 2/3 jäärad.
Kui ma veel vaba olin, siis ma isegi korra mõtlesin, et krt ... kui saan teada, et noormees on jäär, siis põgenen enne kui hilja. Ma lausa kartsin neid juba. Sest mingi jama peab olema, kui mulle seltskonnast üldse keegi meeldib, siis on see, susi mind söögu, 90% tõenäolisusega jäär. Aga nagu näha, ei jõudnud õigel hetkel jooksu panna
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 01:15
minul on veevalajana olnud üks jäär-partner ja see oli küll väärt kogemus. samas ongi mul elus ainult 1 mitteväärt kogemus, sõnniga. seega ikkagi ei oska edetabelis kaasa rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 01:21
Jah jäärad on väärtus omaette. Nende võludele on raske minul vastu panna. On muidugi ka teisi tähtkujusid ära eksinud paremiku aga jah. Jääraga juba igav ei hakka
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 06:29
Minu maratoonar on Veevalaja....seksiks ülikõva,näeb eksklusiivselt hea välja,aga mul puuduvad igasugused emotsioonid...ma ei tunne end temaga..vau,ta tõesti tahab mind.Kui aus olla,siis ma ei viitsigi tema vist enam kohtuda,suur vanusevahe ja muud asjaolud räägivad ka minu otsuse kasuks.
Sõnnid on minu lemmikud.Üks tugev sõnn ei unusta kunagi roose,väga head shokolaadi,ta avab uksi jne..sõnnid on kindlad mehed,kes teavad,et tahavad head ja tavaliselt on neil ka võimalused,et head saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 09:06
Nu tõenäoliselt ei ole sellel tähtkujuga pistmist vaid inimese kasvatuse ja kommetega , sinu puhul caribian muidugi ka sellega kas ikka kingitusi tuleb, kui ei siis olgu voodis kui hea ikka jama ja muidugi suurus ( pikkus) silmailuks
Meenutusi
Veevalaja naine , päris head kogemused
Sõnni tydruk me väldime privaatseid kohtumisi , need lõpeks muidu jälle voodis mis siis et me seda mõlemad naudiksime
Kalad kui juba käima läheb siis täiega, aga vahel võtab see aega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 09:49
Okultismi ja muu abrakadabra maile naastes
Kaksikute seksuaalne sobivus 10 palli süsteemis, alanevas järjekorras:
1. kaalud 9punni
2.veevalaja ja lõvi 8 punni
3.jäär ja kaksikud 7 punni
4.neitsi 5 punni
5.sõnn ja vähk 4 punni
Ülejäänud kujud ja kujukesed, ärge unistagegi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 09:50
NSM, kui sina veevalajana tõmbud seltskonnas tugevalt jäärade poole, siis oleks ju loogiline arvata, et kõigil veevalajatel on mingi sarnane tõmme jäärade poole - aga mina küll ei oska midagi säärast väita, mina olen hoopis kaksikute suhtes sama märganud - kui keegi meeldib, olgu ta mees- või naissoost - ikka on kaksik. järelikult ei tasu tähtkujude teemat väga tõsiselt võtta. midagi selles tähtkujude iseloomustustes on, aga see on kasutatav tõesti rohkem tagantjäreletarkusena, nagu mjkhan (vist?) eespool ütles.
samas on huvitav, et caribiani näide klapib küll - kuna ta ilmselgelt tõmbub materiaalselt mõtlevate meeste poole, siis on täiesti horoskoobindusega kooskõlas, et talle meeldivad kaljukitsed ja sõnnid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:05
Aikon Sul lootust arglikunaisega siis ... nu tegelikult mul sama suur see võimalus ei ole näinud ja vevalt satub samasse seltskonda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:09
Markxs, ärgem unustagem, et need on vaid teoreetiliselt parimad näitajad, mil reaalsusega mingit pistmist pole..(minu arvamus)
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:18
Markxs - mõõdad oma võimalust Aikoniga samasse seltskonda sattuda ... või mis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:22
Ma vaatan, et hoopis Kaalud on TOP10 esikohal
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:28
Kaaluda kaaluda kaaluda jah...
aga mida sina kaalud
kui kaalu ei ole...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:52
argliknaine, seda arvan minagi, et asi pole tähtkujus vaid selles, mis kellegi jaoks on ahvatlev, mis ok ja mida ta ei talu. Kes tahab luuletusi, kes tahab hiilgust ja luxust, jne.
Minule istub cesar: tulin, nägin, võtsin. Minu jaoks ei ole romantika mingi filmikunst, punased roosid, punane vein, punased huuled. See kõik on mulle igav.
Mina olen avastaja, seikleja ja uudishimulik eksperimenteerija. Suurim vaenlane on minu jaoks igavus. Kui kui partner midagi huvitavat ei paku, siis hakkan ise seiklusi otsima ja kusagil pole kirjas, et ma neid sinuga koos pean otsima.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 10:55
NSM on küll tüüpline Veevalaja
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 11:01
jah, ma ka ei mõista seda kuuvalguse, roosi õielehtede, briljantsõrmuse ja vahuveini romantikat - minu jaoks on hoopis romantilisem mingi ootamatu ettepanek millegi ebatraditsioonilise tegemiseks. ja avastamise teema on ka täiesti õige.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 11:14
Just nimelt. Kunagi lugesin kusagilt ühte väga head ütlust. "Sütita mind oma äraarvamatu kirega ja ma teen kõik selleks, et olla sinu vääriline".
Roosid on ilusad, kui nad on valged. Tore, et neid kingitakse, briljantsõrmuse vastu pole mul ka midagi. Kahjuks nad seuaalselt erutavad küll pole. Lilled paneme vaasi, sõrmuse sõrme. Ilusad mõlemad vaadata. Edasi? Või pean erutusest ogar juba olema?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 11:21
Ma küll Veevalaja ei ole, aga kaldun ka sinnapoole, et elu võiks ikka huvitav olla, mitte roosamanna. Mul on kuu Veevalajas, äkki see loeb.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 11:41
just. minu kunagine esimene armastus tegi mulle ise sõrmuse - punus niitidest. vot see oli romantiline ja lõi mind jalust . oleks ta poesõrmusega tulnud, poleks mingit vahet olnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 12:02
Ära räägi
Minu kõige romantilisem ettepanek leivad ühte kappi panna. Elasin Tallinnas oma esimeses üürikas. Puuküttega, külm vesi ja muud säärased noore inimese rõõmud.
Peale nädalast talvepuhkust aitas mu tollane sõber vanemate hoolitusest tekkinud kaamelikotid linna tuua. Lahe oli. Õues 28 kraadi, toas 6 kraadi. Muidugi, mina agar inimene kohe ahju puid lappama. See vaatas paar minutit seda jama pealt ja teatas, et nüüd on nii. Võtad oma seitse asja ja kolid minu juurde.
Küsimusele "aga ..." vastati "Einoh, kui sa tahad siin ööd läbi külmetad, siis ise tead. Mina viin su asjad enda juurde. Kas tuled kohe kaasa või ootad kuni külm mõistuse pähe paneb" ja marssis koos kompsudega uksest välja.
Ja nii see taltsutamatu, isepäine mina istus seal ahju ees ning veidikese järelemõtlemise järgi olingi autos.
Tahtsin küll hakata seletama, et noh ajutiselt või nii. Aga selle peale öeldi, et ah, ära selta midagi. Kui tuled, siis tuled. Ei tule, siis ei tule. Mulle meeldiks kui tuleksid. Sellega oli kõik öeldud ja aamen!
Ei mingit ninnunänut, ümber palava pudru keerutamist.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 12:37
arglik tegelikult oli jutt muidugi sinuga üte seltskonda sattumisest aga nuh....
NSM aga peale mõnusat seksiseiklust väike tuulutav jalutuskäik kuu valgel mere ääres enne koju naasmist? kas see kuuluks ka romantika alla?
˅ näita rohkem ˅